Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Roman Reigns

roman_reigns_i_can__i_will__by_jonhardy-d8molnd

Születési név: Leati Pickle Joseph “Joe” Anoa’i
Születési idő: 1985. május 25.
Születési hely: Pensacola, Florida
Magasság: 191 cm
Testsúly: 120 kg
Befejező mozdulata: Spear, Triple Powerbomb (A Shield csapatban)

Roman Reigns az egykori amerikai focista, és a jelenlegi heel karakter a WWE-ben. Ő tagja az Anoa’i családnak, ami szamoai/amerikai pankrátor dinasztia

Karrierje kezdete

Reigns először az amerikai football-ban próbálta ki magát, amiben eléggé jónak bizonyult. Bár akkor kezdte el űzni ezt a sportot, amikor a középiskolában végzős volt, eljutott az NFL-ig. 2007-ben a Minnesota Vikings-hez írt alá szerződést, de ez nem tartott sokáig, mert utána egyből továbbállt a Jacksonwille Jaguars csapatához. Itt véglegessé vált a pályán betöltött szerepe, Defensive Tackle lett. Végül 2008-ban az Edmonton Eskimos csapattal kötött megállapodást, aminek értelmében kezdő játékos lesz.
A focit nem tudta azonban olyan sokáig folytatni, mert egy szinte visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a WWE-től. Aminek értelmében a fiatal Anoa’i srácot leszerződtetné a cég, ahonnan egyből elkerülne a Florida Championship Wrestling-hez. Reigns aláírta a papírt és 2010 szeptember 9-én debütált az FCW ringjében Roman Leakee néven. A bemutatkozó csatája azonban számára sikertelenül zárult, mert nem mással került szembe mint a WWE Hall Of Famerének, Ricky Steamboat-nak a fiával, Richie-vel. Ez után pedig összekerült Idol Stevens-szel és Wes Brisco-val, akik ellen szintén vereséget szenvedett, majd végül szeptember 21-én bezsákmányolta az első győzelmét Fahd Rakman ellen. Az év hátra lévő részében jól szerepelt, míg el nem érkezett 2011. január 16.-a, ahol a televízió által közvetített 30 emberes Grand Royal küzdelemben kiesett.

roman-reigns-wwe-wallpaper

Ez után összekeveredett Donny Marlow-val, akivel megalkottak egy tag team csapatot, de eléggé sikertelenül szerepeltek. A legnagyobb élményük ebben a duóban az volt, amikor kihívták Calvin Raines-t és Big E Langston-t, akik ekkoriban az FCW Tag Team Bajnokai voltak. A csata végül címvédéssel fejeződött be.
Az FCW Nehézsúlyú Bajnoki címet próbálta megszerezni az összes szupersztár, hiszen az akkori Bajnok eltávozott a szervezettől, ezért kiírtak egy 8 emberes csatát, amiben végül Leo Kruger győzött. Az ő kihívóját pedig egy Triple Threat csatában próbálták megtalálni, ahol Seth Rollins, Dean Ambrose és Roman Rigns harcoltak. A csatát végül Reigns nyerte, aki kihívta Leo-t, de nem sikerült elvennie tőle az övet. Kruger és Roman között nem folytatódott tovább a viszály, mert Reigns megalkotott egy tag team-et Mike Dalton-nal, akivel megszerezték az FCW Tag Team Bajnoki öveket. A legyőzött csapatból ez után CJ Parker szembenézett Reigns-el, ahol Roman nyert és ezzel bejutott az NXT szezonjába.

WWE Karrierje

A WWE Bajnok CM Punk ekkor egy csapat vezetésével volt megbízva, ami a Team Punk nevet kapta. A bandának Mick Foley csapata ellen kellett volna harcolni a 2012-es Survivor Series-en, ám CM Punk-ot kihívta a sérüléséből felépült John Cena. A Punk a WWE Bajnokaként nem utasíthatta el a szupersztár felkérését, ám pillanatról pillanatra fokozódott a hangulat, mert Ryback is beszállt ebbe a harcba. A Survivor Series-en egy Triple Threat csatát vívtak a WWE Bajnki övért, ahol nem volt diszkvalifikáció. Ezért ez tökéletes időpont volt Roman-nek, hogy valami nagyot alkosson, amiről majd hetekig beszélhetnek az emberek. Megjelent másik két szupersztárral, akik szintén NXT-sek voltak ekkor, Dean Ambrose és Seth Rollins. Veszett falkaként támadtak rá Ryback-re, amíg CM Punk bevitte a Go To Sleep-et Cenának és lekopogtatta.

Roman_reigns_7

Ez után a csapat készített magukról egy kis videofelvételt, amiben elmondták, hogy pontosan kik is ők és, hogy miért jöttek létre. Elmondták a nevüket, a Shield, azaz a Pajzs, hiszen ők az Igazság Pajzsai. Ezt a videót sokan látták, hiszen a RAW-ban vetítették le, ám ez után ugyanúgy CM Punk-nak segítettek. Folyamatosan a Hangtalanok Hangja amikor ringbe lépett megtámadták az ellenfelét, olyan szupersztárokat semmisítettek meg, mint Daniel Bryan, The Miz, Ryback és Kane. Ez a folyamatos támadássorozat egészen a TLC-hez vezetett, ahol Ryback szembe nézett volna CM Punk-kal a WWE Bajnoki övért, de a Bajnoknak lábsérülése volt és nem versenyezhetett. Ryback összeállt a Team Hell No (Daniel Bryan és Kane) csapattal, akik megpróbáltak véget vetni a Shield uralkodásának. Ez volt a Shield legelső csatája, de ez nem is akármilyen volt, hanem történelmi összecsapás, hiszen a WWE-ben ez a TLC mérkőzés volt a legelső, aminek kopogtatással vagy feladatással kellett véget érnie. Végül a Shield aratott győzelmet, bár Seth Rollins nagyon rossz állapotban került ki az arénából. CM Punk-nak ez után folyamatosan segítséget nyújtott a csapat egészen a Royal Rumbe-ig, ami 2013. január 27-én került megrendezésre. A PPV-n Punk feltette a Bajnoki övét The Rock ellen, aki Reigns unokatestvére. Vince McMahon kihirdette még a mérkőzés előtt, hogyha a Shield beleavatkozik akkor Punk automatikusan elveszti a címét. A várakozásoknak eleget téve meg is jelent a csapat és amikor a világítás lekapcsolódott az arénában kiosztották a Triple Powerbomb-ot Rock-nak. A WWE Chairmen-je megjelent, aki elvette volna az övet Punk-tól, de az Emberek Bajnoka ezt nem engedte és követelte a csata azonnali újraindítását. Végül Rocky megnyerte a mérkőzést és megszerezte a WWE Bajnoki övet.
Ez után viszályba kerültek John Cena-val, Sheamus-szel és Ryback-el, akik közösen egy csapatot alkottak, hogy az Elimination Chamber-en megpróbálják legyőzni a Shield-et. Végül ebben a csatában is győzött Reigns triója. Ezt követően pedig a 2013. március 8.-ai SmackDown-on Seth Rollins egyedül lépett be a szorítóba Big Show ellen, ahol diszkvalifikációval az óriás nyert.

Mint minden egyes Tag Team-nél itt is folyamatosan akadtak viszályok és félreértések, ami miatt felbomlott már nagyon sok csapat. Ez a vég várt a Shield-re is, amikor Triple H csapatához csatlakozott Seth Rollins és hátat fordítva testvéreinek egy székkel szétzúzta a Shield trióját. Folyamatos harcok alakultak ki az elkövetkező hónapokban, ahol az egykori csapat tagjai felváltva tudtak győzelmet aratni egymás ellen. Mind a három Szupersztár nagyon komoly karrier kapujában állt szóló pankrátorként…Közülük Roman Megnyerte 2015-ben a Royal Rumble-t, amivel szabad utat nyert a WrestleMania főeseményére, ahol az aktuális Bajnok, Brock Lesnar ellen léphetett ringbe a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Itt nagyon gyengén indult számára az összecsapás, amiben aztán képes volt felvenni a harcot a címvédő ellen és a küzdelem végére komolyan fölénybe került. Azonban nem tudta megszerezni karrierje első WWE Bajnoki övét, mert a Money In The Bank táska birtokosa, egykori csapattársa, Seth Rollins érkezett, aki a pankrációs világ legnagyobb eseményének főmérkőzésén sokkolta a világot és megszerezte a cég legfontosabb bajnoki övét. Roman ezt követően kicsit háttérbe szorult és nem küzdött tovább a WWE Bajnoki címért. A következő nagyobb lehetősége a 2015-ös Money In The Bank lett, ahol elindult abban a Ladder meccsben, ahol a főnyeremény az a bizonyos táska lett, amivel Seth megszerezte a címet a WrestleMania-n. Itt már a kezében érezhette a sikert, amikor megjelent Bray Wyatt és megtámadta a Szupersztárt. Ekkor egy eléggé horrorisztikus ellentét indult a Big Dog és a New Face Of Fear között, amiben több összecsapást is megtekinthettünk. A 2015-ös SummerSlam-nél már Luke Harper és Dean Ambrose is becsatlakozott kettejük nézeteltérésébe és a Nyár Legnagyobb Eseményén egy Tag Team csatában mérték össze erejüket.

7 gondolat “Roman Reigns” bejegyzéshez

  1. Amikor meglátod YouTube-on hogy “Top 60 moves of Roman Reigns” és azon gondolkodsz hogy a csávónak összesen nincs 60 különböző mozdulata 😀

    Kedvelés

  2. roman reigs te vagya példa képpem és te vagya leg jobb és van roladd egy poszterem ja és legyözöd rollinst mert te jobb vagy annál és leséritette deanmb rosett és a Nights of champion 2014 után tér vissza a raw on ha minden igaz és utána a hell in acell en jön a The shield visszály és nekem közülük te vagya legg jobb roman reigs igy tovább nekem mindigis te leszela legg jobb ja és cena gyorsan kikapott brock lesnar toll de cm punk az többet adott lesnar nak mint cena ja és te meg tudnád verni mert hogy ha cm punk majd legyözte de te akkor szerintem legyöznéd na mindegy roman hajráá roman hajráá roman reigs szerintem a wwe be most nekem te vagya legg jobb

    Kedvelés

Vélemény?