Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Hova Tűntek? – CM Punk

Staight Edge? Pipe Bomb? A Hangtalanok hangja? Best in the world? Olyan sok névvel illethetjük, mégis mindenki tudja, hogy nem másról van szó, mint CM Punk-ról. A cég történelmében egyik legkimagaslóbb karakterét tudta megalkotni, aminek értelmében korlátokat nem ismerve mondta ki az igazságot. Nagyon kevés olyan személyiséget találhatunk, aki képes legyen ilyen szinten megmozgatni a közönséget és egy ilyen óriási rajongótábort maga mellé állítani pár mondattal.
A céget elhagyta Punk, amikor még tartott a szerződése, így értelemszerűen szóba sem kerülhetett a hosszabbítás. Miután a Szupersztár távozott, nem volt kérdés, hogy párja AJ Lee is elhagyja a WWE-t, ami szintén egy nagyon komoly érvágás volt a szervezetnet…Folyamatosan beszámoltunk arról, hogy mivel foglalkozott Punk a WWE után, illetve a továbbállását követően is részleteztük cikkjeinkben a munkásságát. Ezúttal ássuk bele kicsit magunkat abba, hogy pontosan mi történét vele azóta.

Utolsó WWE-s pillanatai

A 2014-es Royal Rumble-t követően Punk nem volt hajlandó megjelenni a január 27-én megrendezett RAW adáson, amit követően a SmackDown felvételén való szereplést is visszautasította. Szerdán, 29-én, a cég eltávolította minden egyes reklámjából és promóciójából Punk-ot. A Wrestling Observer értesülései szerint Punk egyszerűen közölte Vince McMahon-al és Triple H-el, hogy haza megy. Semmilyen komolyabb információ nem került nyilvánosságra ezen kívül az egyszerű mondaton kívül, azonban a rajongók nem érték be ennyivel. A WWE adásain ekkoriban folyamatosan a “CM Punk” név kántálásától volt hangos az aréna, függetlenül attól, hogy ki jelent meg.  Először mindenki arra gondolt, hogy egy profi kivitelezése lehet egy CM Punk-Vezetőség viszálynak, azonban a hetek és a hónapok múlásával egyre távolabbinak tűnt a Szupersztár újbóli WWE-s szereplése.
Punk zenéjét utoljára 2014. március 3-án egy RAW adáson hallhattuk, ahol Paul Heyman tréfált meg minden egyes rajongók, aki megörült a visszatérésnek.

A WWE utáni munkássága

2014. december 6-án CM Punk végleg kijelentette, hogy más területen fogja folytatni a karrierjét és egy számára viszonylag új dologgal kíván foglalkozni. A UFC-vel kötött szerződést, ahol továbbra is a CM Punk nevet használta, arra hivatkozva, hogy mindenki ezzel a becenévvel ismerte meg őt és nem kíván lemondani róla.
Punk 2015. januárjában elkezdte az edzést az első UFC-ben lévő összecsapására, amiben Duke Rofous volt a segítségére. A felkészülést követően nyilvánosságra hozta a cég, hogy Punk a welterweight, azaz váltósúlyban fog szerepelni. 2015. októberében Duke kénytelen volt elkeseríteni minden lelkes Punk szurkolót, hiszen az edzés alatt CM egy vállsérülést szedett össze, ami miatt kénytelenek voltak a UFC-ben való debütálásának időpontját eltolni.

Az idő múlásával Punk felépült és már azt is megtudhattuk, hogy Mickey Gall ellen lesz a bemutatkozó összecsapása. A bejelentést követően pár napra porckorongsérvet diagnosztizáltak Punk-nál, aki így kénytelen volt műtőasztalra feküdni és tovább várni a debütálására…Végül 2016. szeptemberén (Majdnem 2 évvel a UFC-vel való szerződéskötése után) létrejött a várva várt küzdelem Punk és Gall között. Punk első UFC csatájának a Quicken Loans Arena adott otthont, pont az a létesítmény, ahol CM befejezte a WWE-es pályafutását…A hatalmas érdeklődéssel bíró összecsapás meglehetősen elkeserítő lehetett Punk-nak, illetve a rajongóinak. Mindössze 2 perc, 14 másodpercig volt képes küzdeni Gall ellen, aki a Rear Naked Choke után kopogtatással legyőzte Punk-ot.

A UFC-ben megesett gyors vereségét követően nem lépett ketrecbe és nem jelentettek be eddig újabb küzdelmet Punk számára. Emellett Dana White határozottan kijelentette, hogy túlságosan nehéz ez a sport Punk-nak…
Punk a harcon kívül Marvel képregényeken dolgozott, amivel Thor, valamint Drax alkotások létrejöttében vette ki a részét. Emellett megjelent Frank Turner „The next storm” című videóklippjében.

Eddig is, folyamatosan születnek pletykák és találgatások Punk visszatérésével kapcsolatban. Azonban nem került nyilvánosságra semmilyen komolyabb információ, ami alátámasztaná ezeket a híreket. Csak bízhatunk abban, hogy a pár éves UFC kaland csak egy kisebb kitérőt jelentett Punk-nak és előbb-utóbb ismét a WWE kötelei között láthatjuk.