wlreignsera1-1483943371-800

Egy hete beszámoltunk Roman Reigns és John Cena összecsapásáról, de a ring helyett a közösségi média játszotta a főszerepet.

A legfrissebb jelentések szerint nem volt véletlen az eset, ugyanis a szervezet két golden boy sztárja vívhatja majd (akár) az idei SummerSlam egyik nagy money meccsét. A mérkőzés létrejöttéhez még egy csak nem is kell, hogy közös brandbe tartozzanak, mivel a SummerSlam közös PPV gálának számít majd ebben az évben is.

A január 29-én megrendezésre kerülő Royal Rumble-ön akár az is megtörténhet, hogy mindkét szóban forgó szupersztár világbajnokként távozik az eseményről, hisz Roman a Universal, John pedig a WWE Championship első számú kihívója. Ettől függetlenül több, mint valószínű, hogy a SummerSlam-en non-title csatában ütköznének meg.

Ellenfélként eddig kétszer találkoztak, először a 2014-es Money In The Bank-en – ahol az egyik Ladder meccs tétje a WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím volt, utána pedig rögtön a Battleground-on, amikor is Cena-nak egy Fatal 4 Way csatában kellett megvédeni a világbajnoki öveket.