Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2017. február 27. – Utolsó állomás a FastLane előtt

133_raw_02272017rf_3067-f81f1a5304a5b781a6e70d7e4fd31505

Green Bay-ből jelentkezik a Monday Night RAW, ami jelen esetben az utolsó állomás a vasárnapi FastLane PPV előtt. Ezúttal nincs visszatekintés a múlt heti eseményekre, az intrót követően rögtön az arénába kapcsol a kép. Felhangzik Goldberg zenéje, ami vicces módon csak második ütemre tudatosul a közönségben. Érkezik a Mítosz, a Legenda, miközben a közönség a világbajnoki cím kihívójának a nevét skandálja.

003_raw_02272017ca_0238-747d36f615b47c3814ffabc771440b77Goldberg mikrofont fog, és először is megköszöni Green Bay-nek a fogadtatást. Mondandójának érdemi részét azzal kezdi, hogy feleleveníti Kevin Owens múlt heti tettét. A bajnok kijött ide a remek kis szettjében, és a frankó reflektorfényben azt csinálta, amihez a legjobban ért: beszélt. Ami magát illeti: még sosem tett úgy ígéretet, hogy ne vitte volna véghez. Ennek megfelelően most ígéri, hogy a FastLane-en láthatunk egy Spear-t, egy Jackhammer-t, majd 1,2,3 – Goldberg pedig Universal bajnokká válik. A címet pedig viszi a WrestleMania-ra, hogy szembenézzen Brock Lesnar-ral.
008_raw_02272017ej_0168-af224d8b2e071de48f07275b2232e704Pillanatok múlva megérkezik a címvédő, de csak a bejáratig merészkedik. Owens szerint nagyszerű, hogy Goldberg jó hangulatban van, ugyanis ezt Kevin is elmondhatja magáról. Ha már az ígéreteknél tartanak, Owens is elárulja, hogy mikor a WWE-be érkezett megfogadta magának, hogy a torkánál fogva ragadja meg a lehetőséget, hogy megmutassa mindenkinek, miről is szól pontosan. Az első estéjén megverte az elmúlt évtized arcát, John Cena-t. Megverte Dean Ambrose-t, AJ Styles-t, Seth Rollins-t, valamint Roman Reigns-t is. Azt nem hozza fel, amit Jericho-val tett, ugyanis véleménye szerint ez mitsem számít, viszont mindenki pontosan emlékszik rá. Owens szerint, Goldberg a következő. Nem a catchphrase emlegetése végett, hanem mert Goldberg a következő Kevin Owens fejlődésében, mint Universal bajnok. Goldberg elmondja, hogy alaposan felcseszte Owens lelkesítő beszéde, szóval miért várjanak vasárnapig? Adjanak valamit Green Bay népének.. Owens úgy tűnik benne van, Green Bay Street Fight-ot javasol. Pillanatokon belül viszont megtorpan, majd kijelenti, hogy Green Bay nem érdemli meg, hogy harcolni lássák őt. Vasárnap fognak összecsapni, Kevin pedig nem bír várni a pillanatra, amikor is a bíró leszámolja a hármat, amit követően Goldberg fölött áll a bajnoki címmel. Ami pedig a Goldberg chant-et illeti: vasárnap meghal.

Big E & Xavier Woods vs. Rusev & Jinder Mahal – Tag Team Match 
042_raw_02272017ca_0473-ae00ae7abc51c6a0dae72273f6d54f5fA múlt heti küzdelem visszavágóját láthatjuk annyi különbséggel, hogy Kofi helyett Xavier képviseli a rekordbajnok triót. Jinder kezdetben jól végzi a dolgát, de Woods hamar fordít és átveszi az irányítást. Egy Splash-sel ráveti magát ellenfelére, miközben Big E beváltja magát. Mahal élete nem könnyebbül, Rusev sem képes sokat javítani a helyzeten, Xavier gyorsan lerúgja. Big E a Splash kíséretében ugrik a ring szélén heverő ellenfelére, de egy gyors reklámot követően már Rusev-et láthatjuk dominálni Xavier-rel szemben. A Bolgár tovább folytatja a puhítást, vált Mahal-lal, aki viszont nem sokat időzik: egy-két roham után visszaadja a terepet társának. Xavier váltana, Rusev viszont okosan távol tartja Big E-től. Nemsokáig, Xaiver egy Enziguri-t követően beváltja a nagyembert, aki ezt követően valósággal átgázol Jinder-en a Suplex-ek segítségével. Ül a Splash is, amit a Big Ending követne, de Rusev akciója eltereli Big E figyelmét. Jinder ennek köszönhetően visszajön a meccsbe, csak úgy, mint pillanatokkal később Woods. Mahal nehéz helyzetbe kerül, Rusev menti a meccset, majd gyakorlatilag előkészíti a terepet a győzelemhez. Kettő az egyben kerekedhetnének Woods fölé, de ekkor Kofi és Lana “beszélgetése” arra ösztönzi a Bolgárt, hogy kiálljon felesége becsületéért. Mahal viszont így magára marad, sőt, az ő figyelmét vonja el a közjáték. Woods ezt kihasználva átfordítja, és lekopogtatja ellenfelét.

Láthatjuk az adás később szakaszában Sasha Banks és Bayley, valamint Charlotte és Dana párosát egymásnak feszülni. Nagy kérdés, hogy vajon a bajnok Bayley, vagy a kihívó Charlotte megy-e nagyobb lendülettel a vasárnapi címmérkőzésre.

c5t0f0_uwaal2reEnzo és Cass az öltözőben. Amore pörög: kijelenti, hogy az öveket arra fogja használni, hogy csajokat szedjen fel, sőt, mindenütt viselni fogja a címeket. Cass próbálja lehozni barátját a fellegekből, mondván nem árt komolyan venni ellenfeleiket, akik a világ minden táján nyertek már öveket, ellenben velük, akik sem az NXT-ben, sem itt a RAW-n nem tudták ezt megoldani. Vasárnap azonban mindez megváltozik, előtte azonban Cass szeretne a Gallows elleni csatára koncentrálni.

asdasdasdasdaCesaro és Sheamus beszélgetésébe kapcsolódunk be, ami alatt megjelenik Samoa Joe. Kicsit összeakaszkodnak Cesaro-val, miközben Sheamus erősen fontolja, hogy lerúgja a helyéről Joe fejét. Joe próbálja heccelni Cesaro-t, aki egy pillanatra sem veszti el a hidegvérét, és talán a legérzékenyebb ponton kapja el Joe-t azáltal, hogy voltaképp Hunter csicskásának nevezi. Joe erre burkoltan megfenyegeti a svájcit, majd egy gúnyos horkantást követően elsétál.

sdfsStephanie elégedtlenkedik az egyik statisztával, miközben belép az irodába Foley. Steph szeretne bocsánatot kérni, amit Foley nem akar elhinni. Stephanie ezután egyre inkább a megalázó stílus felé közelít, felhozza, hogy 17 éve ezen a napon, Triple H keze által ért véget Mick karrierje. Hunter azóta egyre csak erősödik, ellenben Foley-val, aki gyengül. Nem felel meg a saját elvárásainak, sőt, Steph szerint arra is ideje lenne rájönnie, hogy minden lépéssel csak szánalmasabbá és erőtlenebbé válik.

kepkivagas
A mérkőzés előtt megtudjuk, hogy a vasárnapi PPV Kickoff mérkőzését ezúttal a Cruiserweight-ek szolgáltatják majd, egész pontosan Swann és Tozawa, illetve Kendrick és Dar egy Tag Team küzdelemmel.

Akira Tozawa vs. Noam Dar 
c5t3a9ku8ae2n3yAmi a mostani csatánkat illeti, Tozawa dominált, amit csak Alisha kisebb akciója tudott megtörni. Tozawa hamar visszaterelte a dolgokat a rendes kerékvágásba, amit követően le is zárta a küzdelmet a German Suplex-szel.. Megjelent Kendrick, aki hátbatámadta a Japán srácot, majd feladta neki a harmadik leckét, aminek értelmében Akira mindig nézzen a háta mögé.

c5t5yyiusaaci9yJoe ezúttal Foley-t kóstolja be a backstage-ben, de Mick gyorsan rendezi Samoa fölényes stílusát. Joe úgy véli senki sem mondhatja meg neki, hogy mit tegyen, Foley szerint viszont ameddig ő a GM, Joe a döntéseinek megfelelően fog cselekedni, beleértve ma este is, amikor Cesaro-val lesz mérkőzése.

066_raw_02272017rf_1312-36e933e2e492a4f00b82d93cb5a40e00Charlotte Flair érkezik a szorítóba, Dana Brooke kíséretében. A Queen mikrofont ragad a soros Tag Team mérkőzés előtt, hogy szóljon pár szót a jelenlegi bajnokról, egyben leendő ellenfeléről. Charlotte nem tudja magát túltenni azon, ami múlthéten történt. Szerinte Bayley-nek vissza kellett volna adni a bajnoki címet, de ehelyett a legnagyobb pillanatában megmutatta a világnak, hogy nem több egy önző, egocentrikus, mindenáron győzni akaró személynél. Átlagos, mint mi mindannyian. Nem érdekelte, hogy miként győzött, nem érdekelte, hogy Sasha segített neki csalni. Bayley mindig is “csak Bayley” lesz. Mindig is egy olyan valaki lesz, aki csak egyszer volt képes nagyot villantani (one-hit wonder-re mondja, hirtelen nem jut eszembe jobb megfogalmazás), mint Baha Men, Vanilla Ice, Buster Douglas, vagy Brett Farve.
067_raw_02272017ca_2031-33789f0664c516d0e6e11174ed26b885Ezen a ponton megérkezett Bayley, aki a ringbe érve jól láthatóan magasba emelte az övet. Mint mondja Charlotte-nak: ez a bizonyos one-hit wonder már háromszor is megverte őt. Tetszik nekik vagy sem Stephanie-val: múlthéten a helyes döntést hozta a WWE Univerzumra hallgatva. Az egyik álmát már elérte a bajnokká válással, a következő célja pedig nem más, minthogy bajnokként menjen a WrestleMania-ra.
070_raw_02272017rf_1423-f4831dc8a6eea22f278a79794bf5d5baCharlotte biztosítja riválisát, hogy mindez nem fog megtörténni mert a FastLane-en visszaszerzi az övet. Sőt, Bayley édesapjának is vásárol egy jegyet, hogy az első sorból figyelhesse a lánya bukását.
Sasha is megérkezett, nyomban Bayley védelmére kelt, hozzátéve, hogy érdemesebb arra az övre, mint Charlotte valaha is lesz. A kihívó tovább üti a vasat, mondván lenyűgözte, hogy Sasha nem vesztette el a levegőt a beszéde közben, amivel ismét csak el akarja venni Bayley-ről a reflektorfényt.
Elérkezett a bunyó ideje, de Charlotte Dana helyett Nia-t hívta csatába.

Charlotte Flair & Nia Jax vs. Bayley & Sasha Banks – Tag Team Match 
073_event_02272017ej_1142-6d75ed1bf53fe617ff86b081a3419a3aNia könnyedén játszadozott, mindegy volt, hogy épp Sasha, vagy Bayley van meccsben. Charlotte dolga már nem volt ennyire egyszerű, össze is tudták magukat szedni a Face duó tagjai. Fő taktikájuk az volt, hogy Nia ne nagyon kerüljön a közelükbe, ezt viszont nem igen tudták kivitelezni, legalábbis nem elég hatékonyan. Az első etap végén Charlotte terült el a kordon mellett, Bayley pedig kifektette Dana-t a Bayley-to-Belly Suplex-szel. A reklámot követően Sasha került nyomás alá, míg nem nagy nehezen beváltotta Bayley-t, aki egyből a comeback mozdulatsorával rohamozta Charlotte-ot. A Flair lány egyre csak nyelte a pofonokat, estében váltott Nia-val, aki innentől hengerelt. Bayley-nek nem nagyon volt esélye, Charlotte kisebb akciója csak még inkább rontott az amúgy sem rózsás helyzetén. Banks is könnyedén lett kioffolva, amit követően Nia értékesítette a Leg Drop-pot, majd kopogtatta a bajnokot.

c5t_wvmu4aiwklpFoley az irodában, Strowman társaságában. A GM előrebocsátja, hogy nem adhat mára ellenfelet Braun-nak, aki viszont kivételesen nem emiatt érkezett. Mint mondja, szerződést akar, mégpedig a Reigns elleni PPV meccsre. Úgy gondolja, hogy az elmúlt hetek történései megtörték Roman-t, akinek így nem lesz mersze kiállni vele, végül pedig megfutamodik a harc elől. Foley biztosítja Strowman-t, hogy ilyesmi nem fog előfordulni, ugyanakkor ha ettől jobb lesz Braun-nak, akkor megejthetik a szerződés-aláírást. Strowman látni akarja Reigns nevét a vonalon – mindezt ellentmondást nem tűrően jelenti ki főnökének.

Luke Gallows vs. Big Cass 
107_raw_02272017rf_2390-cf73a9d014fee8227843861fd91a0a31Viszonylag rövid küzdelmet láthattunk, elsöprő Cass dominanciával. Anderson megpróbálta elvonni a figyelmét azáltal, hogy Enzo-nak esik neki a ringen kívül, de Smacktalker Skywalker szépen fordított a kockán, és nekivágta a bajnokok másik tagját a lépcsőnek. Gallows közben támadott, Cass viszont elhajolt, majd egy hatalmas BigBoot-tal fektette ki ellenfelét, amit követően magabiztosan kopogtatott.

kepkivagas
Láthatjuk, hogy a későbbiekben érkezik a ringbe Reigns és Strowman, hogy sor kerüljön a vasárnapi összecsapás hivatalosítására.

Titus O’Neil vs. Sheamus 
120_raw_02272017ca_2520-f28cce08d90ed7b972ab5157bf5c7f68Titus keményen nekiesett Sheamus-nek, aki épp a ringbe készült bebújni.. Megcsodálhattuk O’Neil kegyetlen oldalát is, de a pár perc hírnévnek gyorsan véget vetett a Kelta egy irdatlan nagy Brouge Kick-kel, amit követően kopogtatott.

125_raw_02272017rf_2996-ffd48d030609e8c586d9a1beb475ae8fCorey Graves a szorítóba. Következik, a sokak által várt szegmens. Corey először is indítványozza, hogy tekintsünk vissza azokra a történésekre, amik ide, ehhez a pillanathoz vezettek. Egy zseniálisan összeállított anyagot láthatunk, ami keretbe foglalja az elmúlt hónapok eseményeit. Ezt követően érkezik Seth Rollins, mankóra támaszkodva. Elfoglalja helyét Corey mellett, a kommentátor pedig először is arra kíváncsi, hogy van Seth térde. Rollins nehezen találja a szavakat, annyit mindenesetre elmond, hogy a szakadás kissé jelentősebb volt, mint ahogy az első diagnózis mutatta, ennek ellenére reméli, hogy az intenzív rehablitiációval nemsokára visszatérhet. Corey következő kérdése arra irányul, hogy mire gondol most Seth. Az Architect elmondja, hogy ez cseles, sőt, hogy őszinte legyen: szívás az egész. Ugyanazt a kattanást érezte a térdében, és úgy véli, hogy talán ezt érdemli. Corey nem érti, hogy mire gondol Seth, ezért megkéri, hogy fejtse ki bővebben. Rollins megemlíti a két évvel ezelőtti WrestleMania-t, aminek a végén magasba emelhette a világbajnoki címet, ami pályafutása legnagyobb pillanata volt, de mit áldozott fel ezért? Úgy érzi, hogy ez az egész az ő hibája. Corey végül felteszi a kérdést, ami a leginkább foglalkoztatja a WWE Univerzumot: ott lesz Seth a WrestleMania-n, vagy zsinórban másodszor is kihagyni kényszerül? Rollins bevallja, hogy a dolgok nem állnak valami fényesen, és hogy jelenleg úgy néz ki, hogy nem fog engedélyt kapni a visszatérésre.
136_raw_02272017ca_2651-53460d3e8cc6df828b2b7d733b027c21Megszólal Triple H zenéje, és érkezik a COO – hatalmas elégtétellel az arcán. Mint mondja maga sem hiszi, hogy ezt mondja, de igazán jó látni Seth-et. Mikor legutóbb látta, nem gondolta, hogy lesz legközelebb. Joe is megjelenik, voltaképp közrefogják Rollins-t, hogy érezze törődést. Hunter úgy véli, hogy megadja a választ a WrestleMania-ra vonatkozóan, ha már Seth ilyen haszontalan válasszal rukkolt elő. Seth Rollins nem lesz ott a WrestleMania-n, ha tisztában van azzal, hogy mi a jó neki, akkor nem akar ott lenni. Hunter szembesíti Seth-et azokkal a tényekkel, miszerint ő tette őt a WWE arcává, valamint a WWE Nehézsúlyú világbajnokává, amit követően Seth az emberek arcába tolta a bajnoki címet pöffeszkedve, miszerint ő The Man. Mindezt Rollinsért tette, de ő beleharapott a kézbe, ami táplálta. Mégis mit gondolt, mi fog történni? Hunter tudja, hogy Seth nem olyan hülye, mint ezek az emberek. Tudja, hogy működnek a dolgok. Triple H elismeri, hogy felhasználta Seth-et, utána pedig egyszerűen csak kiköpte őt, de az élet már csak ilyen, túl lesz rajta. Mindenkinek azt mondta, hogy Seth a jövő, most viszont azt vallja, hogy pusztán a múlt, egy újabb levert és értéktelen szupersztár. Azt tanácsolja Rollins-nak, hogy mentse, ami maradt, és hozzon jó döntést. Ez most a karrerjének legkulcsfontosságúbb döntése, amit meg kell hoznia. Ne jöjjön a WrestleMania-ra, és ne is hívja ki a WrestleMania-n, mert befejezte vele a játszadozást. Befejezte a pátyolgatását, szóval ha megmutatkozik a WrestleMania-n és kihívja őt, Hunter esküszik, hogy ez lesz az utolsó dolog, amit Seth a WWE ringjében tesz..
138_raw_02272017ca_2672-f6d7e16c2ddcbdc07a1dab3baf07a5a3Triple H és Joe elindulnak kifelé, Rollins viszont Hunter után szól. Egy hónapja megmondta Stephanie-nak, hogy nem maradt veszítenivalója, és ez most nem is lehetne igazabb. Seth kijelenti, hogy ott lesz a WrestleMania-n, és megesküszik Hunter-nek, hogy ha ez lesz az utolsó dolog, amit tesz, Hunter számára is az a megjelenés lesz az utolsó.

Shining Stars vs. Big Show – 2-on-1 Handicap Match
Könnyed, gyors győzelmet aratott Show, aki nem igazán erőltette meg magát.

Jack Gallagher & TJ Perkins vs. Neville & Tony Nese – Tag Team Match 
152_raw_02272017ca_3288-99b8d7163246740cea82b5fbc0d2fb73Itt sem húzták sokáig a srácok, főként Neville miatt, hisz a bajnok egy ponton simán magára hagyta társát, akit ezt követően Perkins és Gallagher együttes erővel intézett el. Jack egy kisebb erődemonstráció gyanánt feladatta a küzdelmet Tony-val, hogy Neville realizálhassa: mi is vár rá vasárnap.

c5uqxb7wcaaswuvBayley és Sasha “nyalogatják sebeiket” a backstage-ben, miközben próbálják levonni a korábbi Tag Team mérkőzés célravezető következtetéseit. Banks végül biztosítja Bayley-t arról, hogy ott lesz a ring mellett a vasárnapi címmérkőzésen. Mindezt lényegében azért, hogy a PPV-k királynője, vagy Dana ne folyamodhasson aljas trükkökhöz. Megjelenik Steph, aki szemmel-láthatóan elégedett a két lány állapotával. Froclizza Sasha-t, majd közli vele, hogy a FastLane-en mérkőzése lesz Nia Jax-szel, szóval Bayley helyett ideje, hogy saját magáért aggódjon.

Cesaro vs. Samoa Joe 
172_raw_02272017ca_3464-9a39932dc17afcd1db7c518ddef02288Cesaro kezdten jobban az összecsapást, amibe Joe talán túlzott rössel vetette bele magát. Mielőtt azonban igazán beindulhatott volna a svájci henger, Joe ügyes taktikát alkalmazva elkezdte ellenfele lábát támadni, hogy onnantól kevésbé lehessen lendületes Cesaro. A reklámot követően is a Destroyer dominált, Cesaro viszont egyre inkább magára talált, sérült láb ide, vagy oda. Minden tőle telhetőt megtett, komoly mozdulatokat vetett be, de egyik sem volt képes kiváltani a megfelelő hatást, pontosabban a győzelmet. A Springboard Uppercut kísérletet jól akasztotta meg Joe, ez pedig egyben a csata kulcsmomentuma is volt. Kiosztotta legújabb finisher mozdulatát (a Muscle Buster vajon betiltásra került?) és kopogtatta ellenfelét.
A küzdelmet követő interjú sem volt túl hosszú, Joe magabiztosságát Sami zenéje szakította félbe, és már érkezett is oldalról a kanadai. Egymásnak estek, az adok-kapokban pedig nem nagyon állapíthatuk meg, hogy ki is áll jobban. Végül egy Crossbody-t követően Zayn vitte a brawl-t, amiből minden bizonnyal mérkőzés lesz a FastLane-re.

189_raw_02272017ej_2779-314e35522933bba275a1692557e5d8cdElérkeztünk a főeseményhez, ami Roman Reigns és Braun Strowman szerződés-aláírása. Foley a ringben, mikrofont és egyértelműsíti a következő percek értelmét, bár továbbra is tartja véleményét, miszerint nincs az a körülmény, ami miatt Roman kihátrálna a harcból.
191_raw_02272017ej_3018-558dde0c1b522ef1f17597ca69931436Strowman zenéje szólal meg, érkezik az óriás és rögtön felszólítja a GM-et, hogy most már nyugodtan elhagyhatja a ringet. Foley tudja, hogy ez Braun-nak egy nagy karrier-pillanat, valamint, hogy az ideje a RAW-n limitált, ugyanakkor tiszteletben fogja tartani, amit neki mond. Strowman szerint azok az idők már elmúltak, Stephanie-nak pedig igaza volt abban, hogy Mick szánalmas. Foley-nál elgurul a gyógyszer, és voltaképp kijelenti, hogy a töke televan azzal, hogy mindent szépszóval próbál kezelni. Lehet, hogy nem tiszteli őt Strowman, mint GM, viszont tisztelje úgy, mint egy legenda. Foley is arra is készen áll, hogy megtanítsa ezt Braun-nak, nem retten meg, de Braun kivágja a kezéből a mikrofont és belemászik a képébe.
200_raw_02272017rf_3944-ae39929a6f784cb635f31446c5067863Megszólal Reigns zenéje, aminek következtében pillanatokon belül elszabadul a pokol. Kitört a bunyó, egészen a nézőtérig pofozzák egymást, majd vissza. Reigns egy Spear segítségével szakítja át a kordont Strowman-nel, majd a ringbe megy, hogy aláírja a szerződést. Strowman azonban nemsokkal a finisher után már talpon van, ő a ringbe csúszik, de hamar megkapja a Superman Punch-ot. Roman egy újabb Spear-re készül, ám Braun hárítja, majd bevágja riválisát a sarokba, aminek hatására a felső kötél felmondja a szolgálatot.. Strowman úgy érzi, hogy ennyi elég volt mára, megindul kifelé. A bejáratnál visszanéz és látja, ahogy Roman az utolsó csepp erejét összszedve aláírja a szerződést.

210_raw_02272017ca_4318-fdb6be47e161ca91db487e49c303a054

Ezekkel a képekkel zárul az adás.

Vasárnap tehát FastLane, a kártya pedig teljessé vált.

*Owens (c) vs. Goldberg – Universal Championship 
*Strowman vs. Reigns 
*Samoa Joe vs. Sami Zayn 
*Bayley (c) vs. Charlotte – RAW Womens Championship 
*Nia Jax vs. Sasha Banks 
*Gallows & Anderson (c) vs. Enzo & Big Cass – RAW Tag Team Championship 
*Neville (c) vs. Gallagher – Cruiserweight Championship 
KickOff:
*Swann & Tozawa vs. Kendrick & Dar – Tag Team meccs 

Hétvégén érkezek a szokásos előzetessel, ami kicsit esélylatolgatós is lesz egyben.


Ami a heti adásokat illeti: holnap délelőtt BenBett jóvoltából SmackDown összefoglaló: Becky és Mickie James 2 out of 3 falls meccsével, Ziggler és Crews Chairs csatájával, valamint a főeseménnyel, ami alatt Styles és Harper feszül egymásnak, hogy végre eldőljön: ki léphet ringbe Bray Wyatt ellen a WWE Bajnoki címért a WrestleMania-n.


7 gondolat “WWE RAW 2017. február 27. – Utolsó állomás a FastLane előtt” bejegyzéshez

  1. Nők uncsik, RR/Braun uncsi, Samoa/Cezaro meccs nekem kicsit lapos volt, Joe is hirtelen nyert kicst,cirkálók uncsik, Tozawa még csak csak,de egy meccs bőven elég egy RaW-ra…. TT divízió tényleg béka feneke alatt….

    Kedvelés

  2. Nem túl erős adás, jellemző talán, hogy a Foley-s szál jelenleg a legérdekesebb.

    Nekem a Strowman-Reigns szegmens most tetszett, bár a scriptet nem értem. Állítólag Vince továbbra is erősen bookolná Romant, de már 3-4 hete minden helyzetből vesztesen jön ki, és kizártnak tartom, hogy Fastlane-t megnyerje. A másik vonalon meg egyedül veri a TT bajnokokat, egyszerűen logikátlan.

    Cesaro kikapott… megint. Nem hiszem el, hogy nem találtak mást, akivel pusholhatták volna Joe-t, megint a svájcit kellett megalázni.

    New Day, Enzo, cruiser szegmenseket pörgettem. Jelenleg a cruiser division két dologra “jó”: elvisz feleslegesen egy csomó értelmesebb dolgokra is fordítható műsoridőt és eltemeti Neville-t, aki minimum midcard övre jó lenne fő rosteren is.

    Goldberg: gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy hányan és kinek az oldalán avatkoznak be, ettől függ a végeredmény is. KO tisztán nem hogy nem nyerhet, de még egy hosszabb meccsre sincs esélye.

    Big Show: vissza kellene vonulnia (kivéve ha nagyon kell a pénz). Shaq kit érdekel? Azért maradni, hogy Strowmantől kikapjon, akitől talán még most is jobb pankrátor, fiatal korában meg kategóriákkal volt jobb, szerintem felesleges.

    Női szegmens: átláthatatlan script, ami jó is lehetne, ha tudatosan kavarnák a szálakat. Jó eséllyel viszont simán lövésük sincs, hogy mit kezdjenek a 3 épkézláb + 1 tűrhető (Nia) pankrátorukkal, plusz Miss Piggyvel Charlotte oldalán.

    Kopaszok most bajnokok maradnak szerintem.

    Kedvelés

    1. Nekem a női vonal jelenlegi bookingja a Fatal 4 Way-t vetíti előre a WM-re. Jax pinnelte Bayley-t, vasárnap újra megeszi Sasha-t, PPV után pedig bejelentkezik az övre, ami nagy valószínűséggel visszakerül Charlotte-hoz, akit Sasha kopogtatott egy hete. Kusza, de számomra a F4W következik a látottakból.

      Kedvelés

      1. Ez a Fatal4Way egyébként nem lenne rossz. Valószínűleg két Raw női meccsre nem lenne idő WM-en, és maga a meccs is jó lenne. Plusz most még a győztesre sincs tippem, bár talán Bayley a legvalószínűbb és Sasha a legkevésbé (hacsak nem vesz addig heel turnt).

        Kedvelés

  3. Eléggé hullámzó Raw volt finoman is szólva. Utóbbi két héten érdekessé tették végre Owenst egyedül promozással + az öltöny is jól áll neki, de kb úgyis bukja (remélem nem) az övet Goldberg ellen.

    New Day meccs pörgetve értelmetlen feud, Enzo és Cass egyre unalmasabbak és úgy néz ki megint holtpontra érkezett a Raw tag-team divíziója mivel most már megint nem tudnak mit kezdeni igazából semelyik teammel sem Cesaroék külön válóban, de őket megint hova teszik be és a Club mióta bajnokok szinte tényleg csak veszítenek.

    Azt hittem Cesaro ma feljebb kerül egy sorral itt áttérve a Rollins szegmensre, hogy nagyon jó barátként azt hittem kijön védeni esetlegesen a hátát. Kutyagumit erre Joe lesquasholja akit szintén nem tudom ki ellen fognak a WM-re berakni ha egyáltalán lenne is meccse. Rollinsnál viszont ez úgy néz ki szerencsére book volt ha komoly sérülés lenne nem mutogatták volna ennyi héten át és már legelső Rawn megmondják, hogy nem lesz szereplése.

    Női rész totál katyvasz és már ez is idegesítő. Megint bajnokot pinnelnek most éppen Nia, de hiába volt már a levegőben Sasha heel turn ő közben mégis Stephanieval is feudol érthetetlen az egész.

    Este további része érdektelen… Show squashnak örültem, hogy legalább nyert, de itt is csak az időhúzás, hogy huhú vajon jön-e Shaq ami szintén kit érdekel??? Cruiserweight meccsek pörgetve, Reigns meg utóbbi 3x kapott ki Strauwmantől tehát a Fastlanen ő neki áll majd a zászló kivéve ha jön persze Taker. Ez továbbra is gyenge…

    Kedvelés

  4. Ezzel a Gallows & Anderson Tag Teammel nem jutok dűlőre fejben. Mondhatni a semmiből hirtelen megkapták a TT öveket és azóta legyen az 1v1, handicap vagy bármi más meccstípus folyamatosan kinullázzák őket megalázó módon. Kérdem én miért lettek akkor bajnokok? Remélem vasárnap buknak és a SAWFT-tal végre felrázzák a leszálló ágon lévő TT divíziót.

    Kedvelés

Vélemény?