Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SummerSlam 2016. – Eredmények és videók

351_SS_08212016jg_1576--1c24c9716b9cf042ce14c97b5fed48b7

A SummerSlam 2016. augusztus 21-én került megrendezésre Brooklyn városában, New York államban, ahol egy rövid intro-t követően Enzo és Cass bevonuló zenéje szólalt meg az arénában, amire egyből talpra perdült publikum. A két Szupersztár érkezését követően Amore szólalt meg, aki elmondja a már sokszor hallhatott, jól ismert bevezető mondókáját.

A kötelek közé érve egy rövid beszédbe kezdenek bele, amiben összefoglalják, hogy mennyire megtisztelő és hatalmas álom az, hogy New York-ban harcolhatnak egy ilyen rangos PPV Eseményen. Ez az álom ezúttal pedig valósággá válik, aminek értelmében a Jeri-KO csapat ellen harcolhatnak majd perceken belül. A rövid eszmefuttatást követően Big Cass lebetűzi a “SAWFT” szót, amivel leendő ellenfeleiket illeti.

Enzo és Big Cass vs Jeri-KO

A Face Szupersztárok beszédét követően érkezett Chris Jericho, majd Kevin Owens, akik a rámpánál találkoztak, majd együtt sétáltak a szorítóhoz. A gong megszólalását követően Chris és Enzo indítják a küzdelmet, amiben egyből hangosan hallható a közönség kántálása. Jericho-nak szólt a publikum a “Stupid, Idiot” szavakkal. Kis idő elteltével Cass érkezett a ringbe, amit látva Y2J egyből kisietett KO mellé a sarokba, akivel lepacsizott…A harc folyamatos pörgésének KO és Chris Jericho vetettek véget, akik közül KO képes volt kiütni a szorítón kívül Cass-t, aki nem tudott a következő pillanatokban segíteni csapattársának. A ringben Kevin a magasba lökte Enzo-t, aki egyenesen Jericho Codebreaker-jébe érkezett. A Tag Team Finisher-t követően Amore képtelen volt kirúgni a kopogtatásból, amivel a Jeri-KO duója megszerezte a győzelmet a 2016-os SummerSlam első összecsapásán.

A Backstage-ben ezt követően láthatjuk, hogy Shane McMahon és Daniel sétálgatnak, akik szerint egy rendkívül hatalmas SummerSlam-et tekinthetünk most meg, aminek az első meccse már kimagaslóra sikeredett. A folyosón összefutnak a RAW General Menedzserével, Mick Foley-val, aki szerint a SmackDown Live összecsapásai biztosan nagyon magas színvonalúak lesznek, viszont a RAW fogja irányítani az adást. Kis idő elteltével egy jól ismert figura, Jon Stewart jelenik meg a képernyőn, akivel már többször találkozhattunk a WWE adásai alatt. A Daily Show egykori műsorvezetője egy kissrác kíséretében találkozik a két Brand-et irányító személyekkel, ahol erős kritikát fogalmaz meg Mick és Stephanie munkájáról. Azonban a véleménye gyorsan megváltozik, ahogy észleli, hogy a hölgy pont mögötte áll. Pár mondatatnyi mentegetőzést követően a New Day érkezik, pontosabban Kofi és Xavier, akik egy kicsit falatoznak a Booty-O’s gabonapehelyből.

Charlotte vs Sasha Banks (WWE Women’s Bajnoki öv)

Egy hosszas küzdelmet tekinthettünk meg, amiben a rajongók egyértelműen Sasha Banks-nek szorítottak és szerettek volna egy címvédést látni Ric Flair lánya ellen. A pörgős küzdelemben váltakozott az irányító karakter szerepe, amitől csak fordulatosabbá vált a küzdelem. A mérkőzés végéhez közeledve Charlotte és Banks a ring sarkában harcoltak, ahol a kihívó felkapta hátára bajnokot. A mozdulat nagyon hasonló volt Razor Ramon Razor’s Edge nevezetű Finisherjéhez, azonban ezt nem sikerült értékesíteni, hiszen Sasha egy remek fordítást követően Hurricanrana-val volt képes válaszolni ellenfelének. A látványos mozdulatsorozatokat követően a küzdelem légvégéhez érkezve Charlotte próbálkozott a Nerural Selection-el, azonban Banks képes volt fordítani újra és egyből értékesítette a Bank Statement-et. A kihívó ebből képes volt megmenekülni, amit követően válaszul képes volt bevinni a korábban elhibázott befejező mozdulatát. Több kopogtatásból kiszabadult a címvédő, aki újra sikeres Bank Statement-et mutatott be. Charlotte váratlanul gördült egyet a padlón, amivel a szorításból ugyan nem szabadult ki, de kopogtatásba fogta ellenfelét. Banks nem volt képes ebből kirúgni, így egy gyors, váratlan pin-el Charlotte megszerezte a győzelmet, valamint visszanyerte a WWE Women’s Bajnoki övet. (Minden bizonnyal Sasha Banks 30 napos eltiltást kapott a szervezettől, hiszen az elkövetkezendő 32 napon belül megrendezésre kerülő WWE eseményeken nem szerepel a hölgy a szervezet jóvoltából).

A kulisszák mögött Karl Anderson és Luke Gallows diskurálnak ismét orvosi köpenyben, amikor megérkezik AJ Styles. Baráti üdvözlésben részesítik egymást, amit követően szóba hozzák AJ John Cena elleni küzdelmét, amiben a Phenomenal győzelmét várják. Kis idő múlva Finn Bálor jelenik meg a képen, aki szintén tagja volt a Bullet Club-nak, azonban most nem került sor a pacsizásra és a mosollyal teli üdvözlésre.

The Miz vs Apollo Crews (Interkontinentális Bajnoki öv)

Az előző harcokhoz képest az Interkontinentális Bajnoki címért folyó küzdelem meglehetősen rövidre sikeredett. A győzelmet The Miz tudta megszerezni, aki képes volt értékesíteni a Skull Crushing Finale-t, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból Apollo.

John Cena vs AJ Styles

A harc első pillanataitól kezdve hallható volt a “Let’s go Cena, AJ Styles” kántálás, amivel a két szemben álló tábor próbálta kicsit buzdítani az favoritjukat…Kicsit tapogatózóan indult a harc, amiben egyik Szupersztár sem ugrott bele azonnal a komolyabb mozdulatok sűrűjébe, inkább várták ellenfelük lehetséges mozdulatsorozatait. Ahogy már korábban láthattuk a felek mérkőzésein, itt is sok kemény és komoly mozdulat volt szükséges ahhoz, hogy fogást találjanak a másikon. A küzdelem vége felé Cena a nyakába kapta ellenfelét a sarokban, ahonnan szerette volna értékesíteni az Attitude Adjustment-et. Azonban ez nem sikerült neki, hiszen AJ kiszabadult a fogásból és egy látványos Hurricanrana-val válaszolt, amit követően sor kerülhetett a Phenomenal Forearm-ra. A kopogtatást talpon állva figyelte a publikum, azonban Cena képes volt 2-nél kirúgni a Pin-ből. A rajongók folyamatos hangzavarja, valamint a kommentátorok izgalommal és lendülettel teli beszéde csak élvezhetőbbé tette a küzdelmet, ami egyre jobban a végéhez közeledett. Több Finisher-re való próbálkozást láthattunk, azonban John Cena volt az, aki képes volt a következő befejező mozdulatot értékesíteni. Eszméletlen fizikai erővel, egy ilyen sokáig tartó harc végén is, képes volt újra felmászni ellenfelével a nyakában a sarokba és a második sarokvédőről elhajítani Styles-t az AA-vel. A hatalmas befejező mozdulatot követően sietett a Cenation Vezetője, hogy kopogtasson, viszont óriási megdöbbenésre AJ kirúgott ebből a Pin-ből is. John arcán semmilyen reakciót nem láthattunk, mintha nem is venne tudomást arról a teljesítményről, amit Stlyes produkál. Ahogy Cena-ban egyre jobban kirajzolódott, hogy mi is történik, körbetekintett az arénában, ahol a közönség egy emberként kiáltozta a “Yes” szót.
Cena a sarokba sétált, ahol értetlen arckifejezéssel figyelte, amint ellenfele a másik oldalon a fájdalmaival, a gravitációval és a fáradtsággal küzdve nagy nehezen talpra állt, hogy folytathassa a küzdelmet. John hirtelen elindult AJ felé, eszmélve, hogy mégis egy küzdelem közepén vannak. Felkapta a vállára AJ-t, aki sikeresen lekecmergett onnan, majd bevitte a Styles Clash-t. Ez nem volt elég a Phenomenal One-nak, aki ezt követően a ring széléhez gurult és a kötelekbe kapaszkodott. Styles elindított a Phenomenal Forearm-ot, amit képes volt ismét véghez vinni. A kopogtatás ezt követően pedig sikeres volt, amivel AJ képes volt legyőzni a SummerSlam-en John Cena-t egy hatalmas összecsapásban.

Jon Stewart jelenik meg az arénában, aki a szorítóba sétál és mikrofont fog. A mondanivalója legelején kijelenti, hogy az előző összecsapás John Cena és AJ Stley között mágikus és varázslatos volt. Viszont nagyon hiányolta, hogy valaki használjon egy széket, pont úgy, mint ahogy egy évvel ezelőtt, itt a SummerSlam-en Ő támadta meg a Cenation Vezetőjét…Egy kis visszatekintést követően rátér a lényegre Jon, hogy miért is jelent meg ezúttal a “Nyár Legnagyobb Eseményén”. A New Day csapata kérte Őt, amit nagyon nagy szeretettel és pozitivitással elfogadott. Mivel Karl Anderson és Luke Gallows miatt Big E. nem jelenhet meg a mostani PPV-n, Stewart szeretné átvenni a Szupersztár helyét és csatlakozni a New Day csapatához.

The New Day vs Luke Gallows és Karl Anderson (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Jon tisztában van azzal, hogy nem tudná olyan megnyerően és magas színvonalúan előadni a mondókát, mint Big E., viszont szeretne megpróbálkozni vele. A New Day szokásos beszédét követően érkezett Kofi és Xavier, akiket a Club két tagja követett…A gong megszólalását követően elindult a harc, amiben Kofi és Karl indítottak. Pörgős csata volt, amiben a Club képes volt értékesíteni a Magic Killer nevezetű Tag Team Finisherjüket. A kopogtatás elmaradt, hiszen Jon Stewart lépett a kötelek közé, hogy elterelje Karl és Luke figyelmét. Ez viszonylag sikeresnek bizonyult, azonban a ring sarkához húzták a műsorvezetőt, ahol egy koránt sem kellemes mozdulatot szerettek volna végrehajtani. Ekkor ismét megszólalt a New Day zenéje és Big E. érkezett az arénába, aki végigrohant a rámpán és nekiesett a Club két tagjának. Diszkvalifikálták a New Day csapatát, azonban a Bajnoki öveket nem vesztették el.

Dolph Ziggler vs Dean Ambrose (WWE Világbajnoki öv)

Shane O-Mac és Daniel Bryan jelentek meg a ringbe, amit követően a Bajnok és kihívó is kisétáltak a kötelek közé. A megjelenésüket követően a játékvezetőnek, valamint a SmackDown-t irányítóknak kellett a két fél közé állni, hiszen Dean és Dolph legszívesebben nem várták volna meg a küzdelem elindulását, hanem várakozás nélkül egymásnak estek volna…A harc elindulását követően pörgős csatát láthattunk, amiben mindkét fél szerette volna minél előbb letudni a dolgot és megszerezni a győzelmet. Végül ez Dean Ambrose-nak sikerült ,aki értékesítette a Dirty Deeds-et, majd kopogtatta ellenfelét. A Lunatic Fringe sikerét követően a rajongókon nem lehetett látni, sem pedig érezni azt a lendületet, amit a Cena-Styles meccs után. Egy teljesen átlagos csataként könyvelték el a Bajnoki címért folyó küzdelmet.

Naomi, Becky Lynch és Carmella vs Natalya, Eva Marie és Alexa Bliss

Egy 6 Women Tag Team küzdelmet tekinthettünk meg, ami szintén be volt előre jelentve a PPV előtt. Eva Marie hasonlóan a legutóbbi Naomi elleni küzdelméhez, nem jelent meg. Viszont a ringmester bejelentése értelmében egy hölgy csatlakozni fog ALexa és Natalya csapatához, aki nem más lett, mint…Nikki Bella. A hölgy a sérüléséből felépülve jelent meg a közönség nagy örömére, akik nagy szeretettel fogadták a Dívát. Pörgős és fordulatos volt a csata, amilyenek a 3 a 3 elleni küzdelmek szoktak lenni. Befejezésül Nikki volt képes értékesíteni a Rack Attack-et, amit követően kopogtatta Carmella-t és megszerezte a győzelmet a csapatának.

A Backstage-ben Maria Menounos jelent meg, aki Jon Stewart-hoz hasonlóan már feltűnt SummerSlam-en sztárvendégként. Maria ezúttal egy rövid interjút szeretne készíteni a United States Bajnokkal, Rusev-vel. A beszédben Rusev meglehetősen ideges volt és alig várta, hogy végre elindulhasson a küzdelem, amiben megpróbálhatja összetörni ellenfelét, Roman Reigns-t.

Seth Rollins vs Finn Bálor (WWE Universal Bajnoki öv)

A küzdelemhez egymás után érkeztek a felek, amit követően JoJo felkonferálta őket. A közönség hatalmas elvárással volt az összecsapással szemben, azonban a Szupersztárok alaposan kitettek magukért és egy pörgős mérkőzést hoztak létre. Több érdekfeszítő pillanatot láthattunk, azonban a döntő fontosságú momentum Finn Bálor Coup de Grâce nevezetű befejező mozdulatának értékesítése volt, amit követően a Démon Király sikeresen kopogtatta ellenfelét és megszerezte ezzel a WWE történelmének legelső WWE Universal Bajnoki övét.

Rusev vs Roman Reigns (WWE United States Bajnoki öv)

A küzdelem igazából nem indult, hiszen Rusev megtámadta a gong megszólalása előtt ellenfelét, aki viszonozta az elszenvedett sérelmeket. A bunyó közepette a játékvezető nem tudta meggyőzni a feleket, hogy térjenek vissza a ringbe és küzdjenek szabályosan. Az ütésváltás közepette Roman nagyon kemény verésben részesítette a United States Bajnokot, akit úgy kellett kitámogatni az arénából.

Brock Lesnar vs Randy Orton

A 2016-os SummerSlam főeseményén a Bestia és a Vipera csatázhattak egymás ellen. A harchoz először Lesnar érkezett, akinek a megjelenését ismét nagy örömmel fogadt a közönség. Brock tekintélyt parancsoló arckifejezéssel sétált végig a rámpán egyenesen a kötelekig. Randy Orton érkezett másodiknak, aki magabiztosságot tükrözött minden egyes lépésével…A küzdelem izgalmas volt és kemény. A harc legvégén Brock Lesnar tudta megszerezni a győzelmet, hiszen Randy Orton-t leléptette a játékvezető. A Vipera pár erőteljes ütést és könyököst kapott ellenfelétől, ami miatt ömlött a feje tetejéről és a homlokából a vér. Valóságos horrorfilmet rendezett Lesnar a SummerSlam végén, amiben a Vipera lett az áldozat.

A PPV legvégén a bíró véget vetett a küzdelemnek, amit követően Brock-nak nem volt elég a győzelem megszerzése. Tovább támadta Randy-t, amit követően Shane McMahon érkezett a szorítóba, aki szeretett volna véget vetni ennek az egyoldalú verésnek. Lesnar nem engedte oda Orton-hoz a SmackDown irányítóját, aki többször is arra kérte a Bestiát ,hogy távozzon. Végül Brock felkapta O-Mac-et a nyakába és kiosztott neki is egy F5-ot, amit követően Paul Heyman térdre rogyott és többször is azt kérdezte ügyfelétől, hogy erre mégis mi szükség volt…A PPV legvégén Brock Lesnar pusztított. Ezzel zárult a 2016-os SummerSlam, amit majd a RAW fog követni egy nappal később.

WWE SummerSlam Kick-Off

WWE SummerSlam

50 gondolat “WWE SummerSlam 2016. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. 1honapja meg azt se tudta senki, hogy ki az a finn balor, most meg egyből Univerzal champion, ezmi? Remelem rawon úgy kifütyülik, mint Románt.
    Arról mar nem is beszélek hogy egy okádék az az öv. Úgy néz ki mint a díva öv. Hoztak volna vissza a whc övet.

    Kedvelés

  2. Az IC meccs kifejezetten pörgős volt, nem voltak üresjáratok, igaz hosszú sem volt, ami nem is baj.
    Kár, hogy Apollónak szinte nincs is karaktere, mert a teljesítménye alapján nagyon is megérdemelné
    az övet, de sajna az övnek arc is kell, olyan ami szinten tartja, vagy még feljebb emeli az értékét. Vagy leviszi a béka feneke alá, ugye Miz?
    Őszintén szólva a kövi bunyót három egyszerű szóval tudom jellemezni: AZ ESTE MECCSE. Mind hangulatban( toronymagasan), mind tudásban (szűkebben, de igen) ellopta a showt.
    Csak remélni tudom, hogy Cena nem kezd partyzni, a SD-ba nagyon kellenek a húzónevek, így is kevés van, neki még aktívan helye lenne ott. Ami Stylest illeti, nos ha Ambrose-al nem kezdenek valamit sürgősen, akkor 1-2 PPV-n belül változik a SD arca.
    A TT meccs a sallangokon kívül tetszett, jó meccs volt. Sallangon értem azt az aszott ősz szarházi
    kontárt meg Big E. visszatérését. A Club külön kis műsora is mulattatott egy kicsit.
    A WWE bajnoki meccs nem fogott meg. Rossznak nem volt rossz, de egy SS világbajnoki meccsnek kevés volt. Ambroset sürgősen szedjék ráncba. És nem, a karaktere a jóval kisebb gond, már ha gond. Az in ring. Az az igazi rákfenéje most neki. Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy teljesen leamortizálták a tárházát? Styles keresztbe lenyeli, ha ugyanígy megy ki ellene is.
    Először is a Universal bajnoki öv egy olcsó kínai másolat. És még ronda is. Magával a meccsel én személy szerint kiegyezek, a végeredményt meg mindenki döntse el maga. Ha ebből feud lesz, akár hosszabb is bárki győzelmével, akkor ez kiváló nyitása annak, főleg ha oda-vissza játék lesz. Én személy szerint, ahogy Sasha-ért, úgy Rollinsért sem aggódom. Öv lesz a derekán, méghozzá a nem is oly távoli jövőben, már persze ha Lesnar nem jár épp arra és nem vendégeli meg Suplex Cityben, mert ugye ő a fucking ISTEN!!!……………Korai
    Rusev vs Reigns. Jó lesz az, kell a puskapor későbbre is, egy jó kis meccstípussal fűszerezve. Hell In A Cell? Igazság szerint a személyes balhéhoz illene is.
    Ha meglenne az a kommentem amit a tavalyi WM főmeccséhez írtam, akkor lehet hogy kisebb módosításokkal azt írnám ide. Ehhez a főmeccshez. Merthogy mindkettő ugyanolyan szar volt Romantől vagy Randytől függetlenül. Nem ők cseszték el. Hanem a WWE és Lesnar egója. De főleg a cég, mert olyan végérvényesen baszták el Lesnar karakterét, hogy őt már élő ember fia nem veri meg ebben az életben. A jelenlegi srácok közül senki. Ha mégis akkor az egy kibaszott vicc lesz és akkor Lesnar helyére kell egy hasonlóan lelőhetetlen arc, aki szintén rommá veri a rostert minden különösebb nehézség vagy szoros meccs nélkül, aki ha kap 10 finishert egy meccsen, meg se érzi, és ha az épp aktuális hullajelölt épp bevinné a tizenegyediket is, ő akkor is felpattanna és kifektetné véglegesen. Akinek nem lennének feudjai, csak agyonvert ellenfelei és évente szerepelne tízszer, és mivel ez egy kibaszott hatalmas szám, hasonlóan nagy összegek, még nagyobb elismerések, övek stb. járnának azért, hogy nagyobbnál nagyobb neveket fektessen ki két mozdulattal hozzávetőleg átlag 10 perc alatt.
    Akinek ez bonyolult annak röviden: Undertaker legyőzése után és rajta kívül olyan szinten tették elérhetetlenné, megfoghatatlanná, legyőzhetetlenné, hogy Superman is ríva menekülne előle.

    A Lesnar- Hunthoz két dolgot fűznék hozzá
    1: A mai doppingellenes rendszer egy vicc. Lassan oda jutunk, hogy ha holnapután beveszel egy Xanaxot élsportolóként, akkor te egy mocskos rohadt csaló doppingoló leszel, egy alja csaló gazembernek állítanak be és összemosnak a tényleges kokszi makszikkal.
    2: A meccs után habzó szájjal szitkozódó, Huntnak nevezett hájzsák egy kibaszott nagy vicc volt azon a meccsen és még volt pofája a doppingra fogni? Ambrose szobanövényében több élet volt, mint akkor benne.

    Kedvelés

    1. Lesnar egy kokszos állat,láthattad a meccsen is. Nem csak egy rágalom, 2x is megbukott a doppingteszten, hunt minden szavával egyetértek. Amúgy meg a ver tuti nem volt tervben, ez Brock maganakcioja volt. Bírom a fenevadat, dehát annyira látszott hogy nem vigyáz cseppet sem az ellenfelére….
      Randy enyhítést kert, helyette 10oltest kapott a fejére..szép visszatérés.

      Kedvelés

      1. A WWE fele kokszos állat, Mark Hunt maga is egy kokszos állat, sőt mondok neked jobbakat, Hosszú Katinkától Michael Phelbsig, a kenyai hosszútávfutókon át minden egyes élsportoló kokszos állat. Élsport nincs koksz nélkül. És pont.
        Brock csapata béna volt és lebukott. Szerinted miért lapít az UFC az ügyben??? Mert Lesnar a WWE-ből ment most az UFC-be. Dana White-nak meg Lesnar megéri, mert megtelíti neki a csarnokot és megveszik a PPV-t. Eleve Lesnar olyan megállapodással ment most bunyózni, hogy előre megmondta, hogy teli van mint a déli busz, mert a WWE őt nem ellenőrzi (ahogy Cena-t sem). Ez a vicc az egészben. És az UFC mondta, hogy oké. Mert nekik is a lóvé kell. És még több vicc van ebben az egész koksz sztoriban. Kiröhögöm a belem esküszöm. Reigns egy olyan anyaggal bukott le, ami csak a koncentrációt növeli és az USA-ban konkrétan egyetemisták használják tanuláshoz. Lesnar az UFC-ben ösztrogénszint csökkentővel bukott le, ami konkrétan az asztmagyógyszerében is van.

        Hagyjuk már ezt a kokszos állat dumát, mert akkor elővehetnénk a kedvenc pankrátoraidat, sőt akkor majd a Cseh Lacitól is vegyük el az érmeit. Azért, mert valakik kokszol, attól még óriási munkát végez, és nem attól jobb a többitől, hogy egy-két szer benne van. Rengeteg sportoló még kokszolva is egy darab szar. És ne várjuk tőle, hogy ne szedje, amikor mindenki tol valamit.

        Kedvelés

  3. Akkor lássuk.
    Őszintén szólva évek óta nem láttam ilyen jó Summerslamet, még a hibáival együtt is.Komolyan mondom. 2011 óta követem élőben a WWE eseményeit, és így hirtelen nem ugrik be egy adás sem, amelyik jobb lett volna ennél. A tavalyi egy kicsit rosszabb volt.
    A kick offot kihagytam, mert ott ált. semmi komoly nem történik. Mondjuk azért sokat elmond arról, hogy mennyivel erősebb a RAW, hogy olyan emberek szerepeltek itt, akiket pár hét munkával hiteles VB-i feudokba lehetne küldeni tehetség, karakter vagy mindkettő alapján ( Zayn, Sheamus, Cesaro)
    Igazság szerint a Main első meccse annyira nem kötött le, teljesítmény és hangulat alapján is inkább
    felvezető meccs volt, visszafogták magukat a srácok. A JeriKO életképes csapatnak tűnik, kérdés mit kezdenek velük, íhiszen KO az elején van, Jericho meg a végén. Stannal és Pannal nem tudom mi lesz, csípik a karakterüket, de ez a sok vereség hitelteleníti őket, ami majd akkor lesz bosszantó, ha az első övmeccsüket megnyerik.
    A női bajnoki meccs szerintem kiváló volt, az eredmény, még ha kicsit váratlan is volt, szerintem egyáltalán nem baj. Mert ugye a feud folytatódik, még ha kis kihagyással is, de zajlik tovább, és ez csak jót tett neki, ettől lesz pikánsabb, izgalmassabb, Annyi, de annyi bajnoki feud ment már rá az utóbbi években arra, hogy egysíkú volt. Kihívók jöttek, keménykedtek egy kicsit, meccseltek 1-2 őt, aztán minden maradt a régiben, az egészből nem lett semmi. Ja és nem mellesleg, ha kicsit belegondolunk, az egész RAW-n nincs szinte senki, akit be lehetne dobni rajtuk kívül a buliba. Danát is csak vesztes alapon, nagyon nincs még kész az övre. Úgyhogy húzni kell a viszályt. Bayley? Nem,
    nem, neki a SD-ba kellene mennie, női részlegen ott nagyobb a baj.

    Kedvelés

  4. Enzo és Big Cass vs Jeri-KO: Bíztam Cass-ékben ezért csak a meccs végébe lestem bele persze nem ők nyertek..már akkor tudtam hogy elég szar SummerSlam lesz ez.

    Charlotte vs Sasha Banks (WWE Women’s Bajnoki öv):Flair fiúcska visszaszerezte az övet juhé..ennek megint nem volt semmi értelme. nem érdemli meg..

    The Miz vs Apollo Crews (Interkontinentális Bajnoki öv): Egyszerűen képtelen vagyok Miz meccset nézni. Sem őt sem az asszonyát nem vagyok hajlandó tolerálni..hihetetlen hogy még mindig nála van az öv, pedig erre 100x alkalmasabb emberek is vannak a rosterben. Ez a majom meg csak ugráljon máshol a kamerák előtt.

    John Cena vs AJ Styles:
    Ez volt az a meccs amit nem hiába néztem végig.Bár nem nagyon örültem, mikor AJ belekötött Cena-ba mert az ő főrosterbe való érkezésével úgy gondoltam,hogy végre van egy ember aki tényleg élvezetes meccsekkel fog nekünk szolgálni(már ha engedik..aztán megkapta Reigns-t). Na nem is ez a lényeg, szóval Cena mellett ő volt az a pankrátor akinek csíptem a stílusát. Cena visszatért és hát persze,hogy kettőjüknek kellett egymásnak feszülni. Azóta nem szeretem Styles-t most is úgy voltam vele,hogy ok még egy meccs nem fog eldőlni semmi mert nincs minek eldőlnie. AJ és Cena is letettek sok mindent az asztalra és szerintem senkinek nem kell bizonygatniuk,hogy ki a jobb. Szerintem nem összehasonlíthatóak. Végülis a PPV legjobb meccse volt,mindkettő azt csinálta amihez a legjobban ért. Győzni akartak, de tisztességgel harcoltak meg a győzelemért.

    The New Day vs Luke Gallows és Karl Anderson (WWE Tag Team Bajnoki öv): New Day srácok régóta bajnokok de nem tudnak lázba hozni, Big E-t és Kofi-t nagyon szerettem de most nem érdekelnek,pont úgy ahogy Lükéék sem . 🙂

    Dolph Ziggler vs Dean Ambrose (WWE Világbajnoki öv)
    Amíg ez a meccs ment azon gondolkodtam,hogy Lunatic milyen jó Országos bajnok volt, és hogy Dolphot mennyire bírtam Interkontinentális bajnokként. Egyiküknek sem való a Világbajnoki öv.
    Szar meccs volt.

    Naomi, Becky Lynch és Carmella vs Natalya, Eva Marie és Alexa Bliss
    Mariska megint nem jött ki nagy cucc..Nikki Bella először örültem neki, aztán meg láttam,hogy ennek a nőnek még nagyobb arca van mint amekkora volt. így ahogy az eredeti felállásban is úgy Becky-éknek “szurkoltam bíztam benne,hogy elverik latexpopóékat..de hát ja ez se. Arra azért kiváncsi leszek,hogy Bellával mit kezdenek majd.

    Seth Rollins vs Finn Bálor (WWE Universal Bajnoki öv)
    Azt hiszem most szurkoltam a legjobban azért,hogy Seth nyerjen. Felháborítónak tartom,hogy Bálorka még be se ért az ajtón de már úgy felpusholták mint a pi***a . Az meg a másik ha ránézek a DémonKirály az utolsó szó ami eszembe jut róla, a MaszkabálMatyi esetleg szóba jöhet, ügyes meg technikás. De a démontól messze van. Szerintem hülyeség volt benyomni ezt a karakterét. De hát jólvan Vince papa biztos tudja a dolgát. Minden esetre nem örültem. Sajnos a fagyi visszanyalt Rollinsnak, kb ugyan azt csinálják vele amit anno Ortonnal csináltak amikor Seth kivált a Shieldból.

    Rusev vs Roman Reigns (WWE United States Bajnoki öv)
    Ezért igazán nem kellett volna Romannak ugrálnia..semmire kellő. Nagyon bírtam, de semmi értelmeset nem csinál. Megint őrjöngött egyet aztán szevasz tavasz. Rusev meg szintén idióta. Pedig akár egy jó meccs is ki kerekedhetett volna belőle. De hát minek az, sajnos itt már nem a jó meccsekről szólnak a dolgok..

    Brock Lesnar vs Randy Orton:
    Ez akár a KickOff-ba is mehetett volna, csak Lesnar miatt volt fő meccs. Bár nem tudom,hogy ki gondolja még úgy,hogy Lesnar a húzó ember. Végül is húz, csak lefelé. Undorító volt, és nem gondolnám,hogy Orton ezt érdemelte,bár aztán meg igazából senki nem érdemelte volna ezt. Lesnar egy meccses szar. Kiléphetne mostmár a képből.

    Brock Lesnar vs Randy Orton

    Kedvelés

  5. 12 Man TT meccs eléggé jóra sikerült face győzelem, várható volt de attól jó.
    Neville és Sami vs Dudleys sima tag team meccs. Dudley-ék megint lecsapták egymást.
    Cesaro vs Sheamus a kick off main event-je Sheamus vezetést szerzett, a Raw-n jöhet a második meccs. Elég színvonalas lett és lesz is.
    Enzoék bukása meglepő volt Brooklyn-ban, de ezek szerint akarnak kezdeni valamit JeriKO-val.
    Charlotte győzelme hatalmas meglepetés volt. Erre aztán tényleg csak azok a “szakértők” számítottak akik szerint Charlotte rossz előadó meg akik azt hiszik újra csomagolás kéne neki (azok is csak azért, mert Charlotte heel és Flair lánya).
    Miz továbbra is bajnok, amit meg is érdemel teljes joggal. Volt már a csúcson és a mélybe is, de az ő helye ott van ahol most van. Jó Interkontinentális bajnok.
    Cena biztos vagyok benne, hogy nem sajnálta a győzelmet Aj-től. (Bár elég fura. Mintha azt mondanák, hogy a nem wwe “nevelt” szupersztár jobb, mint wwe-s.)
    Jon Steward megint parádézott, de a Club megfogja szerezni az öveket a közel jövőbe.
    A világbajnoki meccsből azért többet kilehetett volna hozni, de várható volt Dean győzelme.
    Six Woman Tag Team meccs látványos volt. Nikki Bella visszatérése nagyon jó, de inkább face-ként kellett volna, de a lényeg hogy itt van.
    Bálor övnyerése meg az, hogy ő lett az első UV bajnok ezzel nincs semmi probléma. Most még nem annyira bejáratott név a main roster-en de az lesz és amikor sokszoros világbajnokként ott lesz a neve mellett, hogy az első Universal bajnok nem lesz hátrány.
    US meccs ami nem kezdődött el jó lehetett volna, de ami késik nem múlik. Két tehetség nagy meccset fog összerakni.
    A főmeccs megint elment a Lesnar szétszed mindenkit iránybe pár felvillanása volt Ortonnak, de ő sem tudja megállítani a Fenevadat. Ennél azért jobbra számítottam.
    Összegségébe nekem tetszett a SummerSlam voktak benne fordulatok, meglepő dolgok és jó meccsek.

    Kedvelés

  6. Nem minden mérkőzést néztem meg. Csak azokat, amikről úgy gondoltam, hogy jól hangzik. De sok eredménnyel nem vagyok megelégedve.

    Előnyök:
    -Az Enzo-Cass vs Jeri-KO mérkőzés nagyon bejött. KO külön érdemet kap, mert hatalmas egy arc. Remélem ki fog tartani a Jeri-KO TT páros, mert nekem nagyon bejön, és remélhetőleg mennek egyszer valamikor a TT övekért.
    -A Sasha vs Charlotte mérkőzés volt a 2. legjobb. Mindketten egész egyszerűen fantasztikusak voltak.
    -Az első legjobb az AJ Styles vs cena volt. Bár nagyon nem bírom cenat, azért elismerem egész jól nyomta + vesztett is. Styles pedig egyszerűen lehengerlő volt, mint mindig.
    -Seth vs Balor.

    Hátrányok:
    -Bár élveztem a női bajnoki mérkőzést, de nem tetszett Charlotte győzelme, ez van. Remélem lesz folytatása.
    -A wwewhc elég kiszámitható volt. Komolyan azt hittem, hogy a végén megjelenik Nash/Diesel, hamár azok a hírek mentek, hogy Zigglerből HBK utódot akarnak faragni.
    -A Rusev vs regins mérkőzésen komolyan nem tudom mit láttam.

    Mélypontok:
    -Miz még mindig az IC bajnok.
    -New day még mindig TT bajokok.
    -Kib*szott szilikonszaurusz visszatért, hurrá… Ráadásul még nyer is. Nem értem miért raktak 2 ilyen tehetséges hölgy mellé egy hatalmas tehetségtelenséget. Legyenek boldogok az ostoba kislányok és az olyan emberek, akik verik erre az undorító nőnek nevezett akármire… Szánalom.
    -Ledöbbentem, de nagyon. lesnarból elegem van. Eddig cenat utáltam nagyon, de ez az embernek nevezhető valami átvette a helyét. RKO most jött vissza, erre megint mehet szünetelni? Nagyon megalázó volt amit láttam, és még a közönségnek is kinyílt a szeme szerencsére, és rájöttek, hogy ebből most már elég! De viszont volt 1-2 s*ggfej, aki még tapsolt, éljenezett lesnarnak, mert jó véresre verte szerencsétlen RKO-t. Hurrá, éljen soká mr. suplex g*ci! Gratulálok emberiség. Ez a sz*rdarab a beképzeltség példaképe. Nem elég, hogy ömlött a vér RKO fejéből, még tovább is üti, és úgy megy el, mit aki megnyerte a háborút. Nem volt neki 1 ember karrierje, még egyet tönkre akar tenni? De most komolyan, ahogy Heyman is kérdezte, mi szüség volt erre? Nemcsak lesnar alázta meg RKO-t, hanem a wwe is. Nagyon kiborított ez az egész. Káromkodásért elnézést.

    Kedvelés

    1. Ember aki a wwe-ben van az nem tehetségtelen és nem az a szánalom, hogy visszajött hanem hogy vannak akik így beszélnek róla…

      Kedvelés

  7. Milyen érdekes, hogy mikor két éve Lesnar Cena-val csinálta ezt senkinek nem volt semmi baja közben Cena van akkora legenda mint Orton sőt…

    Kedvelés

    1. Ott a helyzet más volt , Cenat erősen felpusholták ami nem tetszett sokaknak és akkor még Lesnart imádták. A meccs után meg visszasírta mindenki Cenat ,mert a nagy Bestia a tetétleni fantom módjára uralkodott.

      Kedvelés

        1. Neki ez a véleménye 🙂 biztos hogy vannak akik ezt a nézetet osztják még.
          Ettől eltekintve a rajongók jó része azt akarta ,hogy Cena bukja az öveket mert soknak érezték mindegy lett volna kigyőzi le csak övváltás legyen de ugye beküldték a Bestiát és mindig megvolt őrülve ,hogy akkor Lesnar a bajnok és micsoda csuda jó pusztítások lesznek itt hétről hétre de aztán rájöttek ,hogy cumó van….

          Kedvelés

          1. Cenát akkor pont azért tették meg bajnoknak, hogy Lesnar egy hiteles, bejáratott arcot verjen tönkre az övekért.
            Egyébként a főmeccs egy kalap szart nem ért, Lesnar karaktere piszkosul túl van tolva.

            Kedvelés

  8. Tag Title Match: Számítottam rá hogy Big E visszatér(de minek),a Club is csak egy jobber tag team lesz ha így folytatja a wwe……

    aj styles vs.john cena: számítottam Aj győzelmére de engme meglepett a meccs hisz élvezhető volt és nem volt Club beavatkozás hála istennek,szerintem itt az idő hogy átvegye John Cena helyét

    Women’s Title Match: ennek meg mi rák értelme volt…oké hogy nyert Charlotte de akkor minek adják oda az övet Sasha Banks-nek és hypeolják hogy ő mekkora bajnok lesz….. -_-”

    Universal Title Match: az öv viszonylag jól néz ki,sajnos eljutottunk odáig hogy egy pankrátor aki újonc a main rosterben(Finn Bálor)rögtön megkap egy meccset a főövért és természetesen meg is nyeri azt és kidobhatják a kukába így Seth-et hiszen Bálor bajnok lesz még egy ideig, plusz part timer kis Brock Lesnar majd a Royal Rumble-re visszatér és elnyeri az övet

    World Title Match: Dean nyert,várható volt

    Brock Lesnar vs. Randy Orton: ennyit ér 12 év a WWE-nél úgy látszik hisz Randy Orton egy legenda aki nagyon sok mindent letett az asztalra karrierjében erre jön egy part timer brock lesnar végig suplexeli a meccset és úgy győzi le Randy-t hogy az hozzá se ér,mintha egy Heath Slater lett volna….hát még a befejezés…megérte pusztítani azért hogy félév múlva lássuk megint

    Ez a Summerslam nálam 10/6 szóval sokkal jobbat vártam ettől a gálától hiszen az egyik legnagyobb ppv..megint ment a promo meg hogy legendás meccsek….hát nem is tudom…

    Kedvelés

  9. Az adásról inkább nem írok mert Brock elvette mindentől a kedvemet, utólag is köszönöm a minőségi “főmeccset”…

    Viszont kicsit utána olvastam mi volt ez a Charlotte győzelem amikor pár hete még arról lehetett hallani hogy a SummerSlam után szabira megy kicsit, most ez fordítva van a döntés hogy Sasha veszít egy hete született meg és azért hogy a kisebb sérüléseit kiheverje de Szeptember 23.-án visszatér egy Live Eventen Moline-ban.

    Lehet ez jobb is, ahogy kezdte a regnálását, első meccsen már jobbol:SS Viszont ameddig Sasha lábadozik Charlotte-t kezdjék el “újraépíteni” mert zseniális heel lehetne aki egyedül is viszi valamire , elsőként vigyék el mellőle Dana-t , már az nagy előre lépés lenne a többi meg már csak hab a tortán.

    Kedvelés

    1. Lehetőség kettő van. Vagy debütál ma Bayley, vagy Dana Face Turn-t vesz Charlotte-on és feudol vele addig még Sasha vissza nem tér. Utóbbit tartom valószínűbbnek a mai RAW-ra.

      Kedvelés

      1. Nem lenne rossz, de Vince nincs elragadtatva Dana-tól, de persze attól a turn még benne van + ütne ha Dana mellé bejönne Ric is :$

        Kedvelés

  10. Nagyot csalódtam! De azért volt pár meccs ami nem volt olyan rossz.
    JeriKO győzelmének örültem, úgy tűnik lesz egy rövid feudjuk Enzoékkal. Shet vs. Bálor is izgalmas volt a Démon már régóta nagy kedvencem, de nem biztos hogy jó ötlet volt Bálor győzelme. Aj és Cena meccsét is élveztem. Hajrá Aj! 🙂 Remélem Cena-ból visszavesznek már kezdett sok lenni a jófiú szerep. Dean vs. Ziggler meccs is nézhető volt…
    A többiben viszont csalódtam…Milyen tt bajnoki meccs volt ez? Hol van az a brutális Club? Azt hittem végre beindulnak… A női bajnoki meccsnek se volt sok értelme…szegény Sasha. Az IC meccs is egy vicc volt…Apollo sokkal jobb volt mint Miz.
    Lesnar vs. Orton: Mi a franc volt ez??? Brock szinte nem csinált semmit… Már az első German Suplex-nél tudtam ennek annyi…És az hogy Orton hozzá se tud érni az vicc. Egy RKO-t adott Lesnar-nak, de viszonylag gyorsan talpon volt. Így megalázni a legendát…Gratulálok az öreg főnöknek.

    Kedvelés

  11. Menjenek a picába.
    Pozitívum az adásról :
    1. KO-Jericho meccse , nagyon jó páros mehetnének övért de csak felfuttatják a koboldokat ennyi.
    2.Női meccsek, kivételesen élvezhetőek voltak.
    3.AJ és Cena meccse. Cena ha akar akkor még tud. A közönség is élvezte és az adás legjobb meccsét produkálták. AJ be lett járatva mehet Dean ellen.
    4.RR nem lett bajnok és megy tovább a feud.

    Negatívum:
    1. Miz mi az istenért bajnok még ??? Ennél még RR vagy a fantom Bestia is jobb volt. Szégyen az övre.
    2.Csillámfaxláma trió uralkodása….. ez már vicc. NXT legjobb csapatai buknak el miattuk. Club meg valami nagy fail.
    3.Dean semmilyen övvédése. Ziggler megy a süllyesztőbe vissza. Pedig 1 hónap sokan mondták ,hogy várjuk csak ki Zigglert nem kell leírni. Hahahahaha.
    5. Balor ügy. Túl korai volt , a feud végén kellett volna meglépni. Év végén mikor Balor már 2x elbukott volna Seth ellen előhúzza a Démont és a Clubot és megszerzi az övet. Balor Club plusz heelturn és Seth megy facebe. De ugye kell a pénz és az úr……Sajnálom Sethet és a többieket is.
    6.Orton megalázása….. szánalom volt. Nehogy átmenj a vörösökhöz Orton mert jobbolni fogsz. Lesnar meg elmegy félévre mert betámadta az öcsköst és így kiírták hát csodás. Mi az isten csípnek rajta ?

    Vélhetőleg a japó jön fel és lesz Lesnar pótlék Heymannek.

    Kedvelés

  12. A Battleground után azt hittem ilyen cardból sikerül megint egy jó PPV-t összerakniuk, de ezt elrontották. Sasha cím bukása számomra érthetetlen már amikor nyerte az övet a következő héten kikapott a Rawn, most még a címet is bukta érthetetlen… Cena-Styles az este meccse volt, közönség is ott égett a legjobban, remek meccs volt. Na, de a folytatás… Ambrose-Ziggler hát a közönség nem reagált semmire csak amikor Dean nyomott egy kamu Sweet Chint, nem is volt egy igazán jó meccs várható volt, Ambrose nyerni fog, Nashnak örültem volna de nem akartak meglepit csinálni… Új öv olyan mint a női csak ez piros xD Hát Bálor mellé kéne a Club mert nem fog minden adáson befestett démonként szerepelni és elég kevés ő így egyedül (MÉG)… Hát a fő meccs… Jót nem olvasni róla az interneten, de ezt nem is tudom, hogy képzelték.Vince ennyire félti a nézettséget, vagy nem tudom, de nem is értem miért hiszen Brock egy évben max szerepel 10-szer abból 3 egy ilyen ócska meccs, mert ez az ember egyszerűen nem való ide. Randy visszajött iszonyat nagy hypeban egyik legrégebbi motoros Cena mellett és JOBBOLTATJÁK EGY OLYAN ELLEN AKI CSAK PART TIMEBAN SZEREPEL. Ambrose is megmondta, hogy sz*rt bele az egész WM felkészülésbe… Már látom előre, hogy januárban amikor megint visszajön Royal Rumblen még ő fog címmeccset kapni… Jön a Raw hááááát valahogy überelni kéne ezt a tegnapi SS-t…

    Kedvelés

  13. Közepes adás volt. AJ – Cena meccs jó volt, Sasha – Charlotte vitte az estét , csak a végkifejlett nem tetszett, attól független hogy Charlotte teljesen megérdemli a bajnoki címet. Bálor – Seth öszintén komolyabbat vártam, de nem volt rossz meccs. Mindenki bírálja Bálort hogy iylen hamar részben igaz is, de ha belegondolunk hogy jó fél éve akarták main roosterbe behozni és csak most sikerült az nxt-ből feljönnie, szerintem megérdemli a bajnoki övet. Bajnok alkat ennyi. Ja igen és Reigns-el ellentétben tehetséges is, úgyhogy ne is hasonlítsuk hozzá. Ambrose – Ziggler meccs hát nagyon rossz volt. Egyszerűen nem Ambrose-nál kéne lenni az övnek, egyszerűen levitt az értékéből, nem hiteles bajnos. Na mindegy majd AJ. Lesnar – Orton gondoltam hogy a vipera nem fog győzni, de hogy így szétverjék azért durva volt. Biztos nem ez volt a terv és Lesnar alkotott , mert úgygondolta megteheti. Jó lenne ha valaki végre elpusztítaná a pusztítót.

    Kedvelés

  14. OMG

    Lesnar… Ertelmetlen baromsag volt amit Ortonnal csinaltak. Megalaztak. Nem ezt erdemelte. Szerintem jobban tenne ha lelepne innen, ha meg akar valami szep befejezest a palyafutasanak. Mert itt mar nincs karaktere, sulya, ereje. Sajnos mar neki sincs sok hatra a kotelek kozott, ezert azt az idot en hasznosabban is el tudnam tolteni a helyeben. Tenyleg csinalni valamit, megmutatni megegyszer, hogy mire vagyok, voltam kepes a szep es eredmenyes palyafutasom alatt. Itt ezekre nem lesz lehetosege. Remelem legalabb jo sok penzt kaszalt erte, hogy eladta a lelket es a hirnevet. O tehetett volna ez ellen valamit. Mondhatta volna Vince-nek, hogy koszi, ebbe mar nem megyek bele. Ha nem tetszik lelepek. Kb a vilag osszes szervezete tart karokkal fogadta volna. Nem ertem a hatteret ennek es ez nagyon de nagyon zavar.

    Cena vs Styles. Tudtuk, hogy Cena vesziteni fog. Amit en nagyon sajnalok. Megerdemelte volna, hog behuzza ezt, de akkor ugye a frissen igazolt Styles karktere mehetett volna a szemetbe. Egyetlen lehetoseg az volt, hogy egy szep es elvezheto meccsen kapjon ki. Egy olyanon ami igazabol bejon a kozonsegnek igy nem feltetlenul a vesztest latjak benne. Na, valami ilyesmit kellett volna Ortonnak is kialkudni…

    Ezektol eltekintve nem volt rossz. Johetnek a dislikeok!

    Kedvelés

  15. Sziasztok!
    Itt mindig mindenki elégedetlen?
    Szerintem ez egy jó adás volt. Nem csak a jó fiúk/lányok/csapatok nyertek. Sőt!
    Egy jó műsor akkor érdekes, ha megosztó!
    Ez az!!!! Jönnek az új tehetségek. Állandóan mindenki a nagy vosszatéréseket várja. Minek?? Hasonlítsátok össze a régiekkel!!! Akrobatikus mozgás, hihetően előadott bunyók. …..és nem mindig papírforma. Szerintem egy nagyon jó adás volt.
    Aki sportólt hosszú ideig, és többször sérült tudja egyre nehezebb visszamenni versenyezni. Amikor már ringben vagy elkap az adrenalin, de előtte a mecsláz… borzalmas.
    A nagy generáció előtt is volt egy mégnagyobb/Hogan, Macho Man, Jim Duggan, stb/ utánuk is jöttek/HBK, Triple H, Vig Show, Goldberg/ és most vonul ki lassan ez a korosztály is/Orton, Cena, Lesnar/. Kell a következő generáció. Szerintem ez egy nagyon jó SS volt!!!! Valószinű ez most sokaknak nem tetszi. Jöhetnek a dislike-ok!

    Kedvelés

    1. Tudod,önálló vélemény..el kell fogadni,hogy van akinek nem jön ez be.
      Kellenek az új tehetségek aha,biza,de nem 1 adás és 1 ppv után legyen valaki bajnok,csak mert az nxt-ben bajnok volt,és rengeteg pénzt hoz a csámpikának..
      A többiek mit érezhetnek a rosteban?Szarnak,kevésnek,semminek érzik magukat,mert vért izzadnak,mindent megtesznek amit csak lehet,amit csak kérnek tőlük.Sokan nem csak a fő műsorokban meccselnek,hanem le,dm stb sokan vannak akik 10 x annyit dolgoznak mint bálorka és negyed annyi pusht se kapnak,vagy kaptak eddig és talán már nem is fognak..
      Az állandó lincs hangulat jól érezhető volt kentaur uralkodása alatt is,amikor még ő volt a no 1,de h bálorka azonnal bajnok?
      Még ha kis övet nyert volna,akkor is jogos a felháborodás,de így..na meg h ő az 1.universal bajnok?Hova szarjunk tőle…
      Mindegy,írj továbbra is,mert ezért van ez az oldal,csak nyisd ki a szemed és ne csak nézz,hanem láss is…

      Kedvelés

    2. Jó adás volt? Te mit néztél? A közönség majdnem elaludt rajta női meccsen és Cena-Styles meccsen kívül még ők se reagáltak semmire, pedig az legjobb közönség Amerikában. Kiszámítható végeredmények, Sasha Banks veszít, Orton megalázása, de még sorolhatnám…

      Kedvelés

  16. Bassza meg a voros geci Brockoli……mi a faszomort volt erre szukseg h veresre verje??? Kurvara sajnaltam….szegeny Randy..meg h meg Shane-nek is odavag..ki ez te??? Azta kurva de utalom…De meg mindig Randy a number one!!!!
    Sztem lesz egy US meccs a rawba mindenkepp…aj lee john cena meccs jo volt,csak mar megint styles…beszarok ha ö lesz a WWE bajnok..Sasha-nak mert adtak oda az ovet ennyi idore??? Balor rollins – orulok h balor bajnok, de ilyen gyorsan?? Dolph ambrose – Dean megvedte az ovet varhato volt..oszinten szolva csak a randy orton – brokkoli mecs erdekelt ugy h abbol mi lesz..hat szar se..

    Kedvelés

  17. Sose kedveltem vipera matyit,de jó pankrátor,és ezt kur..a nem érdemelte meg..Egy hosszantartó rehab után amit egy zsák szemét okozott LOL visszajön,mondhatni éppen és egészségesen,erre lesnar és a wwe eltemetik őt a suplexi temetőben….

    Ki fogja megállítani lesnart?Ki?Ahogy írtam lehet eltünik egy darabig..aztán visszajön.Ő olyan mint a már “nem létező” bubópestis..amikor már aszt hiszed végleg megszabadultál tőle,váratlanul visszatér és újra lecsap..

    Jericho és ko jó tt páros lenne,de nem lesz ennek folytatása,max egy visszavágó amit elbuknak és öri hari meg stb

    bálorka…rengetegen megfogják gyűlölni,már a roster java is rühelli..Hogy ne rühellnék.Mások egy élet munkája árán se érik azt el amit ő elérte 1 adás és egy ppv alatt…
    müzlit 10 en x évig pusholták megállás nélkül
    kentaut még tőle is jobban nyomatták
    de bálort ennyire pusholni…
    júdás sorsa mi lesz?
    Tegyük fel valamilyen úton módon elnyeri az övet,eddig ok,de uralkodni nem fog,mert kell az öv bálorkának..Ha júdás nincs öv közelben,súlytalanná válik a már amúgy is legyengített karaktere..
    Kivel feudolhatna a jövőben?
    bálor vs judás kiteszi asszem az év hátralévő hónapjait…
    max öv csere bere lesz itt más nem..

    1 gondolat az nxt-ről
    nakamru mekkora egy bohóc..Még a hegedűst is lecsalogatta a háztetőről..Joe meg bukta az övet,de valszeg nem ő,hanem a japán csoda jön fel ide..Mindegy.

    Kedvelés

    1. a wwe 2k17 vendége volt ha jól tudom közvetlen a SS előtt goldberg, és hát a közönség bíztatta vmire, és szerintem… if you know what i mean … 😉 talán ő 🙂 valakinek akkor is AKKOR IS meg kéne tanítani lesnart egy kis tiszteletre! mert ez durva volt, mmint szeretm az ilyen durva meccseket hardcore wwf/wwe fan vagyok :DDDD de ez a lesnar…

      Kedvelés

      1. Goldberg anno kicsontozta lesnart,akinek azóta sem sikerült gerincet növsztenie..Jó lenne ha a történelem megismételné önmagát.Csak sajnos jelenleg a wwe nek nem áll érdekében a legyőzhetetlen pusztító istenüket feláldozni…Túl sokat hoz nekik..

        Kedvelés

  18. Elhitte bárki is közületek,hogy a legendás dudley boys legyözze a világverő neville- zayn párost? Haha
    Nem követem annyira a dívák meccseit,de ez a charlotte most volt bajnok fél évig,3 hétig volt öv nélkül ,erre visszanyeri…pff
    Ez a vicctrió new day még mindig bajnokl?! Egy éve ezek uralják a tag team diviziot.. Big e minek tért vissza? Ki kiváncsi rá?meg a másik kettőre? Amig eek a bajnokok,addig nem érdekel a tag team vonal.
    Miz is mióta bajnok? Nem tudom,olyan régóta..apollo megérdemelte volna..
    Ha a kedves wwe annyit fkglalkozna a meccsekkel,a feudok alakulásával,mint amennyit a díszlettel foglalkozna,egyből jobb lenne az adás (oké nagyon szépen világít,villog stb rámpa,a mögötte levő rész és a ring oldala,de ettől nem lesz jobb semmi)
    Bálor az uj univ bajnok…ki gondolta volna? Lehet,hogy a mai rawon lesz egy visszavágó és ott rollins megnyeri az övet
    Dean gyözelme is borítékolható volt,remélem styles lesz a kihívója.
    Mi a tétje ennek a best of 7 seriesnek?ic vagy us kihivoi jog?
    Egyértelmű volt lesnarm gyözelmee is,kentaurról lol nem is irok semmit.
    Ugyhogy egy 10/0.1 es adás volt. Gratula wwe,méltó vagy régi nagy hïredhez..

    Kedvelés

  19. Ez de szar volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    lesnar úgy feszít mint Katiban a gyerek, meg veri a nyálát, közben nem mert ki állni Dos Santos ellen, pedig kihívta a Brazil. De csak itt tudja verni magát. Huntot is koxal bírta meg verni.
    Ezt senki se fogja már megverni. Mikor bement a könyökös Randynek, utánna csak a vállát verte XD
    Így megszégyeníteni egy legendát, csak is vince műve
    Szerintem azért kapott ki Sasha hogy holnapi Raw-n Bayley nyerje meg az övet.

    Kedvelés

  20. Elhitte bárki is közületek,hogy a legendás Dudley Boys legyőzze a világverő zayn-neville párost? Haha
    Ezt egy meccset néztem élőben,és elég is volt annyi…reggel megnéztem azért a többi meccset is,2 percben…Egyértelmű volt a meccsek kimenetele. Nem nagyon nézem a díva meccseket ,de ez a charlotte most volt bajnok fél évig,3 hétig volt öv nélkül,erre visszanyeri…pff
    Ez a vicctrió new day még mindig bajnok..Egy éve ez a “csapat” a tag team divizió uralkodója,nagyon unalmas/volt/és lesz…ez a big e minek tér vissza? Ki hivta ide? Ki kiváncsi rá? Meg a másik kettőre? Amig nem az American alpha vagy nem a jeri-ko csapat vagy bárki lesz az új bajnok,addig nem érdekel a tag team vonal.
    Bálor az univ bajnok..ki gondolta volna? Szerintem tul korai,lehet hogy a mai rawon lesz egy visszavágó és ott rollins nyeri az övet.
    Ha a kedves wwe annyit foglalkozna a meccsek kivitelezésével,feudok alakulásával,mint amennyit a díszlettel foglakoznak,máris jobb lenne a müsor.( oké,nagyon szépen világít a rámpa,a mögötte levő rész,a ring két sarka,a tartóoszlop,de ettől nem lesz jobb az adás meg más se…)
    Mjznél is már mióta ott az öv,appolo megérdemelné..na mindegy.
    Egyértelmű volt ambrose gyözelme is..
    Sheamus nyerte a best of 7 series első meccsét..jó. Amúgy mi a tétje ennek a seriesnek? Ic vagy us öv kihívói jog,vagy mi?
    Jó hogy styles nyert így remélem megy ambrose ellen az övért.
    Papírforma meccs volt a orton vs lesnar meccs is.
    Lényegében ennyi volt az adásban említésre méltó…

    Kedvelés

  21. Csicska Lesnar nyilván ő jön ki jól de hát ezt mindenki tudta,de hogy így… Mindenki tudta azt is,hogy nem fog Randy győzni,főleg azok után,hogy leznör Taker-t is legyőzte,ő már egy legyőzhetetlen Isten. De legalább fejezzék be a meccset normálisan könyörgöm..
    Orton jól megkapta ami jár neki ennyi év után és azért a sok mindenért amit a wwe-ért tett. Grat majmok

    Kedvelés

  22. Nagyon vártam ezt a ppv-t,de legalább akkorát csalódtam benne,mint amennyire vártam rá.
    Hol is kezdjem.
    Az első meccs kellemes meglepetést okozott,nagyon örültem a JeriKO győzelemnek,gondoltam ezek után mégis mi rossz történhet.
    Hát sok minden….
    Ilyen szemétséget..
    Odaadják az övet Sashanak,beharangozzák hogy Charlotte a SS után pihenőre megy,erre így beszivatnak.
    Azt hiszem a legjobb megfogalmazás az hogy “elhúzták az orrunk előtt a mézes madzagot”.
    A tt meccs meg mégis mi volt?
    Meddig akarják még húzni a New Day uralkodását?
    Már ők a legtovább uralkodó bajnokok,a mai nappal több,mint egy éve ők a bajnokok,erre most dq-val védenek címet?
    Azt hittem agyvérzést kapok.
    Na de ez még semmi..
    MÉGIS MI AZ MÁR HOGY FINN BALOR NEMCSAK HOGY LEGYŐZTE ROLLINST,DE TISZTÁN GYŐZTE LE?!!
    Az 1.ppv meccse máris világbajnok lett,ez eddig példátlan volt,Dean,Seth,de még Roman karakterét is ÉVEKIG építették a Shieldben,mire elérték azt amit most Finn 1 hónap alatt.
    Ha nem vesz heel turnt,vagy nem veszti el az övet gyorsan,akkor nagyon rossz vége lesz ennek a dolognak,ennyire még nem nyomattak senkit,mint most őt.
    Igen nagyon csodálkoztam hogy miért van a US meccs később,mint a világbajnoki meccs,de hamar rájöttem,azért mert nem is akartak meccset.
    Csak tudnám hogy akkor minek kellett kiírni…
    Na de,MINDENT,MINDENT MEGBOCSÁTOTTAM VOLNA HA RANDY ELVERI BROCKOT.
    Roman és Rusev “meccse” után már nem volt türelmem,és egyből a végére tekertem és mit kellett látnom?
    Randy ott fekszik véres fejjel,Lesnar ott áll diadalmasan,míg a közönség BOORING chantba kezt..
    EZT MIÉRT KELLETT?!
    MIÉRT AZ ISTENÉRT MIÉÉÉRT?????!!!!!!!!
    Még ha nem is győzhette le,mért kellett,mi a fészkes fracnért így megalázni egy 12x-es világbajnokot,egy jövendőbeli legendát?
    TKO?!
    Mire volt ez jó?
    Ok verje meg,feszítsen,tudja a halál,de ezt nemár!
    Könnybe lábadt a szemem,mikor megláttam…
    De nem a tko sem volt még elég igaz?
    Verjed még a földön fekvő,megalázott……
    A végén még reménykedtem Goldbergben,dehát csak Shane jött,de minek…
    Még ő is jobbol neki.
    A meccset meg sem néztem,nem is fogom,minek nézzem meg hogy Brock mindenható Lesnar megalázza az embert aki miatt elkezdtem nézni a wwe-t.
    Ezt soha nem bocsátom meg nekik.
    Legyen ezentúl,heel,face,jobber,midcarder,maineventer,halloffame,csináljon amit csak akar ezentúl.
    A mai naptól hivatalosan is gyűlölöm Brock Lesnart!

    Kedvelés

    1. Hát igen,tök jó érzés látni amikor a kedvencedet véresre veri,megalázza egy seggfej,aki semmit nem érdemelne amúgy. Megjelenik,legyőz valakit,eltűnik,visszajön.

      Kedvelés

  23. Nézhető ppv matiné

    Jericho és gondos bocs nyertek egy elég gyenge meccsen.A kódtörő a végén nem sikerült..Annyira örültek egymásnak a győzelem után,h aszt hittem még dns csere is lesz itt..Hiányolom Jericho régi bevonulását..kócos kobold és hajas baba elég semmilyen karakterek.Így együtt nem lesz ott nagy jövőjük.
    Jó tt páros lehetne belőlük,de ez a kényszer szövetség tiszavirág életű.

    miz megint nyert,még mindig bajnok..elképesztő..Pedig ritka rossz bajnok,unalmas,az a vonal halott..

    aj nyerte a feudot ahogy az a nagy könyvben meg lett írva.Látszott müzlin h mennyire nem akar veszteni he he.Úgy látszik nem kellett ide Undertaker h összetörje és elpusztítsa ezt az idiótát.Inkább eljátszotta a hattyú halálát..pffff de szánalmas.Legalább nem látjuk egy jó ideig.

    tt szekciónak már rég vége..Elképesztő h ez a vicc csapat 1 éve bajnok..ás persze most is azok maradtak..a ratyi club meg úgy szánalmas ahogy van.Nemsokára bálorka vezeti őket ismét.
    Azért nem semmi,hogy mennyire beharangozták őket anno,h igazi pusztító heel csapat lesz,aki mindnekit ledarál,urlakodnak majd stb,erre itt volt aj meg a két kopasz..és tiszta ratyik voltak végig..most meg lógnak csak a levegőben a kojak tesók..aj másik adásban,bálorka baby face…
    Sok mindent elrontottak már a wwe ben amiben hatalmas lehetőség volt,ez is közéjük tartozik…

    békuci nyert,micsoda meglepetés..nem lesz itt feud,pinki megy a levesbe,vagyis vissza oda ahol eddig is volt..Ennyit ér ez az öv,hogy még a kentaur vs rusev meccs előtt leadják..de még a lesnaros mészárlás is rangosabb?…

    bálorka nyert..és 1 adás után már is wwe bajnok…universal bajnok…isten az égben…
    Az a mérhetetlenül nagy push amit lentaur kapott éveken át..bálorka pushtengerében csak egy csepp…
    Tehetséges,jó nxt bajnok volt démonka,de nem érdemelte meg h 1 adás után azonnal kihívói jogot szerezzen és azonnal bajnok legyen…pfffffffffff
    Sebaj,a csámpás uralkodónak jó az új ágymelegítője ez a lényeg…júdás karakterének annyi..Ritka szánalmas pillanat volt ez..de hát wwe..mit várjunk..
    Csak azokat sajnálom akik tehetségesen,keményen dolgoznak,vért izzadnak,megalázkodnak,szopóágon vannak és évek alatt sem érnek még csak az öv közelébe sem pl Cezaro,ko…de bálorka azonnal bajnok lett itt…Ennyit erről..

    rusev sérülése mennyire életszerű?Nemsokára kiderül hány borda tört el.

    Mind tudtuk,h lesnar kivégzi vipera matyit..suplex city mindig kitárja kapuit az arra érdemeseknek..Unalmas h lesnar minden meccsét ugyan úgy nyeri,unalomig ismétli önmagát,képtelen megújulni,de nincs is rá szüksége,ezt a vásári mutatványt a haláláig eltudja adni..Az asztalos rko csodálatos volt,a köteles már nem annyira.
    lesnar akkori bumfordi jószág h még az rko tol se tud normálisan padlór fogni.A vége szánalom,kamu vér..vipera kezét kell figyelni..és lesnar nyer ki más,pedig simán le kellett volna léptetni az 1.2..majd a 3.támadás után is.de hát lesnar az lesnar..és túrpi úrfi is megkapja a maga jussát..Előre látom vagy lesnar vs túrpi úrfi lesz vagy lesnart “kidobják”eltűnik egy fél évig,vagy csak tiltás lesz.Szánalmas.

    Kedvelés

  24. Ez a Lesnar egyre tehetségtelenebb és pont Randy-t kellett így megalázni, hogy hozzá se érhetett ehhez a kétbalkezes béna sz*rhoz, nevetséges. Kéne már egy ellenfél aki megdöngetné Lesnar testét kicsit. Anno jó lett volna erre Ryback abból az időből, mikor Cena-t bevitte a backstage-ba fallal együtt, vagy egy Cesaro is elkenné a száját és nem lenne ekkora arca, sőt Rollins is haza vágná és még sorolhatnám. Kár, hogy ez az unalmas valami a WWE húzóneve, mikor sokkal tehetségesebb emberek is vannak a rosterbe (kb mind). Ez a Summer Slam 10/0 volt és kifejezetten szomorú vagyok, hogy Orton ezt érdemelte ennyi év után, ez csak a wwe-t minősíti, most már csupa kisbetűvel!

    Kedvelés

Vélemény?