Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Randy Orton – Interjú – Visszatekintés az elmúlt 15 évre

Randy Orton a WWE.com-nak adott interjújában elmesélte meglehetősen sokszínű, fordulatos és legendás karrierje elindulását, legfontosabb mérföldköveit, valamint a saját kedvenc történéseit…
15 évvel ezelőtt egy fiatalemberként érkezett a szorítóba, ahol képes volt sokkolni Hardcore Holly-t, valamint az egész WWE Univerzumot a váratlan győzelmével. Ezt követően kiérdemelte a “Legend Killer” becenevet, hiszen egymás után végigsöpört a cég legendás és kiemelkedő Szupersztárjain sorra győzelmet aratva ellenük. Majd emlékezhettünk rá, mint az Apex Predator, vagy mint a Vipera, azonban kétségtelenül nehéz lenne elfelejteni a karakterét, ami ezidáig 13 darab Nehézsúlyú Világbajnoki övet volt képes szerezni és milliók kedvencévé válni.

WWE

Hogy érzed magad 15 éves karrierrel rendelkező veteránként?

Randy Orton

“Hogy érzem magam? “Hogy telt el az idő?” érzés van bennem. Hogy őszinte legyek, régóta itt vagyok már és életem leghosszabb menetének tűnik. Szakállas férfiak jönnek oda hozzám és mondják, “Téged néztelek kiskoromban”. Nem tudom mivel töltöttem ezt a 15 évet, de egy remek utazás volt.”

WWE

Emlékezzünk vissza a debütáló meccsedre, milyen reményekkel és várakozásokkal készültél a mérkőzésre? Valamint hogyan akartál távozni az arénából a harcot követően?

Randy Orton

“21 vagy 22 éves lehettem az első meccsemnél. Eléggé jó atlétának éreztem magam és eléggé jó emberekkel volt lehetőségem együtt dolgozni és felkészülni. Viszont a mérkőzésen nem igazán voltam nyugodt és magabiztos. A WWE-nél vannak jelenleg újnak mondható srácok, mint például Kevin Owens, aki ugyan nem régóta tagja a cégnek mégis 20 éve űzi ezt a sportot. Viszont akkor nagyon fiatal és teljesen új voltam ebben a világban, aki mindenki máshoz képest egy “csecsemőnek” látszott. Nem volt semmilyen elvárásom a meccsel kapcsolatban, egyszerűen gongszótól gongszóig kitartani, majd távozni. Bob Holly ellen léphettem ringbe, aki kiverhette volna belőlem a szart is. Nem szerettem volna semmi extrát hozzátenni vagy bármilyen bravúrt bemutatni, szimplán hibák nélkül hozni egy jó meccset.”

WWE

Emlékszel, hogy milyen reakcióval fogadtak, amikor a debütálás után ismét kiálltál a közönség elé?

Randy Orton

“Oh, Istenem, Nem…” (Nevet)

WWE

Mivel sportcsaládból származol, volt bármilyen nyomás rajtad, hogy még többet elérj, mint amit már elértél korábban?

Randy Orton

“Nyomás mindig is volt rajtam, de úgy éreztem, mintha egyáltalán nem lenne. Néha több teher is nehezedett rám egyszerre, mint amennyit el tudtam volna képzelni. Mint amikor megszereztem az Evolution-en az első Bajnoki övemet. Azt mondták erre, hogy a kölyök felemelkedik és teljesen kölyöknek is éreztem magam mellettük. Nagyon gyorsan felkerültem a legjobbak közé és olyan emberek támogattak, mint Ric Flair, Triple H, Shawn Michaels és Undertaker, akik már akkor hatalmas tekintélynek számítottak…Ekkor pedig csak az járt a fejemben, hogy “Te jó ég, annyit fognak elvárni tőlem is, mint amennyit apámtól”.

WWE

Kaptál másféle oktatást/edzésmunkákat mint édesapád, vagy mint a korodbeli WWE Szupersztárok?

Randy Orton

“Egy csokornyi embert tudnék említeni, akik az apámmal dolgoztak együtt és ezekből apám mindig tudott valamilyen tanácsot adni számomra. Amit rengetegszer elmondott az volt, hogy: “Csakis egyetlen ember  véleményével kell törődnöd és egyetlen embernek kell megfelelned, Vince-nek. Ne törődj azzal, hogy mit mondanak a rajongók vagy a többiek, nem leszel képes mindenkinek megfelelni”. Sosem voltam túl tapintatos személy, viszont tudtam, hogy mikor voltak remek estéim és tudtam, hogy mikor élvezték a szurkolók, amit a ringben láttak tőlem. Ez pedig remek érzés volt.”

WWE

Vissza szoktad nézni a régebbi meccseidet, hogy kritikát alkoss az akkori teljesítményedről? Van bármilyen mostani meglátásod az akkori Randy Orton-ról?

Randy Orton

“A mostohafiaimmal nézhettem ilyen videókat egy vagy két évvel ezelőtt és már akkor feltűnt, hogy mennyivel fürgébb voltam. Sokkal fiatalabban nem volt annyira feltűnő a fájdalom, mint manapság. Akkoriban mindenképpen jobb volt a mozgásom, viszont a magabiztos fejlődés, és a rengeteg munka, amit sok-sok különböző fickóval végeztem, nem hiszem, hogy a hátrányomra vált volna. Mostanra megtanultam azt, hogy mindig úgy teljesítsek a szorítóban, ahogy a körülmények engedik.”

WWE

Te lettél a WWE legfiatalabb WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, milyen érzés volt egy ilyen sikert elérni a karriered elején?

Randy Orton

“Igen, 24 évesen nyertem meg a Bajnoki övet és már akkor éreztem, hogy ez hatalmas dolog. Tisztán emlékezek arra, hogy mit éreztem a meccs után. Felhívtam nagypapámat és édesapámat Stephanie McMahon telefonjáról és sírva mondtam el nekik, hogy mi is történt. Sosem fogom elfelejteni, hogy milyen pillanat volt, és mennyi érzelem kötött ahhoz a Bajnoki övhöz. A legelső Nehézsúlyú Világbajnoki övem volt és történelmet írhattam a megszerzésével, minden bizonnyal ez volt és lesz a legfontosabb pontja a karrieremnek.”

WWE

Nem voltál ideges, képes voltál feltenni magadnak a kérdést, hogy készen állsz te erre?

Randy Orton

“Nem tettem fel magamnak a kérdést és nem is gondoltam arra, hogy készen állok-e egy ilyen komoly feladatra, de egyáltalán nem voltam ideges.”

WWE

Voltál Legend Killer, Apex Preadator és Viper is, nem volt nehéz ennyi különböző névvel feltalálni magad az évek alatt?

Randy Orton

“Nem igazán, mert végig ugyanaz a srác maradtam. Amíg The Legend Killer, The Viper, The Apex Predator voltam nem igazán változtam meg Randy Orton-ként. Amikor látok egy olyan pankrátort, aki a karrierje alatt alakított már 10 különféle személyiséget egyszerűen lenyűgöz engem és elkápráztat. Nagyon tehetségesnek tartom őket és látszik rajtuk, hogy képesek ezt profi szinten alakítani. Vajon én is képes lennék? Nem tudom, talán nem… Viszont akárhány becenevet is kaptam karrierem alatt és végig ugyanolyannak éreztem a teljesítményemet és megjelenésemet.”

WWE

Több meghatározó formációnak is a tagja voltál. Érezted úgy, hogy egy meghatározott időpontban rengeteget tudtál tanulni?

Randy Orton

“Amikor az Evolution-ben voltam kétségtelenül rengeteget tudtam tanulni, volt mellettem Hunter és Ric. Ők nálam a bent vannak az első 5-ben, talán az első háromban. Megtanultam, hogy milyen az öltözői etikett, valamint, hogy milyen kapcsolatnak kell kialakulnia a Szupersztárok között…Emlékszem, hogy egyszer Alaszkában voltunk, ahol nem volt semmilyen élelmiszerünk. Ekkor Hunter Pizzákat és Hot-dokokat rendelt, majd elintézte, hogy ilyen mégegyszer ne fordulhasson elő. Teljesen vezetni tudott mindenkit a személyiségével, így megtanultam, hogy mit is jelent az öltözői ranglétra. Képes voltam megérteni, hogy mikor kinek a szava dominál és, hogy hogyan tudom jobban érezni magam a pankrátorok körében.”

WWE

Mindennel egybevéve, amit ezidáig elértél, mit gondolsz mi volt a karriered legfontosabb mérföldköve, teljesítménye?

Randy Orton

“Őszintén nem tudnék egy dolgot megnevezni. Legfiatalabb Bajnok, Emellett több Survivor Series meccset nyertem, mint bármi mást. Talán az Ultimate Warrior-hoz hasonló 2 Royal Rumble győzelmem, talán a Money In The Bank táska szerzésem. 13 WreslteMania-n léphettem ringbe és olyan remek helyeken szerepelhettem, mint Szöul, vagy Auckland…Nem tudnék egyetlen egy dolgot kiemelni.”

WWE

Az RKO már szinte életre kelt karriered során, melyik volt karriered legemlékezetesebb RKO-ja?

Randy Orton

“Azt kell mondanom, hogy egyértelmű a döntés. Evan Bounre-al tudtuk bemutatni ezt. Teljesen tökéletes időzítés és mozdulat kellett hozzá mindkettőnk részéről, ezért sokkal nehezebb volt, mint bármelyik másik. Volt még pár ilyen, mint például a Rollins elleni a WreslteMania-n. Volt néhány érdekesebb Dolph-hal és Cesaro-val szemben és szívesen visszaemlékezek a Carlito és a CM Punk elleni levegőből érkező Finisher-re. Viszont a legnehezebb, a legkockázatosabb és a legveszélyesebb az Evan Bourne elleni volt és kétségtelenül ez a kedvencem.”

A Randy által említett RKO Evan ellen:

Vélemény?