Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2017. július 4. – Adás a Függetlenség Napján

A SmackDown mostani indulásánál egy kisebb videóösszeállítást láthatunk, amiben a szervezet szeretne megemlékezni a USA egyik legfontosabb és legkiemelkedőbb ünnepéről, a Függetlenség Napjáról. Azonban nemcsak emiatt lesz különleges ez a show, hanem azért is, mert a mostani műsor keretein belül vissza fog térni hosszas kihagyását követően John Cena.

Mindenek előtt JBL, Byron Saxton és Tom Phillips köszöntenek minket Phoenix városából, Arizona államból, ahol egy rövid bevezetőt követően nem mást konferálnak fel, mint a sokszoros WWE Bajnokot, John Cena-t.

Kezdésként az ünnephez mért megemlékezést hallhatjuk Cenatól, aki ezt követően rátér a dolgok érdemi részére. Minden alkalommal, amikor kijön a ringbe a legjobbakkal akar versenyre kellni. Az utóbbi időben viszont kollégáinak egy része a jövőjével kapcsolatban jártatja a száját. Azt mondják eladta magát, miközben Hollywood felé vette az irányt. Azt álltják róla nem több, mint egy part-timer kabala. John úgyérzi, hogy mindezt kompenzálni kell. Nem tartja magát part timer-nek, sokkal inkább all timer-nek. Free agen státuszának oka, hogy az ideje a WWE-ben immár limitált, ám a dicsőség ragyogásában fog levonulni. Az elmúlt 15 évben nem vesztette el a szenvedélyt. Az a legveszélyesebb ember, akinek nincs mit veszíteni. Ő pontosan ilyen ember. A Franchise visszatért, és nem tud ennél jobb napra gondolni, ugyanis ma van a Függetlenség Napja.
Megérkezett a szintén visszatérőnek számító Rusev, aki temészetesen sérelmezi, hogy nem kapta meg ugyanazt a bánásmódot, amit Cena. Pedig véleménye szerint jobban rászolgált volna. Nem akarja hagyni, hogy Cena elvegye előle a lehetőséget. Megunta, hogy válaszra se méltatták, épp ezért elszánta magát a cselekvésre. Nem rest továbbá arra sem, hogy froclizza az amerikai népet.
Cena-nak persze nyomban viszketni kezd a tenyere, ami mellett emlékezteti egykori riválisát, hogy hol is vannak éppen. Zászlós meccset indítványoz, de Rusev egyelőre nem kér belőle. Inkább a saját maga által diktált feltételek mellett kívánja játszani a partit.

Bryan-hez érkezik meg Gable, majd Styles. A GM elmondja, hogy totálisan elege van Owensből, aki folyamatosan amiatt nyaggatja, hogy a szóban forgó két srácnak nem kellene a Battle Royalban indulni. Daniel mindent egybevetve úgy dönt, hogy megrendezésre kerül egy ‘Win and You’re In’ mérkőzés, ami ráadásul most következik.

Chad Gable vs. AJ Styles – A győztes szerepelhet a kihívói jogért zajló Battle Royalban 
Gable komoly erőkifejtésre késztette a korábbi világbajnokot, aki bizony kénytelen volt majdhogynem a legjobbját beletenni ebbe az ütközetbe.. Chad próbált minden esélyt megragadni, de végül alulmaradt a Phenomenal Forearm-ot követően.. Styles a Talking Smackben, később pedig Twitteren is az egekig magasztalta ellenfelét amellett, hogy megköszönte neki ezt a fantasztikus összecsapást.

Mojo-t láthatjuk készülődni, amikor is megjelenik Ryder. Zack szerint maguk mögött kell hagyni a múltkori kudarcot és a mára koncentrálni, ugyanis Bryan jóvoltából benne lesznek a Battle Royalban. Mojo finoman utal rá, hogy ma nem lesz barátság, hisz a cél mindenekfelett a győzelem.

Carmella és Ellsworth érkezik a ringbe. James szerint háttérbe kell szorítani a Függetlenség Napját, ugyanis van egy fontosabb dolog, amit ünneplnünk kell, mégpedig a Carmellabration-t.
Ms. Money in the Bank is szót emel, alaposan kiélezve a tényt, miszerint nem jöttek be a rajongók számításai.
Tiszteletét teszi Naomi is, aki gratulál Carmella-nak. Ugyanakkor egyértelműsíti vele, hogy résen lesz és nem hagyja magát meglepni a beváltással, aminek kísérletére akármikor sor kerülhet.
Bryan is megérkezik, mégpedig azért, hogy megbüntesse James-t a múltheti akciózásáért. 10.000 dollár bírság, és egy hónap fizetés nélküli felfüggesztés. Ha ezalatt bármiben is vét a szabályok ellen, Carmella-t megfosztják a szerződéstől.

Lana vs. Naomi (C) – SmackDown Women’s Bajnoki övmérkőzés 
Harmadik nekifutásra sem járt jobban az Orosz hölgy. Naomi lerúgta, majd feladatta vele a címmérkőzést.
Tamina is kicammogott a szorítóba, de ami ennél is meglepőbb, hogy mintha véldemébe kívánna venné Lana-t.

Nakamura interjú a backstage-ben, amit Corbin támadása szakít meg. Mr. Money in the Bank igazán kíváncsi arra, hogy látja-e rajta Nakamura az állítólagos félelem jeleit.. Shinsuke visszatámad, az illetékesek pedig elszeparálják egymástól a feleket.

Daniel Bryan hivatalosította, hogy a Battleground-on egy Zászlós meccs kerül megrendezésre John Cena és Rusev között. Utóbbi már vívott ilyet a 2014-es SummerSlam-en, ahol le is győzte Jack Swagger-t.

Következhetett a Rap-háború az Uso ikrek, valamint a New Day között Wale vezénylésében.. A trió győzött, de azt mindenképp érdemes megemlíteni, hogy Xavier és Paige afférja is poén tárgyát képezte a szegmens alatt. Bryan egyébként a Talking Smackben elmondta, hogy az összecsapás messze felülmúlta a várakozásokat.

Randy Orton vs. Aiden English
A Randy-ben halmozódó feszültség ezen az estén felszínre tört, és természetesen Aiden látta kárát. A spori diszkvalifikálta Orton-t, aki képtelen volt leállni ellenfele darálásával..
Mahal jelent meg csatlósaival a bejáratnál, hogy aztán elmondja: Amerika az előítélet és tudatlanság földje. Orton több ízben is tiszteletlen volt vele, ám ennek ellenére még mindig Jinder a WWE Bajnok. Ha tehetné, mindenkit a Punjabi Prison-ba vetne. Arra buzdít, hogy tekintsük meg mit tesz Randy-vel a Battleground-on. Arra készül, hogy elpusztítsa Orton hajdani dicső örökségét.
Randy is szót emel, mondván Mahal tévhitben él azzal kapcsolatban, hogy előnyt élvez a Punjabi Prison-ban. Semmi sem fogja meggátolni Randy-t, hogy móresre tanítsa Jinder valagát, amit talán vissza RKO-zik Indiába. Senki sem kedveli őt, de nem a kinézete, a beszéde, vagy a származása miatt. Egész egyszerűen azért, mert egy barom.

Tye-t megállította Breeze, aki egészen bizarr módon Renee Young-nak öltözött és Tenee Young-ként hivatkozott magára.

Renee készít interjút Maria-val és Mike-kal. Hamarosan megjelenik Sami, aki szeretne elnézést kérni a múlt héten történtekért.

Sami Zayn, AJ Styles, Luke Harper, Dolph Ziggler, Tye Dillinger, Erick Rowan, Jason Jordan, Sin Cara, Epico, Konnor, Viktor, Fandango, Tyler Breeze, Mojo Rawley, Zack Ryder – Battle Royal a United States Bajnoki öv első számú kihívói jogáért
Ziggler kiesett elsőként, Mojo pedig nyomatékot adva korábbi szavainak kiejtette Ryder-t, aki nem igazán értette miért történt ez.. Pillanatokon belül Rawley is kizúgott, köszönhetően a Dillinger, Styles, Zayn triónak. Ők is maradtak meccsben a végén, Zayn eliminálta Dillinger-t, hogy aztán lemeccselhesse a dolgokat Styles-szal. A Phenomenal One végül behúzta a győzelmet, és ezzel együtt a kihívói jogot.

Owens persze azonnal megtámadta, Styles viszont erőre kapott és visszaverte a címvédő rohamait. Magasba emelte az övet, jelezve, hogy KO ideje bizony lejárt.

4 gondolat “WWE SmackDown 2017. július 4. – Adás a Függetlenség Napján” bejegyzéshez

  1. Ha a Rawra a furcsa jelzőt használtam akkor ide nem tudom mit írjak. 😀 Gable bookja nekem tetszik habár most nem értem, hogy ennyi lett volna az NXT egyik legjobb csapatában a főrosteren, hogy egy ideiglenes bajnoki futást adtak csak nekik? Cena-Rusev túl egyértelmű, hogy kifog nyerni és nem lepődnék meg ha a vesztes Rusev meccset követelne majd Shane ellen a SummerSlamre. Mojo-Ryder feud hát ez is felesleges… Rap háború nekem nagyon tetszett, sokkal rosszabbra számítottam, de valami olyan belsős bombákat zúdítottak egymásra, a Paiges botrány, hogy az Usok csak cipelik Romant, hát és ha már vicces Breeze Reneenek öltözve akkor meg a totális abszurd simán megérdemelnék a bajnoki címeket borzasztóan szórakoztatóak. 😀 A Battle Royal meg tök jó és szép, hogy milyen nagy nevek vannak itt, de miért a US öv köré rendezték ezt mind az már viszont nagy hibának tartom.

    Kedvelés

Vélemény?