7 comments on “Dolph Ziggler Open Challenge a Survivor Series-re – történhet meglepetés?

 1. Igen, pont az lenne a meccs érdekessége, hogy a Raw elvihetné az interkonti övet, csak éppen nem hiszem, hogy ezt akarnák tényleg. Bár nagyobb a roster, ezért lehetne több címe a Rawnak, de eddig Bryan a SD-t úgy pozicionálta, hogy a lehetőségek adása. Ha az egész SD rosterre jutna egy cím, az eléggé szembe menne ezzel, főleg mivel a WWE övet bebetonozták AJ-nél jóidőre.

  Egy bonyolultabb sztorinál az is lehetne, hogy egy Raw heel pankrátor elviszi az övet valamikor a gála felénél, de az SD nyeri az eliminiationt, és Bryanék átviszik az új bajnokot az SD-re. Anno Daniel Miz kiválasztását is úgy vezette le, hogy utálja, de kell az öv, és ez is lehetne valami hasonló, ha heelt akarnának átrakni.

  Viszont erős a gyanúm, hogy erősen túlgondoljuk és az egész sztoriba a kreatívok fele ennyi energiát nem raknak. A legvalószínűbb egy sima Ziggler címvédés egy Raw midcarder vagy a Miz ellen.

  Kedvelés

  • Én Joe debütálást akarok látni Ziggler ellen. Ő úgy is a SD-ra megy majd. A meg már egy másik kérdés, hogy mennyire lenne hiteles egy nappal a TakeOver után, ahol valószínűleg minden idők legbrutálabb (NXT) visszavágóját fogják tolni Nakamuraval. De mivel általában csak reménykedünk ás várunk, azt mondom a realitásként, hogy Ziggler vs Miz és természetesen Ziggi marad a bajnok. Később viszont mindenképp ráakasztanám az övet Wyatt-ra amennyiben nem ő lesz a Rumble győztes.

   Kedvelés

 2. Akkor lenne izgalmas ha Roman is címet védene az sd csapata ellen, de neki már más szerepe van.
  Így viszont egyértelmű hogy ziggler nyer.
  De az is lehet hogy tényleg csak azért van hogy miz vállalja be a visszavágót, mivel neki szerepe sincs.

  Kedvelés

 3. Szerintem a legvalószínűbb, hogy Ziggler simán címet véd. Ha “komolyan vehető” ellenfelet akarnak, akkor Sami logikus választás, viszont face-face ritkán van, főleg ha a hazai face karaktert meg is akarják veretni. Sami esetleg győzhetne (kijárna neki lassan valaki), de akkor jó eséllyel megy a SD-ra. (Egyébként ezt a győztes választhat magának pankrátorokat a vesztes rosterből kondíciót bejelentették már hivatalosan vagy csak pletyka?)

  Ha nem kamu a kiszivárgott plakát, akkor Rollins is mehetne a címért, de neki ez visszalépés lenne. plusz a Rawt sem hagyja ott szerintem, kikapni meg végképp nem fog.

  Példa egy lehetséges forgatókönyvre:
  – Ziggler kap valakit a Raw rosterből, pl Nevillet, akivel nyom egy jó meccset és simán behúzza (esetleg van valaki felhozandó, kanadai NXT-s?)
  – a plakát nem kamu és Sami megy a meccsbe
  – Rollins hivatalosan nem meccsel, de valahogy beavatkozik, keresztbe téve ezzel Stephanie-nek, beváltva ezzel ígéretét, hogy lerombolja, amit felépített, aztán mehet a Hunter elleni feud

  Kedvelés

  • Nem hivatalos a kikötés, következő két hétben még várható. Kimondottan RAW szupersztárhoz szólt a kihívás, így nem is gondolok arra, hogy NXT-s feljöhet. A TakeOver-en lesz egy Roode vs Dillinger, ők mindketten kanadaiak, de csak Tye-nak van a közeljövőben esélye felkerülni. Bárki is lesz, és esetleg le is győzi Ziggler-t nem jelenti azt automatikusan, hogy az illető átkerül a SD-ra. Egyszerűen csak a RAW-ra hozza a bajnoki címet. Persze ettől továbbra is a Ziggler címvédés a legvalószínűbb, és talán csak az egész egyfajta hype, mert a végén úgy is Miz váltja be a visszavágót.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s