Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2014. szeptember 19. – Érdekesnek ígérkező főesemény

sd140919

A SmackDown kezdeténél legelőször megtekinthetünk egy képet, amivel a szervezet előre beharangozza, hogy mi is lesz ennek az adásnak a főeseménye. A két megállíthatatlannak tűnő szupersztár fog megmérkőzni egymással a Night Of Champions előtti utolsó adáson. Roman és Rusev csatája mindenképpen izgalmasnak és fordulatosnak ígérkezik, ami során lehet számítani nem várt pankrátorok megérkezésére, valamint egy esetleges diszkvalifikációra is.

Jimmy Uso vs Stardust

Az összecsapás eléggé rövid volt, amiben mindkét Szupersztár hasonlóan átlagosan szerepelt, viszont a küzdelem végén egy már eléggé fordulatos volt a finisherért vívott harc. Sok fordítást és ügyes védekezést láthattunk, azonban Jimmy képes volt ellenfele fölé kerekedni, amikor kiosztotta a Superkick-et. A befejező mozdulat után Stardust-ot könnyen lekopogtatta és megszerezte a győzelmet.

Dolph Ziggler és Sheamus vs The Miz és Cesaro

A harchoz természetesen érkezett Dolph és Miz két dublőre is, R-Ziggler és Damien Mizdow a ring mellől figyelték az összecsapást. A küzdelemben mindkét fél jó teljesítménnyel rukkolt elő, végül pedig Miz képes volt kiosztani a tőle megszokott DDT-t a Keltának. Ahogy a Hollywoodi csillag készült, hogy kiossza a Skull Crushing Finale-t, ám ekkor Ziggle érkezett, aki bevitte a Superkick-et, majd az ír érkezett a Brouge Kick-et, amit követően Miz nem volt képes kiszabadulni a kopogtatásból.

Adam Rose vs Heath Slater

A harcban Adam nyújtott jobb teljesítményt, ám Titus ott állt a ring mellett és megpróbált segítséget nyújtani Heath-nek. Ám azzan nem számolt O’neil, hogy Adam-nek a bulicsapatából a nyuszi fog segíteni. Egy Body Splash-t mutatott be a nyúl, ami után Rose kiosztotta a Party Foul nevű finisherjét és megszerezte a győzelmet.

Los Matadores és Big Show vs The Wyatt Family

A Wyatt Család ezúttal is Big Show ellen csatázott, akihez a Los Matadores csapata társult. Az összecsapás nem volt túlságosan rövid, amiben végül a győzelmet a Wyatt-ek szerezték meg, miután Diego egyszerűen belefutott Bray Sister Abigail-jébe.

A Backstage-ben Renee Young Roman Reigns-el készített egy interjút, amiben arról kérdezte a Szupersztárt, hogy hogyan érzi magát a mostani csatája előtt. Erre Roman azt felelte, hogy nem aggódik Rusev miatt, egy cél lebeg a szeme előtt egy jó harcot akar vívni most is és vasárnap is a Night of Champions-on. Kész ismét legyőzni Seth Rollins-t, higgyen ebben.

Nikki Bella vs Paige

A Night Of Champions-on Paige-nek egy Triple Threat csatában kell diadalmaskodnia Nikki és AJ ellen. Ezúttal csak a Bella lány ellen kellett bizonyítania, amíg AJ a kommentátorok mellől figyelte a történéseket. A harc viszont rövid volt, amiben Paige szerezte meg a győzelmet. A küzdelem után, mint a három hölgy a ringbe érkezett, akik egy rövid szócsatát vívtak egymással. Végül Nikki nekiesett leendő ellenfeleinek, akiket a földre küldött, majd a magasba emelte a Díva Bajnoki övet.

Bo Dallas vs Jack Swagger

Az összecsapás átlagos volt, ám a csata eléggé furcsán ért véget, amibe a bíró nagy szerepet játszott. Jack kilépett volna a szorítóból, hogy megtámadja a menekülni próbáló ellenfelét, ám a játékvezető ekkor visszafogta a Real American-t, ami következtében Bo könnyedén megtámadhatta Jack-et. Végül Dallas kiosztotta a Springboard Bulldog-ot, ami után lekopogtatta Swagger-t.

Roman Reigns vs Rusev

A csata jóra sikeredett, amiben végül diszkvalifikációval zárult a harc. Megérkezett Seth Rollins, aki a felső kötélről ugrott Roman felé, akit a táskájával próbált eltalálni. Reigns ekkor elhajolt és Rusev-et ütötte meg Mr. Money In The Bank. A csatát követően Roman nem állt meg és kivágta a ringből Rollins-t, majd levágott egy Superman Punch-ot Rusev-nek. A ringen kívül egymásnak esett Seth és Roman, amit követően érkezett a bejárat felől Mark Henry. A Világ Legerősebb Embere a levegőre mutatott, amit követően egy hatalmas USA zászló jelent meg a szorító felett. Természetesen pár pofon elcsattant Henry és Rusev között is. Itt végül a Bolgár Bestia került fölénybe, ám Mark szinte meg sem érezte az ütéseket, amit követően kiosztott egy nagy World Strongest Slam-et.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd vasárnap fog követni a Night Of Champions, ami eléggé jóra ígérkezik, reméljük, hogy a szervezet a mérkőzések mellett valamilyen váratlan meglepetést is tartogatni fog a rajongók számára.

15 gondolat “WWE SmackDown 2014. szeptember 19. – Érdekesnek ígérkező főesemény” bejegyzéshez

  1. hát a msackdown nagyon jo volt csak azza gond hogy mark + rollins nem avatkozott volna belle na mindegy a nights of champion 2014 gyen jo lesza roman vs rollins hajráá roman reigs tevagya legjobb az összes közül

    Kedvelés

  2. A vezetőség nemlátja hogy unalmas már nagyon a legyőzhetetlen Uso testvérpár?Remélem elbukják már végre az öveket vasárnap.
    Szintén uncsi a verhetetlen Dallas,Rose,Rusev,B Wyatt is.Utolsó meccs is totál kiszámítható volt,hogy beavatkozás lessz.Nemakarták hogy Rusev veszítsen,de Reigns győzelmét se inkább bekűldték az Árulót megzavarni.
    Nemértem a wwe miért nem ír ki online szavazást hogy kit akar látni a közönség és kit nem.
    Akit nem az húzzon le az NXTbe ,SinCarát meg hozzák vissza mert nem érdemli meg hogy így lealacsonyítsák.100x látványosabb és ügyesebb mint akiket említettem az imént.
    Ez a Kalisto gyerek is nagyon ügyes akivel most tagteam csapatban van Sin Cara.Őt is felkéne hozni szerintem pótolná Ray Misterio hiányát.

    Kedvelés

    1. Igen, Sin Cara meg Kalisto! Mucha Dragons kell a WWE-be! Én bírom őket, NXT-be is nagyon ott vannak. Az a helyzet, hogy szinte 2 high flyer nincs a WWE-be. Régebben azért több volt, amikor Rey is aktív volt. Pedig szerintem rohadt mutatványos az a pankráció irány, amit ők képviselnek.

      Kedvelés

      1. Bezzeg az NXT tele van high flyerekkel… Egy Adrian Neville-t szívesebben látnék egy RAW-n, mint egy Adam Rose-t….

        Kedvelés

Vélemény?