Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. február 29. – Eredmények és videók

126_RAW_02292016hmm_0699--7e80a7fd818b66d72e853318e8c198c8

A RAW adása 2016. február 29-én egy rövid visszatekintéssel indul, amiben ismét megnézhetjük az előző RAW főeseményének történéseit. Itt Roman Reigns Sheamus ellen léphetett szorítóba, ahol megjelent a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Triple H és egy kemény verésben részesítette leendő kihívóját…

A ringbe először a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka Triple H érkezik, aki azzal kezdi mondandóját, hogy mindenkit életében van egy egyéniség, aki vezeti, irányítja. Egy olyan alkat, aki megmondja mit kell tenni, merre kell menni, vagy hogy hogyan kell öltözni. Minden egyes ember utálja ezt. Ki akarják hívni, meg akarják állítani a Vezetőséget, de igazából félsz. A félelem nem egy rossz dolog, mondja. A félelem tart dolgokat helyben, és a félelem lát el képességekkel, hogy tudd a helyed az életben. Roman Reigns-nek tudnia kellett volna azt a félelmet, és emlékeznie kellett volna, hogy hol a helye. Megpróbált tiszteletlenül bánni a Vezetőséggel, és kihívni azt. Megpróbált tiszteletlen lenni Triple H-el, és kihívni őt. Most otthon ülve lélegzik a száján keresztül, reménytelenül reménykedve, hogy a WrestleMania álmai élnek. Roman-nek tudnia kellett volna a helyét, nem hívhatja ki maga ellen a Vezetőséget, és ez egy mindenkihez szóló üzenet, aki hallja most a hangját.
Ekkor mindenkit meglepetésére nem a kötelező kihívó, hanem a Lunatic Fringe zenéje szólalt meg. Ambrose a ringbe érve azzal indít, hogy beszélni szeretne Hunter-rel Roman-ről. Ambrose szerint Reigns közeledik, Hunter pedig tudja, hogy mit jelent ez. Dean elmondja, hogy múlt héten beszélni akart Hunter-rel, de összeverte őt egy grizzli medve a parkolóban, amit követően harcolni fog Brock Lesnar-ral egy Street Fight csatában a WrestleMania-n. Dean azonban tudni akarja, hogy kit akart a FastLane főmérkőzés győztesének Triple H, most azonban megváltoztatja a kérdést. Kit nem akart a Triple Threat mérkőzés győztesének Hunter? A bajnok szerint Ambrose csak az idejét pazarolja hisz az a mérkőzés Brock Lesnar-ról és Roman Reigns-ről szólt, Dean pusztán egy tényező volt a csatában. Ambrose erre kijelenti, hogy ő volt az utolsó személy akit akartak, hogy szembeszálljon Triple H-el a Mania-n. Triple H erre nevetve kijelenti, hogy Dean egy igazi őrült, a Lunatic azonban tudni akarja, hogy miért gondolják ezt róla állandóan. Hunter igazán okos, ő az Elmegyilkos, és igazán okos, hogy nem lép egy ringbe vele, mert pontosan tudja, hogy nem lenne képes legyőzni. Dean tudja, hogy Roman nyerte a jogot a címmeccsre a WrestleMania-ta, de ez nem azt jelenti, hogy Triple H lesz az, aki bajnokként megy oda Április 3.-án. Ambrose tiszta vizet akar önteni a pohárba, és egy Világbajnoki címmérkőzést követel most azonnal! Hunter nem ad válasz egyből, de megígéri Ambrose-nak, hogy az este végéig választ ad neki, de addig is a mai főmérkőzésen Dean ellenfele Alberto Del Rio lesz. Hunter szerint pedig meglátjuk, hogy tudja-e tisztelni a Vezetőséget Ambrose.

Sasha Banks vs Becky Lynch

A két hölgy a Díva bajnok kihívásáért küzdött a WrestleMania-ra, de végül döntetlen született egy igen furcsa dupla kopogtatás után..

A Wyatt Family a képernyőn..
Bray azt mondja, hogy talán egy elmebeteg. Talán az elméje kulcsfontosságú abból a szempontból, hogy megmentse a világot. Ötletként kezdődik, de végül tervvé válik, a terv pedig szép szimfóniává alakul. Azt kéri csatlakozzanak hozzá, ő pedig mennyországot fog adni cserébe..

Dolph Ziggler vs The Miz

Egy rövid összecsapásban, végül a MoneyMaker tudott győzedelmeskedni egy fordítást követően.

Ezt követően Stephanie McMahon érkezik a ringbe, aki feleleveníti a múlt heti történéseket. A hölgy szerint Shane félbeszakította a becsületét jelképező díj átadását, most azonban be fogja fejezni beszédét, követelve a tisztelet amit megérdemel. Steph szerint kántálhatják az emberek Shane nevét, de ő nincs itt ma este, és azok után sem lesz itt, hogy Undertaker végzett vele a WrestleMania-n. Stephanie nem érti az embereket, hisz élete minden egyes napján dolgozik, feláldozva a családjára szánt időt, amiért ez lenne a tisztelet? Szerinte Shane zsarolta az apját s egyben a WWE-t. Egyszerűen csak visszatérhet, mert ő egy férfi? Mert ő egy McMahon? Ez az egész a családi örökségről szól, mondja. Ha Shane-t igazán érdekelte volna az öröksége, néhányszor megmutatkozott volna, de ő nem törődik senkivel. Szomorú, hogy szereti a testvérét. Nem tiszteli, mert akárhányszor lehetősége volt, Shane hátba döfte őt. Undertaker fel fogja darabolni őt a Mania-n, amit követően Shane nem fog visszatérni. Az élet hulladékának nevezi testvérét, aki ráadásul azt hiszi, hogy mindenre jogosult, de a valóság eljön, és az arcában fogja érezni. Kényszeríteni fogják, hogy tisztelje a Vezetőséget, meg fog hajolni a király előtt, és meg fog hajolni a királynő, azaz előtte is!

Lucha Dragons vs Sheamus & Rusev

A Heel páros aratott győzelmet Rusev jóvoltából, aki kopogtatni tudta Kalisto-t.

Ryback vs Adam Rose

A BigGuy sikeresen kiosztotta a Shell Shocked-et, amit követőn kopogtatni tudott.

Chris Jericho & AJ Styles vs New Day

Jericho tudta megszerezni a győzelmet maguknak, miután feladásos fogásából nem tudott menekülni Kofi, aki kopogni kényszerült. A csatát követően Jericho mikrofont ragadott, majd kihívást intézett a címvédők felé a jövő heti RAW-ra. A New Day-nek tehát cimet kell védeni egy hét múlva Y2AJ párosa ellen..

Vince McMahon érkezik  ringbe, aki elmondja, hogy elképzelte a WrestleMania utáni estét. Bemutatja a fiát Shane-t. Megtenné, ha a pokol befagyna a WrestleMania-n és Shane képes lenne győzelmet aratni. Vince szerint azonban ez nem fog megtörténni, mert csak a bolondok hisznek a csodákban. Shane bolond, de szereti őt. Szereti őt, de ez elég, hogy móresre tanítsa. Szereti őt, de ez elég, hogy ezt ne felejtse el. Szereti, de ez elég, hogy a WWE történelmének legtermészetellenesebb ereje ellen küldje ringbe. A természet ezen ereje, The Undertaker.
Érkezett is a DeadMan, aki egy rövid, de annál tömörebb üzenetet küldött a Chairman irányába. Megfogta a nyakát és azt mondta, hogy jól tudja mi fog történni ha bezárják azt az ajtót a WrestleMania-n. Shane vére Vince kezén fog száradni, nem pedig az övén.

Jey Uso vs Bubba Ray Dudley

Ebben az összecsapásban Bubba tudott diadalmaskodni finisher-jét követően.

Kevin Owens vs Big Show

Az óriás legyőzte az IC bajnokot, igaz csak kiszámolással.

Naomi vs Brie Bella

Naomi aratott győzelmet miután feladásra kényszerítette a szebb napokat is megélt Brie-t.

Dean Ambrose vs Alberto Del Rio

A főmérkőzés végén ahogy arra számítani lehetett, megjelent a COO is. Triple H érkezése megzavarta Dean-t, akire a Leauge of Nations egyszerre támadt DQ-t eredményezve ezzel. Triple H a ringbe lépett, és Ambrose arcába hajolva elmondta neki, hogy Dean soha nem fog tanulni, és soha nem fogja tudni legyőzni a Vezetőséget. Ambrose erre megütötte a bajnokot, aki válaszul egy Pedigree-t osztott ki a Lunatic Fringe-nek. Dean nem úszta meg ennyivel, egy igen alapos verést is elszenvedett a COO-tól, aki ellentmondást nem tűrően adott nyomatékot szavainak.

 

 

17 gondolat “WWE RAW 2016. február 29. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Te jóságos atyaúristen….
    Maga a mese szar volt,erre folytatják,ez elmegy,de ez…Undertaker és a nevét és a hangját,karakterét adja ehez a moslékhoz???a többi nem érdekel,se hunter se müzli,de Taker miért????

    Kedvelés

  2. Nem értem hogy most mit akarnak Ryback-el.
    Ok hogy végre dobta azt a béna trikót,a röhejes “Big Guy” övet,a komolytalan felsőt és végre kinéz valahogy,végre elhagyta a “wake up its feeding time” dumát,így már a bevonulása is normális,de most konkrétan egy heel-face keverék lett.
    A ringben heel ként viselkedik,a rajongóknak sem pózol,de mivel heel ellenfeleket kap,így egyszerűen nem tudnak vele un szimpatizálni.
    Nem tudom, miért csinálják ezt,de remélem, kihoznak belőle valamit ő az élő példa, hogy egy main eventert le lehet húzni jobber szintre.
    Nagyon elbántak vele, pedig nagy jövő állt előtte, még ha észhez is térnek és megint main eventer szintre emelik, akkor sem törölhetik az emberek fejéből a “RybAxelt”….

    Kedvelés

  3. Öhm, Rusev nagy bejelentése engem is érdekelne. Vagy az volt az a “bejelentés” hogy ő kopogtatta le Kalistot? xDDDD

    Írta itt mike, hogy Chris csak tetteti a barátságot AJ felé, és van benne valami. El is tudnám képzelni hogy Styles nyer Owens ellen Jericho elárulja őt és a WM-en megveri és 10-szeres interkontinentális bajnokként vonul vissza.. Hamár főöv közelébe ugye nem engedik.

    Szánalmas, hogy már megint Ambroset áldozzák be valakinek, ezúttal HHH-nek, hogy azért egyszer védjen már címet mielőtt Reigns elveszi tőle…

    A főesemény meg vicc volt, hiába nagyon jó pankrátorok, a WWE csak jobberként használja őket, pedig…

    Big Show meccset nyert, ritka, igaz diszkvalifikációval, de miért Owenset, miért?? És már megint..

    Miz-Ziggler-t néztem volna tovább is, sebaj, és emberek, hihetetlen, de Miz GYŐZÖTT!!! Nem is emlékszek erre mióta nem volt példa. Volt WWE bajnok.

    Ryback győzött, alap.

    Annyira örülnék, ha feloszlana a Leage Of Nations, remek heelek mindannyian, és jobberek.. Pedig mehetnének mind a négyen főövért (na jó, Rusev MÉG nem). Del Rio, Sheamus, Barrett, és egyikőjüknek sincs köze mondjuk a 2011-12-es önmagukhoz, pedig nem volt az olyan régen.. A kelta harcosból kelta sprinter lett, akinek a menekülés lételem, Del Rio egy semmi, nincs karaktere ahogy Barrett-nek sincsen, Rusevnek még valami van de ez is édeskevés. Ja, amúgy Rusevet ezért pusholták fel a tavalyi WM-ig? Nem értem.

    Mindig reménykedek hogy végre valami jó dolog is történik, és vannak is bíztató jelek, de valahogy mindig elk*rják. Legalább a Deadman itt volt 🙂

    Kedvelés

    1. kemény 1 percet :D, a bevonulása több időbe telt…. akkor legalább földhöz baszhata volna vince papát, vagy valami…. de hát wwe, mégis mit várunk

      Kedvelés

  4. Ez egy nagy semmi volt.Mi volt rusev nagy bejelentése?Végre megfürdik?Vagy nem ennyire komoly dolog?Lemaradtam,bár ki nem szarjale mit akart.

    3d fiúk ennyi?Nekik kéne fél éve uralkodniuk nem ezeknek a keresztbeku..köc..nek
    Na majd Jericho és aj elkeni a szájukat.Mi az h Jericho heelként nem vonulhat vissza!!Felháborító.

    Anno hidegrázás libabőr stb volt mikor Taker bevnult,ma meg már semmi,és nem azért mert bukta a streakét,hanem amit azóta csinál leszámitva a BOD meccset,egy nagy 0 amit művel,csinál..csalással győzi le lesnart,mert simán nem engedik neki..szánalmas amit művelnek vele..és nem fog meccselni a turpi urfival,valszeg Goldberg jön..az asztán odafog bas..i

    Pusmognak egy hunter vs Wyatt vs lesnar meccset képek voltak hirdetvevolt maj dleves..3 vs heel?remek enne.Am meg lesnarnak nagyon nem tetszett h változtattak a sztorin és nem feudolhat a családdal és nem meccselhet Wyattel,vle akart harcolni a wm en ahogy Wyatt is vele,de ez…igen jobb a kergemarhakóros áldozati csicska tesót odalökni neki..
    Az ee óta egy hunter vs Wyatt feud lehetne,és igen face Wyatt lenne de jó lenne..vagy heel vs heel..bármi,de ez h nem tudnak vele se mit kezdeni se a családdal…

    A hegyomlás egy nagy vicc a szó minden értelmében..ko meg egy dagadt fas..ennyi..
    nxt idők elmultak,ide csak szo..jár.

    csicska nemzet …szót se érdemelnek,ahogy a mártírhalált halt békapofa és a vergődő vén hunter se..

    Kedvelés

    1. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz Goldberg. Semmilyen tárgyalás nincs közte és a WWE között. Esetleg Sting lehetséges, hogy Shane helyett ringbe lép.

      Kedvelés

  5. Most akkor lesz egy cím meccs HHH és Dean között? De minek?? Akkor legalább ne jelentették volna be az első rawon hogy Dean vs Brock lesz, mert így mindenki tudja mi lesz a vége. Komolyan mondom a WWE azt se tudja mit csináljon.

    Kedvelés

  6. Utálom az újra melegített levest!!!

    HHH pofázását már halhattuk az SD n annyi elég is volt és amikor jött Dean reméltem ma megnézünk egy HHH vs Dean meccse az övért de nem a kreatívok annyira beszartak mint az állat és vagy nem akarják meg húzni hogy HHH a WM előtt is meccsez en vagy HHH nak nincs kedve?

    Értékelhető az a Díva meccs volt valami ilyesmire számítottam én is!! Mi van Vince kopizza HHH ötletét a NXT ből a Triple Threat Zayn vs Joe vs Corbin meccsből csak itt picit javított rajta és kész.

    Ziggler vs Miz: Na Miz t is látjuk még ebben az évben fasza!!! És nyert is az még jobb!! Komolyan csak tényleg ennyi telik a kreatívoktól???

    Jericho és Styles vs Nyú Déj: Újra melegített leves köszi nem kell, úgy látszik tényleg szarnak bele a TT vonalba de komolyan. Vince papa Elnyomta The Ascension, PTP srácokat és Los matadoros t mint a magzat vizet. Lucha Dragonsnak oda baszták a Csicska Nemzetett, Usos tesók meg el vannak a Meg gyalázott Dudley Boys al. Fasza csávó vagy Vince!! Jah és igen le mondhatunk arról hogy Tyson Kidd és Cesaro újra TT be lesznek mivel Kidd karrierjének kampo sajnos 😦

    És jött amire vártam Taker baszik Vince ez az!! Remélem ennyivel nem lesz vége és megy tovább ez a szál!! Shane vs Vince papa de egy special guest referee meccsben ahol a bírp vagy Stone Cold lesz vagy Mick Foley vagy The Rock!!!

    Adás végéről ne beszéljünk mert szánalmas!! Jó persze a promo kedvé ért HHH is megverte Roman-t de most Dean t is, tényleg nem veszik őt komolyan!!! Az kéne neki is mint Barettnek menni innen a picsába nem szarakodni itt!! Más hol jobban meg becsülnék!! Jövőhéten mi lesz a NAGY PANKRÁTOR a KIRÁLYOK KIRÁLYA kinek játssza a nagy bajnokot??? Kész röhej az egész!!! 0

    Kedvelés

  7. Ez igen ez igen kérem, kezdek kételkedni abban , hogy a kreatívok dolgoznak e egyáltalán vagy csak tolnak valami anyagot spontán.
    Dean-Brock meccs hogy lesz ? Brock néha elveri Deant és ennyi lesz a feud vagy mi ?? Macis beszólás jó volt. De vicc az egész nagyon nem egy súlycsoportba vannak. Lehet hogy Broki túl van értékelve és idénymunkás DE igaza volt mikor sérelmezte , hogy nem a Wyattel meccsel , mekkora prokat nyomna Wyatt és Paul öröm lenne nézni de a meccset is de minek minek is ez. Deant meg Romanre kellene küldeni de azt minek szánalom a köbön. Családnak meg annyi lesz …… semmit nem kezdenek velük.

    Én most jöttem rá , hogy a TT vonalon semmi nincs de tényleg semmi….. szerintem az írók el is felejtették az egészet , Csillámfaxlámáknál jó helyen van az öv azt csá. Hozzá teszem , hogy Csillámék elég jól képesek parodizálni a pankrátorokat facebookra kitették ahogy a Migráns-teamat parodizálták ki , öröm volt nézni.
    Kallistonak miért nincs feudja valakivel aki nem Rio ??? Ennyire nincs panki ??, szerintem egy rakat van….

    Hegyomlás nyert no fene !!! Történelmi pillanat !!! 2016os győzelme egyénileg már meg is volt többet nem is fog nyerni. KO meg face lesz vagy mi ???

    Ja és Miz is nyert !!!

    Taker szerintem a ringbe vagy a ring mellett fog a túlvilágra menni ez 100 %.

    Vége meg ennyire nincs ötlet ennyire ??? Kvázi ugyan az volt mint előzii adáson cska most Deannel …. már csak a vér hiányzott. Csütörtökre hozzuk be Rollinst és őt verje el HHH. Vicc….

    Unalmas,önismétlődő, 80 % töltelék meccsek, semmi sztori…….

    Kedvelés

  8. Én valahogyan egy picit többet vártam volna Y2AJ-től. Igaz így is nyertek. De ahogyan néztem Jericoh-t, kicsit nekem is az az érzésem volt, mint amit az egyik kommentátor mondott: Nem csak tetteti a barátságot AJ felé?? Remélem nem,mert szerintem ebben a párosban van potenciál, még akkor is ha Jericoh már inkább a visszavonuláshoz áll közelebb. Én szívesen látnám náluk az öveket.

    Kedvelés

Vélemény?