8 comments on “Emberségből jeles – Randy Orton nyugtatta meg Shane O-Mac fiát

 1. Azonnal kiszúrtam. A hibát is és utána Randyt is. Nem tudtam, hogy Shane fia. Rengeteget dolgozott Shane ezen a meccsen. Ez az ember odavissza überel sok pankrátort! Megijedtem, látszott az arcán , hogy nem így tervezték..
  Romant védem most, ehhez is két személy kell. Ráadásul annyi minden történt ezen a meccsen, nagy volt a hajtás. Számomra az lett volna a meglepetés ha nem történik hiba. Szerintem nem is ez volt az egyetlen, mintha a két veterán, Jericho és Orton, is kihúzták volna pár hibából a meccset. Néha mintha a többiek kicsit elvesztették volna a fonalat. Mindenesetre rengeteget dolgozott mindenki, jó kis show volt, nekem tetszett!
  Shane 1-2 adás alatt is képes annyit tenni a cégnek mint a Steph vagy Vince úgy általában mindig…

  Kedvelés

   • A meccseket, sztorikat, gimmickeket mind a kreatívok írják és Vince csak beleköp ha nem tetszik neki valami. Ő ezt létrehozta és mostmár jóformán csak ülnie kell felette.
    Steph munkásságát nem igazán tudom, hogy miből áll a shown kívül. Viszont a shown belül a húsbandija nélkül egyszerűen borzasztó gyenge.. nem azért mert rossz karakter hanem mert rosszul adja elő. Triple H mellett jobban alakít.

    Kedvelés

    • Ez nem teljesen igaz. Vince találja ki a show alakulását még mindig, és a főmérkőzések eredményét, a történetek fő alakulását. Annyiban adta át a terepet a kreatívoknak, hogy már a meccsek részleteibe nem mászik bele, és a kisebb jelentőségű pankrátorok eredményeit meg történeteit csak láttamozza. Tehát a fő sztori még mindig az ő kezében van.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s