20161101_match_survivorseries_dolphtba-b352de71d50de3e7d701fe8ca2603003

Dolph Ziggler a kedd esti SmackDown-on Open Challenge-et hirdetett Interkontinentális bajnoki címére. Tette mindezt azután, hogy The Miz újra kihátrált a felkínált visszavágó mérkőzés elől.

Dolph kihívása a Monday Night RAW szupersztárjaihoz szól. De vajon tényleg egy olyan személy fogadja el ezt, aki a rivális adáshoz tartozik? Ha igen, akkor elsőnek talán Sami Zayn merülhet fel, mint lehetséges opció. Sami kanadai, ezen felül pedig nincsen mérkőzése a PPV-re, és egyelőre a RAW csapatába sem került be a kieséses összecsapásra. Bár az elmúlt napokban kiszivárgott egy baki a WWE részéről, amiben véletlenül leleplezték a piros alakulat ötödik tagját, aki ennek értelmében Zayn lesz – nem vehető készpénznek a dolog. Már csak azért sem, mert ebben az esetben a jóval nagyobb névnek számító, és sokkal kevésbé nélkülözhető Seth Rollins maradna mérkőzés nélkül a gálára.

A Ziggler vs. Zayn párosítás több szempontból is kézenfekvő. Egyrészt a kanadai közönség láthatná az egyik legnagyobb kedvencét, másrészt eredménytől függetlenül garantált, hogy egy nagyon látványos csatát hoznának össze a srácok, amit a várhatóan pokoli hangulat tökéletesen kiegészítene. Emlékezzünk csak, hogy mi történt az egyik tavalyi RAW-n Kanadában, amikor Bret Hart felkonferálását követően Sami Zayn fogadta el John Cena kihívását.