Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Main Event 2014. szeptember 2.

ME_101_Photo_01Az eheti Main Event a nebraskai egyetemről jelentkezik. A ringben Damien Mizdown ül mikrofonnal a kezében.

„Mielőtt hozzákezdenénk, hadd gratuláljak Miznek a hétfői győzelméhez és ahhoz, hogy most is Los Angelesben van egy forgatáson, így nem kell itt lennie Nebrsaka-ban. Üdvözlet a világ legnagyobb show-jában, üdvözlet a Miz Tv-ben! Mielőtt behívnám az első vendégem, szeretnék valami különlegeset szólni hozzátok….”
Ezután elkezdené elmagyarázni a karácsony valódi jelentését, mire megszólal a Show Off zenéje. Mikor a szorítóba ér Damien megkéri, hogy mielőtt bármit is szólna, nézze meg a következő bejátszást. A RAW-ról kapunk képeket, Dolph és Miz mérkőzéséről. A videó után Mizdown-t veszi a kamera, aki önelégült mosollyal ül a székében, épp ahogy az Awesome szokott. A bajnok meg is kérdezi, valóban Damien ül-e ott. A hasonmás azt feleli, igen ő itt van. „Szóval itt vagy, hogy eljátszd Miz szerepét…” „Nem játszom.” – felelte Mizdown. „Miznek csak szerencséje volt, egyszer.” A bajnok szavaihoz Damien ezt fűzte: „Mit merészelsz, hogy idejössz a műsoromba és ezt mondod?” „A te műsorodba?” – replikáz Ziggler. „Az enyémbe.” „Tényleg?” „Tényleg!” A ténylegezés még kb. 10-szer megismétlődött, majd Damien kijelentette, hogy ő Mizdown és ezt ne hajtogassa tovább. „Hadd mondok valamit. Te úgy nézel rám, mit egy őrültre. Nem az vagyok. Hanem a legnagyobb művészi tehetség. Nem tudjátok ki is áll
előttetek.” – mondja. A hasonmás Ziggler címéről is beszél, amit Miz állítása szerint el fog venni tőle.
A bajnok viszont úgy gondolja, ő fog kisétálni a Night of Champions-ről győztesként, ami után Damien nem lesz más, csak ami ezelőtt volt, egy balerina. Erre Mizdown felkapta a vizet, de nem tudott a szupersztárhoz érni, mert az hárított, majd egy Drop Kicket-vitt be Sandow-nak.

Damien Mizdown vs Dolph Ziggler
A hasonmás Miz mozdulatait próbálta utánozni, de ez nem volt elég a Show Off ellen, aki finisherje után megnyerte a mérkőzést.

A RAW-ra tekintünk vissza, Steph, Nikki, Brie, AJ és Paige esetére, majd Daniel feleségének Twitter bejegyzését láthatjuk: „Reggeli után rádöbbentem, bármilyen dühös is voltam, nem kellett volna kezet emelnem a testvéremre a Raw-on. Elnézést kérek a családomtól és a WWE Univerzumtól a tetteimért. – Brie”
A jövőheti hétfői adásban Jerry Springer lesz jelen sztárvendégként, aki közbeavatkozik az ikrek konfliktusába.

Natalya & Rosa Mendes vs Summer Rae & Layla
A mérkőzés előtti Did you know? rovatból megtudjuk, a Total Divas legutóbbi évadja több, mint 6 millió nézőt csalt a tv elé minden héten.
A meccsen kicsit többet láttunk Rosa-ból, mint eddig valaha, mikor egy rossz mozdulatnál Layla véletlenül lehúzta a díva alsóneműjét – nem kell odatekerni a videót, úgyis cenzúrázták 😉 .
A küzdelemben mindkét tag jól szerepelt, viszont a végén Rosa rosszul döntött, mikor váltotta Natalya-t, hisz azonnal kopogtatták.

RAW, Highlight Reel, főmeccs ezek kerültek képernyőre a következő mérkőzés előtt.

Stardust & Goldust vs Los Matadores
A luchadorok ezúttal El Torito nélkül voltak kénytelenek megjelenni, ugyanis a kis bika Cody-nak köszönhetően lesérült. Nem tudtak revansot venni társukért, ugyanis Stardust kopogtatott és megszerezte a győzelmet.
Ez volt a MainEvent, péntek este SmackDown, és egyre közelebb kerülünk a következő PPV-hez.

Fekete István

Vélemény?