Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. október 19. – Parádés adás Texas-ból

RAW151019

A WWE többször is hivatalosan bejelentette, hogy a mostani RAW-n több legendát is megtekintetnek a helyszínre látogató, valamint a számítógép, esetleg televízió előtt helyet foglaló rajongók. A Texas-i adást minden bizonnyal fel fogja dobni a Hall Of Famer-ek megjelenése és a sztorivonalak utolsó felvonásainak kialakítása, amit követően a Hell In a Cell-el jó pár érdekes küzdelmet tekinthetünk meg.

A ringbe legelőször nem más érkezik, mint a Texas Rattlesnake, azaz Stone Cold Steve Austin. Hatalmas szeretettel köszöntik a legendát, aki 4 éve először jelenik meg újra élőben a RAW eseményén. Kiélvezi a szurkolók szimpátiáját és a ringbe érve mikrofont ragad. Elmondja, hogy nagyszerű érzés ismét itt lenni a Dallas-ban, ahol elindult a karrierje még 1989-ben. Akkor a “The most electrifying man in all of entertainment”, The Rock ellen lépett ringbe, akivel a későbbiekben még akadtak nagyon komoly nézeteltéréseik és kialakultak kemény, vérre menő küzdelmeik…Stone Cold a rajongók felé fordul, hogyha készen állnak arra, hogy elinduljon a mostani RAW, akkor adjanak neki egy “Hell Yeah”-t. Természetesen a közönség egy emberként visszakiáltotta a Hall Of Famer-nek azt a bizonyos két szót. Stone Cold további mondatait követően felhangzott a “What” kiáltás, amivel a közönség a legenda tudtára adta, hogy érdekli őket a mondanivalója és szívesen hallgatják. Steve a RAW-t követően vendégül fogja látni a Podcast műsorában Brock Lesnar-t, akivel megvitatják, hogy mire is számít a Bestia a Hell In a Cell-en ,valamint, hogy mit is jelent neki az Undertaker elleni összecsapás. Azonban most az ellenfele fog megjelenni, akinek hatalmas öröksége van ennél a cégnél, azonban a Streak-et kiragadta a kezéből Brock Lesnar. Austin befejezi a mondanivalóját és felkonferálja a Dead Man-t.
A közönség talpon állva figyelte a bejáratot, ahonnan az aréna elsötétülését és a gong megszólalását követően kisétált Undertaker. Szokásos módján, lassan a ringbe sétál a Legenda, ahol aztán mikrofont ragad és belekezd beszédébe. Elmondja, hogy Lesnar ellen ez lesz az utolsó összecsapásuk, ami végül megpecsételi a kettejük közt kialakult háborút. Ne feledje el Brock, hogy Taker eseménye a Hell In a Cell, hiszen ilyenkor minden egyes ellenfelét a pokolba juttatja, elragadva őket a Mennyország kapujából. A harc utolsó felvonása lesz az, amikor a Dead Men képes lesz kezet emelni Lesnar-ra a vasárnap esedékes PPV-n.
Brock Lesnar zenéje szólalt meg, ami félbeszakította Undertaker beszédét. Paul Heyman társaságában érkezett a Bestia, aki a bejáratnál megállt és Heyman szavaira bízta a folytatást. A mentor a bemutatkozását követően elmondja, hogy a Hell In a Cell nem csak egy utolsó megállója lesz kettejük viszályának, hanem a diadal éjszakája, amikor Brock Lesnar képes lesz bosszút állni és visszavágni azért a vitatható győzelemért, amit Undertaker szerzett a SummerSlam-en az ügyfelével szemben. Ekkor a Dead Man szólal meg, aki elmondja, hogy ez már nem bosszú lesz, az igazi törlesztés maga a SummerSlam volt, ahol a Streak elvesztése miatt volt kénytelen ringbe lépni a Phenom. Heyman úgy gondolja, hogy a háború utolsó felvonásában megtudja Undertaker, hogy mi is a különbség az élet és a halál között, hiszen a csata befejezésénél Brock Lesnar olyan erőket fog mozgósítani, hogy a Dead Man képtelen lesz felvenni a versenyt ellenfelével és végül el fog veszíteni mindent. Undertaker ekkor elgondolkodott és levette a kalapját, majd a kabátját. A Phenom szerint megtörte a Streak-et, tehát a Dead Man elleni harcánál nem tud mindent elvenni attól az embertől, akinek nincsen veszteni valója…Taker leteszi a mikrofont és a ringbe hívja Lesnar-t, hogy adjanak egy kis ízelítőt a PPV előtt. Heyman oda sem hederít és a Backstage felé indul, azonban Brock másképp látja a helyzetet és a szorító felé veszi az irányt. A mentora végig hevesen tiltakozott a harc ellen, azonban ahogy a ringhez ért Lesnar adott Paul szavaira és egy mosollyal zárta kettejük utolsó találkozását a nagy küzdelem előtt…

The New Day vs The Dudley Boyz és John Cena

A küzdelem előtt a New Day ismét egy kicsit népszerűsítette a csapatát és elmesélték, hogy Ők unikornisok, akik áttörnek a falakon és ezért képesek lesznek megvédeni a Tag Team Bajnoki öveket a Dudley Boyz ellen a Hell In a Cell eseményén.
A gong megszólalását követően kezdetét vette a 6 Man Tag Team összecsapás, amiben a Dudley srácok csapata nagyon jól indított és képes volt komolyan sakkban tartani a címvédő triót. Azonban ez nem volt különösebb kihatással a küzdelem befejezésére, hiszen egy gyors fordítást követően Xavier képes volt lekopogtatni D-Von-t, amivel győzelmet szerzett a csapatának. A Face Szupersztárok közül Cena nekiesett Woods-nak, Kofi-t és Big.E-t pedig a Dudley Boyz egészen a bejáratig pofozta. A New Day nem igazán törte össze magát a sietségtől, hogy segítsenek Xavier-nek, akivel Bubba Ray összetört egy asztalt.

A Backstage-ben Renee Young kérdezte Dean Ambrose-t a Hell In a Cell-ről, ahol Randy Orton-al összeállva fognak a Wyatt Family ellen ringbe szállni. A Lunatic Fringe teljesen feltüzelve kijelentette, hogy nem tud várni vasárnapig és még a mostani adáson el akarja intézni Braun Strowman-t és Luke Harper-t, tehát senki se próbáljon az útjába állni.

Team B.A.D. vs Team Bella

A Team B.A.D.-ből Naomi és Sasha Banks léptek ringbe, míg a másik oldalon Nikki Bella és Alicia harcoltak. A dívák összecsapásában, amiben mindkét körül belül ugyanolyabb lightos teljesítménnyel szerepelt. Végül Nikki képes volt értékesíteni a Rack Attack nevezetű Finisherjét, ami után kopogtatta Naomi-t és megszerezte a győzelmet a bandájának.

A csatát követően láthatunk egy Screenshot képet, ami a WWE hivatalos weboldaláról készült. A hír nem másról szól, mint az Operatív Igazgató Kane felfüggesztéséről, aki Démon Kane-t írta ki Seth Rollins ellenfelének az előző RAW-n ellenfelének a Lumberjack összecsapásra. Kíváncsiak vagyunk, hogy a maszkos Szupersztár ennek ellenére fog-e támadást indítani a Nehézsúlyú Világbajnok ellen, hiszen elvileg Őt nem függesztette fel a cég, valamint nem törölték a Hell In a Cell-re bejelentett összecsapásukat sem.

A ringbe nem más érkezik, mint a Heartbreak Kid, Shawn Michaels, akit a közönség hasonló ovációval fogad, mint Stone Cold-ot. A szorítóba vonulását követően mikrofont ragad és elmondja, hogy nem volt túl sokszor Hell In a Cell csatában, azonban tisztában van azzal, hogy milyen kemények ezek az összecsapások. Legutoljára akkor járt a ketrec belsejében, amikor Undertaker és Triple H küzdelmében Ő volt a Speciális Játékvezető. Valamint 15 évvel ezelőtt ilyenkor, amikor maga Taker ellen harcolhatott. 15 év elteltével pedig ismét láthatja a Dead Man-t, aki Brock Lesnar ellen fog küzdeni az acélkalitka belsejében…A PPV-n viszont nem csak ez az egy ketrecküzdelem lesz, megrendezésre kerül egy másik is, amiben szintén két nagyon tehetséges és elszánt Szupersztár fogja lezárni kettejük régóta tartó viszályát (gondol itt a Roman-Wyatt küzdelemre).
Azonban nem tudja folytatni a mondanivalóját, mert a bejárat felől a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka érkezik. Seth a kötelek közé lépve odaáll a legenda elé és felteszi neki a kérdést, hogy mégis mi a fenét csinál itt? Nem gondolja, hogy egy visszavonult Szupersztárra lenne bárki is kíváncsi, hogyha nem a WWE Bajnokáról beszél. Shawn elmondja, hogy, miután elhagyta a céget és nyugodtabb életet él, nem sok izgalom van a mindennapjaiban, de most, hogy megjelentetett itt a RAW-n egy pukkanásra minden unalom elszállt és örül neki, hogy ismét szórakozhat együtt a rajongókkal. Rollins úgy gondolja, hogy csakis azért kap pár percet a ringben, mert nagy haverja a főnöknek, Triple H-nek, aki megsajnálta Shawn-t. Seth szerint nincsen semmi probléma azzal, hogy a Hell In a Cell-ről szeretne beszélni, viszont akkor a legfontosabb küzdelmet emelje ki, amiben Seth Rollins Kane ellen fog csatázni és meg fogja védeni ismét a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Beszélhetne inkább arról az emberről, aki minden egyes eddigi ellenfelét képes volt megsemmisíteni és mindenki csak úgy emlegeti, hogy a következő Shawn Michaels…HBK szerint minden egyes Szupersztár és Díva különböző és sosem lesz senki sem olyan, mint egy másik pankrátor. Azonban erről nem igazán szeretne vitát nyitni és felhívja Seth figyelmét a közelgő PPV-re, ahol 7 láb magas Démon ellen kell ringbe lépni majd a Bajnoknak. Rollins ekkor teljesen kiborult és kijelentette, hogy ismét a szokásos téma, ami már kezd nagyon unni. Nem tart Kane-től, valamint kettejük meccsétől, hiszen tudja jól, hogy képes lesz megszerezni a győzelmet. Nem folytatja a beszélgetést, majd az utasítja a technikusoknak, hogy szólaljon meg a bevonuló zenéje, had távozzon. Azonban néma csend maradt az arénában, ami után Shawn elmondta, hogy nem kell félni még Kane-től, bár bizonyára a Démon most is figyeli valahonnan. Egyenlőre jobban teszi, hogy a Big Guy-tól tart, mert Ő lesz a mostani ellenfele a Nehézsúlyú Világbajnoknak. Michaels mosolyogva még megkérte a stábtagokat, hogy indítsák el az Ő zenéjét, ami természetesen meg is történik.

Seth Rollins vs Ryback

A Nehézsúlyú Világbajnok mostani összecsapásában Ryback végül próbálkozott a Meathook Clothesline nevezetű mozdulatával, ami nem sikerült, mert Seth kikúszott a kötelek alatt a ringből. Ahogy Ryback utána sietett kapott egy jókora rúgást hasra, ami után Rollins-nak már csak értékesítenie kellett a Finisher-t, amit sikeresen meg is tett. A Pedigree-t követően lekopogtatta a Big Guy-t és megszerezte az egykori Interkontinentális Bajnok ellen a győzelmet.

Dolph Ziggler, Neville és Cesaro vs Rusev, King Barrett és Sheamus

Egy újabb 6 Emberes Tag Team csatát tekinthetünk meg, amiben mindkét fél jól szerepelt, amiből kifolyólag eléggé fordulatosra sikeredett az összecsapás. Befejezésül a Kelta Brouge Kick-je után Barrett-nek csak kopogtatnia kellett a Show-Off-ot, amit sikeresen meg is tett. Az Európaiakból álló trió képes volt győzelmet aratni Face ellenfeleikkel szemben.

A szorítóba a csatát követően egy újabb legenda érkezik, aki nem más, mint Ric Flair. A Nature Boy elmondja, hogy a Wyatt Family ellen ringbe fog lépni a mostani adás főeseményén Dean Ambrose és Roman Reigns. A Big Dog ekkor megjelent és üdvözölte hatalmas mosollyal a Hall Of Famer-t. Egy szót sem tudott mondani, mert megjelent a Wyatt Family, azonban Luke Harper helyén Erick Rowan-el. Roman köszönetet mondott és felállított egymással szemben két széket a ring közepén. Leült az egyikre és várta, hogy Bray is helyet foglaljon vele szemben. A szorítóba lépett Wyatt és gyanakvóan, lassan leült. Reigns nem harcolni jött, hanem beszélgetni és elmondta egyenesen leendő ellenfele szemébe, hogy látja rajta, hogy fél egyedül lenni, azért van szüksége mindig kíséretre. Valamint látja, hogy fél a Roman elleni összecsapástól és ezért nem mer kihúzva helyet foglalni. A kis beszédet követően ütésváltásra került a sor, amiben a Wyatt Family-t Roman egyedül elintézte egyetlen szék segítségével, ami után Dean is megjelent a szorítóbab, hogy kivédhessenek egy esetleges Wyatt támadást.

A Backstage-ben Seth a Vezetőséggel együtt nézte, hogy mi is történt a ringben, amikor megérkezett Shawn Michaels. HBK szerint nem kellene 2-3 Handicap csatának lennie a főeseményen és Seth Rollins csatlakozhatna egykori csapattársaihoz, hogy kiegészüljenek. Triple H és Steph keresték a kifogásokat, azonban végül elkacérkodtak a Shield összeállásának gondolatával.

Brie Bella vs Charlotte

Az adás második díva összecsapásában a Díva Bajnok Brie ellen léphetett ringbe. Az összecsapásban végül Charlotte volt képes megszerezni a győzelmet, miután értékesítette a Figure8 nevezetű szorításos Finisherjét, amiből nem tudott a Bella lány kiszabadulni és kénytelen volt feladni az összecsapást.

Mark Henry vs Kevin Owens

A World Strongest Man jól szerepelt az Interkontinentális Bajnok ellen, azonban végül Kevin hatalmas fizikai erejéről tett tanúbizonyságot, amikor kiosztott egy Pop-Up PowerBomb-ot ellenfelének. A Finisher-t követően Henry nem tudott kirúgni ellenfele kopogtatásából, így KO győzelmet szerzett. A sikert követően azonban nem volt Kevin-nek alakalma ünnepelni, hiszen megérkezett a Big Guy, aki megtámadta Őt és kiosztott neki egy kemény PowerBomb-ot.

The Shield vs The Wyatt Family

Erre a csatára ismét összeállt a Shield csapata, akik közül Seth kezdte a küzdelmet. Egy fordulatos főeseményt tekinthettünk meg, amiben eléggé Déjà vu érzésünk lehetett, hiszen ahogy Dean lepacsizott volna Rollins-al, a Nehézsúlyú Bajnok leugrott a kötelek mellől és távozott az arénából…Végül diszkvalifikációval zárul a küzdelem, hiszen Dean egy kendó pálcával esett neki Braun-nak.

A RAW végén Roman és Dean csapata az emberhátrány ellenére képes volt felvenni ellenfeleikkel a csata utáni versenyt…Ezzel ért véget a Hell In a Cell előtti utolsó RAW adás, ami igazából az utolsó komolyabb felvonása volt a sztorivonalaknak.

29 gondolat “WWE RAW 2015. október 19. – Parádés adás Texas-ból” bejegyzéshez

  1. “A ringbe nem más érkezik, mint a Heartbreak Kid, Shawn Michaels, akit a közönség hasonló ovációval fogad, mint Stone Cold-ot”

    Ez komoly? Stone Cold-nál felrobbant majdnem az aréna, HBK-nél kb semmi.

    Kedvelés

  2. Csak szimplán elolvastam a cikket, az adást nem néztem. És ez már a sokadik ilyen. Pedig kiskorom óta rajongó vagyok. Austin a nagy kedvencem, de ezért visszatérni 4 év után? Nem kell harcolnia, nem várja el tőle senki, de legalább egy stunnert kioszthatott volna, ha már itt van. HBK is eltolhatta volna a sweetchinmusicot sethnek, csak hogy tudja ki az igazi, és ő qva messze van tőle. A meccsek. Háát, csak párat emelek ki, de egyiket sem néztem. Mark Henryt meddig alázzák még? Az egykori hall of pain mára csak egy ovi lett. Anno jött Steph, h most aztán hatalmas díva forradalom lesz, és felhozta az NXT-s dívákat. De ezért? A szar meccsekért, és a butításért? NXT-ben olyan mozdulatokat toltak olyan pörgős meccseken, h öröm volt nézni. Erre most lomhák, 4-5 mozdulattal. Ennyit a cicaharcokról. És akkor a végére a főmeccs. Nézem, h a Shield ismét összeáll a család ellen. Na, gondoltam elolvasom, aztán úgyis megnézem, mert az egykori DX után ezt a két csapatot láttam érdemesnek eddig, h a TT szekció is.ét villogjon, mint anno a DX korában. Erre lenyomtak egy régebbi meccset más szereplőkkel, de ugyanazon forgatókönyv alapján? Köszi, de nem vagyok kiváncsi rá. És most egy egyéni vélemény. Az NXT legyen külön show, ne onnan kerüljenek fel a tehetséges emberek, hogy Cena derékba törje a karrierjüket! Mióta Neville felkerült, egy kalap szar lett. Lassú, 3 mozdulattal. Ugyanígy Owens, meg a csajok. Ezért kár felhozni őket

    Kedvelés

  3. Na. Ezt is megértem. Régen nem írtam, kb a SS óta mert nem igazán volt kedvem újra és újra kifejezni azokat a számomra negatív dolgokat amlik mostanában történnek.
    Amúgy Rowan mikor váltotta Harpert, Harper miért került ki?
    Lesz két biztosan fasza meccs a HIAC-en, engem azok érdekelnek. Mondhatják sokan h. SS főmeccse nem volt nekikvaló, de szerintem kifejezetten jó bunyó volt. nézhetőbb mint a WM meccsük. A végét meg köszönjétek a kreatívoknak, egyrészt mert nem akarták lezárni másrészt pedig foslinger bu.ik ahhoz hogy Lesnart lenn tartsák 3 számolásig.
    A mostani meccsüktől személy szerint azt várom hogy Thaker kapja meg végre a tisztes győzelmet és Távozzon emelt fővel az aktív pankrátorok közül a Survivor Series után.
    Tartok tőle viszont hogy Lesnarnak adják a meccset. Szerintem neki kurvára mindegy lenne ha kikapna, úgyis annyira túldimenzionálták már a karakterét, hogy a fél öltözőt elverné egyedül, egyszerre, fél szemmel, fél karral. A Go to hell nevezetű viccparódián legszivesebben sírtam volna.
    A Wyatt vs Reigns biztos hogy élvezetes balhé lesz és szinte biztosra veszem hogy Wyatt-et hozzák majd ki győztesnek. Egyébként Strowman még mindig élvezhetően űzi az ipart.
    A viccmesélés világbajnoka vs kivénhedt szörny című műbalhé igazság szerint nem tud megmozgatni, mégpedig azért mert Kane-nek az elejétől kezdve egy fikarcnyi esélye nem volt és nem is lesz a tiszta győzelemre és az övre. Pedig a körítése remekbe szabott, dehát ő csak egy jobber Punk rekordvadászatához, mert bizony erre megy ki a játék. Ezzel a nyomoronc Karakterrel akarják leöletni Punk rekordját( Aki egyébként fogja be a száját és foglalkozzon UFC-vel hogy ne törjék be a fejét). A sírás-rívás kicsit harc aztán menekülés mesterének egy értelmes feudja nem volt még bajnokként ( talán a Cena elleni, de az is egy orrtörés miatt lett feudocska)
    Talán emlékszünk még a Punk vs Jericho balhéra. Na az feud volt, meg jó meccsek is.
    Nem a semmiért kap kiöregedett legendákat ellenfélül. Úgyse veszik el tőle.
    Mostanában nem nagyon láttam Rollins 2-őt. Valszeg azért mert olyan szinten kinyírták az eredeti
    karakterét hogy már be sem tudják rakni a főbb sztorikba.
    Rollins 3 övet kapott nofene. Mondjuk ahogy megkapta az is olyan tipikus ” rollinszos” volt. Ryback meg mehet megint a padra.
    Az Egy Besenyő Csodálatos Élete című szappanopera nekem már kifulladt.
    Örültem hogy Cena legalább a kisebbik övet visszavette, és nem a futóbolond cipeli magával. Viszont tőle is elvehetnék egy jó meccs keretében.
    Egyébként ki ellen lesz meccse?
    Díva szekció nekem felejtős, teljesen kifulladt a sztori, jelenleg a Bayley vs Banks meccset akarom pótolni. Paige meg döntse már el hogy heel vagy face.
    A TT osztály a Dudleyk miatt élvezhető, a New Day jó csapat de a gimmickjük még mindig borzasztó vagy még rosszabb. Védjük az asztalokat, trombitáljunk mint egy hülyegyerek.LOL.

    Kedvelés

    1. Úú, a jó Punk-Y2J feud. Köszi, h eszembe juttattad. De punk már nem jön vissza. Pedig akkoriban ő tartotta a víz felett a WWE-t.

      Kedvelés

      1. puncika 1 x úgyis visszatér a wwe be,ez 100 %
        Van az a pénz ugye…nem ma nem holnap nem idén,nem jövőre,lehet nem 5 éven belül,de biztos,hogy visszafog jönni.
        Amúgy a feudjuk Jerichoval fergeteges volt.Sörrel leöntés alázás stb lol piszok ez a heel Jericho,de imádom!és hiányzik…

        Kedvelés

  4. bő másfél hónap kihagyás után gyorsan átolvastam a történéseket, látom nem változott semmi. :(:
    ugyanazok a béna feudok, értelmetlen döntések a kreatívoktól, tehetségek elpazarlása, ésígytovább. mindenki végigverte Bo Dallast, a lányoknál volt egy kis csapaton belüli cicaharc (najó, ezt nevezhetjük valamiféle sztori kezdeménynek), KO végigvert mindenkit, a TT szekció belefulladt a DB és a ND közötti bohóckodásba, Strowman ahogy sejtettem kb egy hónapra volt elegendő látványosság, Cena szimplán Cena, Cesarot megint szivatják, a legendákat elveretik és megsérülnek – de azért tovább kockáztatják az egészségüket, Rollins megint elszalad, Ambrose biodíszlet, Wyatt pedig csak mondja tovább a hagymázas jóslatait a büdös nagy semmiről. az egyetlen pozitívum Kane elmejátéka, nagyon szórakoztató ahogy adja a bebogyózott cukipofát, pedig. 😀 csak azt sajnálom hogy az NXT adásokra sem volt időm, remélem valahol még vissza tudom nézni majd.
    ezt a RAW-t most azért megnézem, kicsit már hiányzik, meghát a HIAC előtti utolsó, azt meg szeretem. annyi reményem van perpillanat, hogy hétvégén véget ér a high school musical és a family feud, és hogy Kane elveszi az övet Rollinstól (pritiplíz).

    Kedvelés

    1. Üdv újfent a süllyedő hajón! Jó kis összefoglaló. Tényleg ez volt, és egy fikarcnyival se több. Tylernek elvileg készülnek a vásárolható cuccai, és végre valahára debütálhat, én a HiaC-on lévő Cena nyitott kihíváson látom legnagyobb sanszát. De jobb lenne, ha még maradna szegény, pont mikor NXT átalakulások előtt van, persze rohadt frusztráló 5 évet eltölteni hivatalosan fejlesztési központban, de itt ki fogják nyírni, és ahogy írtam lejjebb Ziggler 2, vagy még annyi se lesz belőle. Crowe közben kapott részlegesen új kinézetet! Ezt így halkan jegyzem csak meg. Főleg, hogy Cellen most Roman bitang nagy túlerővel fog szembenézni, lényegében most négy fős a Wyatt família, mellette pedig maximum Dean állhat, ez még mindig kettő hiány, Randy meghát sérült és….áh befejezem. Reménytelen. Hány esetet írtam már megfelelő Crowe debütre elmúlt hónapokban? 2-3-4-et? Ha jönne is elcsesznék az egészet, és komplexitását tekintve inkább nem ölnének bele semmi energiát és egyenes út a lowcardba,,,,,Dean pedig teljes mértékben megkapta a háttértá….kisegítő szerepet. Nem építették le a karakterét, nem küldték jobbernek, egyszerűen elfelejtették és Roman árnyéka lett. Rollins egy centit nem lépett előre, folytonos kikacsintgatások a face turn felé, hogy ne legyen halál random, ha mégis meglépnék a következő 4 évben, de semmi…őt is Kane menti meg, aki viszont aktivizálta magát és látszik, hogy ha komolyabb szerepet kap egy pankrátor, még 50-hez közel is tud teljesen vállalhatóan szórakoztató lenni. Owenst levizezték, aztán benyugtatózták és végül kiküldték a ringbe napról napra, fegyvertára vagy megnegyedelődött az első két Cena elleni meccse óta, karakterét pedig tettek terén beskatulyázták a menekülök mert rosszfiú vagyokba, egyedül mikrofonnal tud még jókat hozni, de nevetséges, hogy azt is ilyen superstarson -igen bevallom, én azt múlthéten néztem, értsd végigpörgettem, hogy mit szenvednek benne, és volt egy jó Kevin szegmens-. Cesaronak kijutott az évi 2 hét push. Rusev hánykolódik az értelmetlen szerelmi történetekben, a vicc kedvéért ő még egész szórakoztatóan is csinálja. TT vonal ahogy írtad, egy szóval nem érdemel többet. Női részleg konkrétan meghalt, hasonló redukció folyt végbe, mint Owensnél, hogy a Bellák is tudják tartani az új lányok tempóját. Nagyjából ennyi még, amivel megtámogatnám pótlási vágyadat az adások visszanézéséhez. NXT-t jók voltak, volt pár botlás azokban is, viszont Bayley és a Boss mocsokjókat meccseltek.

      Kedvelés

  5. Ezévi legszarabb Raw. Kész. Tény. Kevés alapanyagból szart főzni kisebb bűn, mint olyan mennyiségű és minőségűvel, mint amit a mostanihoz kaptak és nem voltak képesek egy centivel sem feljebbtolni az elmúlt hetek színvonalát. Mindent elcsesztek benne, amit csak lehetett. Legendák értelmetlen visszajövetele,,,,,Taker – Lesnar meccs kurvrarossz promója, közönség kb le se tojta őket, de unblock a legendákat se. ND megint nyer. Újabb kifulladt díva meccsek. Újabb elalvós Ryback meccs. Henry újra veszít. A vég meg a világ szégyene volt. Először is kilóméterekről látszott Rollins húzása, másrészről mi volt ez a Rowan visszatérés?! Harmadrészt Renee elmehet a francba, hogy beharangozta, hogy Deannek ÚJ partnert kell találnia, így lebegtetve a lehetőségét egy új NXT-s felbukkanásának,,,,,Deannek most akkor nem is lesz meccse, vagy gyorsan beleírják a Romanes cellásba, hogy ott jönnek a b vágányosok,,,,de még úgy is egyel kevesebben, őőő kettővel kevesebben lennének Ambroseék, talán mégis lesz harmadik….jajj istenem nehogy ide hozzák be Tylert mert sírva fogok fakadni, neki most a HiaC-on kell Cenát legyőznie valami mocsok undorító módon. Áh, úgy is elcseszik a debütjét, és Ziggler 2-t csinálnak belőle,,,,,,,,pfujj mi volt ez az adás. Egyszerre ilyen mértékű haragot és elkeseredettséget ebben az évben még nem éreztem WWE termék iránt. Pedig aztán voltak itt ihaj gálák már,,,,,,

    Kedvelés

    1. uhh, ha ilyen szar akkor lehet mégsem nézem meg. :DDD inkább visszanézem az NXT-ket. amúgy Ambrose-t továbbra is szeretem, ilyen ez ha az embernek lesz egy kedvence, de már nem várok semmi pozitívumot vele kapcsolatban. marad középkategória forever. juteszembe, szerintem Crowe-t is elfelejthetjük, ez az amit *én* sosem fogok megbocsájtani a wwe-nek, hogy így elpazarolták a Switchblade Conspiracy-t.

      Kedvelés

  6. Amikor megláttam a hivatalos oldalon, hogy Rollins tag teamel Ambrose és Reigns-el komolyan azt hittem látunk valami pörgős, akció dús adást ,kicsit Architect + a bro-k, vagy kicsit Shieldesen,de NEM! Bazdmeg NEM! Rollins-t kivették ebből mielőtt még értelme lett volna az egésznek.. komolyan állandóan csak nézek,hogy a kreatívoknak mi a faszom baja van. Vagy tényleg Cena és Vince ilyen agy sorvadt,fantázia szegény emberek?! Grat ismét.. 😀

    Kedvelés

  7. Hát először is a “What” szót akkor mondják, ha unalmas és hell a karakter nem értem Reigsn-nél is mondták.. A másik ez volt Rowan visszatérése? Azt hittem összeeresztik a fekete báránnnyal mikor visszatér… Szar… és a Démon Kane sehol… Egy PPV Show előtti RAW ilyen szar legyen, hihetetlen….

    Kedvelés

  8. Egy dolgot kiemelek: Mikor Taker beszélt, mondott egy hatalmas igazságot, ami véletlenül pont beleillik a feudjába: “Amikor elveszel mindent egy embertől, az az ember már úgy harcol, hogy nincs mit veszítenie!”

    Kedvelés

  9. Meg se néztem csak az utolsó meccset…. És mire is számítottam.
    Seth elmegy és 2 spear… Az utolsó ritka gyenge volt ._. … De rowan vissza jött és 4 tagú a család lehet survivor seriesten ők fognak meccselni… Kiszámítható nem mondtam újat

    Kedvelés

  10. Istenem.Rendesen megkönnyeztem, hogy Stone Cold ismét itt van.Egy óriási legenda.Talán az egyetlen olyan ember, akinek rajongótábora vetekszik a halott emberével, sőt…..Erre meg csak dumálni jött vissza, na szép.

    Kedvelés

    1. Ezekielt nagyon sajnálom.. egy Ryback/Batista keverék lehetett volna és nem mint ezek a kecske maszkos birkák hanem mint egy állat kb. 😀 de igen Cenának kell a hely minden felé.. 🙂 Justin Gabriel után Ezekiel,Rey Mystero, szerintem lassan Cesaro ,Mark Henry is beleun majd ebbe az egészbe.. 1 emberért áldoznak akár 10-et is csak a (sajnálom hogy ezt mondom) kölkök miatt..

      Kedvelés

  11. Kalap szart nem ért az egész.

    Stone Coldot imádom,de ezért kár volt visszatérnie.Rick papa már nekem unalmas,mindig jön,de..nem érdekel.kancsi jancsi hbk-át sose bírtam,de elismerem nagyon tehetséges,és jó feudokat,meccseket tolt anno,főleg a halott emberrel.Volt itt Undertaker,lesnar,de ezért nekik is kár volt..És ennyit a legenda szegmensről..
    Tudjátok mennyire szeretem a rég múlt nagy harcosait,az igazi legendákat.Itt volt 4+1,mert lesnar is legenda amióta megtörte a streaket..még se élveztem,untam pffff szánalmas vásári komédia,a béka segge alatt lévő nézettség megmentésért pffffff

    Nocsak,nyertek a 3 d fiúk,ők i slegendák,de lehet,nem nyerik most meg az öveket.Imádom őket is mindig elmondom,de unom már az egész feudot a trombitás hattyúkkal.Bezzeg a doom ivadékok!!Na velük aztán kur.. jó feudot nyomhattak volna de neeeeem,minek.Elég volt nekik kóstolónak..

    veszett kutya legyengítve megalázva ismét kikap..szánalmas,főleg h a vicc bajnoktól

    henry mikor vonul már vissza?Ezt nézni se bírom..már nem..nagyon sajnálom,hogy így fejeződik be a legendás karrierje.

    beretta vs cezaro meg a többi.Ne néztem meg,hiába imádom ezt a kettőt.Minek?Szánalmas,h nem tudnak mit kezdeni velük,így egybe rakják őket,és majd lesz valami..Mind többet érdemelne!Mind!!!
    mr mib misis luzer nem több.És már nem is lesz…kár volt elpazarolni rá a táskát.

    Wyatt family vs csicska…

    Ilyen meccs nem volt.Visszatér vörös szakáll,aminek tökre örülök,erre harperke sehol..csak a szörny rt.Tudja mindenki,hogy az alap felállásban kellett volna harcolniuk..de mindegy.
    Ismét összeállt a csicska ..rövid időn belül 2x,legutóbb 1 meccsre,júdás szívott,most ismét elárulta őket.Annyira kiszámítható az egész..Szar meccs volt,nem tetszett.Annyira imádtam a két csapat meccseit,de ezt untam,tekergettem,ásítoztam..Viszajön vöröske szopni?Ennek mi értelme?Hol van harperke?Van nekki fan clubja,ala Jericho stb he he jópofa,de hol van?
    A meccs..átlagos volt nekem.Ez a szörny rt egy nagy 0…semmit nem tud csak müzlisen 3 mozdulatot..Wyatt ..a jövő.Nem voltam elájulva tőle.Persze csaláshoz folyamodtak a tesok he he.szánalmas.Az egész legendás feudokat,ami tanítani lehetne,na azt köpték most szembe ezzel a ratyi meccsel.
    Most már biztos,hogy Wyatt nyer,és remélem 4 tagú lesz a család,nem pedig felválltva jönnek a démonok..

    Kedvelés

  12. Mit mondjak erről?Kalap szart nem ért az egész.

    Stone Coldot imádom,de ezért kár volt visszatérnie.Rick papa már nekem unalmas,mindig jön,de..nem érdekel.kancsi jancsi hbk-át sose bírtam,de elismerem nagyon tehetséges,és jó feudokat,meccseket tolt anno,főleg a halott emberrel.Volt itt Undertaker,lesnar,de ezért nekik is kár volt..És ennyit a legenda szegmensről..
    Tudjátok mennyire szeretem a rég múlt nagy harcosait,az igazi legendákat.Itt volt 4+1,mert lesnar is legenda amióta megtörte a streaket..még se élveztem,untam pffff szánalmas vásári komédia,a béka segge alatt lévő nézettség megmentésért pffffff

    Nocsak,nyertek a 3 d fiúk,ők i slegendák,de lehet,nem nyerik most meg az öveket.Imádom őket is mindig elmondom,de unom már az egész feudot a trombitás hattyúkkal.Bezzeg a doom ivadékok!!Na velük aztán kur.. jó feudot nyomhattak volna de neeeeem,minek.Elég volt nekik kóstolónak..

    veszett kutya legyengítve megalázva ismét kikap..szánalmas,főleg h a vicc bajnoktól

    henry mikor vonul már vissza?Ezt nézni se bírom..már nem..nagyon sajnálom,hogy így fejeződik be a legendás karrierje.

    beretta vs cezaro meg a többi.Ne néztem meg,hiába imádom ezt a kettőt.Minek?Szánalmas,h nem tudnak mit kezdeni velük,így egybe rakják őket,és majd lesz valami..Mind többet érdemelne!Mind!!!
    mr mib misis luzer nem több.És már nem is lesz…kár volt elpazarolni rá a táskát.

    Wyatt family vs csicska…

    Ilyen meccs nem volt.Visszatér vörös szakáll,aminek tökre örülök,erre harperke sehol..csak a szörny rt.Tudja mindenki,hogy az alap felállásban kellett volna harcolniuk..de mindegy.
    Ismét összeállt a csicska ..rövid időn belül 2x,legutóbb 1 meccsre,júdás szívott,most ismét elárulta őket.Annyira kiszámítható az egész..Szar meccs volt,nem tetszett.Annyira imádtam a két csapat meccseit,de ezt untam,tekergettem,ásítoztam..Viszajön vöröske szopni?Ennek mi értelme?Hol van harperke?Van nekki fan clubja,ala Jericho stb he he jópofa,de hol van?
    A meccs..átlagos volt nekem.Ez a szörny rt egy nagy 0…semmit nem tud csak müzlisen 3 mozdulatot..Wyatt ..a jövő.Nem voltam elájulva tőle.Persze csaláshoz folyamodtak a tesok he he.szánalmas.Az egész legendás feudokat,ami tanítani lehetne,na azt köpték most szembe ezzel a ratyi meccsel.
    Most már biztos,hogy Wyatt nyer,és remélem 4 tagú lesz a család,nem pedig felválltva jönnek a démonok..

    Kedvelés

  13. A meccsek többségét meg sem néztem, mert minek, ha oly egyértelmű minden?

    Néhány dolgot meg kell említsek:
    -Mark Henry-nek ez az utolsó hónapja itt a wwe-ben, erre megint szétalázzák. Christian-féle méltatlan búcsú.
    -Nem értem Ric miért támogatja ezt a tehetségtelen kis taplót.
    -És sosem mondtam ilyent emberre, de most kimondom: john széna és nikki bella dögöljön meg, mert most már rohadtul elegem van mind a kettőből.
    -John széna nem méltó arra, hogy HardCore legendákkal párosulva harcoljon. Ez a mérkőzés, amit produkált az legendagyalázás volt. Persze, hogy nem kopogtathatták, mert ő az igazi legenda, kopogtassanak mást helyette.
    -Az idióta nikki implantátum bella is nagyon sokszor nyer, mintha neki is valami streak-et állítanának fel vagy a széna-féle pankrátort akarnak belőle csinálni, de az emberek nem hülyék, mert őt is eléggé fújolják, de az ostoba kislányok meg imádják őt azzal a gusztustalan nagy otromba seggével.

    Meglátjuk mi lesz a HiaC-en.

    Kedvelés

    1. Senkivel sem fog megküzdeni. Konkrétan ez volt az “utolsó” mérkőzése, mert a HiaC után szabadságra megy. (Hála istennek.)

      Kedvelés

      1. a HiaC-on lesz egy Open Challenge…hirdették is az adás alatt..és lehet Tyler jön ellene mert valamelyik nap olvastam hogy a Main Roster közelbe van szóval minden lehetséges…

        Kedvelés

        1. Minek jön illetve megy ellene bárki is?Úgyse lehet őt legyőzni…ez nem segítség meg felfuttatás,hogy minden újat is megver..

          Kedvelés

          1. Lehet, de mivel SuperCena forgatni megy, szinte biztos, hogy el fogja veszíteni a Bajnoki címét. Nagyon reménykedem, mert sok értelme nincs annak, hogy mindenkit kihív, de soha nem veszít.

            Kedvelés

        2. Csak nehogy ő vegye el tőle az övet. Ne érts félre a tudást elismerem de karakterileg a WHC bajnokhoz hasonló nyommer. Nem is igazán értem mit keres még itt és miért nem mondjuk a ROH keretein belül űzi az ipart.

          Kedvelés

  14. Nekem elég volt elolvasni a leírást,az adást meg se nézem.De a véleményekre kíváncsi vagyok.
    Gondolom azért nyert most mindenki akit utálok ,mert a HIAC en veszíteni fognak.

    Kedvelés

Vélemény?