Mi lehet a Wyatt Family jövője?

Vészesen közelít a WrestleMania 32, de a Wyatt Family továbbra is konkrét történet nélkül. Eredetileg Bray Wyatt vívott volna egyéni küzdelmet Brock Lesnar-ral az év legrangosabb eseményén, ezt azonban elvetették a szervezeten belül.

The-Wyatt-Family-1

Bray és Brock ugyan összecsapnak, de csak a szombati Roadblock nevű eseményen. Ha ennek vége, szó szerint a semmiben lógva marad a négyes, hisz semmi történetük nincs a Mania-ra. Egyéni küzdelmet sem Bray, sem a másik három tag nem fog vívni ennek fényében biztos, hogy mind a négyen bekerülnek a Pre Show-ban esedékes Andre the Giant Battle Royal mérkőzésbe. Félreértés ne essék, nem a legendáról elnevezett csatát akarom kisebbíteni, de a Family ennél talán többet érdemelne. Hiába a folyamatos vereségek a fontosabb feudokban, mikor hétfőn Bray egy pillanatra “fellázadt” Triple H ellen, és végigsimította a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, a közönség meglehetősen jól reagált.

Személyes véleményem, hogy ha már azzal az elképesztő dominanciával kecsegtető ténnyel amit képviselnek nem tudnak mit kezdeni, tegyenek egy csavart ebbe a Battle Royal-ba. Tehát, a család másik három tagja végigsegíti Bray-t a győzelem felé, de a végére csak Bray és Strowman maradna a ringben. A helyzet hasonló lenne mint tavaly Miz és Sandow esetében, csak most komolyabb utó sztorival. Strowman fellázadna Bray-el szemben, kiejtené, végül pedig megnyerné a Battle Royal-t. Ezzel vehetne egy Face turn-t, testi adottságai miatt pedig szembekerülhetne “korábbi” társaival.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás a Wyatt Family számára?

Reklámok

Mi lehet a Wyatt Family jövője?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szerintem Bray Wyattnek egy Face Turn kéne és mehetne az övért a Wrestlemaniara egy Triple Threat mecsbe Roman Reigns vs Triple H vs Bray Wyatt

  Kedvelés

  • Dávid nem gond, ha egyszer-egyszer berakjátok az oldalatokat, hisz amikor kértétek, mi is megosztottuk. Azt azonban kicsi túlzásnak érzem, hogy egy perc alatt 6-7 megosztásunk alá másoljátok be a szöveget.

   Kedvelés

 2. Ezért kár volt feltámasztani a családot..imádom őket,de ez jelenleg egy nagy 0..Wyatt főöv,szörny us öv vagy inter,a másik kettő tt öv,ennyi.

  Kedvelés

 3. Wyatt family vs lesnar
  Wyatt vs lesnar
  Wyatt family vs hunter
  Wyatt vs hunter

  atalmas lehetőségek,feudok,meccsek lennének..
  Sorban kap ki a család,a senkiktől..nincs feud nincs semmi,lesnartol is kikapt Wyatt egy “eldugott” meccsen…rossz vége lesz ennek.
  Wyatnek a főövért kéne mennie.Miért nem terelték még oda 1 x sem?sem anno sem most a családdal,sem egyénibe..pedig ge..jó bajnok lenne..

  Kedvelés

 4. Bray megnyeri a nehézsúlyú övet és egy ideig a teljes roster ellen meg kellene védeniük. Mondjuk a a következó Royal Rumble gáláig. Ott meg már a Balor klub szerezné meg, és ezzel eljönne a wwe-ben a csapatok kora! Csapat csapat ellen, tag team és nehézsúlyú övekért, a többiért meg mehetnek az egyéni feudok. Több pankrátor szerepelne, talán kevesebb sérülés és jobban felvezethetó NXT-s karakterek, plussz lehetőség a régieknek a nagyobb vereségek nélküli visszatérésre.

  Kedvelés

 5. Az utolsó bekezdés tetszik de Braunnal nem hiszem hogy megérné valamit is kezdeni…viszont Luke és Erick mehetne a TT övekért…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s