A RAW jelenleg is regnáló Women’s bajnoka, Alexa Bliss Sam Roberts podcast-jében mesélt az NXT-s élményeiről. Alexa 2013-ban csatlakozott az NXT-hez, majd nem sokkal később csatlakozott a Wesley Blake és Buddy Murphy által alkotott Tag Team-hez menedzserként.

Alexa a podcast során kitért arra, hogy az utóbbi páros mellett Bayley volt az, aki hatalmas szerepet játszott önbizalmának növelésében mind a ringben belül, mind azon kívül:

Az NXT-ben Bayley ellen volt jó pár a legjobb meccseim közül, amik megnövelték az önbizalmam a ringben, amiből sajnos nem sok volt, mivel Blake-kel és Murphy-vel voltam folyamatosan. Blake és Murphy pedig az Alexa Bliss karakter létrehozásában volt segítségemre. Akkoriban még egy kis boldog, csillogós szoknyát viselő ember voltam, és nélkülük nem jöhetett volna létre az igazi, csibész Alexa Bliss. Mindenféle kétséget kizáróan ők voltak, akik a legjobban befolyásolták az NXT-s karrieremet.

4 év alatt rengeteg mindent elért, és mondhatni, még csak a karrierje elején van. Vajon még mi vár rá? Ő volt az első kétszeres SmackDown Women’s bajnok, és neki sikerült elsőként mind a RAW Women’s bajnoki címet, mind a SmackDown Women’s bajnoki címet megszereznie.