Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. január 24. – Hangolódás vasárnapra

115_sd_01242017sb_2692-a98f79f6c0150271bf16b26d16de57db

A SmackDown Live 2017. január 24-én nem mással indul, mint Daniel Bryan-el, akit The Miz keres fel az irodájában, arra panaszkodva, hogy nincsen privát öltözője neki, valamint a feleségének, akit a WWE First Lady-jének nevez. Miz elmondja, hogy Ő az, aki ételt tesz a WWE asztalára, aki miatt termést hoz a cég almafája, így nagyon kíváncsi, hogy Bryan mit fog tenni ez ügy érdekében. A General Menedzser humorosra veszi a figurát, ami egyáltalán nem vicces a Szupersztárnak. Végül Daniel kijelenti, hogy a mostani SmackDown főeseményén Miz ringbe szállhat Dean Ambrose ellen az Interkontinentális Bajnoki övért. Ez a felvetés kimondottan szimpatikus volt a “WWE Legnézettebbjének”, aki egyből tett egy javaslatot, hogy No Dq küzdelmet hozzon létre a GM. Bryan ezen az ötleten kicsit javít és egy Lumberjack mérkőzés mellett teszi le a voksát.

Randy Orton vs Luke Harper

A Wyatt Family két tagja között kicsit elmérgesedett a viszony az elmúlt hetek során, amit Bray Wyatt próbált a lehető legtovább tartani. A család vezetője nem tudott mást tenni, minthogy a Royal Rumble előtt egy küzdelemben egymásnak eresztette két társát, reménykedve abban, hogy a PPV-n képesek lesznek ismét együtt dolgozni…A rajongók inkább Randy mellett tették le a voksukat, akinek azonban volt pár nehézkesebb pillanata az óriás ellen. A hintaszékében helyet foglaló Bray többször is elmosolyodott a küzdelem alatt, amíg figyelte két csapattársának előadását. Az összecsapás végén Luke készült értékesíteni a Clothesline-ját, azonban Randy egy RKO-val válaszolt neki. A Vipera győzelmét követően Bray a ringbe sétált és felsegítette a vesztest. Megölelte Harper-t, ami után váratlanul a Sister Abigail-be fogta. Luke elszenvedte Wyatt Finisher-jét is, amit látva a rajongók arra következtettek, hogy Bray és Randy duóban fogják ezt követően folytatni.

Egy szegmens erejéig visszatekinthettünk az előző SmackDown-ra, ahol Becky Lynch és Alexa Bliss egy Steel Cage küzdelemben, ahol megjelent La Luchadora. A maszkos hölgy segített a Bajnoknak egy címvédést bemutatni, amit követően le lett leplezve, így mindenki láthatta, hogy a titokzatos hölgy nem más, mint a WWE egykori dívája, Mickie James.
Renee Young jelent meg a szorítóba, aki Mickie James-el szeretett volna egy nyilvános interjút készíteni. A kommentátor első kérdése az volt, hogy 7 év után visszatért La Luchadora-ként, de mégis miért? Mickie elmondja, hogy a legelső WWE Women’s Bajnoki övét úgy szerezte meg, hogy egy WrestleMania adáson képes volt legyőzni a cég Hall Of Famer-jét Trish Strarus-t. Jelenleg James elmondhatja magáról, hogy 5x-ös WWE Women’s Bajnok és egykori Díva Bajnok. Renee végighallgatta a visszatérő pankrátort, amit követően kijelentette, hogy ezzel viszont nem adott választ a kérdésre…Mickie szerint viszont igenis válaszolt. Ezt követően azonban rátért arra, hogy miért is segített Alexa-nak. Becky-t nem tartja sokra, hiszen csak egy szürke karaktere volt a fellángoló Diva Revolution-nek. Alexa viszont teljesen önfejű volt az első pillanattól kezdve, ahogy betette a céghez a lábát. Tiszteli valamilyen formában azt, amit Bliss képvisel, viszont Becky volt a SmackDown Live első női draft pick-je, ami mellett a SD Live arcának érzi magát… Becky nem hallgatta tovább, megszólalt a zenéje és felpaprikázott hangulatban sétált a ring felé a Lasskicker. A hölgyek egymásnak estek, amit követően James menekülni kényszerült. Alexa Bliss érkezett, aki segítséget nyújtott az egykori Díva Bajnoknak. A verést követően Mickie mikrofont fogott és kijelentette, hogy ez egy kisebb lecke volt Lynch-nek Alexa részéről, hogy mindig járjon egy lépéssel előrébb.

10 Man Battle Royal

A küzdelemben Baron Corbin a kommentátori asztal mellett foglalt helyet, ahonnan végignézte azt a 10 Emberes Battle Royal csatát, aminek a győztese kvalifikálhatja magát a Royal Rumble csatába. A mérkőzésen ringbe szállt Heath Slater, Rhyno, Simon Gotch, Aiden English, Curt Hawkins, Konnor, Viktor, Mojo Rawley, Tyler Breeze és Fandango. Végül a Breezango csapat maradt a kötelek között Mojo-val, aki képes volt a Tag Team mindkét tagját kiejteni. Ezzel a sikerrel Rawley-t biztosan láthatjuk a 30 Emberes Royal Rumble küzdelemben.

A szorítóban AJ Styles jelent meg, aki szóba hozta a Royal Rumble poszterét, aminek a legelején John Cena-t láthatjuk. A WWE Bajnoka szerint a helye azonban a háttérben lenne, ott ahol jelenleg AJ kapott helyet. Mindenek előtt a Phenomenal One azt szeretné, hogy John jelenjen meg az arénában itt és most ,hogy szemtől szemben beszélhessenek. Megjelent Cena egy teljesen új öltözékben, amit követően az NBC Today-ből mutatott egy kisebb bejátszást AJ, amiben John Cena csak úgy említette meg a jelenlegi címvédőt, mint “The Guy from Atlanta” (A srác Atlantából). Szerette volna tisztázni a helyzetet azzal, hogy kijelenti, hogy Ő bizony a “Phenomenal” AJ Styles. Amióta Cena pedig nem jelent meg egyetlen SmackDown adáson sem Ő lett az aktuális Bajnok. Egy kisebb információt még szeretne közölni AJ John távollétével kapcsolatban, miszerint senkinek, de senkinek sem hiányzott, amíg nem volt itt.
John nevét kezdte el kántálni a közönség, amit megköszönve levette a Szupersztár a sapkáját és meghajolt a rajongók előtt. AJ felszólította arra, hogy rá nézzen, ha éppen hozzá beszél…Amit követően kijelentette, hogy nemcsak átvette Cena helyét, hanem egy az egyben helyettesítette Őt, így már Styles a cég arca. Ez a srác Atlantából pedig nemcsak, hogy megvédi a bajnoki övet a Royal Rumble-ön, fogni fogja a lábát és felrúgja Cena seggébe.

John szólalt meg ezt követően, aki elmondta, hogy a Bajnok megmutatta, hogy milyen is valójában a Phenomenal AJ Styles, akiben egy cseppnyi tisztelet sincs mások iránt. Cena kijelenti, hogy megdolgozott mindenért, minden egyes meccsért, minden egyes reggeli televíziós adásért és minden egyes SmackDown Live pillanatárért, amit most átélhet. John emellett kijelenti, hogy nem érdekli a poszter és nem érdekli a vasárnapi PPV, rosszul fogalmazott, hiszen Styles nem a “Srác Atlantából”, szimplán csak egy srác. Csak egy srác, aki jelenleg Bajnok, mert John engedte neki. Ugyan olyannak látja AJ-t, mint az előtte lévő sok-sok másik srácok, aki utálta John Cena-t, viszont mindenki rájött, hogy egyetlen egy van belőle, akit nem lehet helyettesíteni. Így kijelenti, hogy az Ő ideje most érkezett el…

Dolph Ziggler vs Kaliso

Egy nagyon gyors küzdelemben Dolph volt képes megszerezni a győzelmet, akinek ennyi nem volt elég és egy széket fogott. Apollo Crews ezúttal időben érkezett és képes volt megfékezni a Show-Off-ot, mielőtt használhatta volna az eszközt.

Naomi érkezett a szorítóba, akinek Natalya ellen lett volna meccse, azonban a kanadai díva nem érkezett, hiszen a Backstage-ben Nikki Bella-val verekedett össze…Naomi a szorítóban kijelentette, hogy a “lehetőségek földje” a SmackDown, ami miatt szeretne egy komolyabb lehetőséget .Alexa Bliss érkezett, aki elmondta, hogy nem is igazán tudja, hogy kivel áll szemben, hiszen Naomi nagyon régen szerepelt komolyabb televíziós adáson. Naomi szerint Bliss a következő SD Women’s Bajnokra néz…Alexa fellépett a kötelek mellé, amit követően távozott onnan és nem adta meg most a címmérkőzést Naomi-nak.

The Miz vs Dean Ambrose (Lumberjack Meccs -Interkontinentális Bajnoki öv)

A Lumerjack küzdelem értelmében ha valamelyik Szupersztár a ringen kívülre kerül, akkor a szorítón kívül elhelyezkedő Szupersztárok megtámadhatják, vagy segíthetik…A mérkőzésen végül Dean képes volt egy címvédést bemutatni a Dirty Deeds-et követően, amikor lekopogtatta ellenfelét.

9 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. január 24. – Hangolódás vasárnapra” bejegyzéshez

  1. Pff… Mar irtam nem nezek noi meccset a Smackdown-on, de most nem is kellett hozza ez, hogy lassam amint a 45 kilos torpe ismet alazza az egyetlen valamire valo tehetseggel (mert szerintem Nicky Bella is tehetseges, csak mashogyan…) rendelkezot a Smackdown-on. SZEGYEN a kobon! Miert csinaljak ezt?

    Mindenki arra szamit, hogy az AJ – Cena parharc most Cena gyozelmevel zarul. Nem tudom… En valamifele DQ-t erzek. Cena nem lesz most meg bajnok. Inkabb a WM-en. De ne legyen igazam!!!

    Kedvelés

  2. Érdekes ez a Wyatt-es story,elképzelni nem tudom,mit talált ki a WWE a Rumble-re. De ez a dolog nagyon bejön és remélem sokáig tart még

    Kedvelés

  3. Nem ez volt a legjobb SD az tény… Ortonnak alakul a terve, hogy szétszedi a Wyatt Familyt bár kérdés, hogy innentől Harper totálisan kiejtve vagy majd Rowan visszatérésével újra összeállnak? Nem tudom, hogy csak a feud miatt alakult így Rumble poszter, de igaza volt attól függetlenül Stylesnak és megint beszólt Shanenek ebből tényleg WM meccs ígérkezik, de akkor sajnos Cena lesz bajnok, bár Cena standing tallal nem vagyok benne biztos, hogy Cena nyer. Mojo jól jár Ryder sérülésével, kap egy minimális pusht, de minek… Hú de kínos volt a Carmella Ellsworth szegmens, mert ez vicces biztos, hogy nem volt. Gyenge SD jöhet a Rumble, amit nagyon remélem, hogy nem szúrnak el…

    Kedvelés

    1. Az adás utáni dark match Styles vs Cena wwe öv mérközés volt, ahol Styles megvédte az övet, övön aluli ütéssel.

      Kedvelés

  4. Pffffff

    Nem is nagyon lehet ide mit írni.
    Ki volt az a kis durrantani való csaj aki békapofát kérdezgette?
    Az sd tt szekció romokban hever..nincs egy valamire való csapat sem akivel kezdhetnének valamit.A doom ivadékokat,szürke bohócokat stb csak a létszám miatt tartják..rhynoék is ott tartanak ahol voltak..pedig ők bajnokok voltak ennyit is értek vele..

    Wyatt vagy ténylegesen kidobta harperkét amit nem hiszek vagy mindez ortonka megtévesztése miatt volt.Bárhogy is,elég szánalmas szappanopera sablon feud pfff

    Kedvelés

    1. Rowan szinte biztos, hogy jön a Rumble-ben. A Harper-nek adott Sister Abigail egyelőre csak annyit jelent szerintem, hogy Bray nem tűri a gyengeséget csapaton belül – hisz mint tudjuk – minden brigád annyit ér, mint a leggyengébb tag.

      Kedvelés

Vélemény?