Aktuális adásunk nyitányán ki más érkezhetne a ringbe, mint a rettenthetetlen nagyfőnök, a WWE első embere, Mr. McMahon. 

A SmackDown ide kattintva nézhető vissza.

Vince nem ereszti bő lére a dolgot: emlékeztet az intróban is szereplő legfontosabb elemre: akkor, most, örökké – na és persze együtt. Vince ezzel köszönt mindenkit a SmackDown legújabb epizódján.

WWE Photo

 

WWE PhotoVince után az este egyik főszereplője, az Undisputed Championship első számú kihívója, Riddle vette birtokba a ringet. Riddle mikrofont fog és Randyhez is szól. Hiányolja és szereti őt, sok sikert kíván neki a közelgő operációjához és várja őt vissza. Neki ajánlja a ma esti meccset, amelyre Riddle a karrierje legfontosabbjaként hivatkozik.

 

  • 1.meccs: Madcap Moss def. Happy Corbin

 

A Street Profits kihívta az Uso-ikreket egy Undisputed Tag Team Title-meccsre a Money in the Bank PLE-re.

 

Vissza a ringhez, ahol Corbin nyomban megtalálta Pat McAfee-t, aki az elmúlt hetekben kritizálta és gúnyt űzött belőle. Corbin azt javasolja Patnek, hogy vegyen vissza, máskülönben kirángatja a kommentátor asztal mögül, beviszi a ringbe és úgy elveri, hogy Pat azt kívánja majd bár meg se született volna.

Patet nem különösebben hatotta meg a fenyegtés, sőt, arra kérte a közönséget, hogy nevessék ki Corbint. (Úgy tűnik Pat vs Corbin párharc jön a SummerSlamen.)

WWE Photo

 

Natalya fogadkozik igencsak magabiztosan a Ronda elleni összecsapás kapcsán. Arra készül, hogy az első legyen, aki feladásra kényszeríti őt.

 

  • 2.meccs: Kofi Kingston & Xavier Woods def. Jinder Mahal & Shanky 

 

Adam Pearce, Drew McIntyre és Sheamus a ringben – hiszen döntést kell hozni a múltheti kvalifikációs hercehurca kapcsán. Drew verést jósol valakinek – amennyiben nem kerül be. Sheamus szerint hiba volna Drewnak esélyt adni, hiszen elbaltázná.

Pearce közli, hogy az elemzés után a következő döntés született: Sheamus bekerül a létrameccsbe.

Sheamus persze nyomban hergelni kezdte a látszólag hoppon maradó Drew, aki jobb híján így elpáholta sebtében az arcoskodó Keltát. Pearce ekkor bejelentette, hogy Drew szintén a létrameccs tagja.

Image

 

Sami biztosít, hogy az általa okozott kalamajka – vagyis hogy Romannek ma este címet kell védeni – ellenére nincs probléma közöttük a Bloodline-nal. Sami kopogna Roman ajtaján, de látszólag berezel és inkább elsiet a mosdóba.

 

  • 3.meccs: Raquel Rodriguez def. Shayna Baszler – MITB Qualifying Match 

 

Max Dupri nem prezentálja ügyfelét, mondván a tálalás nem elég impozáns hozzá.

 

Guntherék arra készülnek, hogy visszaállítsák az Intercontinental Championship presztízsét.

 

Jövő pénteken újabb kvalimeccsek kerülnek megrendezésre: Sami Zayn vs Shinsuke Nakamura, valamint Shotzi vs Aliyah. Emellett, Ricochet visszavágót kap Gunther ellen az Intercontinental Championshipért.

 

MAIN EVENT

  • Roman Reigns (c) def. Riddle – Undisputed WWE Universal Championship Match 

Roman hencegett egy sort a meccs után, ám ekkor jött a feketeleves. Megjelent Brock Lesnar, első ízben a WrestleMania óta. A Beast kezet nyújtott, látszólag hogy kifejezze tiszteletét legyőzője iránt. Amikor azonban Roman kezet rázott vele, Brock felkapta őt és lenullázta egy F5-tel. Hasonló sorsra jutottak az ikrek is, Brock Lesnar pedig egyértelmű jelét adta, hogy vissza akarja szerezni bajnokságát.

WWE Photo

Folytatás jövő pénteken.