Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2016. május 26. – Eredmények és videók

104_SD_05242016ej_0487--abe1d0ddf1c36887b81cb541c342a5af

Alig pár nappal járunk az Extreme Rules után, de a bajnokok közül kettő, ismételten címvédő mérkőzésre kényszerül. A két Szupersztár közül mindenképp Rusev lehet magabiztosabb ma esti mérkőzése előtt, hiszen a PPV-n valósággal kettétörte Kalisto-t, aki azonban ma megpróbálja visszaszerezni a United States bajnoki övet. Az Interkontinentális bajnok Miz helyzetet már korántsem ilyen derűs, hiszen az Ő ellenfele a Svájci Bika, Cesaro lesz, aki előző két PPV veresége ellenére is teljes erőbedobással fog küzdeni a mai adás főmérkőzésén a MoneyMaker ellen. Itt lesz továbbá Seth Rollins is, aki azért tér vissza hosszú hónapok után a SmackDown-ba, hogy kifejtse véleményét a közelgő mérkőzéséről, amit a Money in the Bank PPV főeseményén fog vívni Roman Reigns ellen, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért.

Az adás nyitányán Michael Cole látható a ringben, vagy ahogy Mauro Ranallo fogalmazott ” A WWE hangja “. Cole mellett egy pódiumon ott nyugszik az aranyszínű Money in the Bank táska, amivel kapcsolatban el is mondja Michael, hogy vasárnaphoz három hétre, hét szupersztár fog ringbe lépni ezért a táskáért, valamint a benne lévő szerződésért, ami egy WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címmérkőzésre jogosítja tulajdonosát. Cole felkonferálja az egyik biztos résztvevőjét ennek a mérkőzésnek, aki nem más, mint a Lunatic Fringe, Dean Ambrose. Cole köszöntésképp gratulál Dean-nek, amiért múlt vasárnap győzedelmeskedni tudott a szervezet történelmének első Asylum mérkőzését. Mindenki látta mi történt – válaszolt Ambrose.. Jericho érezte, hogy milyen az, amikor belép a világába. Amikor azt mondja ez extrém lesz, ez fog történni. Amikor a dolgok veszélyessé válnak, Ő akkor indul be.. Michael azzal folytatja, hogy hét ember fogja megmászni a létrát, hogy megkapják a táskát, majd a lehetőséget a címre. Korábban 16 győztesből 14 sikeresen váltotta be a szerződést – mondja Cole, majd megkérdezi Ambrose-t, hogy mit fog tenni a győzelemért. Még mielőtt Dean válaszolhatna, megszólal Kevin Owens zenéje, aki szintén kvalifikálta magát a küzdelembe.. Kevin először is azt szeretné tudni, hogy mit csinál itt Michael Cole? Ez elég rossz Owens számára, hisz a RAW-n is tolerálnia kell őt, majd most a SmackDown-on is? Azt tanácsolja Cole-nak, hogy tűnjön el a ringből, mert nem viccel.. Owens ezután Ambrose fel fordul és elmondja neki, hogy az egyetlen dolog ami bolondul érte az, hogy azt hiszi esélye nyílik megnyerni ezt a mérkőzést. Ami a Money in the Bank-en történni fog az lesz, aminek már a WrestleMania-n is történni kellett volna, megmássza azt a létrát, és Ő lesz Mr. Money in the Bank. Ekkor Sami zenéje harsant fel, aki azonnal meg is kérdőjelezte korábbi barátja véleményét.. Mindez meg is történhetett volna Sami szerint, ha az Ő létezése nem lenne átok Kevin számára. Nem Owens-re fog koncentrálni a mérkőzésen, hanem a táskára. Nem tudja majd megállítani sem Owens, sem Ambrose. Alberto Del Rio zenéje szakította félbe a csevegést, a mexikói arisztokrata pedig emlékeztette a ringben lévőket, hogy tőlük eltérően Ő már győzött ilyen mérkőzésen, majd be is váltotta a táskát, amit követően bajnok lett, idén pedig megteszi ezt újra.  Sami nem nagyon érti Alberto szavait, aki még benne sincs a mérkőzésben. Ehhez először le kell győznie Zack Ryder-t, az embert, aki dacolt az esélyekkel a  WrestleMania-n, megnyerve ezzel az IC bajnoki címet.. Owens erre azonnal hátba támadta Zayn-t, amit egy kisebb adok kapok-hoz vezetett. Sami kis híján Ambrose-t találta el a Helluva Kick-el, de még időben lefékezett, miután Owens kitért az útjából. Ambrose nem vette jó a néven az elvétett akciót, megpróbálkozott egy Dirty Deeds-el, de Sami ellökte magától.. A kakaskodás végül ennyivel véget, de csak átmenetileg..

Alberto Del Rio vs Zack Ryder – Money in the Bank Kvalifikációs mérkőzés

Ryder mindent beleadva küzdött az esélyért, hogy ott lehessen a létrás mérkőzésben. A WrestleMania-n valóban felülírt minden várakozást, ezúttal azonban nem volt képes a meglepetésre, hiszen Alberto befogta a Cross Armbreaker-be, Zack pedig kénytelen volt feladni a küzdelmet.. Del Rio ezzel megváltotta jegyét a csatába, amibe már csak egy hely kiadó, de kié lesz az? Bray Wyatt, John Cena, Randy Orton, vagy esetleg valaki más?

Enzo Amore és Big Cass érkezik a házba, ami szokásosan nagy ovációt vált ki.. Enzo a ringbe érve megkezdené a srácok mondandóját, de a Dudley Boyz zenéje azonnal félbeszakítja őket. Rövid szócsatát folytattak a felek, amiből a SAWFT jött ki jobban, a kilencszeres Tag Team bajnokok pedig jobbnak látták távozni..

Renee Young a backstage-ben, mellett pedig Lana, valamint a régi-új United States bajnok, Rusev. Renee gratulál Rusev vasárnapi győzelméhez, majd szeretné a ma esti, Kalisto elleni mérkőzéséről kérdezni, de Lana félbeszakítja és arra kéri a hölgyet, hogy nevezze minden idők legjobb United States bajnokának Rusev-et. A bajnok is megszólal, miszerint azt mondják, Amerika a második lehetőségek földje. Ez ma nem történhet meg, az eredmény pedig ugyanaz lesz. Kalisto semmi neki, Ő egy kicsi baba, a babáknak pedig tej való. A bajnoki címek felnőttek valóak… Ma este összefogja törni a kis szúnyogot, aki ezután nem fog többé repkedni..

Rusev (C) vs Kalisto – United States bajnoki címmérkőzés

A kis Luchador valóban mindent megpróbált ezen a mérkőzésen, de nem volt képes visszaszerezni a bajnoki címet.. Rusev az Acolade-el feladatta vele a küzdelmet, de vajon ki lesz a Bolgár Bestia következő ellenfele. Ne feledjük, hétfőn Memorial Day, Amerika egyik legnagyobb ünnepén pedig visszatér John Cena.. Talán feléled a korábbi rivalizálás a két fél között?

Dana Brooke vs Natalya

Szinte azonnal rátámadt Natalya-ra Charlotte, így DQ-al végződött a csata..

Renee kérdezi a színfalak mögött Styles-t, aki két fontos csatát is elvesztett a napokban.. Styles azt mondja, hogy mióta a WWE-be érkezett fáradtságos csatát vívott. Bizonyítania kellett, hogy idetartozik. Nyert némi tiszteletet, de vesztett némi büszkeséget és barátot. Közel járt ahhoz, hogy legyőzze Roman Reigns-t a bajnoki címért, de elbukott.. Mi következik, AJ Styles-nak? Nem biztos benne, de el kell gondolkodnia..

Egy vicckategóriás Tag Team mérkőzés után megszólalt Seth Rollins zenéje, amit a közönség ezúttal is kitörő örömmel fogadott. Rollins a ringbe sétált, mikrofont ragadott, és szerette volna megismételni a hétfőn mondottakat azoknak, akik esetleg nem voltak képesek felfogni… Visszatért! Egy pokoli héten van túl, aminek megkoronázására mi is lenne jobb, mint idejönni a SmackDown-ba? A RAW-n mindenki nagyon izgatott volt, hogy látja őt, ezért meg szeretné kérdezni  Norfolk közönségétől, hogy hiányzott-e nekik? Tudni szeretné, hogy boldogak-e az emberek, hogy “The Man” visszatért a ringbe? Egyértelműen pozitív reakció érkezett, amire Rollins csak annyit válaszolt, hogy azt kívánja Ő is ugyanezt mondhassa.. Felnevetett, majd nagy hirtelenséggel elhagyta az arénát..

The Miz (C) vs Cesaro – Interkontinentális bajnoki címmérkőzés

A Swiss Superman harmadik lehetősége volt ez a címre, de ezúttal sem sikerült élnie vele. Nagy igyekezetében nekirohant a saroknak, Miz pedig kiosztotta neki a Skull Crushing Finally-t, ami egyben a címvédést is meghozta az A listás szupersztár számára..

Ezzel ért véget a SmackDown, amit majd a hétfői RAW követ, ahol visszatér a 15x-ös Világbajnok, John Cena!

20 gondolat “WWE SmackDown 2016. május 26. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Elkészül a tengerészgyalogos 5!!!
    Az 1.részben müzli vergődött nem tette magasra a lécet..a 2.ban valami no name figura a 3.-4.ben meg mizantéria he he és ő lesz az 5.ben is aminek kur..nagy sztorija van figyuzzatok..

    “Jack Carter Tengerészgyalogos közelkeleti szolgálat után, civilek életét menti mentősként. Egy nap talál egy sérültet egy pakolóban, akiről kiderült hogy egy kegyetlen motoros banda támadta meg. Jack Carter a férfi segítségére siet és minden képességet beveti a banda ellen.”

    lol

    Epic…meg szerepel benne slather meg alexa is megint lol
    Az összes wwe produkcióban készüld dvd-re nyomott meg tv film annyira gagyi h simán alázzák a ratyi gagyi szörnyfilmekre specializálódott asylum stúdió fteljes életművét…míg ők tudatosan csinálnak szart,jól szórakoznak akészítés alatt,addig a wwe-ratyik full komolyan gondolják h ilyen filmeket csinálnak…és nekik is bejön,termeli a pénzeket,persze nem mozi filmek ezek csak tv filmek meg dvd-re bd re kilökött szánalmak.
    Annyit jelent nemsokára bukja az övet miz pajti és mehet “filmezni” he he remélem Cezaro lesz a bajnok,de neki bukta van…

    A 7. játékos a fantom Wyatt lesz képeket nyomott létrával,meg h visszatér…csak ő lehet.

    Kedvelés

  2. Cesaro mehet mosogatni, ezzel neki vége.SAJNOS. Kár érte tehetséges, ügyes és erős fazon volt. Most majd megint mindenki, még Darren Young is elpicsázza majd. Ne legyen igazam! Egy kitörési esélye még van. A táska. De nagyon kevés az esélye, hogy megnyeri. Az eddig bejutottak közül senki sem logikus választás. Csak a 7. embert marad! Ő lesz a győztes legyen az akárki. Remélem Lesnar lesz az!

    A kövér Owens meg nagy darab szégyenfoltja ennek az egésznek. Miért kell ezt a fickót nyomni? Tudom, szerintetek nagyon jó, de sajnos ez nem igaz. Vagy maximum a kajálásban. Nem szórakoztató, tehát nem jó. Számomra.

    Jöhet a sok dislike!

    Kedvelés

    1. Owens-nek a testalkata ellenére jobb inringje van mint a legtöbb szálkás kollégájának és a mikrofonnal is jól bánik. Nem úgy mint Reigns, aki testalkata ellenére egy nulla inringgel rendelkezik és még a mikrofonnal is vannak gondok. Nagyjából olyan mint Superman volt az Acélemberben vagy a legújabb Batman filmben, tőmondatokban lerendezi az egészet és csókolom. A dislike-ért könyörgés meg elég gyerekes.

      Kedvelés

      1. Nem, nem könyörgés. Csak ha itt valaki leírja a véleményét, és nem divatból utálja Reigns-t, Cena-t meg a hasonlóakat, azaz nem az aktuális divatot követi, és nem favorizálja az NXT-ből most felkerülteket, annak ellenére, hogy itt még semmit nem tettek le az asztalra, akkor rögtön jön a dislike. Nagy mennyiségben. Nem érdekel, de még mindig szórakoztat.

        És nem, nem érdekel, hogy ki és mit csinált máshol. Ezt nézem, ez érdekel.

        Kedvelés

        1. Ezen az alapon ezt sem kellene nézned, mert ha más nem érdekel, akkor ez miért? Ez olyan mintha én kijelenteném, hogy mától csak a UFC-t nézem a többi szervezet nem érdekel. Ha meg jön egy tehetséges ember másik szervezettől, akkor azt élből leszólom, mert itt még nem tett le semmit az asztalra.
          Az a legnagyobb probléma néhány emberrel(gyerekkel), hogy hiányzik belőlük a Tolerancia és a Hozzáértés. Kövér valaki: fújjj “nem jó”; hosszú a haja és szakállas: “egy utolsó csöves”…stb. Pedig a mai világban már szinte mindennek utánna lehet nézni, de egyszerűbb beböfögni azt amit gondolnak, minthogy rákeressenek, ne adj isten más szervezetnél tolt meccseibe belenézzenek. Mert az NXT-ből feljöttek jó része már más szervezetekben bizonyított, nem csak fel vannak fújva, mint náhányan a WWE-ben. Neked is csak ajánlani tudom, hogy nézzél bele néhány szervezet gáláiba, meg fogsz lepődni, mert a WWE-n kívül is van élet, méghozzá nem is akármilyen. 🙂

          Kedvelés

          1. Ettol hibasabb mar nem is lehetne a logikad! Miert erdekel egyaltalan valami? Nem kotelezo mindenbol mindent nezned, tudnod ismerned. Van ami erdekel es van ami nem.

            Ha szereted a kosarlabdat vagy a focit, akkor sem nezed a vilag osszes ligajat! Csak ami teged erdekel. Es nem kell olyan buta kerdeseket megvalaszolnod, hogy ha nezed az angol ligat, akkor az olaszt miert nem?

            Amit mondok es ahogyan gondolom arra a sportban rengeteg pelda van. Ott van pl. az Ibrahim Afellay nevu focista. A PSV-ben maga volt az Isten, de amikor leigazolta a Barca ezt mar a Barca szurkolokat nem hatotta meg. Nem oda valo volt, egy szezon utan ment is kolcsonbe a Shalke-hoz, mert nem csak a szurkoloknak nem tetszett.

            Kedvelés

          2. Látom a focihoz jobban értesz, mint a pankrációhoz. De ne keverd össze a csapat sportot az egyéni sporttal. Mert a fociban van még rajtad kívül 10 ember, itt pedig csak magad vagy és amit magaddal hozol. Nem véletlenül írtam az UFC-t. 1vs1 általában és nem kell olyan buta kérdéseket feltenned, hogy miért nem nézek 12 ligát 200 csapattal, mert itt hetente 2 db műsor van (sajnos általában azzal 10-12 emberrel). De ha tényleg érdekel és nem csak divatból vagy felületes szórakozásból nézed a pankrációt, akkor fel sem kellene tenned azt kérdést, hogy miért is nézzél bele más szervezet meccseibe, vagy gáláiba.

            Kedvelés

        2. Sokáig én is úgy gondolkodtam, mint te. Aztán elkezdtem nézni az NXT-t. Nem divatból szerettem meg, és a többiek sem (nagy részük, mondjuk van akin látni, de mindegy). Mert szerinted ha az első ember Cena szurkoló, akkor mindenki őt szeretné, vagy mi? 😀 Nem divatból utáljuk. Az értelmesebbje, ok nélkül nem utál senkit. Annak, aki utálja Cena-t, vagy Reigns-t, nyomós oka van rá, hogy utálja. És nem annyi ez az ok, hogy valaki kövér. Ha te nem látod, akkor nézd őket, mi meg ugyanúgy szidni fogjuk minden adás után. Okkal. Nekem az in-ring meg a mic skills mellett nagyon fontos, hogy 1 pankrátor ne legyen végig bajnok, vagy a bajnoki címek közelében, mert az nagyon unalmas, még ha szeretem is az adott embert. És ez (is) a nagy baj a két említett pankrátornál. Vagy te nem unod, hogy Reigns 2 éve övközelben van, vagy ha nem, akkor is minden feudját MINDIG megnyeri mindenki ellen? Cenával meg 10 éve megy ez.
          A te okaid meg bocs, de nevetségesek. Kövér, de élvezet nézni a ringben. Ha csak divatból mondanám ezt, akkor nem tudnám minden meccsét végignézni.

          Kedvelés

          1. Romannel a legnagyobb probléma (legalább is számomra) ami most az AJ elleni meccsein nagyon durván megmutatkozott de ide sorolhatnám az Orton elleni SummerSlam meccsét is és még folytathatnám példákkal hogy akármennyire szétverik, akármennyi finishert kap kirúg az ember nem lehet “elpusztítani” na de persze ha bead egy Speart abba meg belehal az ellenfél…annyira illúzió rombolók ezek a szituációk és annyira idegesítőek mert ha nézed egy legenda pl: Taker 3 db F5 és vége a Streaknek egy évvel később Roman a 4. db-ból is kijön….wtf???? ameddig nem adnak az ellenfeleinek hitelességet addig nevárják el azt hogy elfogadják mert nem fogják mert úgy jön le az egész mindenkinek tehetsz te akármit ellene túléli mert ő a “The Guy” és őt kell nézni őt kell szeretni mert ez van…fogadd el…:SS sajnos:S

            Kedvelés

          2. Mobilon kicsit mas a felzlet, remelem oda valaszolok ahova akartam.

            Nem, En Cena-t nem unom. Nekem O az egyik kedvencem. Reigns pedig csak nem erdekel. Altalaban nem is szorakoztat, de pl. a legutobbi Styles elleni meccse az jo volt. Vegig volt porges, es az egesznek volt egy jo ritmusa. Az utolso “faltoro” pedig talan a leglatvanyosabb volt, amit valaha is lattam. Es mem tegnap kezdtem nezni. Hidd el, Styles sem vallalta volna ezt el barkivel! Tokeletes idozites, tokeletes ritmus kellett hozza, hogy ne egy gerinc toressel vegzodjon a mutatvany.Ez az utem pedig nincs meg ha egy kis fos tingli-tangli meccset tolsz. OK, voltak tulzasok, hogy mindenbol kirug meg ilyenek, de az osszhatasa ennek pozitiv volt. Legalabbis azoknak akik csak szorakozni akartak es nem fanatikus Reigns vagy anti-Reigns rajongok, vagy ugyanez Styles-szal. A gond ott van, hogy sokan csak ramondjak, hogy szar mert Reigns.

            Owens mas teszta. Reigns szamomra semleges, de Owenst kifejezetten nem csipem. A kinezete ebben nagy szerepet jatszik, nalam ez egy pl 100 pontos osszhatasboljo, ha 10 korul kapna. Egyszeruen a kinezete a karaktere nem stimmel, es ha csak az jut eszedbe rola, hogy ez meg mit keres itt, akkor az nem jo. Nagyon nem.

            Ott van pl. Wyatt. O sem “szebb”. Ot megsem szoltam igy le soha. Mett van hozza egy zsenialisan kitalalt karakter, amihez ez az egesz egyszeruen csak stimmel, kerek egesznek tunik. Ha meg kezdenenek is vele valamit… Ettiol meg nem vagyok a szurkoloja, csak szorakoztat neha es ez elso lepesnek pont elegendo.

            Kedvelés

    2. Lesnarnak táska ??? amikor így is szarik mindenkire…nekem egy olyan WM meccs után nem hogy táska még ring közelbe se engedném a szarházit, Ambrose az aki megérdemli azt a táskát de Lesnar? ….hagyjuk már megint 5 perces főmeccseket akarsz látni Mrs Suplex ribanctól ?? 980 suplexel…SOHA!!!!!!! inkább nézem még Roman vergődését mint hogy félévente lássam a fő övet…és ezt Vince is belátta mert elég szar volt amikor egyes PPV-ken nem került címvédésre mert ez a kavintonos f*sz ki tudja merre járt….de ő dolga…ha tud normálisan bírkózni akkor jöjjön vissza…addig meg jó ott ahol van……-.-“”

      Kedvelés

      1. Igen. Én szivesen látnám Lesnart. Mert Ő hiteles bajnok tudna lenni. Olyan, aki nem csak kamu bunyóban tud övet szerezni, ő nem csak úgy tud bajnok lenni, hogy előre eldöntik ki nyer és ki veszít.

        Nem azt mondom, hogy Ambrose nem érdemelné meg a táskát, de most, hogy Rollins visszanyeri az övet, nem sok értelme lenne ismét egy Ambrose – Rollins csatának. Mert csata az lenne a táska beváltása után. Ellenben Lesnarnak lenne törleszteni valója Rollinssal szemben.

        Kedvelés

        1. Hiteles ezt aláírom! De ha hiteles és pusztító ahogy azt leírtad és tudjuk hogy az….akkor az a WM meccs mi volt most áprilisban ????? ez ennyi telik tőle ?

          Amúgy nekem az SD nézése közbe ugrott be hogy mi van ha Del Rio nyeri a tatyót ? mert elméletileg azért jött vissza mert MainEventer szintet igértek neki csak HHH nem akarta elkapkodni a pusht nos ha megnyeri a táskát újra ott lehet a toppon…és egy Del Rio vs Rollins feud eléggé adná:P

          Kedvelés

          1. Ez is erdekes felvetes. Del Rio? Kicsit megkavarhatna a tortenetszalat. Csak ugye az lenne, hogy az egykori League of Nations-bol Sheamus maradna egyedul szopoagon. Talan O is mehetne majd vagy Rusev vagy Del Rio ellen. Habar akkor face karakterre kellene valnia, ami mostanaban nem valoszinu.

            En meg mindig azt mondom, hogy a hetedik fog nyerni, barki is legyen az. Wyatt, Lesnar vagy maga Vince Mc.Mah

            Kedvelés

          2. Hát igen, Sheamusért kár pedig jó bajnok lehetne de őt akkor cseszték el amikor visszatérő első PPV-jén (azt hiszem ER) kikapott Zigglertől utána meg csak csicska szerepet játszik nem heelt…
            Valahol írta Royal Brayt és tényleg eszembe jutott hogy talán még ezen az oldalon olvastam cíkket ahol Bray létrával pozól és nagy eséllyel indul majd de majd meglátjuk, ha viszont tényleg megnyeri akkor gyökeresen meg kell változtatni a kreatívok hozzáállását a család felé, félelem érzetet kell sugalniuk és nem 4 “barmot” akik csak random betámadnak valakit hétfőn és kedden már 100 lépésel arrébb vannak és azt se tudják mi történt múlt éjjel…
            a Roman elleni “játékai” tetszettek az a “véres” szoba meg a fényképek na az tényleg adta :DD

            Kedvelés

  3. Ha nem Wyatt kap meccset a mib ért akkor bukta…máshogy ő jelnleg nem kerülhet öv közelbe sajnos…Hatalmas űrt hagyott maga mögött ő és az egész családja…
    Remélem ő lesz az.

    Ha khalisto nem sérült most meg amikor a besenyő kitörte a gerincét akkor semitől..

    Cezaro…harmatgyenge…Nem tartom jónak h mizt igy felhozták,erre a szinte,ahol Cezaro meg a dagadt ko van…Vagy a többit vitték le mizantéria szintjlére?…egyik se jó.

    el patronka esélytelen a táskáért,kár ő már ide,pedig a luchában nagyon állat volt,de itt csak egy bohóc a sok közül.

    A 3 d fiúk….kár h visszajöttek..maradandót nem alkottak 1 év alatt csak magukat és a legendájukat alázzák egyfolytában…

    júdás..mutasson valamit és inkább legyen ő a bajnok mint alóember amugy meg nem érdekel

    müzli visszajön,rusev süllyesztő..ennyi..nyilt kihívás fél évig..

    lesnar mikor jön vissza? Mondjuk minek jönne vissza,ha itt van se csinál semmit.

    Várom már a szétválást,mert ez szánalmas.

    Kedvelés

  4. Amit csak hozzá fűznék az adáshoz az az hogy Del Rio kvalifikálta magát…ne legyen igazam de ezzel szinte biztos hogy ő nyeri meg a táskát mivel azzal az ürüggyel csalták vissza a szervezethez hogy fő övet kap ha visszajön…tessék itt van, amiota visszajött azota 2-szeres országos bajnok mielőtt elment akk is mindig valami öv közelbe volt szinte…ennyire tul pusholt csákót ritkán látni…ugyhogy vagy ő nyeri vagy a meglepetés 7-dik ember aki sztem Wyatt lesz sőt biztos h ő lesz elég egy korábbi cikkben meg emlitett üzenetére gondolni (létrás kép)…face karakter ritkán nyer táskát de ha mégis olyan nyeri akk az valoszinüleg a beváltás után heel turn-t kap ezt pedig jelen esetben csak Ambrose-val tehetik meg (véleményem szerint)

    Kedvelés

Vélemény?