Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2014. szeptember 5. – 10 Emberes Főesemény

sd140905

A SmackDown 2014. szeptember 5-én a Nebraska-i Egyetemről jelentkezik, ahol legelőször John Cena zenéje csendül fel. Erre érkezik a Szupersztár, aki egyenesen a ringig menetel, hogy mondjon pár szót és véleményt az előző RAW főeseményéről.
Cena azzal indítja a mondanivalóját, hogy 3 hét múlva a Night Of Champions-on szembe fog nézni Brock Lesnar-al a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. John ismét a kitartásról szóló mondataiban megemlítette, hogy ez egy roppant fontos összecsapás lesz, ami talán az egész élete legkeményebbnek és legkiemelkedőbbnek ígérkező csatája lesz. Ekkor megérkezett Roman Regins, Kane, Seth Rollins, Chris Jericho, Mark Henry és Big Show, valamint a Wyatt Family, akik folyamatosan hozzáfűzték a véleményüket Cena beszédéhez. Ekkor azonban Triple H szakította félbe a szópárbajt vívó feleket és bejelentett egy izgalmasnak ígérkező főeseményt, amiben John Cena, Roman Reigns, Chris Jericho, Big Show és Mark Henry csapata szembe fog nézni A Wyatt Family-vel, Kane-el és Seth Rollins-al.

Cesaro vs Dolph Ziggler

A csatát Sheamus a kommentátorok mellől figyelte. Ebben az ütközetben mindkét fél jól szerepelt, ám végül a győzelmet Dolph Ziggler-nek sikerült megszereznie, aki egy hirtelen fordítással két vállra fektette ellenfelét, aki nem volt képes kirúgni a kopogtatásból. A csatát követően a vesztes nekiesett Ziggler-nek. Sheamus ezt követően egyből a leendő ellenfele előtt termett a szorítóban. Odadobta a United States Bajnoki övet Cesaro-nak, akinek aztán hirtelen levágott egy jókora Brouge Kick-et.

Jimmy Uso vs Heath Slater

Ez a harc jóval rövidebbre sikeredett, mint az előző. Itt Jimmy finisherje volt a döntő, ugyanis Heath nem tudott kirúgni a kopogtatásból a Diving Body Splash-t követően.

A ringbe Rusev és Lana sétálnak be, akiknek a bevonulása alatt visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol Mark Henry nagyot alkotott Big Show-val karöltve. A hölgy elkezd beszélni arról, hogy a veretlen ügyfele a Night Of Champions-on legyőzi Mark Henry-t. Nem számít az, hogy Olimpiai Bajnok vagy sem, Rusev-et nem tudja a Világ Legerősebb Embere sem Megállítani. Természetesen ehhez volt egy kis hozzáfűzni valója Mark-nak is, akinek a szavait sokkal szívesebben hallgatta a publikum.

Paige vs Brie Bella

Ezt az összecsapást AJ Lee és Nikki Bella a kommentátorok mellől figyelte, ahol rendesen összeszólalkoztak. Végül Nikki meglökte AJ-t, akinél ezzel betelt a pohár és nekiesett a másik dívának. Ekkor a csatát otthagyva Brie rohant ki a szorítóból, hogy segítséget nyújtson nővérének. Ahogy visszatért a kötelek közé Paige kiosztotta neki a finisherjét, majd lekopogtatta és megszerezte a győzelmet.

A ringben Bo Dallas jelent meg, aki a mostani célpontjának Jack Swagger-nek mondott pár feszültséget növelő mondatot. Ezt pedig a Real American nem is tudta elviselni, így berohant a ringbe és eléggé komoly verésben részesítette a Boliever-t.

John Cena, Roman Reigns, Chris Jericho, Big Show és Mark Henry vs The Wyatt Family, Kane és Seth Rollins

Triple H bejelentése szerint megvalósult a főesemény, ami egy hosszas és fordulatos csatát hozott. Egy jó küzdelem volt, amiben végül a Wyatt Family csoportos támadása miatt diszkvalifikációval zárult a harc. A csata után még egymásnak estek a Szupersztárok, akik közül a face karakterek csapata lett a nyerő.

Ezzel ért véget a show, amit majd hétfőn a RAW fog követni, vajon mi lesz az eddigi történetszálak folytatása, valamint vajon jelentenek-e be újabb csatát a Night Of Champions-ra.

16 gondolat “WWE SmackDown 2014. szeptember 5. – 10 Emberes Főesemény” bejegyzéshez

  1. ti a pankráciot azért nézitek mert unat koztok és mindemben a tüskét keresitek na még hozá füzök várom a bunko válaszokat mert mi magyarok csak ere vagyunk kápesek

    Kedvelés

    1. Hát bunkó választ nem kapsz, de ha akarod, neked adom az itthoni helyesírási szótárat, szükséges lesz rá.

      Kedvelés

    1. Nyaralt a barátnőjével… De tudod mit? Leszarom hol van… Inkább legyen távol, mintsem, hogy minden egyes adásban szarrá veretik Reigns-el.

      Kedvelés

  2. Aztlátom hétről hétre hogy Cena több szidást és gyűlölködést kap mint a semirrevaló Dallas,Rose,Rusev…nemértem miért.Hacsaknem ez az utóbbi 3 ember annyira szar hogy nem is érdemes megemlíteni.
    Nekem tetszett a E Rowen L Harper páros multhéten és előtte mikor a két nagyemberrel meccseltek. Bray nélkül sokkal jobbak ,elnyomja őket szerintem.

    Kedvelés

  3. A birodalom visszavág

    de hiába,mert így is úgy is mindig a jókisfiúk nyernek.Amikor megjelent a 3 kibaszott vadember,akkor már tudtam,hogy nem lesz unalmas a finálé,s innentől minden csupa móka és kacagás lesz.
    Kane és a wyatt family egy csapatban?Mi a tosz.És működött!A birodalmiak meglepően jól összedolgoztak,és durván nekiestek mindenkinek,ahogy az a nagy,sötét könyvben meg vagyon írva.A hegyomlás kapott legtöbbet a szeretetből,mely szétfeszítette a heel team szívét..
    Egész fasza meccs volt,bár amikor a birodalmiak domináltak eléggé,tudtam,hogy ennek csak egy szuper kentaur villanás és vagy egy müzli szelet lesz a vége,s így is volt.
    A vágásokon még lehetne finomítani,mert elég illúzióromboló sokszor.PlJericho a ringben,nekiesik vörös szakállnak,már kezdeném beleélni magamat,erre vágás,és Kane vs hegyomlás..
    Voltak jó,finom kis momentumok,pl mikor mr wrongturn megmentette Kanet,vagy amikor a klasszikus jelenetet láthattuk,amikor átmegy pókba.Fasza volt mindkettő,na meg a többi is.pl mikor a gombszemű bolond torkonrúgta a hegyomlást,vagy hogy müzli csak a legeslegvégén került a ringbe muahahahahah
    Most mintha Kane lett volna a legbénább.Visszafogott volt…Elszokott ő már ettöl..jobb neki a kényelmes kis öltönykéjében sétálgatni,mint fojtódobásokat osztogatni.
    Mindent egybevéve,jó kis meccs volt ez,attól függetlenül,hogy papírforma volt,mint az összes többi.
    Jericho lehet még sem fog kikapni az erdő szellemétől?
    Bebaszna…Bár örülök neki,hogy ismét aktív és jó meccseket nyom,ő is csak egy idénymunkás már…Hosszútávon biztos nem fognak rá építeni.
    Amúgy is a heel Jerichonál kevés jobb dolog van a pankráció világában…

    Kedvelés

  4. Henry mióta vonul be ilyen american titantronra??
    Swaggernek még jól áll,de neki nagyon nem ez a karaktere.

    Kedvelés

  5. Hmpf. Túl sokat nem tudok mondani az adásról, nézhető volt. Aminek most örülök, hogy a díva-divíziót végre feltámasztották. Rhodes-ék viszont eltűnhetnének már egy kis időre, szerintem annak több értelme lett volna, ha Goldust veti le az aranymaskarát, és lesz Dustin Rhodes egy jó kis heelként, főleg, hogy az öccse heelként profi. Nem így kéne, hogy hányingert kapok mindkettőtől…

    Kedvelés

  6. Néhány dolgot érdemes megemliteni ennél az adásnál.
    1.Picsa rövid volt, én komolyan nem is emlékszem mikor láttam utoljára ennyire rövid és üres adást.
    2.Ennek a rövid és üres adásnak is az volt a legszebb jelenete amikor az a csicska Dallas, egy olyan fejjel állt a ringen kivül, egy kiadós szájbarúgás után, mint akinek elvették a játétraktorát.
    3.Sheamus jó bajnok lenne mert vagány mozdulatai vannak meg minden csak nem meccsel. Bár a szervezetet ismerve Cesarót is ilyenné fogják alakitani.
    4.A Diva vonalban úgy keverik a szart mint a Magdi néni a barátok köztben.
    5.Mondhat bárki bármit, Wyatt szopóágra kerül. Hiába a fasza promók meg a köldököm tudja mik, UNALMAS. Megint lesz egy 3 meccse az ellenfele ellen a ketrecben és pont. Ezután mi lesz? Egy esély maradt neki, az ha az övekért menne, de az se ma lesz, úgyhogy lassan de biztosan halad a süllyesztő felé.
    6.Ezt mondtam a Raw alatt is és elmondom most is. Jerricho jó formában van, nagyon jól mozog a ringben remélem hogy a csövessel való harmadik meccse után nem húz el a francba hanem marad és sztorit kap valamelyik kreténnel.
    7.A főmeccsen a face csapatból mindenki sorra került kivéve Szinát. Szina bejött a végén megvillantotta az összes 3 mozdulatát, és persze mindenkit elintézett aki csak szembe került vele.
    És végül 8, ami a hetes folytatása.A végén persze (miután a többiek kitakaritották a nehéz fiúkat) Széna a világ megmentője megvillantotta tudását és elhajitotta a 40 kilós anorexiás gyereket. Ezentúl az arabok szerintem nem kelet felé hanem Szina felé fognak imádkozni, akkora tettet vitt véghez.
    Rövid, üres , és unalmas smackdown volt amit még az egy üveg vodkával elviselhető főesemény sem tett jobbá.

    Kedvelés

      1. látom nem értem a költői túlzást, amivel a Rollins és a heel csapat többi tagja közti súlybeli ellentétet próbáltam kiemelni.

        Kedvelés

Vélemény?