Sami-ZaynSami Zayn a héten visszatért a Main Roster adásaira, amivel megalapozta későbbi állandó szereplését. NXT-s karrierjéből minden bizonnyal egyetlen komolyabb mérkőzés van hátra, hiszen április 1.-én összecsap a TakeOver-en, Shinsuke Nakamura-val.

 

Sami először 2015 májusában szerepelt a Main Roster-en. Május 4.-én hazájában a kanadai Montreal-ban rendezték a RAW-t, melyen szokás szerint meghirdette US Open Challenge-ét John Cena. Sami-t nem kisebb ember, mint a szintén kanadai Bret Hart konferálta fel. Zayn balszerencséjére, már a bevonulásnál megsérült, ettől függetlenül azonban káprázatos teljesítményt nyújtott hazai közönsége előtt. Tisztes vereséget szenvedett Cena-tól, de előadása komoly bemutatkozás volt a “nagyok” között.

Következett egy nagyjából hét hónapos kihagyás vállsérülése miatt, amit követően az NXT-ben tért vissza. Újból célba vett a címet, hogy az első kétszeres NXT bajnoknak mondhassa magát. Ugyan ez nem jött össze, viszont fontosabb, hogy végre sérülés mentesen láthattuk ezt a nagyszerű srácot.

Múlt héten aztán visszatért a Main Roster-re is, ahol azonnal Kevin Owens-el keveredett viszályba. Kettejüknek már az NXT-ben is komoly történetük volt, amit azonban Sami sérülése miatt nem tudtak befejezni. Most a revans jegyében láthatjuk őket egymásnak feszülni, talán pont a WrestleMania-n?! Sami a SmackDown-ban azt mondta, hogy a WrestleMania-n akarja legyőzni Kevin-t s egyben megszerezni az IC bajnoki címet. Kettejük WrestleMania mérkőzése nagyon is létrejöhet, hisz Owens-nek eddig nem volt körvonalazódó története a Mania-ra. Valószínűleg jobb döntés lenne kettejük mérkőzésének megvalósítása, hisz elképesztő történet van mögöttük.

Sami egyébként hirdetve van a szombati Roadblock-ra, amit hazájában Kanadában rendeznek majd. Szerepe egyenlőre nem ismert, hisz Kevin Owens ugyancsak szombatra, de egy másik a Roadblock-al azonos idejű eseményre van hirdetve.