Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2017. június 12. – Elszabadulnak az indulatok

Lafayette városából jelentkezik a RAW legfrissebb epizódja, mely egy visszatekintéssel indít Samoa Joe múlt heti akciójáról. A Destroyer meglehetősen keményen lépett fel Paul Heyman-nel szemben, amikor is egy üzenet átadásának reményében a szuszt is kiszorította a képviselőből. Mindebből egyenesen következett az a történés, amivel startol mai adásunk. Felhangzik Brock Lesnar zenéje, mire érkezik a regnáló Universal Bajnok.

 

Heyman mikrofont fog, bemutatkozik, majd közli szándékait a Fenevad elszabadítását illetően. A mai nap Samoa Joe számára az elszámolásról szól, mégpedig a regnáló vitathatlan Universal Bajnok keze által. Paul feleleveníti, hogy múlt héten az általa vélt tisztelet jegyében kért engedélyt a ringbe lépésre Samoa Joe-tól, aki végül megtámadta őt. Samoa Joe rátette a kezét Brock Lesnar emberére, ennél fogva Brock Lesnar-nak problémája adódott. Probléma Samoa Joe-val, ami orvosolva lesz a WWE történelmének legnagyobb problémamegoldója; Brock Lesnar által. Heyman úgy gondolta, hogy Joe a legrosszabb eshetőség. Egy személy, aki fel akarja venni a harcot és Brock Lesnar méltó vetélytársává akar válni. Ugyanakkor egy tökfej, akinek a legnagyobb teljesítménye az volt, hogy Kokina Clutch-ba rakta őt. De mi történik ha Lesnar-t fogja be? Mi lesz a címmel? Heyman szerint ez soha nem történhet meg, ugyanis Joe nem elég férfi ahhoz, hogy Brock Lesnar-on alkalmazza a Kokina Clutch-ot.
Megszólal a kihívó zenéje, Joe pedig magabiztosan, elszánt tekintettel indul meg a ring felé. Bemászik a szorítóba Lesnar-hoz, picit szemeznek, majd Joe támad egy headbutt-tal. Brock-ot váratlanul éri a manőver, amitől megrendül. Nyúzni kezdik egymást, Lesnar a sarok felé tolja riválisát, de Joe keményen állja a sarat. Angle kivezényli a biztonságiakat, ám ők képtelenek gátat szabni a bunyónak. Érkeznek a Szupersztárok, és bár ők is megküzdenek a szituációval; végül szétválasztják a feleket.
Joe elképesztő hozzállása ebben az esetben talán sokakat – beleértve Lesnart is – meglepett.

Következik a bejelentés, miszerint a Tag Team Bajnoki címmérkőzés az adás főeseménye lesz. A RAW előtt már azt is megtudhattuk, hogy az összecsapás kikötést is kap, így 2 out of 3 falls csatát láthatunk a két alakulat között.

Elias Samson vs. Dean Ambrose 
Két hete Samson győzött, amiért legutóbb rendesen meg is bünhődött. Valószínűleg ő lesz Ambrose következő PPV feudja, addig is viszont heti adáson akasztják össze bajszukat. Elias kezdett jobban, agresszívebben, de Ambrose-t sem kellett félteni. A Lunatic Fringe fokozatosan talált magára, s kényszerítette ringen kívülre ellenfelét. A reklámot követően újra a Vándorzenész irányít, amit a közönség a Dean mellé állással igyekszik kompenzálni. Ambrose a headlock-ból egy Suplex-szel jött ki, majd következtek az egyre komolyabb manőverek. Samson csak asszisztált, kisebb-nagyobb visszatámadásokra futotta tőle. Dean készült a Diving Elbow-ra a sarokról, de ekkor felbukkant Miz. Kicsit bezavart, Samson ezt kihasználva kopogtatni próbált, Ambrose viszont észnél volt. Kezdetét vette a fogócska Miz-zel, ami alatt annyira kizökkentették az ex-bajnokot, hogy alig ért vissza a ringbe a kiszámolás előtt. Samson azonban rögtön ráugrott a tarkójára egy térdessel, amit követően könnyedén bezsebelte a győzelmet.
Miz és Maryse elégedetten konstatálta a látottakat, Ambrose-t pedig természetesen majd szétvetette a méreg.

Az #ItCouple halad a backstage-ben, de Angle megállítja őket, hogy számonkérhesse Mizanin-t az előbb történtekért, ugyanis a GM nem igazán érti, hogy az IC Bajnok mit keresett a ringnél. Miz egyrészt azzal indokol, hogy Ambrose múlt héten tönkrevágta az ünnepségét, másrészt pedig, hogy ebből eredően mit tett Maryse nagyapjának órájával. Angle gyorsan közli, hogy ez nem az ő problémája, amire Mizanin azzal reagál, hogy Ambrose zavartalanul tehette amit cselekedett, hisz Angle-t túlságosan lefoglalta a maga kis személyes problémája. A GM tudni akarja honnan tud erről Miz, aki viszont csak azt szeretné, hogy Kurt szankcionálja valamivel Ambrose-t. Kurt ekkor határozottabban fellépve utasítja a Bajnokot, hogy soha nem beszéljen így vele többet, ezen felül felhívja rá Miz figyelmét, hogy semmit sem tesz Ambrose-zal, szóval ha gondja van vele, oldja meg a problémát saját kontóra.

Cedric Alexander vs. Noam Dar
Noam figyelmét teljesen elterelte Alicia, aki telefonon zaklatta párját.. A spori gongatott, Cedric pedig azonnal értékesítette a Lumbar Check-et, amit a kopogtatás követett.

Roman Reigns-ről láthatunk egy kisebb promó-videót. A végén meglehetősen váratlan dologról szerezhetünk tudomást, hisz a Big Dog jövő héten egy SummerSlam-mel kapcsolatos bejelentéssel érkezik a RAW-ra. Vajon mi lesz az? Célba kívánja venni a Universal Bajnoki övet?

Bray Wyatt jelenik meg a kivetítőn, mondván, hogy a világ véget ér és összeomlik saját bűneinek súlya alatt. Tudja, hogy ő az egyetlen, aki megmenthet.
Érkezik az arénába, ahol mikrofont fog és továbbra is Rollins-hoz intézi nem túl szívhez szóló monológját. Rollins is kijött, bár nem igazán tudta mire vélni a dolgot. Az elhangzottak alapján arra következtet, hogy Wyatt azért támadta meg múlt héten, mert korábban különböző neveken szólította, amikről ismételten csak annyit tud elmondani, ez az igazság. Seth szerint Bray a lesből való támadást preferálja, amiből ő arra tud következtetni, hogy egy gyáva alak. Ettől függetlenül itt állnak szemtől-szemben, szóval megadja neki a lehetőséget arra, hogy bizonyítsa a tévedését.. Wyatt nem kér ebből, és úgy érzi, hogy Rollins-nak se kellene akarni ezt a harcot, ugyanis Bray ereje sokkal nagyobb, mint amit Seth mozgósítani képes.

John Cena visszatérését is bepromózzák, ami viszont a legérdekesebb, hogy Cena-t free agent-ként tüntették fel. Ennek értelmében mostantól nem tartozik kimondottan a SmackDown Live rosteréhez.

Hardy Boyz interjú, ami alatt a fivérek nagyon magabiztosan nyilatkoznak azzal kapcsolatban, hogy ma este visszaszerzik Bajnoki öveiket.

Kalisto vs. Apollo Crews 
Tozawa az első sorból figyelhette a küzdelmet Titus meghívása jóvoltából. Ami a mérkőzést illeti gyors volt, Kalisto-nak pedig minden adott volt egy újabb győzelemhez, de túlvariálta a dolgokat, így Crews az első és egyben legjobb alkalomnál kiosztotta finisher mozdulatát.

Alexa Bliss & Nia Jax & Emma vs. Mickie James & Dana Brooke & Sasha Banks – 6 Woman Tag Team mérkőzés
Dana-t aprították, hogy aztán érkezhessen nagy lendülettel Sasha, aki nekiveselkedett Emma-nak. A visszatérő hölgy ha nehezen is, de kikecmergett a szorult helyzetből, viszont ahogy váltani szeretett volna; Bliss inkább a távozás mellett döntött. Sasha nyomban befejezte volna a küzdelmet, ám ekkor még Nia menteni tudott. Őt Mickie semlegesítette, miközben Emma visszatámadott Sasha-val szemben. A BO$$ fordított, következhetett a Bank Statement, amiben nem volt menekvés Emma számára.
Sasha győzelemmel üzent a bejáratnál álldogáló Bliss-nek, hogy az övet akarja. Bár ezzel szemmel-láthatóan mindegyik ring körül tevékenykedő asszonyka így van..

Bayley következik, akivel Corey készített interjút a nap folyamán. Bayley elmondja, hogy még sosem volt ilyen meccsben része, de még csak hasonló szituációba sem került. Ő azért van itt, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára, nem pedig azért, hogy zúzódásokkal terítse be a hátukat. Mikor áthalad a függönyön, 100%-ig Bayley-t látjuk. Nem fog megváltozni egyetlen meccsért, mindig azt fogja tenni ami a legjobb magának. A legjobbját akarja nyújtani, egy vereség pedig semmin se változtatott. Továbbra is az a célja, hogy visszaszerezze a Bajnoki övet.

Slater & Rhyno vs. The Miz & The Bear – Tag Team mérkőzés 
A medve, akiről Miz ismét csak azt tudta hinni, hogy Ambrose az. Meg is támadta, de azzal a lendüllettel megnyugodott, hisz nem Dean volt az. Nemsokkal később viszont – a “medve” kiosztott egy Dirty Deeds-et Slater-nek, amire Maryse örjöngeni kezdett férjének, hogy ki is van a jelmez alatt.. Miz akaratán kívül újra ártott feleségének, aki ezúttal is elviharzott.. Ambrose pedig most is értékesített egy Dirty Deeds-et a Bajnokon, majd ráadásként ráhúzta Slater-t, aki így kopogtatni tudott.

Neville érkezett pusztítani, majd mikrofont ragadva kevés jóval kecsegtetni Akira Tozawa-t, aki a Bajnok meglátása szerint az övre pályázik.

Sheamus és Cesaro kihívóikhoz hasonló magabiztossággal nyilatkozik az aktuális tervekről, melyek természetesen címvédést takarnak.

SmackDown promó, öt nappal a PPV előtt láthatunk egy 6 fős Tag Team csatát a srácok létrameccsének szereplőivel, valamint a WWE Bajnok Jinder Mahal találkozását Randy Orton-nal.

Gallows & Anderson vs. Enzo & Cass – Tag Team mérkőzés
Enzo és Cass nem érkezik meg, ugyanis utóbbit valaki(k) ismét földre küldi(k). Persze véletlen, hogy a Revival pont a háttérben sunnyog keresztül..
A hét láb magas Szupersztárt nem érdeklik a körülmények, ki akar menni harcolni. Ennek megfelelően cselekednek, Cass pedig elég jól állja sarat kótyagosságától függetlenül. Enzo is beleveti magát a csatába, de a túlerő szép lassan legyűri. Elszenvedi a Magic Killer-t, amit követően kopogtatják.
A Club folytatná a gyepálást, ám megérkezik Big Show. Termete önmagában elég rémisztő ahhoz, hogy a támadók meneküljenek. Az Óriás felsegíti Enzo-t, ami persze nem tetszik Cass-nek.

Ismét láthatjuk az adás elején történteket, aminek hatására Joe ad interjút a főmeccs előtt. A kihívó elmondja, hogy szemléltetni akarta Lesnar-ral, hogy kivel lesz dolga. Négy hét múlva berakja Lesnar-t a Kokina Clutch-ba, amiben elalszik, így ő lesz az új Universal Bajnok.

Hardy Boyz vs. Professional Warriors (C) – 2 out of 3 falls mérkőzés a RAW Tag Team övekért
1. tus 
A kihívók határozottan kezdenek, nincs idő a felesleges tettekre. Ettől függetlenül Jeff esik egy hatalmasat a kötélnél, Sheamus pedig kihasználva a helyzetet kopogtatja őt. Gyors és könnyed győzelem a Bajnoki duó számára. Már csak egyetlen sikerre vannak a címvédéstől.. Hardyéknak rendezni kell a sorokat, különben a folytatásban komoly bajba kerülhetnek.
2. tus
A reklámot követően is a Bajnokok maradnak fölényben, Sheamus aprítja a továbbra is magán kívül lévő Jeff-et. Matt tettrekész, Jeff előtt pedig esély adódik a váltásra, amivel él is. Sheamus is megteszi ugyanezt, így most Cesaro és Matt feszül egymásnak. Matt hengerel, elintézi Cesaro-t, majd a ring szélén Sheamus-t is. Visszakeveredik a ringbe, ahol kiosztja a svájcinak a Twist Of Fate-et, majd kopogtatja.
3. tus 
Matt tovább ütné a vasat, de Cesaro magára talál egy felütéssel. Jön a váltás, Sheamus átrohan Matt-en, majd lecsapja Jeff-et is. Villant egy térdest Matt-nek, kopogtat, de nem jár sikerrel. Cesaro készül a Neutrolaizer-re, ebből még kivergődik Matt, ám a Sharpshooter-be már bekerül. A menekülést követően egy Clothesline-nal nyer teret, hogy aztán válthasson. Jeff érkezik, mint ahogy Sheamus. A jelenetsor vége a Swanton Bomb, viszont a kopogtatásnál Cesaro menti társát. Hamarosan elszabadulnak az indulatok, a négy Szupersztár a ringen kívül feledkezik bele a bunyóba, ami ilyen formában tökéletes a címvédőknek. Kiszámolással ér véget az etap, így 2:1-re győzött, s ezzel továbbra is RAW Tag Team Bajnok a Professional Warriors.

Címvédéssel zárult tehát ez a nem túl eseménydús adás. Jövő héten érkezik Reigns egy SummerSlam bejelentéssel, emellett pedig folytatódik az út a Great Balls Of Fire-re.
Ma este SmackDown Live, amit majd a vasárnapi Money In The Bank követ.

8 gondolat “WWE RAW 2017. június 12. – Elszabadulnak az indulatok” bejegyzéshez

  1. Wyatt promó filmjében mit keresett Orton ( szerintem a House of Horrors ból volt,de akkor is….. ez Raw nem SD)
    Roman R. promó többször is egy RAW-n? Mit fog bejelenteni? Nem lesz ott a WM-en? 😀 😀
    A Cena Free agent-en én is csak lestem…Mi lesz belőle? Ideoda járó? Vagy esetleg Uni cím is kéne neki? 😀
    A Dean ‘BEAR’ Ambrose statisztikájában fog ez a meccs szerepelni? A macis 😀
    Samoa Joe-n én is csodálkoztam,hogy kijött,s fel is ment ….

    Kedvelés

  2. Joe nagyon badass volt! Régóta szükség van egy ilyen heelre. Nem elbúj, pusztítani akar. Hátha-hátha mégis nyerne.

    Kedvelés

  3. A Lesnar-Joe balhén kívül ez egy 0 volt.
    Az is csak azért volt jó, mert Joe meglépte a váratlant és nekiment Brocknak.
    Végre egy olyan feud ahol a heel nem menekül, hanem bunyózik, már engem is érdekel, hogy mi lesz belőle, mégha tudjuk is a végeredményt.
    Titusból bohócot csináltak, pedig belőle is lehetett volna valami ezért kár volt őket szétszedni Darrennel.
    Bálor és Wyatt remek feudját pedig dobták Rollins miatt, akivel nem tudnak mit kezdeni.
    Reignssel nemtudom mit akarnak, a summerslam még nagyon messze van lehet tényleg címmeccs lesz a dologban erre megjelenik majd Bálor, vagy Strowman és a GBOF-n az egyikükkel küzd majd meg a kihívó jogért, vagy valami ilyesmi.

    Kedvelés

  4. Ezért nem érte meg felkelni!Mi ez a titus brand…??Rollins,Balor,Wyatt,Reigns kozul senki nem szerepelt…sokkal szivesebben neznem oket mind titust😕 Lesnar Joe jo volt…de én egy mészárlásra számítottam

    Kedvelés

  5. Na ezzel az adással sikerült alulmúlnia magát a Rawnak, a Lesnar-Joe szegmensen kívül az összes borítékolható volt, hogy mi fog történni és ez miatt az adás is unalmasra sikerült!!! Titus brandes bohóckodást úgy látszik a Raw kreatívok a Fashion Policeal akarják versenyeztetni, de itt se Titus volt a vicces, hanem ahogy Tozawa nézett, hogy mit keresek én itt??? Na én az adás nézése közben voltam így, nálam hosszú idő óta ez volt a leggyengébb Raw.

    Kedvelés

Vélemény?