Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE NXT 2017. március 8. – Nakamura visszatér

Továbbra is Orlando a helyszínünk, bár most nem a jól megszokott Full Sail aréna. Shinsuke Nakamura visszatér az adás főeseményén, méghozzá a korábbi CW Bajnok TJ Perkins ellen. “Aktuális” epizódunkat Tye Dillinger nyitja, hogy összecsapjon Eric Young-gal, aki nem titkoltan arra készül, hogy megtisztítsa az NXT-t Dillinger-től.

Tye Dillinger vs. Eric Young 
Young hátraküldi társait, de még mielőtt startolhatna az összecsapás, Dain és Wolfe bevonszolják a bejárathoz Roderick Strong-ot, aki elég megtépázott állapotban látható.. Tye odasiet barátjához, a Sanity tagok pedig csatlakoznak vezérükhöz a ringben. Megjelenik Jose is, amit követően nekirontanak a Sanity-nek, több-kevesebb sikerrel. Hatalmas verést szenvednek el.

Ho Ho Lun vs. Andrade Almas
Könnyű fizunap Andrade számára, hisz sok energiát nem kellett mozgósítania a győzelemhez.

Billie Kay (with Peyton Royce) vs. Ember Moon
Fontos csata a hölgyek számára, aki győz, az jó eséllyel mehet Asuka ellen a TakeOver-en. Kay kisasszony mindent megtett, legalábbis ami tőle telik, de érdemben nem tudta megnehezíteni Moon dolgát. Nem kellett sok, villant az Eclipse, amit a kopogtatás követett.

Gabriel Ealy & Uriel Ealy vs. The Revival 
A mérkőzés nem kezdődhetett el, ugyanis megjelent az AoP duója, ami az Ealy fivérek számára egyet jelentett egy méretes zakóval. Mindez persze erődemonstráció volt a Revival felé, hisz a korábbi bajnokok már jó párszor borsot törtek a jelenleg regnáló szörnyetegek orra alá az utóbbi hetekben.

Ember Moon hivatalosan is megkapja a címmeccset, Mr. Regal közli vele, hogy a TakeOver-en szembenézhet Asuka-val.

Ohno és Tom beszélgetéséből megtudjuk, hogy Kassius számára jó, ugyanakkor furcsa és izgalmas érzés is a visszatérés. Kétségek munkálkodnak benne, soha nem volt még esélye ringbe szállni az NXT Bajnoki címért, és ameddig meg nem kaparintja az övet, a kétség nem hagyja nyugodni.
Vele szemben Roode, aki továbbra is magabiztos, miközben még mindig nem érti, hogy mit keres Ohno valójában. A Bajnok fogadalmat tesz, hogy jövő héten megvédi övét, és folytatja munkásságát azon, hogy az NXT dicsőségesen tündököljön.

TJ Perkins vs. Shinsuke Nakamura 
Nakamura-nak nem volt könnyű dolga, TJ cseppet sem adta olcsón a bőrét. Shinsuke esélyeshez, és bajnokaspiránshoz méltó teljesítménnyel rukkolt elő, hogy aztán a Kinshasa segítségével rövidre zárja a csatát.

Mr. Regal a mérkőzést követően bejelenti, hogy Roode és Ohno címmeccsenének a győztese, majd Nakamura ellen teszi kockára a bajnoki övet április 1-én a TakeOver: Orlando folyamán.

Az eheti NXT adást holnap délután láthatjátok/olvashatjátok oldalunkon. 

Egy gondolat “WWE NXT 2017. március 8. – Nakamura visszatér” bejegyzéshez

Vélemény?