Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Megsemmisítő invázió (RAW Összefoglaló)

24 órával a TLC-t követően Wisconsin állam, Green Bay városa a helyszínünk. Egy kisebb visszajátszás során láthatjuk az előző este legfontosabb eseményeit, amit követően Kurt Angle zenéje hangzik fel. A GM a főmeccs nyomait viselve baktat a ringbe, hogy aztán mikrofont ragadva megszólítsa a WWE Univerzumot.

Kurt elmondja a nagy igazságot, mely szerint minden sztorinak van egy eleje, vége és közepe. Múlt éjjel új fejezetet írt. Mikor beavatták a Hall of Fame-be, nem hitte, hogy jöhet ennél jobb dolog. Ám a tegnap este egy valóra vált álom volt. Rátér az idei Survivor Seriesre, ami már csak azért is különleges lesz a szívének mert ezen az eseményen debütált 18 éve. Tavalyhoz hasonlóan, idén is a brandek csatájáról szól majd a gála. Kurt ismerteti a párosításokat, melyek a következők:
RAW Women’s Champion Alexa Bliss Vs. SmackDown Women’s Champion Natalya
Intercontinental Champion The Miz Vs. United States Champion Baron Corbin
RAW Tag Team Champions Rollins & Ambrose Vs. SmackDown Tag Team Champions The Uso’s
Universal Champion Brock Lesnar Vs. WWE Champion Jinder Mahal
És ez még nem minden, hiszen megrendezésre kerül majd két tradicionális Survivor Series mérkőzés is, egyrészt az urak, másrészt a hölgyek részvételével.
Angle távozna, de megjelenik Miz, Axel, és a BAR. Mizanin helyesbít, miszerint ez az ő műsora. Kurt téveszméket kerget ha azt hiszi, hogy megmentette a dolgokat múlt éjjel. Roman kiesésével, annak rendje és módja szerint 5 a 2 elleni mérkőzésnek kellett volna zajlani – elvégre Dean számtalanszor elmondta már, hogy akárhány fős ellenféllel szemben megállják a helyüket. Miz szerint Kurtnek azt kellett volna tenni ami a helyes, kimaradni ebből az egészből. Ő azonban akart még egy esélyt a reflektorfényben… A bajnok és emberei bekerítik Angle-t, de ekkor megérkezik a felmentősereg. Rollins és Ambrose támaszt nyújt Kurtnek, aki az indulatok elszabadulása előtt bejelenti, hogy következik egy 6 fős Tag Team mérkőzés. Egyik oldalon Miz és a BAR, másikon pedig Rollins, Ambrose, valamint AJ Styles!

Miz, Cesaro, Sheamus Vs. Rollins, Ambrose, Styles – 6 fős Tag Team mérkőzés 
Mindent elsöprő volt az a munka, melyet Styles és a címvédő Tag bajnokok tettek le az asztalra. Kétség sem férhetett győzelmülhöz, melyet a túlórázó Styles juttatott érvényre.. Aztán jöhetett az ölelkezés, hiszen itt még hatalmas volt a spanoskodás. Na majd később…

Felbukkant Kane, aki aprítani kezdte a győzelmet szerző triót.
Mikrofont fogott, és Strowmant kezdte cikizni. Mindazok után amit hallott, személyesen kellett megbizonyosodnia róluk. Szerinte odajuttatta Strowmant, ahová tartozik; a szemét közé. Olyan félelmet gerjesztett a szemébe, melyet soha senki azelőtt. Braun is tudja, hogy Kane a RAW egyetlen szörnyetege. És ez így is marad. Most, hogy végzett vele – új kihívást akar.

Kane Vs. Finn Bálor 
Bálor tartotta magát ameddig lehetett, de Kane végül könnyedén átgázolt rajta. Erődemonstráció gyanán kiosztott három Chokeslamet, majd kopogtatta ellenfelét.

Kurt egyeztet valakivel, amikor is megjelenik az irodájában a rivális Főirányító, Shane McMahon. Lefutják a szokásos tiszteletköröket, majd egy kicsit csipkelődni kezdenek egymással a Survivor Seriest illetően. Shane eljátszadozik az #UnderSiege (ostrom alatt) gondolatával, de egyelőre se Kurt, se szerintem senki más nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a szavainak.

Asuka Vs. Emma 
Emma taktikát váltott, és talán volt is egy pillanat amikor elhitte az ember, hogy lehet keresnivalója. Egy fordítást követően megint bekerült az Asuka Lockba, melyből most sem volt kiút.

Alexa Bliss érkezik a szorítóba. Elmondja, hogy múlt éjjel legyőzte a hatszoros bajnok, leendő Hall of Famer Mickie Jamest. Natalyának sem jósol fényesebb jövőt, majd a közönséget kezdi froclizni. Mickie megunta a dumát, kijött, és egyszerűen lerúgta a bajnokot.

Kurt az irodában figyelte mindezt. Megérkezik hozzá Sasha és Bayley, akikkel közli, hogy rájuk gondolt, mint potenciális Team RAW kapitány a Women’s eliminációs meccsre. Foxy magának szeretné a kinevezést, így Kurt szerint nincs más hátra, mint egy Triple Threat melyben lemeccselik a csajok egymás között.

Elias Vs. Jason Jordan 
Jordan borsos árat fizetett az előző esti győzelemért, ugyanis Elias csúnyán helyben hagyta őt.

Heyman jött, felhypolta a bajnok kontra bajnok meccset – Lesnar időszaknak megfelelően nézett -, majd biztosítottak mindenkit, hogy a Brock a legek legje, Mahal egy senki hozzá képest, és hogy a Survivor Seriesen Suplex Citybe vezet majd az útja. Kihívás elfogadva.

Alicia Fox Vs. Sasha Banks Vs. Bayley 
Foxy ügyes taktikát alkalmazott, és végül győzelemhez is ügyesgette magát. Ő lesz a Team RAW kapitánya, de belegondolva, hogy tavaly a RAW nyert – valószínű, hogy idén a kékek behúzzák majd a győzelmet Becky és Charlotte vezérletével.

Kurt Angle érkezik a főeseményhez azzal a nemtitkolt céllal, hogy megnevezi 5 fős csapatát a Survivor Seriesre. Modnandóját azonban Shane McMahon zenéje szakította félbe. Kurt már ezt sem tudta hová tenni, hát még azt, hogy a SmackDown vezére a közönség soraiból érkezett. Ráadásul nem is egyedül, hanem a kékek rosterének javával. O-Mac ringbe lépett, Kurt ledöbbent, Stylesék pedig körbevették a szorítót. Angle lefagyott. “Ostrom alatt!” – mondja Shane, mire Kurt elhagyja a ringet. Shane pillanatokon belül jelt ad a bandának, akik megindulnak a backstage felé. Mindent és mindenkit nulláznak, saját portáján szégyenítik meg a RAW-ot. Angle-t gyűjtik be legvégül, visszaviszik a ringbe, ahol Shane egyértelműsíti, hogy a Survivor Seriesen befejezik amit ma este elkezdtek.

Padlón a RAW. Lesz-e vajon válaszuk?

17 gondolat “Megsemmisítő invázió (RAW Összefoglaló)” bejegyzéshez

  1. Heyman elfelejti, hogy ez már nem 2002 és Lesnar közelében sincs annak a formának, mint régen. Kajak nézzetek rá Brockra, aztán Jinderre. Lesnar csak nagydarab, Jindernek viszont sokkal kidolgozottabb izomzata van, azokat a hullámzó ereket a Mr. Olympián megirigyelnék. A maharaja gyorsabb és jobb formában van Brocknál + még ott vannak a Singh tesók és talán khali is feltűnik majd, szóval a Khallas érkezni fog Brock 😉
    Hájmen aztán nem fog nevetni.

    De komolyan most nehogymár ez a tavaly debütált noname, semmi értékkel nem rendelkező öv legyen bebookolva a főövnek, mikor a birtokosa nem tud a szuplexen kívül más mozdulatot és 6x jelenik meg egy évben. Ne vicceljünk már. Jinder kidolgozza a belét, míg ez a part timer senki csak besétál is elveri? Gondoljátok végig, hol az igazság???

    Alig várom Jinder holnapi promóját.

    #khallascity #maharaja

    Kedvelés

    1. OMG! Again.

      Megfogadtam, hogy figyelmen kívül hagyom a szándékos provokációidat, de sajnos ezt csak addig tudtam megtenni amíg nem írtál. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Te magad is elhiszed amit írsz. Bocsánat a többiektől, ez az Én saram.

      Lesnar egész teste harcra készült. Évek alatt arra lett “optimalizálva”. Te hallottad, hogy Lesnar nem csak a “kamu bunyóban”, de ott is bajnok volt, ahol tényleg ütik/rúgják/fojtják/stb… egymást? Ott nem az a lényeg ki mennyi kokszot tud lenyelni egy hét alatt, menni kell, pusztítani kell. Erő kell nem csak izmok. A koksz erőt nem ad. Lehet a Maharadzsa több kört tud futni a statdion körül, és erre a képességére remélem szükség is lesz. De szerintem összecsinálná magát ha mondjuk úgy el kellene dobnia Strowmant egyszer, mint azt Lesnar tette többször.

      Én sem tartom egy esélyesnek ezt a meccset, de nem a Maharadzsa miatt. Inkább a WWE kreatívjainak idiotizmusa miatt és amiatt, hogy a SS az indiai turn előtt lesz. Valaki a fejébe vette, hogy egy alapvetően szegény országból pénz akar kivasalni. Ott egy átlagembernek nincs pénze WWE-re. De amíg ezt be nem látják, addig szenvednünk kell ezt az eszeveszett, világtól elrugaszkodott baromságot amit Jinder Mahal bajnoki uralmának hívnak.

      Én nem bánom ha Mahal visszajön rendes heel-ként. Nem bánom ha néha meccseket nyer. Nem bánom, ha megpróbálják felépíteni, megpróbálnak értelmet adni annak, hogy később ilyen sokáig bajnok lehessen. De itt most úgy tűnik fordítva történnek a dolgok. Magával a bajnoki uralkodással legitimálják Mahalt, ami ugy egy bazi nagy paradoxon már önmagában. Ezt látja mindenki, szerintem Te is.

      Nem akarok Én senkit meggyőzni, főleg téged nem. Mert remélem, Te sem veszed komolyan amit írsz. De lassan kezd tökéletesen unalmas lenni ez a huzavona. Tényleg az lenne a megoldás, hogy senki ne reagáljon ilyen vérlázítóan ostoba dolgokra. De úgy tűnik senki nem hibátlan. Lehet szánalmasnak mondani, de sajnos most még nem tudok elmenni mellette.

      Kedvelés

    2. Bocsánat hogy én is bele szólok, de ez mellet a hülyeség mellet nem tudok elmenni. Tudom hogy a nevem miatt nem hihető de Lesnar fan is vagyok. Firenakamura remélem azzal tisztában vagy hogy te ez az ember a UFC ben volt világbajnok de nem a pehely súlyúak közt hanem ő nagy játékosokat vert el hogy világbajnok legyen. Gondolom ha van egy kis eszed akkor tudod hogy a UFC nem kamu bunyó hanem, a lényeg ha rá nézel Brock Lesnarra nem hogy én hanem bárki örülne ilyen kidolgozott izmos testért, és ami durva benne hogy fiatalon ennél durvább volt. Azt írtad nagy darab de szerinted mekkora erő kell ahhoz hogy Samoa Joe,Strowmant,Big Showt szét suplexeze?? Szerintem nem kevés, meg nézném ahogy a Jobber király meg akarná ezek közül akár melyiket mozdítani, lehet egyből mentőt kellene hívni mert kijönne a sérve. Még 1x bocs de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!!

      Kedvelés

  2. En meg mindig fosok kicsit attol, hogy Brock-nak kinalnak annyi penzt, hogy ha csalassal is, de fekudjon le a jobber bajnoknak… Ki tudja mire szamitanak ezek Indiabol…

    Kedvelés

  3. Nem rossz adás volt. Látszott sem Angel nem vette komolyan Shanet, hát kár volt. Remélem Raw is megy majd az SD re bunyózni, vagy valami úton módon visszavágnak nekik. Pont hogy rosszkor jött a Rawnak Roman,Wyatt betegsége és hogy ne, volt Strowman se de várom a folytatást. Jobber király utazik Suplex Citybe a J&J 2.0 val és remélem itt is lesz olyan mint Orton Lesnar feudban hogy mind2 meglátogassák a másik műsorát. Megnézném Lesnar ahogy megjelenik az SD ne és csinál egy kis kedvcsinálót. Ezek után ilyen Shanet szeretnék látni ma az SD n Owens és Samy ellen is. Ami a Champion vs Champion meccseket illeti szerintem a Rawnak Lesnar, Alexa és Deanék a meccseket be húzzák míg a SD nek szerintem Corbin és a Team Smack Down nyer.

    Kedvelik 1 személy

  4. Érdekes egy adás volt, egész jó párosításokkal, meccsekkel ennyire még egyszer sem vártam Lesnar squasht mint amit Mahal és a két kerti törpéje fog kapni és ami a végén volt… 😀 Jordant legelőször Gable támadta meg azon nagyon jót röhögtem, de két nagy ász nélkül persze könnyebb dolguk is volt hiszen se Roman, Strowman nem volt itt. Azt hittem megkeresik Brockot is… 😀 Nagyon ütős kis befejezés lett!

    Shane eléggé gonosz diktátor szerepet töltött be, persze jön a Survivor Series, de ma este meg lefogadom atom nagy faceként kijön Owens és Zayn ellen.

    Kedvelés

  5. Nosztalgikus volt 🙂
    Jó volt látni, hogy az sd “fellázad”, jó volt, látni, hogy Aj ismét meccselt, és nagyon örültem a champ vs champ bejelentéseknek.
    Azon viszont csak néztem, hogy Kane elverte Bálort.
    WTF?!
    Kane már féllábbal a wwe-n kívül van, legalábbis elvileg, évek óta nem nyert semmi nagyot, erre hagyják, hogy elpusztítsa a raw egyik legnagyobb nevét, azt, akit Brock kihívójának akarnak majd a jövőben, Finn Bálort.
    Néztem, de nem tudtam felfogni, a big red monster talán kap egy utolsó futást, bár valószínűbb, hogy odadobják majd Strowmannek, kinek nincs jobb ellenfele.

    Kedvelés

    1. Nekem aj raw meccse kicsit ilyen wtf még mindig,mivel,hogy smackes,de így adta hogy a lerohanás során meg megverte a többiekkel azokat,akikkel néhány perce még csapatban volt 😂

      Kedvelik 1 személy

      1. Igen, bennem is megfordult, de jó volt látni az első brand splitnél is volt néha, hogy sd-s sztár átment a rawra egy meccs erejéig, és fordítva.
        A nevét is sd-snek mutatták a bevonulásnál, ráadásul így, hogy a végén az sd fellázadt még jobban klappol az egész.
        Ez a raw már jobb volt, mint az egész tlc.

        Kedvelés

        1. Mondjuk ettől a tlc-től nem nehéz jobb műsort összehozni… bár ha nem jönnek a smackesek ez se lett volna valami hú de jó bár az hogy bálor kikapott meglepett és kb teljesen logikátlan szóval a wwe kreatívjait tükrözte 😂

          Kedvelés

      2. Nem szimplán egy meccsről van szó. Nincs Roman, se Strowman. Kell egy nagyágyú aki miatt nézik az adást. Magyarul Roman helyettesítő de én örültem

        Kedvelés

    2. Nem lehet, hogy Strowman ellen még gyengének tartják? Lehet fel szeretnék még ellene építeni. Persze csak kombinálok. 😀

      Kedvelés

  6. Végre shane meg az egész smack teljes badass módba kapcsolt 👌 remélem idén ők nyernek összesítésben,főleg úgy,hogy ez az “invázió” kb minden részleg lerohanásával nagyon ütős volt,szó szerint😎

    Kedvelés

  7. Ez most nem volt rossz raw szerintem. Kifejezetten várom a Survivor Series-t is. Heyman promón behugyoztam. 😀

    Kedvelés

Vélemény?