Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2016. november 22. – James újabb nagy lehetősége

011_sd_11222016jg_0111-96a51f1f5225d18afc4dbd8d7a6f51a9

A SmackDown 2016. november 22-én egy visszatekintéssel indul, amiben a Survivor Series leghosszabb és legkiemelkedőbb csatájának fontosabb történéseit láthattuk újra. Luke Harper megjelenését követően a SmackDown Live csapata képes volt megszerezni a RAW alakulata ellen a győzelmet a 5 on 5 Tag Team mérkőzésen.

Az arénába először Shane O-Mac érkezik, aki hatalmas harcot hozott össze az előző PPV-n, sajnálatos módon a cég orvosi stábjának segítségére szorult és nem tudta méltó módon befejezni a csatát. Shane elnézést kér a rajongóktól, hogy nem teljesen energikus és egészséges állapotban jelent meg most az adáson, viszont az előző vasárnap után úgy érezte magát, mintha autó-balesete lett volna…Viszont nem búslakodik emiatt a kellemetlen élmény miatt, hiszen végül a Team SmackDown Live képes volt a 5 on 5 csatából győzelemmel távozni. Olyan komoly ellenfeleket tudtak legyőzni, mint Chris Jericho, Kevin Owens, Braun Strowman, Seth Rollins, valamint Roman Reigns. A SmackDown csapatának két igazi túlélője lett, akiket nem kopogtattak le, valamint nem adatták fel velük a harcot, ők pedig nem mások, mint Bray Wyatt és Randy Orton. A SmackDown csapatában azonban nem volt mindenki közt ilyen remek az összhang, hiszen volt két úriember, akik nem tudták egyetlen csata erejéig, csak 1 óráig félre tenni a kettejük közt kialakult ellentéteket. A Nehézsúlyú Világbajnok AJ Styles, valamint a Lunatic Fringe Dean Ambrose az, akikről most beszélt.
A mondanivalóját nem tudja folytatni Shane, hiszen Dean zenéje szólalt meg és a Lunatic érkezett a szorítóba. Dean gratulál a győzelemhez, amit követően O-Mac elmondja, hogy Ambrose-tól nem volt kimondottan szimpatikus megmozdulás, amikor összeállt az egykori Shield-es csapattársaival és kiosztott egy Triple PowerBomb-ot AJ Styles-nak, a csapattársuknak. Dean ekkor kijelenti, hogy lehetne erről is beszélni, viszont foglalkozzanak az igazán fontos dolgokkal, ezért kéri, hogy lépjen az arénába az az ember, aki képes volt egyedül kiejteni a küzdelemből Braun Strowman-t. A SmackDown Live csapatának MVP-je, Mr. James Ellsworth…A SmackDown Live csapatának kabalája ezúttal meglehetősen szaggatott mozgással érkezik, nyakmerevítőben. Miután James a szorítóba sétált Dean Shane-t kezdte el nyaggatni azzal, hogy mondja el Ellsworth-nek a nagy meglepetést. O-Mac szerette volna ezt inkább a Backstage-ben négyszemközt intézni, azonban a Lunatic szerint ezt el lehet mondani az egész WWE Univerzum előtt, hiszen mindannyian egy nagy család. Shane-t miközben Ambrose próbálta meggyőzni, kijelentette, hogy el kell mondania a Commissioner-nek, hogy Ellsworth meglepetése egy SmackDown Live szerződés…A rajongók ezt hallva nagy hangzavart csaptak, James pedig hirtelen nem tudta felfogni, hogy Ő valóban megkaphatja a várva várt szerződését a WWE-től. Shane nem szerette volna tovább húzni a történetét ennek a szerződésátadásnak, amit követően kijelentette, hogy nagyon büszke James-re, és örül, hogy átadhatja a SmackDown Live szerződést neki.

Shane ezt követően arra kéri Ambrose-t, hogy had folytassa a társalgást James-szel a Lunatic jelenléte nélkül. Ezt elsőre nem igazán szerette volna megérteni Ambrose, amit követően újra megkérte O-Mac, hogy hagyja el az arénát és az épületet. A rajongónak nem tetszett a kérés, azonban Dean képes volt ennek eleget tenni. Ahogy a bejárat felé sétált AJ Styles zenéje szólalt meg és érkezett a ring felé a szervezet Nehézsúlyú Világbajnoka. A rámpán összetalálkoztak Ambrose-al, amit követően AJ elmondta, hogy végig úgy gondolta, hogy a SmackDown Live a lehetőségek földje, nem pedig a meg nem érdemelt lehetőségeké. AJ szerint, amit Dean tett vele a Survivor Series-en ki kellene rúgnia az épületből, sőt a SmackDown Live-ról is. Nem érdemli meg a Lunatic Fringe, hogy Styles Bajnoki övéért bármikor is ringbe léphessen. Ezt követően a címvédő mosollyal az arcán, kacagva kijelenti, hogy ennek tetejében James Ellsworth-nek akar adni egy SmackDow Live szerződést Shane. O-Mac töretlenül hiszi, hogy ezt a contract-ot megérdemli James, amit hallva AJ tiltakozni kezdett, miszerint nem érdemel Ő semmit sem. Styles a WWE-vel kötött szerződése előtt izzadságon, véren és könnyeken keresztül harcolt minden egyes ellenfelével, hogy végül itt köthessen ki. James nem tett semmit sem azért, hogy ezt megkapja és nem érdemel semmit sem a cégtől…Ezt követően a Bajnoknak ötlete támadt és kijelentette, hogy harcolhatna egy bemelegítő csatában a Phenomemal One ellen Ellsworth a mostani adáson, hogy megszerezze a szerződését. Ha úgyis közeleg a TLC, akkor lehetne egy Ladder küzdelem kettejük közt. Shane ezt követően kijelentette, hogy James-nek nem kell aggódnia, hiszen már megkapta a szerződését, így tárgytalan amit AJ szeretne. Ellsworth ekkor mondani szeretett volna valamit, amit O-Mac engedélyezett is neki. Elmondta, hogy nagyon szívesen ringbe szállna AJ Styles ellen egy olyan Ladder csatában, ahol a tét egy Full-Time szerződés, hiszen már kétszer képes volt legyőzni Styles-t. Azonban szeretne még valamit, ha képes lenne megszerezni a szerződést, akkor akar egy későbbi övszerzési lehetőséget a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért. James ezt követően kijelenti Shane-nek, hogy minden tiszteltével arra kéri Őt, hogy hozza létre ezt a küzdelmet, amiben mindent vagy semmit alapon harcolhat AJ ellen. O-Mac-et nem kellett sokáig győzködni, aki a mostani adás főeseményét bejelentette, ami egy Ladder küzdelem lesz a két fél között.

A Backstage-ben The Miz és Maryse keresték meg Daniel Bryan-t, akinek elmondta a címvédő, hogy egy ünnepséget szeretne a mostani SmackDown-on. Daniel pedig köszönetet mondhatna Miz-nek, amiért legyőzte a Survivor Series-en Sami Zayn-t és a SmackDown-nál tartotta az Interkontinentális Bajnoki övet. Valamint elismerhetik olyan miatt a munkáját, ami sem Bryan-nek, sem pedig Dolph Ziggler-nek nem sikerült egy sikeres Fighting Champion volt Miz az előző PPV-n…Daniel ezt követően kijelentette, hogy Kalisto viszont nem tudott a Cruiserweight Bajnoki címért sikerrel járni, így a Luchador megkapja a lehetőséget Miz ellen a mostani SmackDown-on az Interkontinentális övért.
Szintén a kulisszák mögött láthattuk, hogy Shane szépen kikísérte az arénából és az épület területéről Dean Ambrose-t, aki szeretett volna maradni, azonban a Commissioner kérésére végül elsétált.

The Miz vs Kalisto (Interkontinentális Bajnoki öv)

A küzdelemben Kalisto képes volt fölénybe kerülni, amit követően Baron Corbin jelenléte zavarta meg a küzdelmet, aki a ring széléhez sietett. Itt a luchador képes volt lereagálni a támadást, azonban Miz-re már nem tudott figyelni. A címvédő értékesítette a Skull Crushing Finale-t, amit követően kopogtatni tudta kihívóját. Baron a csata végét követően megtámadta Kalisto-t, akinek kiosztotta a Finisherjét…Azonban Miz-nek sem volt teljesen tökéletes a mérkőzés befejezése, hiszen a bejáratban való ünneplésénél Dolph Ziggler jelent meg, aki egy kemény Superkick-et osztott ki a Bajnoknak.

A Kulisszák mögött Alexa Bliss, Becky Lynch, Natalya és Shane O-Mac folytattak beszélgetést, amikor Dean Ambrose egy pizzával a kezében tért vissza.

#1 Contenders Tag Team Turmoil

A küzdelem értelmében a Tag Team csapatok közül 2 belép a ringbe, akik harcolnak egymás ellen, ha egy csapat bármely tagját vagy lekopogtatják, vagy feladatják vele a harcot, akkor kiesnek a küzdelemből. A győztes kénytelen a ringben maradni és várni a következő Tag Team-re, akik ellen ringbe kell lépniük. Amikor elfogynak a sorban álló Tag Team-ek és a végső csatában valaki megszerzi a győzelmet, az lesz a Turmoil küzdelem nyertese és az első számú kihívó.
A ringben legelőször az Ascension csapata harcolhatott a Hype Bros duója ellen. Itt képesek voltak Zack-ék értékesíteni a Hype Ryder-t, amit követően kopogtatták ellenfeleiket…Az Ascension után Tyler Breeze és Fandango duója érkezett a szorítóba, akik eléggé gyorsan képesek voltak búcsúztatni a csatától Zack és Mojo csapatát. Fandango és Tyler nem élvezhették a pillanatnyi sikerüket, hiszen az Amarican Alpha sietett a kötelek közé.
Chad Gable volt képes lekopogtatni Fandango-t, amit követően a Vaudevillains duója érkezett, azonban ők sem tudtak sikerrel járni és Simon Gotch-on pillanatok alatt lekopogtatták…Az Aplpha ezt követően az Uso Ikrek duója ellen folytathatta a csatáját. A Trumoil leghosszabb és legfordulatosabb csatáját a végén láthattuk, amiben végül az America Alpha volt képes győzelmet szerezni a Tag Team Finisher-t, majd a kopogtatást követően.
A harc után a Wyatt Family három tagját láthattuk a kivetítőn, aki közül Bray elmondta, hogy nem győztek le minden csapatot a SmackDown-on. Randy ekkor kijavította Bray-t, miszerint ők nem is csapat, hanem család…Azt javasolja Wyatt, hogy az American Alpha pihenje ki magát, hiszen Randy és Bray el fognak jönni értük.

A Backstage-ben Daniel kérdezte meg a jelenlegi állapotával kapcsolatban James Ellsworth-öt. Ekkor Dean Ambrose és Shane McMahon jelentek meg, ahol O-Mac-et olyan idegesnek és feldúltnak láthattunk, mint ezidáig nem. Daniel megnyugtatta a Commissioner-t, amit követően megkérte Ő a Lunatic-ot, hogy távozzon.

Natalya vs Becky Lynch

A hölgyek csatáját Alexa Bliss a kommentátorok mellől figyelte, amiben a Submission Finisherjét követően Becky tudott győzelmet szerezni. A harc után Alexa és Becky között nem maradt el az ütésváltás.

A Backstage-ben két TLC-re való csatát bejelentett a cég, Daniel Bryan folytatott beszélgetést Miz-el és Maryse-al, ahol a Bajnok azt szerette volna, hogy a támadásáért függesszék fel Dolph Ziggler-t. Daniel viszont szeretett volna egy csatát létrehozni kettejük közt a TLC-re, ami nem más lesz, mint egy Ladder küzdelem…Szintén a kulisszák mögött Carmella és Nikki Bella találkoztak, akik közt pedig egy No Dq csata fog megrendezésre kerülni a következő PPV eseményen.

Baron Corbin vs Kane

A harc nem volt kimondottan hosszú, amiben a győzelmet Corbin tudta megszerezni diszkvalifikációval, hiszen Kalisto megjelent és nekiesett korábbi támadójának.

James Ellsworth vs AJ Styles (Ladder Meccs)

A küzdelemnek nagy tétje van, hiszen ha James megszerzi a magasban lógó szerződést, akkor egy Full-Time SmackDown Live szerződést és egy későbbi övmérkőzést is kapni fog a cégtől…A csatában egyértelműen AJ volt az irányító, aki mosolyogva mászott fel a létrán, hogy megszerezze a szerződést, azonban ekkor Dean Ambrose jelent meg Ottawa Senators mezben és esett neki a címvédőnek. A Lunatic Fringe a támadást követően felsegítette a földről James-t, azonban Styles visszatért a szorítóba és megtámadta Dean-t. Amikor a Phenomenal One a létra tetején volt Ellsworth eldöntötte azt és egy veszélyes mozdulatot követően AJ a ringen kívülre esett egészen az eszköz tetejéről.
Styles visszatért a ringbe, ahol egy kemény Superkick-et kapott James-től, amit követően beakadt a lába a ring kötelei közé. Nem tudott így felkelni és megállítani a létrára mászó ellenfelét.

A SmackDown Live végén a közönség James Ellsworth-öt ünnepelte, aki képes volt harmadszor is legyőzni AJ Styles-t és ezúttal WWE SmackDown Live szerződést szerezni.

14 gondolat “WWE SmackDown Live 2016. november 22. – James újabb nagy lehetősége” bejegyzéshez

      1. Volt egy pletyka arról, hogy a vesztes rosterből 3 pankrátor átkerül a győztesekhez, de ez csak egy pletyka volt még októberben.

        Kedvelés

    1. Ez a Kane már rég a végét húzza valljuk be.. sajnálom, hogy így elpusztították a karakterét. A régi Kane ma pl. kiváló ellenfele lehetne akár Lesnarnak is.

      Kedvelés

      1. A régi Kane elpusztította volna lersnart..nem ugy mibt goldberg..
        Démon Kane heelként sose jön már..ez s kebutitott face vakami..jobb mibt az ölzönyös majom..team hell no..kecskepofa elpusztítása..előtte meg..oly rég volt..mikor az igazi Kane pusztított…a fém maszkját se látjuk többetvele együtt..

        Kedvelés

  1. Kezdem nagyon unni ezt az Ellsworthot, végre volt egy normális heel karakter, erre meg kell alázni ezzel a majommal már 3-adjára, ja persze, AJ legyőzte Cenat nem tudom hányszor, de Ellsworth 3-0-ra vezet ellene, ez nem vicces, hanem idegesítő. Amit az elején mondott AJ Ellsworthról, az meg teljesen igaz.

    Kedvelés

  2. Wyatt és harperke jó tt letttvolba..Wysttet nem küldik a fő övért és ortont de..pedig egy aj s feud jobb lenne mint ez a kamuvergődés..de tt be mennek ergo vagy békapofa meg e.t mennek aj ellen vagy új kihivó lesz amit kétlek..remek..

    Kedvelés

  3. Mikor jön már Perfect 10? Mi a francért kell látnom minden rohadt smackdown adáson ezt a szerencsétlen Ellsworth-ot? Kajak mintha valami gyerek showt néznék. Valami borzalmas, ezzel akarják növelni a színvonalat vagy mi? Kajak a raw talán úgy nagyjából nézhető, de ez a smackdown napról napra rosszabb lesz… Aztán meg hatalmas szégyen hogy a gálák még csak közel sincs az nxt takeoverek színvonalához…

    Kedvelik 1 személy

    1. mikor jön nem tudni,de ahogy láttam/hallottam szombati NXT óta nem volt Kanadában rendes kiszámolás…. 🙂

      Kedvelés

  4. 1: Wyatt és Randy menni szeretnének az övekért? Ha nem fordul Bray ellen Randy addig akkor ez csodálatos lenne! 😀
    Bár nem jelentették ki, de ez a verseny kihívó jogra hatalmaz fel, márpedig ők jönnek az amerikaiakért.
    2: Ezt az Ellsworth srácot mostmár kiiktathatnák. Nem való ide egy ilyen gimmick. Bosszantó, hogy sirdogál meg parázik. Amúgy nem a kinézetével van baj, adtak már el ilyen pankrátort a közönségnek. Egyszerűen csak az ilyen dolgok miatt mennek szembe az emberek a pankrációval. Nem jó show, nem hiteles egy cseppet sem. Borzasztó gagyi..

    Kedvelés

  5. Ellsworth komolyan kap egy olyan story linet amit sokan évekig jobb teljesítménnyel nem érnek el, mert eladtak a nevével milliónyi pólót? KOMOLYAN mit látnak ebben a csávóban takarítsák már el a main eventből, totál 0 volt a mostani SD egyedül Ambrose ahogy idegesítette Shanet jó volt, de ezen kívül borzasztóan rossz adás volt.

    Kedvelés

  6. Békapofa mikor takarodik már el végre az övtől?annyira unalmas…e.t. Meg..aj id unalmss,semmilyen bajnok akárcsak békapifa volt és amilyen ko..pfff

    Kedvelés

Vélemény?