Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Money In The Bank 2015. – Eredmények és videók

mitb2015

A Money In The Bank 2015. június 14-én Columbus városából, Ohio államból jelentkezik, ahol legelőször Booker T, Renee Young, Corey Graves és Byron Saxton köszöntenek minket a Kick-Off Panelből. Itt a szokásos módon egy kicsit visszatekinthettünk a 4 stábtaggal a megrendezendő csaták előzményeire, valamint egyesével elmondták nekünk, hogy mit is várnak majd a küzdelmektől.

R-Truth vs Bad News Barrett (Kick-Off)

A Kick-Off csatába megjelent a két résztvevő, amit követően Barrett elmondta, hogy járt Londonban, ahol a királyi személyzet ezt a ruhát biztosította neki a Money In The Bank-re, amit most is hord. Tehát mindenki a nézők soraiból, valamint a leendő ellenfele, Truth is hajoljon meg King Barrett előtt…Kettejük összecsapása eléggé rövidre sikeredett, amiben végül a győzelmet Truth tudta megszerezni egy fordítást követően.

A “Nagy adásról” is megkaphattuk egyből a Kick-Off-ot követően a képet, ahol legelőször azt láthattuk, hogy a WWE teljes Roster-ja felsorakozott a bejáratban és tiszteletüket fejezték ki Dusty Rhodes mellett, aki a napokban elhunyt. 10-szer megütötték a gongot, hogy búcsút vegyenek a legendás Hall Of Famer-től, amit követően az “American Dream” című bevonuló zenéjét utoljára meghallgathattuk.

WWE Money In The Bank Ladder Meccs

A cég egyből egy hatalmasnak ígérkező csatával indít, aminek a végeredménye nagyon sokáig fontos lehet a sztorivonalak szempontjából. A küzdelem értelmében ezúttal a 7 Szupersztár azért fog ringbe szállni, hogy megszerezzék a szorító fölé felfüggesztett táskát, amiben egy szerződés lapul. Ezt a szerződést pedig felhasználhatják arra, hogy egy esztendőn belül bárhol és bármikor kihívják egy címmérkőzésre az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnokot.
Randy Orton, Neville, Kane, Dolph Ziggler, Kofi Kingston, Sheamus és Roman Reigns fogják ezúttal összemérni az erejüket. A bevonulásukat követően megszólal a gong, ami a küzdelem indulását jelzi. Ahogy kezdetét vette az összecsapás minden egyes Szupersztár hirtelen harcba kezdett valamelyik ellenfelével. Folyamatosan ment az adok kapok, amit követően képesek volta kitakarítani a ringet, hogy egy létra mellett Kane és Sheamus maradtak csak a szorítóban. Innentől kezdődött az, hogy nem kell sok felé figyelnünk a történéseket. A kettejük párharcát a Vörös Szörny nyerte, amit követően Ziggler-nek is volt pár keresetlen szava ehhez. Azonban gyorsan visszatért a ringbe a Celtic Warrior, aki valóságos pusztítást rendezett. Nem viselte el, hogy másik Szupersztár is a ringben tartózkodjon rajta kívül. Mind kézzel, mind pedig létrával nekiesett az ellenfeleinek, ami egy ideig hatásosnak bizonyult…A küzdelem sokáig tartott, amiben végül a győzelemet Roman megszerezhette volna, hisze egyedül maradt a ringben a létrával és a táskával. Ekkor azonban jött Bray Wyatt, aki hirtelen módon kidöntötte alóla a létrát és ezzel megakadályozta, hogy Reigns megszerezze a szerződést. Wyatt ezt követően távozott, mint aki jól végezte dolgát. Befejezésül Neville és Sheamus maradtak a ringben, akik közül a győzelmet a Celtic Warrior szerezte meg. Sheamus leakasztotta a táskát és hozzájutott egy nagyon értékes szerződéshez, amivel nagyon könnyen Bajnoki övet nyerhet a közeljövőben.

Paige vs Nikki Bella (WWE Díva Bajnoki öv)

A küzdelem előtt Paige egy interjút adott, amiben elmondta, hogy a hetek során sokat harcolt a Bella Ikrekkel és látja, hogy nem lehet egy hanggal és kinézettel megváltoztatni a világot. Ahhoz tettek is szükségesek, mint amilyen az övé lesz, hiszen Ő fogja átírni a forgatókönyvet, amikor legyőzi Nikki-t és megszerzi a Díva Bajnoki övet itt és most.
Az összecsapás eléggé hosszasra és jóra sikeredett, aminek a befejezésénél újra láthattuk a Twin Magic-et, amit a Bella lányok használtak. Ahogy Brie a kötelek közé lépett és egy fordítással kopogtatni próbálta Paige-et, az angol díva lökött egyet magán és átfordult, úgy, hogy egyből Ő kopogtatott. Brie ebből nem tudott kirúgni, ami miatt véget vetettek a küzdelemnek és kijelentették, hogy az új Díva Bajnok Paige lett. Ekkor Brie kivette a melltömését, valamint megmutatta a hasa alatt elhelyezkedő tetoválást, így a bíró nem emelete magasba Paige kezét. Nikki ekkor jelent meg a ringben, aki kiosztotta kihívójának a Rack Attack nevezetű Finisherjét és utána kopogtatni tudta őt. Eléggé furcsa befejezéssel és két kopogtatással Nikki képes volt megvédeni a Bajnoki övet.

Big Show vs Ryback (Interkontinentális Bajnoki öv)

A csata előtt The Miz zenéje szólal meg. A clevelandi születésű Szupersztárt eléggé jól fogadják szülőállamában, Ohioban. Elmondja, hogy nagyszerű itt lenni, hiszen a Hollywood-i felhajtásokat követően élvezi az egyszerű emberek társaságát. A beszédének lényegében Ő is benevezne az Interkontinentális övre, amit képes lenne megszerezni mind Ryback, mind pedig Show ellen. Ezúttal viszont nem lesz alkalma harcolni és inkább csatlakozik a kommentátorokhoz, akikkel majd együtt figyeli a történéseket.
A küzdelem két főszereplőjének megérkezése után pedig kezdetét vette a harc, amiben az elvárások szerint a fizikai erő dominált. A csata azonban diszkvalifikációval zárult, mert The Miz a ringbe robbant egy mikrofonnal és nekiesett mindkét résztvevőnek. DQ-val pedig nem lehet övet nyerni, így Ryback marat az Interkontinentális Bajnok, bár a győzelmet Big Show-nak ítélték.

Kevin Owens vs John Cena

Az Elimination Chamber-t követően mindenki arról beszélt, hogy John Cena vereséget szenvedett Kevin ellen, Owens első WWE összecsapásában. Ezúttal pedig itt a visszavágó, amiben Cena törleszthet az egy hónapja elszenvedett vereségért…Pár visszatekintést követően a két Szupersztár megjelent az arénában. A gong megszólalását követően kezdetét vette kettejük visszavágója, amiben sok fordulatos momentumot tekinthettünk meg. Ilyenek voltak a Finisherek, amik izgalmassá tették a csatát, hiszen nem tudhattuk, hogy mennyi kell ahhoz, hogy valamelyik pankrátor képes legyen megszerezni a győzelmet. Láthattuk, ahogy Kevin kétségbeesettek próbál kikecmeregni az STF-ből, valamint, ahogy John elszenvedi a Pop-Up Powerbomb-ot. Közben végig több mint 50.000 ember szurkolt a favoritjának és együtt kiáltozták a “This is Awesome” kántálást. A csatában végül John képes volt az utolsó csepp energiájával értékesíteni az Attitude Adjustment-et, amit követően kopogtatta ellenfelét. Cena törleszteni tudott ebben a visszavágóban, amit követően átadta az NXT Bajnoki övet Kevin-nek, majd kezet nyújtott neki. Owens kezet rázott a győztessel, ám a sportszerűség csak egy látszat volt és megtámadta a United States Bajnokot. A ringen kívül kiosztott egy Powerbomb-ot John-nak is, mint egykor az NXT-ben Sami Zayn-nek a szorító sarkára.

A Backstage-ben Dean Ambrose ad egy interjút Renee Young-nak, amiben elmondja, hogy kemény harcra számít Rollins ellen, hogyha nyerni akar. Dean szerint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv hozzá tartozik, amiért mindent meg fog tenni, hogy Bajnokként sétálhasson el erről a PPV Eseményről. Most nem lesz senki sem Rollins mellett, sem a J&J, sem Kane, sem pedig a Vezetőség…Csak Dean és Seth.

The New Day vs Prime Time Players (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A küzdelem eléggé rövid lett, amiben végül a győzelmet a Prime Time Players tudta megszerezni, miután Titus kiosztotta a Finisherjét Xavier-nek.

Dean Ambrose vs Seth Rollins (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv – Ladder Meccs)

Ebben a létrás csatában ugyanazok a szabályok, mint a Money In The Bank összecsapásban, végül az fog diadalmaskodni, aki megkaparintja a ring felett lógó övet. Eléggé jó főesemény volt, amiben sok volt a fordulat, az extrém pillanat, valamint fokozatosan változott az irányító személye, ami miatt nem lehetett megtippelni, hogy ki fogja megszerezni a Bajnoki övet. Befejezésül azonban egy nagyon érdekes momentumot tekinthettünk meg, ahol egyszerre másztak fel a létrára a felek, ugyanazon az oldalon. Mindketten belekapaszkodtak a Bajnoki övbe, ami szinte leszakadt a tartójáról. Egyszerre rántották le a címet és lezuhantak a földre, ahol aztán Rollins kezében maradt. Így a győzelmet Seth szerezte meg, ám a diadalhoz Ambrose is ugyanannyira közel volt, mint egykori csapattársa.

Ezzel zárult a show, aminek a végén Jojo még egy interjút készített Rollins-al, amiben a győztes elmondta, hogy megmondta előre, hogy képes lesz megszerezni a győzelmet, ugyanis Ő a szervezet legjobbja és a leghatalmasabb WWE Nehézsúlyú Világbajnok a cég történelmében.
Hétfőn a RAW fog következni, amiben bizonyára választ kapunk jó pár kérdésre, ami ezúttal adódott. Például Kevin újabb tiszteletlen támadása, valamint Bray Wyatt meglepő megjelenése, amivel megfosztotta Roman Reigns-t a Money in The Bank táska megszerzésétől.

Kick-Off

WWE Money in The Bank

70 gondolat “WWE Money In The Bank 2015. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Ez egy közepes ppv volt.

    A MITB meccs elment. Voltak jó pillanatok, még talán szórakoztató is volt, de a fél bagázs a ringen kívül fetrengett. Most meg már végképp nem értem a Reigns-re fanyalgókat. Kb. ő csinálta a legtöbbet a meccsen. Belevágta a két csótit a létrába, taposott a ring szélén, még a kötélen át rá is ugrott a többiekre. Sheamus végig küzdött, az tetszett (én rá tippeltem győztesnek), Neville-nek meg jó volt, hogy úgy is megcsinálta a Red Arrow-t, hogy középen ott volt a létra. A másik négy tag konkrétan mintha bent sem lett volna a ringben.

    Csaj meccs, felejtős, csak zavar már, hogy Nickit lelőni sem lehet az övről. Ennyit számít, hogy Cena nője? Rohadt unalmas. Ryback-Show dettő tré volt. Bár Ryback ereje még mindig földöntúli. A Tag Teamben meg csak Titus értékelhető, de őt nagyon bírom, ahogy dobálja az embereket.

    Cena vs. Owens: 10/10. Ilyennek kéne minden meccsnek lennie. A főmeccs meg… katasztrófa. Mindketten tudnak jó mozdulatokat, mindkét oldalon voltak szép és látványos megmozdulások, de maga a mérkőzés annyira vontatott és unalmas volt, hogy négyen néztük a cimbikkel, és mindenki bóbiskolt rajta. Az eredmény meg borítékolható volt.

    Kedvelés

  2. rá kellett pihennem, de azt hiszem összeállt a kép nagyjából. végül is kb mindennek van értelme ami történt de megpróbálok sorban haladni.
    kick off meccs: közepes meccs volt de felvezetésnek jó. én R-Truthnak drukkoltam, ő nyert, de Barrettet azért sajnálom egy kicsit.
    táska meccs: kétség kívül a leggyengébb meccs az egész PPV alatt. nem hiszem el hogy maradtak ennél az egyszerre csak 2-3 ember a ringben felállásnál, a többiek meg kint heverésznek közben a ring mellett. Roman és Orton nem voltak sehol, de Zigglerre sem mondanám hogy tündökölt. Neville egész jó volt de kevés, Kane láthatóan tölteléknek került be meg sztoriösszezavaró elemként, végül is az nyerte meg a táskát aki a legtöbbet beletette a meccsbe és az Sheamus. valószínűleg így volt kitalálva, nekem egyelőre niincs ezzel bajom de én nem utálom Sheamust. talán a táskával megtámogatva jobban fel tudják majd építeni a heel karakterét, illetve sanszos nála egy csatlakozás a vezetőséghez. örülök hogy nem Roman nyerte a táskát, Wyatt beavatkozásán meglepődtem, tetszik az új hentes szerelés, de a gimmickje nem lépett tovább ezzel a beavatkozom a mások dolgába megoldással. a Wyatt – Reigns feud borítékolt, majd meglátjuk milyen lesz.
    lányok: átlag díva meccshez képest egész jó volt, mér majdnem olyan jó mint egy NXT csajbunyó. a Bella ikreket már nagyon unom, nálam Paige a nyerő. a twin magic alkalmazása rohadtul ciki volt, nem értem ezt a dolgot, már hogy lehetne őket összetéveszteni? értemén hogy Brie kitömte a melltartót, na de a haja maradt barna. :/ ettől függetlenül Paige-ért nem aggódom, lesz még díva bajnok ez tuti. annak örülök hogy a twin magic után kiosztotta azt a sallert. 😀
    IC meccs: a két nagyembertől egész mozgalmas bunyót láthattunk, csak éppen rövidet. sajnálom, nekem BigShow mostanra lassúnak és lomhának tűnik, Ryback eléggé uralta a ringet. a Miz beavatkozását még emésztgetem. ebbe a storyline-ba annyira nem invesztáltam bele hogy a továbbiakon agyaljak.
    Owens vs Cena: a PPV legjobb meccse, kétség kívül. nem mondom hogy jobb volt mint az EC meccsük, de legalább olyan jó. Owens kihozza Cenából a legjobbat, azt amit már el is felejtettem/felejtettünk, hogy nem csak a merch miatt jó hanem tényleg az. bebizonyította hog van még benne pár aktív év, de nem ártana ha nem csak Owens ellen tudná hozni ezt a formát. hosszú, fordulatos adok-kapok volt, imádtam. Owens promói annyira pimaszak hogy sírok a gyönyörűségtől, zsigerből hiteles heel. a hisztérikusan röhögős kivonulás: kiröhögte Cená-t, a kézfogós jelenettel egyértelműen alátámasztotta amit a promójában kifejtett a való életről és a hamis hősiességről. szerintem ez a feud egyelőre ennyi volt, Owensnek most jön az NXT bajnoki címvédés Tokióban, utána pedig visszatér a RAW-ba talán a vezetőség oldalán.
    TT meccs: nyert a PTP, hurrá, már írtam hogy Titus lenyűgöz a fizikumával és az erejével, a New Day pedig sucks. de a TT bajnokságba sem vagyok belemerülvbe túlzottan, szóval nem tudom hogy hogyan tovább. nem hiszem hogy a PTP marad sokáig a bajnokcsapat.
    Rollins vs Ambrose: megnyugodtam. 😀 igen, ennek így volt értelme. írtam korábban (vagy azt nem ide?) hogy Seth önállóan is kurvajó tudna lenni csak ezzel a hobbit-Kane vonallal szándékosan keltik a hamis bajnok látszatot. nem tartoztam azok közé akik szerint Rollins egyedül képtelen megnyerni egy meccset. a meccs maga brutális volt, az eleje nem igazán de amikor ringen kívülre kerültek át az történések, rendesen kerekedett a szemem. Dean rongyosra lett püfölve, nem hiszem hogy van még egy ilyen hardcore figura a rosterben aki ezt a meccset így végig tudta volna tolni. Dean szerepét ebben a meccsben abszolút a független korszak beli fájdalomtűrésére építették hogy Rollins végre hiteles bajnok lehessen. mindenközben azzal hogy Dean sérült lábbal nyomta végig a meccset és mászta meg a létrát, és megint MAJDNEM nyert, még nagyobb hős lett az emberek szemében mint eddig, óriási szimpátiát váltott ki. a meccs alatt tolt egy klasszikus Dusty mozdulatot, az adás után pedig olyan promót tolt amivel még jobban elmélyítette a kapcsolatát a közönséggel. és ami teljes mértékben Dusty “hard times” promójának a mai változata, ebben az interneteken mindenki egyetért, tehát egyrészt ezzel bekeretezte a megemlékezést és méltó pontot tett a végére. óriási színészteljesítmény amit közvetlenül a meccs után nyújtott, AZ AZ ARC, szívek milliói szakadtak meg, a forgatás alatt (Lockdown) valószínűleg sikeresen magára szedte a beleélős sztanyiszlavszkij módszert. elhitted neki hogy sír és összetört pedig fenéket – és utána jött a promó.
    Deannel kapsolatban az a tippem hogy most kisebb feudjai lesznek, egy kicsit lehet hogy el is tűnik. nekem gyanús hogy ennyire húzódik a Lockdown premier, illetve a rendező egyik tweetjéből arra lehet következtetni hogy még augusztusban is dolgozni fognak rajta de azért “coming soon”. miközben az elmúlt eseményekkel Ambrose-ból építik a következő “peoples champion” face karaktert a kiesett Bryan helyett, Rollinsért jön Lesnar, nagyon helyesen. azt nem tudom megtippelni hogy ki fog győzni és milyen körülmények között.
    nekem van egy olyan megérzésem hogy a vezetőség szétszakadt ami igencsak jó lenne, egységént már nagyon fárasztó (unalmas, kifáradt) a jelenlétük. Kane és a két hobbit szerintem együtt fognak valamiféle szerepet kapni a következő hónapokban.

    Kedvelés

    1. ja és ami kimaradt, tudtam hogy a felét elfelejtem mire leírom: VÉGRE MEG TUDTAK LEPNI. nem mindenben és nem mindenhol, de “senki sem számított a spanyol inkvizícióra”. 🙂 nem számoltunk Wyattel, nem vártunk Sheamus győzelmet és nem túl sokan fogadtak volna Seth győzelmére sem. ezek után, igaz nagyon tudat alatt motoszkál bennem egy gondolat hogy a következő hónapokban rendesen felforgatják a rostert hogy a megunt felállásokon változtassanak.

      Kedvelés

  3. Először is számomra ezen az eseményen 4 értékelhető – értsd pozitív kicsengésű – dolog volt.

    1. A megemlékezés. Látszik, hogy valami Dusty karrierjéhez méltót próbáltak összerakni. Megérdemelte, nagy kedvenc volt régen. Remélem odaátról látta, hogy mennyien tisztelik.

    2. CENA győzelme. Egyszerűen ez az Owens nem tett még le annyit az asztalra, hogy legyőzhessen egy Cena-t. Majd most kapom, hogy milyen sokat tett le az asztalra függetlenként, stb… De ez itt a WWE itt az számít, itt mit csináltál eddig. Vagy annak kellene. Ha ismét sérülést okozott a mozdulatával, akkor remélem jó darabig nem látjuk. Nulla. Viszont szerintem nem lesz folytatása, mert ha eldöntenék ezt a párharcot, akkor a vesztes karaktere sokat eshetne vissza. Owens elvileg felemelkedőben van, habár remélem inkább eltűnik, Cena pedig fontos bevételi forrás.

    3. Sheamus meglepetés győzelme. Én Kane győzelmét vártam. Face karakterként kedveltem az írt. Heel-ként, nem tudom hová tegyem, de megkapta az esélyt nálam. Most, hogy megnyerte ezt várok valami érdekes sztorit. Szerintem remélem erős heel karakterré formálják, mert egyik kedvencemnek mondhatom függetlenül, attól melyik oldalon áll.

    Voltak ám negatívumok is. csak párat emelnék ki. Ez a Rollins címvédés. Mondjuk az Ő karakterének nem ártott az erősítés, de Ambrose…most miért? Neki kellett volna nyernie. Mindig is jó és nézhető meccseket produkált. Számomra. Sajnálom, hogy ezzel valószínűleg megint egy szinttel visszalép. Wyatt-nek pedig tényleg nem ártana valami új történet. Mert ezt már láttuk. Most majd megy Reigns ellen és a meccsükön láthatunk majd összesen 4 különböző mozdulatot, mert pontosan ennyi van kettőjüknek összesen. Egyik sem való az első vonalba, de tény, hogy Wyatt karakterét jól kitalálták. Csak kegyetlenül elpazarolják a benne lévő lehetőséget.

    Kedvelés

      1. Nulla annyi, hogy az “első osztálybeli” eredmények nélkül, rendkívül unszimpatikus, mondhatjuk gerinctelen karakterrel, és abszolút meg nem érdemelt “push”-sal, olyanoknak árt, akiknek szaros lábnyomába nem érhet. Igen, Cena. Egyik kedvencem és ha ettől a kis akciótól most megsérült, akkor remélem eltiltják az NXT bajnokot.

        Szerintem egyébként nem is lehet kedvelni egy ilyen karaktert. Ok, nyilván emberileg tök más mint amit el kell játszania. De aki egy ilyen karakterrel szimpatizál, az is elég fura. Egy ilyen jellemmel egy egészséges ember, tényleg, belülről nem tud azonosulni. Hangsúlyozom, valószínűleg a valós személyisége teljesen más. És ettől még a technikáját, mozdulatait lehet élvezni, ha valaki ennyire “szakmai” szemmel nézi. Én csak szórakozni akarok a műsoron.

        Kedvelés

  4. Ez a PPV egy Smackdown-ál is gyengébb volt. A létrameccs egy gyalázatos szar volt, de Sheamus-nak örülök, és remélem látom nem soká Lesnar ellen. A többi karakter meg csak ott volt és tengett lengett, várost nézett, bár Sheamus se erőltette meg magát, ez a meccs egy f.s volt 10/2.
    Díva meccset át tekertem, mert az nem tud megfogni.
    Ryback vs Big Show, na itt reménykedtem egy jó kis erőfitoktatásban és kaptam helyette egy nagy arconköpést, így szomorúan konstatáltam ,hogy a létra meccs alá is be tudtak pozícionálni. 10/1.
    Kevin Owens vs Sz.rkupac, ami papírforma igazolódott, a semmi ellentámadás csak MM, már megint meghozta a győzelmet. A meccs csak is és kizárólag Owens miatt 10/7, de ha beleveszem a ringen kivüli megmozdulását is akkor 10/8, a szemembe Owens nyert nem ez a ficsúr aki csak fekszik a meccsk 80%-ában.
    A tag team meccs egyedüli értékelhető momentuma Titus Oneil, az az ember olyan brutálisan erős, hogy felér Ryback szintjére simán, nem értem miért nem hozzák be a fő vonalba, mert elég jól mozog és van benne energia is bőven. 10/3
    A főmeccs meg még jó is lehetett volna, ha nem ilyen szánalmas véget kap. 10/6, mert Rollins sokkal jobb ha egyedül harcol és Ambrose meg mindig jó. 🙂

    Kedvelés

    1. A létrameccs tényleg gagyi volt egyik sem érdemelt táskát. Örülök Sheamus sikerének, csak nem tudom hogy lesz belőle sztori, neki nem igazán a táska a karaktere.
      Az interkonti meccsel nem tudom hogy mi volt a bajod, két ekkora ember és mégis pörgős és kemény, csak bele lett barmolva.
      Az EC-n is jó meccset toltak de a mostani még jobb volt és nem csak Owens miatt mindketten hozzárakták amit kellett és igen, most belefért a Cena győzelem. Nézd objektívan.
      Jó volt a főmeccs is igaz nem látványos, de kemény, Ambrose rengeteget kapott. Rollins győzelmére számítottam, Lesnar nem Dean ellen fog visszajönni. Az ő ideje talán soha nem jön el.

      Kedvelés

      1. Az IC meccsel annyi bajom volt, hogy alig volt benne harc, pedig 2012-ben Ryback Cena ellen olyan feudot és nyílt háborút indított, ami félelmetes volt, ahhoz képest mióta IC bajnok nagyon rövid és gyengus meccseket kap, sőt mostanában alig erőlteti meg magát, pedig ő a kedvenc pankrátorom és sokkal többet várok tőle, valamint idénre még egy minimum Brock Lesnar elleni összecsapást! Lesnar akárkire jön vissza az az illető elkezdhet félni. 🙂 Cena 10-15 éve ugyan azokat a mozdulatokat használja és véletlenül se újítana be semmit, ennyi a bajom vele, meg az, hogy egyre szánalmasabb. Nekem hiányzott Cesaro is, mert attól, hogy TK lesérült, Tóni még harcolhatott ovlna, de nem bosszantom fel magam jobban rajta, mennyire is el lett rontva ez a MITB. 🙂

        Kedvelés

  5. Kár hogy nem Reigns nyerte meg a táskát. Pedig ha megnyerte volna a táskát Dean meg a WWE WHC övet akkor kialakulhatott volna egy Seth vs. Dean vs. Roman a wwe champs.-ért. Pl. Summerslamen mert Rollins visszavágót kapna dean ellen roman meg beváltaná szintén dean ellen és kialakulna egy triple treat meccs.

    Kedvelés

  6. Már röhögnöm kell a konferálókon van ezeknek fülük??? Lillian Garcia aki agyribanc, meg Jojó!! Jehsszus ne má………..

    Kedvelés

  7. Számomra meglepő ppv volt több szempontból is. Legelőször kick-off: az egész átment bohóckodásba R-Truth nem lesz soha egy komolyan vehető karakter, King B karakterének a rombolása pedig nem ezzel a meccsel kezdődött. Aztán jött a megemlékezés: tökéletes lett (nyugodjon békében Dusty Rhodes) az arcokon minden ott volt, szeretem a pankrátorokon azt látni amikor kijönnek a szerepükből, nagyon emberi volt. Ladder meccs: hát az eleje ahogy elkezdődött siralmas volt, mint amikor a kismadarak potyognak le a fákról az elején: fel lép két lépcsőfokot lezuhan, aztán a másik, ez vagy nagyon sokszor egymás után, de ez az egész meccsre jellemző volt: egyáltalán nem volt hiteles az amikor a létráról húzzák le, lökik a másikat, túlságosan is figyeltek egymásra, erőltetett gyenge alibi mozdulatok voltak. Örültem Sheamus győzelmének, igazából bárki más győzelmének örültem volna Kane, Dolph és Roman kivételével. Kezd elegem lenni mind az Authorityből és mind Romanből (meg úgy picit a volt Shield tagokból + Bryan, Cena Ziggler).Ez az authority kontra szuperfacek idegesítő, plusz Roman amperkedése is. Jellemző, hogy amúgy simán Roman nyerné meg a meccset, ha nem lenne külső kéz ami visszahúzná. Igen persze. Egy emberként veri meg a New Dayt az ő kis széles mozgásrepertoárjával igen persze. Nem értem ennek az embernek miért kellett társulnia anno a Shieldbe, egymaga képes megverni frakciókat, nem kell ő neki társ pfff. John Cena nyert, nem lep meg azért a végén még csak odaszúrt Owens. Szerintem összességében a múltkorihoz hasonlóan jó meccs volt, kár hogy nem Owens nyert. Várható volt a kimenet, sajnos Owens karaktere kezd többfelé szakadni, másképp viselkedik itt a main rosterben és másképp az nxt-ben. Samoa Joe ellen menekül Cena-t meg üldözi, nekem ez így fura. Díva meccs: sajnálom, hogy nem Paige nyert, kb. ennyit a meccsről (nxt-s dívákat ctrl c, ctrl v át ide). IT öv: nem tudják mit akarnak kezdeni ezzel, Miz-t felesleges erre terelni. A tag-team meccs: meglep hogy a főöv meccs elé tették számomra nem olyan extra jó egyik csapat sem, hogy ideférjen. Egyedül Titus karakterét kedvelem, (kicsit hasonlít Terry Crewsra). Örülök, hgy nyert a Ptp, legközelebb heel csapathoz kerül az öv, ha marad a séma. Főmeccs, örülök hogy Rollinsnál maradt az öv, külön öröm, hogy nem avatkoztak közbe. Itt lepett meg az adás szintén: egyrészt hogy maradt az öv, illetve, hogy nem volt beváltás, arra következtettem, hogyha a létrás meccsel indul az egész akkor jön is a beváltás, tévedtem. Ez egyrészt azért jó, mert a táska köré lehet sztorit írni karaktert erősíteni (csak ne húzzák túl bár ez úgyis minimum Royal Rumble után kerül majd beváltásra). Másrészt viszont azért mégis csak fura, hogy a MITB, aminek a lényege a táska minimum főmeccs előtt kellett volna lemenjen, de hát ilyen időket élünk. Mindenesetre várom a ma esti Raw-t

    Kedvelés

  8. Gondolom ezzel nem leszek túl népszerű de akkor is leírom.
    A létrás meccset Reignsnek kellett volna megnyerni.
    Mára egyértelművé vált hogy sokan ráuntak,és ezt hangoztatják is.
    A visszatérése után ő lett a Cena 2.0,a WM-en is ezért kapott ki,de nem értem hogy ha egyszer unják,akkor miért nem kap egy kibaszott heel turnt?!
    Az RR-en egyértelműen hangoztatták hogy uncsi,és már szerintem is az,de ezzel a szerződéssel elérhető lett volna egy heel turn a jövőben,és egy bajnoki uralkodás is,vagy ha jól játsszák meg,akkor még a közönséggel is megkedveltethették volna,de e helyett?
    Wyatt ellen küldik,akit imádnak,és minden bizonnyal ebben a feudban is Wyatt lesz a heel,Roman pedig a “hero” és itt is egyértelműen Wyatt mellé fog állni a többség.
    Szemmel láthatólag faceként akarják látni,de pont egy olyan heel ellen küldik akit imádnak?
    Zseniális.
    Sheamus győzelmével semmi bajom,de szerintem felesleges volt,az MITB lényege hogy lehetőséget adjanak annak aki még nem olyan nagy név,és fel akarják húzni,Sheamusnek pedig már 3 bajnoki uralkodása is volt,és erős karaktere lenne ha nem szorították volna háttérbe,ha akarták volna a táska nélkül is fellehetett volna hozni.

    Kedvelés

    1. Wyatt kivégzi,és a csalódottság és a vereség édes kettőse az,mely gace ből heel karakterré teszi szuper kentaurt..

      Kedvelés

      1. Elírtad, mert gace helyett ge.i-t akartál írni. 🙂 Remélem is, hogy Wayett szarrá keni azt hosszúhajú skorpiókirály utánzatot. 🙂 De Wayett is mutathatna több mozdulatot és jobb meccseket, mert Ryback ellen nem nagyon virított. Reméljük ezt nem kúrják el, mint a PPV-t 🙂

        Kedvelés

  9. Hát ezt a Kane győzelmet elhittük :’D Mindegy is.Utolsó lehetősége lett volna de tényleg öreg már ehhez az egészhez.Az egyetlen jó momentum volt mikor a Kentaur mászott a létrácskáján felfelé,és már sírásra görbült a szám,de ekkor jött a megváltó és kivégezte ahogy kell.
    Bár mind tudjuk mi lesz 2ejük feudjának a vége.Wyatt még alacsonyabbra kerül,a Rómait meg pusholják az egekig,és ujra és ujra elkövetik ugyan azt a hibát….

    Kedvelés

  10. ASD! ez… igen… de m1 mit is várta. annyira jó lesz néni mikor seth és lesnar össze csap hogy fúúú… de az már biztos hogy nem lesnar fog nyerni… de hét kit is érdekel? senkit!

    Kedvelés

  11. Rollins most k*rva jo volt. Egyedul volt es itt latszott , hogy nem lenne egy gyenge karakter. (Csak hat a story…) osszessegeben jo adas volt ! Bar a tag team meccs eleg rovid lett ,de orulok persze a PTP-nek!! Sheamus gyozelmen meglepodtem.. A 3 egymast koveto RKO utan azt hittem , hogy 2013at megismeteljuk egy Orton MITB-el. Az is jo lett volna a story szempontjabol, csak 1et kivantam.. Hogy NE REIGNS nyerje.. Sheamus igy most erdekes lesz. Kivancsian varom a folytatast.

    Kedvelés

  12. Én egy olyan látrás meccset néztem volna meg,melynek a résztvevői.
    Kane,szigorúan csak démonként,Undertaker,Jericho,triple 3,lesnar,Stone Cold + Goldberg bónuszként.
    Álom édes álom..

    Kedvelés

    1. Gondolom ők a kedvenceid.Nem lenne rossz, csak Jericho és Lesnar kivételével már mindegyik kiöregedett, így a sztori miatt lenne csak élvezetes.

      Kedvelés

  13. az utóbbi két ppv egészen jól sikerült.
    a kick off meccset csak akkor szoktam megnézni ha címért megy de ez már a legalja hogy barett megint kikap. hol van az a régi barrett aki pusztított mint nexus vezér
    a money in the bank meccs nekem tetszett hosszú volt de érdekes és igazság szerint szerintem a meccs képe alapján sheamus érdemelte meg a szerződést. ő küzdött a legtöbbet az összecsapáson. kofi megsérült és remélem faceként visszatér majd és a new day ellen fordul. amikor roman mászott a létrán majdnem befostam hogy ne ő nyerjen de aztán jött a megmentőm. wyatt.
    a díva meccs nem volt rövid ahhoz képest hogy milyen meccsek szoktak lenni. a twin magic balul sült el és ha megfigyelitek amikor brie megmutatta hogy ő nem nikki pixeles lett a kép az intim testrészénél. cena owens klasszisokkal jobb volt mint az ec-n mert cena többet mutatott a fetrengésnél és voltak olyan megmozdulásai amik még engem is megleptek. a végén owens hiteles heelként bemutatta hogy milyen az nxt stílus
    a tag team meccs nagyon rövid volt látszik hogy woods egy szar, pillanatok alatt kikaptak.a prime time players nyert oké de majd jönnek rowanék és kinyírják őket
    ryback big show-t ha lehet nem értékelném…
    a főmeccs jó volt hosszú extrém és rollins igazából félig meddig megérdemelte a győzelmet.
    a ppv nálam az ic és a kick off meccs miatt 10/7

    Have a nice day!

    Kedvelés

    1. Látom Dean A. a kedvenced de Roman-t miert utalod hisz ugymond testverek baratok csapat tarsak voltak

      Kedvelés

        1. nem ez a elenyeg szerintem egy igazan jo karakter nem a kedvencem mert az Dean Ambrose de akkor is Roman eros latvanyos ugyes kitarto 🙂 nem akkarom fenyezni de ezek tenyek De akkor is John Moxley a kedvencem mas neven Dean Ambrose 😀

          Kedvelés

  14. Kellő megemlékezés volt az Amerikai Álomról.Nyugodj békében.

    Gyalázatos volt az egész mib.
    Az emberi szánalom újabb mérföldkövéhez érkezett..

    Nyert a kannibál,elbukott a bohóc király.Mi szükség van ilyen ratyi töltelék meccsekre?jobber vs jobber..

    Nyert müzli,micsoda meglepő fordulat..1-1 majd jön a döntő amit müzli nyer,még is csak az övé ez a játszótér..

    ppp nyert,huu ha,micsoda fordulat.Közben meg a tehetségesebbnél tehetségesebb csapatok,doom ivadékok,maszos törpék,cazeroék szopoógon tengődnek..a 2 vadember meg lehetőséget sem kap az övekért…Csak így tovább.

    hegyomlás vs veszett kutya.Az egyik legjobb meccsnek ígérkezett,de meddig is tartott 6-7 percig?Ez hát..mi volt ez??Ilyen szar meccset…amikor kemény,durva is lehetett volna..Asszem mizantéria elvtárs is bekapcsolódik az övért folyó harcba,ami elég szánalmas tekintve a súlykülönbségeket..Na,de nem baj,lesz itt még folytatása ennek a feudnak ha ezt annak lehet nevezni..Nagy ziccer volt ez,grat..Így kell rendesen elba.. az egészet.

    Nocsak,júdás maradt a bajnok.Aztabetyármindenitnekidemártényleg.
    Paírforma,mondtam,hogy bajnok marad,mert a dilinyós ideje még nem jött el…ha egyáltalán van/lesz neki olyanja.

    A létrás bohóckodás..Én ilyen szénalmas nevetséges ratyi mib meccset életemben nem láttam még,pedig már egy ideje figyelemmel követem az eseményeket..
    pinki-azt se tudtam,hogy ott van,mert csak a végén tűnt fel.Hol volt az egész meccs alatt?Hol?
    paradicsom árus – “bajnok”így esélytelen volt a táskára,és csak kapott és kapott és kapott..
    tünde-miért őt rakják be mindenhova?Kis tünde palástal a hátán vonult be,de minek?Kapott,adott kapott és kapott,volt 1-2 tetszetős mozdulata és “majdnem”övé lett a táska..kac kac
    Kane – Minek volt ott?De tényleg.Ezért?100 x vazze 100 x felmászhatott volna azon a tetves kur..kiba..létrán,de nem tette inkább csak cammogott.Amikor meg elkezdett felmászni rá…mint aki a k2 re mászik fel..Isten az égben…Mi lett veled Kane?
    Páran itt Kane győzelmét mondtuk.Kis naivak voltunk,még mindig hiszünk a démon mesékben…Felesleges volt ő itt,meg amúgy is.Akármekkora kedvencem 20 éve,szánalmas amit művel és ő maga is..Csak a démonná válás hozhatja meg számára a megváltást…
    szuper kentaur.A meccs 95%ában a ringen kívül pihent.Vagy pinkivel vagy egyedül,de végig lustálkodott…Majd megjelent és a kemény “acél”alu létrára dobta a 2 szerencsétlent,meg izmozott és ennyi.Na,de úgy látszik elkezdődik a Wyatt feudja mauhahahahah várom már.
    Wyatt – Pont abban a pillanatban,amikor kentaur cimbi mászott fel,pont akkor gondolkodtam el rajta,Wyatt miért nincs ott?Miért nem került bele ebbe a csapatba??És pont akkor megjelent…A hideg is kirázott…
    Fellökte a bika bornyút kinevette majd a hentes köppenyében elment.Pedig simán leakaszthatta volna a táskát.Mekkora lett volna már…
    vipera matyi – mintha ott se lett volna.Semmit nem csinált,semmit,
    És a győztes hófehérke,hogy miért pont ő,rejtély..tré volt ő is,volt pár mozzanata amely még akár jó is lehetett volna,na de pl az,hogy üres a ring,ott alétra,de nem mászik fel inkább kimegy elnáspángolni vipera matyi seggét?wtf?Ja,hogy tudta,hogy úgy is ő nyer,aha már értem.
    Simogatták,cirógatták egymást és magukat ezen a meccsen,persze aki a ringben volt,mert akik csak pihentek..lustálkodtak..
    Eddig ez volt a legszánalmasabb táskás meccs..
    Jó lett volna,ha a meccs típus kitalálója Jericho megjelent volna és megnyerte volna az övet.Ez a győzelem még hiányzik a gyűjteményéből,mely sajnos már soha nem lesz teljes…

    0,00 % os ppv volt.Az idei,de talán az elmúlt évek legrosszabbja..

    Kedvelés

    1. Kane nem tehet semmiről sem. Ő már 18 éve itt van, és abból több mint 5 év megalázás volt. Azon lepődőm meg, hogy még mindig itt van, és nem úgy mondott fel, mint CM Punk. De abban nagyon is igazad van, hogy néhányan Kane győzelmére számítottunk.
      “vipera matyi – mintha ott se lett volna.Semmit nem csinált,semmit,”: ebben is nagyon igazad van, mert adott 3 RKO-t és ennyi volt. Nem meglepő, ugyanis Orton sorsa is bukás, és vele sem fognak tudni mit csinálni. Cesaro-Kidd csapat meg már lassan 1 éve alig kap valami megbecsülést, pedig ők a lelküket is kiteszik, az ő sorsuk is bukás, Lucha Dragons-szal is ez a helyzet, mint Cesaro-Kidd párossal: kidolgozzák a belüket és nem kapnak push-t, kapnak megbecsülést, de az is egy 10-es skálán 4,5-5. Velük sem fognak sokra menni, és ők is mint Cesaro-Kidd páros 1 év múlva kapnak övet, amit vagy a buzi szarrágó uso testvérek vesznek el vagy egy olyan szar csapat mint a new day.

      Kedvelés

    2. Amikor néztem az MTIB meccset és Wyatt kilökte Reigns-t, hogy én is arra gondoltam hogy miért nem vitte el a táskát, az nagyot szólt volna. A karaktere megengedi csak hát ilyenekre nem gondolnak a tengerentúlon.

      Kedvelés

    3. Nem szoktam egyet érteni veled többnyire, dehát ez az adás -annak ellenére, hogy itt néhányan jónak tartják- egy okádék volt. Világossá vált, hogy a szervezet faszt nem akar újítani Wyatt téren, ugyanaz a Random betámad valaki a rosterből és megpróbálja a sötét hitre (már ha van ilyen) téríteni. Azért tudnék jobb sztorit is így 3 év után. Sheamus? Bááááááázmeg. Elment a kedvem az egésztől már az elején . Inkább Neville, és mehetett volna a rivalizálás a frissen promovált NXT-sek között (Rollins Neville esetleg Ambrose). Az az IC meccs is mi volt? A Széna Owens meccs valami kikúrt jó (lett volna ha nem széna nyer) volt, de az is az NXT bajnok miatt, mert hihetetlen amiket csinál. Ha belőle nem lesz szupersztár akkor senkből. De persze Széna 1-szer kap ki két évtizedben… A főmeccs is…Ahhoz képest hogy létrás meccs volt, alig volt benne extrém dolog. Hardy anno a létra tetejéről adta a Swanton Bomb-ot, mostmeg itt simogatjék egymást? Rettentő béna volt az egész… Inkább megyek Trónok Harca évadzárót nézni, attól valószínűleg nem megy el az életkedvem…

      Kedvelés

      1. Amborse is tudná hozni a Hardy színvonalat, de ne felejtsük el, hogy mára a WWE egy Disney színtű és színvonalú gyerekbarát adás lett, ahol már az is élményszámba megy, ha egy szék bekerül a meccsbe, vagy DQ nélküli meccs van. Régen még Edge és társai korszakába ez alap volt. 🙂

        Kedvelés

    4. Barrett a szopósok és a jobberek 5 perc alatt megtett királya. Szomorú.
      A MITB meccsbe nem megyek bele mert fos volt. A tavalyi csak szar volt, a bajnoki létrázás meg hígfos volt. Ezek szerint ez a meccstípus bukott ötlet sok szereplővel. Pedig ennek is csak egy lenne a lényege: A VEREKEDÉS. Last man standinget akkor nyersz ha annyira elvered a másikat hogy nem kel fel. I quit meccset azzal nyersz ha annyira elpicsázod rosszakaródat hogy saját szavaival feladja a meccset. Létrameccset meg akkor nyersz ha úgy szétvered ellenfeledet hogy ne tudjon megakadályozni abban hogy leakaszd a táskát egy ingatag létráról. A MITB meccs bohóckodás volt, Rollinsék meccse meg iskolapélda az okfejtésemre. Nem a leglátványosabb volt de kemény és őszinte az biztos, ez akét ember nem tud rossz meccset tolni. Ambrose még úgy is pariban maradt hogy ízzé-porrá verték főleg a lábát. Brutális és őszinte meccs volt.

      Kedvelés

    5. Látod megint nem ismered el hogy megint jó meccset tolt mindkét bajnok, még jobbat mint az EC-n és most bele is fért a Cena győzelem. Mondjuk én itt vetnék neki véget. Mindketten nyertek mindketten bajnokok egyikőjükön sem esett csorba. Lesz még köztük feud, de Cenában még simán benne van 5-6 full time év, szóval indokolatlan az nyugdíj még.
      TT vonalon hasonlóan érzek veled,de! Kidd lesérült, szóval ők nem lesznek egy ideig. Lucha Dragons opció lehet, de az Ascension már nem. Szeretem a karakterüket. de az idefent mutatott ringbeli munkájuk baromira kevés. A finisheren kívül semmi sem maradt meg belőlük. Lehet h. megint NXT-be kellene menni, ott elvileg nagyobb a szabadság.

      Kedvelés

    6. Ja és a vadak is bajnokok lehetnek és lesznek de van egy sejtésem hogy megint összeáll a két tripla brancs egymás cseszegetése okán. Pontosabban egyelőre Wyatt kötekszik mert nincs jobb dolga mondjuk keresni egy övet vagy egy kecskét. Deannel már megvoltak egymásnak most Reignssel akasztanak bajuszt és lehet hogy majd Rollins dolgába is beleköp majd és akkor betelik a pohár összeáll a jelenkor legerősebbnek tartott csapata, beletekerik Wyattet a hentesköpenyébe aztán meg ő szedi össze a szarvasbaszókat.
      Mindenesetre nem örülök Wyatt erretévelygésének, lesz egy gyenge feudocska köztük sztori nélkül, Romannal meg igazam volt, kiba….ttul kivégezték a karakterét azzal a szégyenteljes WM főmeccsnek nevezett hányadékkal. Mondjuk ha arra képes mint amit a Big Showal csináltak az ER-en akkor felőlem nyerhet is.

      Kedvelés

  15. 4 MOMENTUM TETSZETT AZ EGÉSZ ADÁSBAN
    1-megemlékezés R.I.P D.R
    2-Owens neki vágta a ring szélének Cenát, az jó volt 🙂
    3-új tag team bajnokok. 🙂
    4-Seth győzelme.
    Mi nem tetszett :
    Mi az hogy Shamus vette le a táskát hát szégyen.. Teljes mértékben hülyeségnek tartom ..
    Nevillnek kellet volna le vennie, hogy lehessen pusholni de nem egy olyan ember vette le aki már rég lejárt ember semmi bajom nincs vele de ez szerintem fölösleges volt..
    Én mindig a legszarabb adásban is a jót keresem de ebben alig találtam valami jót..
    Nekem az egész adás 10/4 volt..
    És nektek hogy tetszett ?? 🙂

    Kedvelés

    1. kb én is igy voltam a kis csotany (rollins) csak haturol tamad jameg latszik hogy Dean tobett utote megha ez box lene es pontozasra lett volna Dean siman nyert volna de az is tisztan latszik hogy o vete le az ovet de az esesnel kicsuszot a kezebol es rollis elkapta

      Kedvelés

  16. Nem szoktam véleményezni de most kivételesen megteszem. 😃 Hihetetlen amit Barrettel müvelnek már lassan nagyobb jobber mint Ryder, pedig anno nagyon szurkoltam hogy megnyerje a nehésulyú övet. A Cena vs Owens kifejezetten jó volt, a Ladder match pedig egy vicc volt, itt volt a lehetöség hogy Kane végre nagyott tudjon alakitani, erre meg odaadták az ír kakasnak a tatyót. Arról nem is beszélve hogy oda adták a PTPnek a tag öveket, amikor ott van a Lucha Dragons, Rowan & Harper meg az Ascension akik szerintem százszor jobbak. Nyugodj békében Dusty!

    Kedvelés

      1. én addigra biztos, de aludtam vagy 3 órát, szétszakad a fejem. éjjel anyukámat be kellett vinni a merényibe mert úgy beverte a fejét hogy össze kellett varrni. na ezek után nem is tudtam aludni hajnalig, telón követtem a MITB hashtaget és estem egyik ámulatból a másikba hogy miaf…. végül pont a Dean vs Seth meccs előtt ájultam be és nem volt jó reggel erre ébredni. azt hittem hogy ez legalább most meglesz. tényleg. a többit majd később.

        Kedvelés

          1. köszönjük. 🙂 anyukámért nem kell nagyon aggódni, jó pankrátor lehetett volna, tiszta izom és olyan ellenálló mint egy vasgolyó. én viszont elájultam. 😀 (najó, off vége, estig összeszedem a gondolataimat.)

            Kedvelés

  17. Sheamus!!! Na végre! Így heel ként sokkal jobb. Neki meg Reigns-nek lett volna ég esélye. de ez így tökéletes. Rollins meg kinyalhatja a seggem.

    Kedvelés

  18. Igazából két értékelhető momentum volt ezen a PPV-n. Az egyik a megemlékezés, tetszett, hogy az egész aréna állva maradt és a 10 gong után sem volt bekiabálás. A másik Kevin és Cena “kézfogása”. Owens az mindig Owens marad, bár kétszer is odavághatta volna Johnny-t a ring széléhez. Az esemény többi része számomra értékelhetetlen. Sheamus, mint Mr MITB? Ez olyan semleges, nincs vele nagy bajom de nem érdekel. Mikor Wyatt megjelent, bakker… Ugyanaz és hasonló sztorik újra és újra… Boooooooooooooring. A díváknál nagyon reméltem Paige győzelmét, ez az ikres, cserélgetős téma ment pár éve is a Belláknál…., bakker a WWE-nek nincsenek új ötletei? A főmeccs is valami vicc volt. A teljes adás 2/10 pont.

    Kedvelés

    1. A főmeccs úgy volt jó ahogy volt . Kemény, brutális és őszinte. Rollinsnak kellett a tiszta győzelem, és bár nehezen mondom ki de ez tiszta és fölényes győzelem volt, Dean nagyon meg lett aprítva, dehát Lesnar nem is miatta jön majd hanem Rollinsért.
      Dívát és TT -t kihagytam, ha leveszem MITB-nek nevezettt förmedvényt akkor már megint fasza PPV-t láttam elfogadható eredményekkel. Az interkonti meccs meglepően lendületes és kemény volt tőlük, kár h. filmcsillaglány beleszólt, de legalább lesz folytatás. És igen Johnny fiú legallább úgy tolta mint kedvenced, nem háborgok győzelmén.

      Kedvelés

  19. Hát így végig olvasva a torteneseket igen rövid volt nekem az a három.bocsánat négy óra is rövidnek tűnt az elején :/ a velemenyemet tartom hiposzaurusznak tenylrg valami olyan.kéne mint sendowval volt ennek a wyet roman csatanak mi értelme lesz mert teljesen.máshova terelodik az irány így vagy inkább azt mondom szar irányba így ránézésre Cena győzelme úgy gondolom papírforma volt lesz még egy mécsegegy cena győzelem Owens meg majd elindul más irányba kb mint Rusevnel…. Ryback meg Show meccsebe nem értem.minek.kell belepiszkitania a kis mizbasznak… Szerintem.jó kis mécs lett volna ha meg húzzák olyan Mark Henry vs Ryback jellegű vagy lehetett volna ez is több körös több eseményen.
    A TT övváltasnak örülök mert már egy ideje szerintem ott volt ez a csapat nekem szimpatikus duót képviselnek ők ketten. A főmecs így az írtak alapján nem volt túl izgalmas de és persze az előzményekre sem így számítottam ez úgy gondolom egy sablonos mecs volt nem.örülnék ha ez a stroy vonal az x shildesekkel így érne véget és ha jolsejtem.itt elég.sokan és a nagyvilágban sem.így látják jónak

    Kedvelés

  20. Először is: R.I.P Dusty
    másodszor:nekem szar adás volt mert nem orton nyert 😀 csak vicc volt.Igazából számítottam egy undorító heel győzelemre,de én unkább kofira voksoltam volna.Ugyanez volt tavaly is ki gondolta volna hogy seth rolling akasztja le a táskát?Senki. Nekem nincs bajom sheamus győzelmével.Csak járjon úgy mint sandow anno vagy maradjon egy szemétláda powerhouse heel bajnok.Wyatt újra itt!!!! Ez már baró.
    Utoljára R.I.P Kane wwe karrierje 😦 😦

    Kedvelés

    1. Orton karaktere kifáradt, évek óta ugyanazt ugyanúgy tolta. Kane már levezet, nem tudna már állandóan jól pankrálni. Ha jól megírják akkor nagyon is jó helyen lesz a táska aztán majd az öv is.

      Kedvelés

  21. Nem igazán szoktam.kommentálni a dolgokat de mi a fasznak adtak a MiTB-t Shemustnek őszintén minek? Az oderekan nelegyen már az az öv mert minek? Jó pankrátornakbtartom ugyan vörös capauszonnyal a fején meg gettó motoros szakállal nm éppen egy megnyeru arc de szerintem.a jurassic world be elmehetett volna valami hiposzaurusznak is…
    Én úgy gondolom hogy vagy Romannak kellett volna vagy Kanennek és ezt a Wyetes csodát is inkább Kanennel kellett volna meghuzni remek.kis Vörös Szörnyes story lett volna belőle úgy hiszem hogy a másik tippem miért Roman az szerintem egyértelmű így azt nem.is ragozom
    A Díva meccsel kapcsolatban ugyan.tudom sokan nem értékelik ezeket én pl nagyon bírom Paiget bár ezt a barátnőm előtt még nem említenem 😀 ott is inkább adtam volna az övet neki akár újra is mert megnyerobb karakter mint a Bella lányok. Egyenlőre még csak enyit tudtam.elolvasni de ezt kivételesen nagyon szembetunonek láttam

    Kedvelés

  22. Sheamus komolyan????????????? Mást nem tudtak találni mondjuk Neville-t még az is jobb lett volna!!! De Sheamus ezt nem hiszem el!

    Kedvelés

        1. De bajnok lesz, csak nem a Battlegroundon hanem a Summerslamen. És ha nagyobb durranást akarnak mint a 2013-as eseményen akkor Sheamus beváltja rajta a tatyót és Lesnar megint dühönghet.

          Kedvelés

Vélemény?