Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. augusztus 24. – Fordulatos adás Brooklyn-ból

raw150824

2015. augusztus 24-én a RAW a SummerSlam-et követően szintén a New York-hoz tartozó Brooklyn-ból jelentkezik, ahol legelőszőr megtekinthetjük Triple H és Seth Rollins beszélgetését a Backstage-ben. Itt Hunter kijelenti, hogy Rollins nagy ellenfeleket volt képes legyőzni az elmúlt időben és emiatt már nem a cég jövője, hanem a cég jelenje és a cég embere lett. Ígért neki valamit Hunter a SummerSlam előtt, ami úgy szólt, hogyha legyőzi John Cena-t és megszerzi mindkét Bajnoki övet, akkor a cég csináltat neki egy szobrot a szervezet egykori legendái mellett. Oda is sétálnak ehhez a kiállításhoz, ahol egymás mellett díszeleg Bruno Sammartino, Ultimate Warrior és André The Giant megmunkált alakja. HHH ahogy bejelenti Seth-nek, hogy a mostani adáson végre megkaphatja azt, amit megérdemel, Rollins a COO nyakába borul és kijelenti, hogy tiszta szívéből, őszintén köszöni ezt.

Az arénában legelőször Brock Lesnar zenéje szólal meg, amire a Bestia mellett Paul Heyman érkezik. A SummerSlam estéjén Undertaker ellen harcolt a “Conqueror”, ahol egy eléggé furcsa végeredmény született. A Dead Man nem tudott kiszabadulni a Kimura Lock-ból, ami miatt úgy döntött, hogy feladja a küzdelmet. A ringmester kiszúrta a feladást és megkongatta a gongot, ami a csata végét jelentette. Lesnar ünnepelni kezdett, ám a játékvezető nem vette észre, hogy a Phenom szeretett volna kiszállni a küzdelemből, így tovább folytatódott a csata a gong megszólalásától függetlenül. Undertaker ekkor hátulról ágyékon vágta ellenfelét és elkapta a Hell’s Gate nevezetű Finisherjével, amiből nem tudott már Brock kikecmeregni és elájult a ring közepén. A játékvezető Taker-t, míg Paul Lesnar-t hirdette ki a csata győztesének…
A szorítóba érve Paul szokás szerint bemutatkozik a rajongóknak, majd felteszi a kérdést, hogy mi a pokol is történt ebben az arénában tegnap este? Undertaker 25 éves WWE karrierje alatt egyszer sem adta még fel az összecsapást, egyedül most, Brock Lesnar ellen kényszerült erre. A Bestia ezzel átírta a történelemkönyveket és újabb rekordot állított fel…de kezdjük inkább az elején. Lesnar elutaztatta a Phenom-ot Suplex City-be…Brock elkapta ellenfele karját a Kimura-val. Ekkoor megjelenik egy videó a kivetítőn, amin tisztán látszik, hogy amíg a bíró a történéseket Taker bal oldaláról figyelni, addig a jobb kezével a Dead Man feladja az összecsapást. Paul kijelenti, hogy a videó nem hazudik. Hiszen neki is vannak gyerekei és jó dolog látni, ahogy megörülnek a Mikulásnak vagy a Húsvéti Nyuszinak, de az igazságot nem tagadhatjuk le. Ugyanígy nem jelenthetjük ki, hogy Undertaker halhatatlan, hiszen tegnap este Brock Lesnar végzett vele, mint ahogy mindenki láthatja. Ez a feladás pedig csak annyit mondott Brock-nak, hogy: “Jobb ember vagy mint Én, Jobb pankrátort vagy mint Én, Jobb harcos vagy mint Én”. Teljesen olyan volt, mint egy középiskolás fiú, aki a partvonalon hever a focipálya közepén és könyörög a nagyobbaknak, hogy ne rúgják szét a seggét.
Paul kijelenti, hogy mindenki látta azt a pillanatot, amikor Taker feladta a csatát, ám csak egyetlen ember merte kikiáltani Brock-ot győztesnek, aki nem más volt, mint a ringmester. Ez az Úr tisztában volt azzal, hogy mi is történik valójában és képes volt egy jó döntést hozni. Bizonyára látta, hogy a Dead Man feladja a küzdelmet és hogy semmi esélye nem volt a menekülésre a Kimura-ból, amivel eltörte volna Lesnar a karját. Viszont nem csak a szájukat szeretnék jártatni a RAW legelején, ezért Paul kijelenti, hogy azért jöttek, mert egy visszavágót akar Brock Undertaker ellen. Heyman nem azt akarja, hogy bárki azt higgye, hogy ez egy WreslteMania kihívás. Nem a következő PPV-n akar Lesnar harcolni a Dead Man-el, sőt nem egy hét bármelyik napján…Csakis hétfőn, sőt csakis a mai hétfőn, itt és most a RAW-n!
Ahogy ezt elordította Paul egy rövid várakozást követően Bo Dallas zenéje szólalt meg és a Szupersztár a ringhez érkezett. Itt elmondta, hogy van egy rossz és egy jó híre Brock-nak…A Rossz, hogy az előző este vereséget szenvedett, mert elájult, ám a jó az, hogy felébredt a szorítást követően. Mindenkinek vannak álmai, Lesnar-é, hogy képes legyen legyőzni Undertaker-t, ám amit ezért tennie kell, az, hogy hisz! Bolieve! Brock elkezdett mosolyogni, majd nekiesett Bo-nak. Egy Clothesline-t követően 5 German Suplex-et és 1 F5-ot osztott ki neki.

Lucha Dragons vs The New Day

A SummerSlam-en a New Day csapata sikeresen megszerezte második WWE Tag Team Bajnoki övét. A csatához a Lucha Dragons a sajátos stílusában, míg a címvédők ismét énekelve és zenélve érkeztek. A küzdelemben mindkét csapat eléggé átlagos teljesítményt nyújtott. Ahogy azt már megszokhattuk a hetek alatt, a Lucha srácok látványos ám nem túl hatásos mozdulatsorozatukkal nyűgözték le a rajongókat. Ám végül Big E. és Kofi képes volt a Tag Finisherjét értékesíteni, amivel megnyerték a csatát…A küzdelem után az ünneplésük azonban elmaradt, hiszen megérkeztek a Tag Team Legendák, a Doudley Boyz. A híres duó a ringbe sétált, ahol keményen elbántak a címvédőkkel, majd a közönséggel együtt ünnepeltek egyet. A SummerSlam utáni első RAW egy nagy visszatéréssel indult, vajon mit láthatunk még az adás hátralévő részében?

A Backstage-ben Stephanie és Triple H éppen tanulmányozzák azt a Seth Rollins szobrot, amit majd a cég fog kiállítani a legendák mellé. Rollins megérkezik a COO irodájába, ezért a Vezetőség gyorsan letakarja a meglepetést. A kétszeres Bajnok szeretett volna ismét köszönetet mondani, amiért ekkora bizalmat kapott a Vezetőségtől és, hogy nehezebb időkben is támogatták Őt. Végül kijelenti, hogy sokkal jobb ez a hely úgy, hogy Triple H és Steph itt dolgoznak főnökként.

Roman Reigns és Dean Ambrose vs Bray Wyatt és Luke Harper

Az előző este, a SummerSlam-en ugyanezt az összecsapást megtekinthettük, amiben végül Roman Spear-je és Dean Dirty Deeds-e után a Face csapat tudta megszerezni a győzelmet. Ezúttal is nagyon közel kerültek hozzá, hiszen Luke a ringen kívülre került és Bray kapott egy jókora Superman Punch-ot. Azonban amikor Roman a Spear-re készülődött a sarpkban kialudtak a fények és megjelent egy termetes fickó fekete kecskemaszkban. Levette, ám egy ismeretlen férfi volt, aki nekiesett Reigns-nek és Ambrose-nak. Egy kemény verésben részesítette őket, majd csatlakozott a Wyatt Family-hez…(Utána olvastunk és az új érkező többszörös aranyérmes az “Erős Emberek” versenyen, valamint Braun Stowman néven jelent meg a szervezetnél új szerződtetettként). Nem akármilyen debütálás volt ez, amivel a Wyatt Family-nek ismét három tagja van.

Ezt követően The Miz érkezik a ringbe, hogy megrendezze a Miz TV-t. Bejelenti, hogy a SummerSlam-en szemtanúi lehettünk annak, hogy az első Díva Elimiantion Tag Team csatában a PCB csapata aratott győzelmet. Ezúttal pedig Paige, Charlotte és Becky lesznek a vendégei, akik egyből meg is jelennek az arénában. A ringbe vonulásukat követően helyet foglalnak a hölgyek, akiknek egyből feltesz egy kérdést Miz, ami úgy szól, hogy Becky kopogtatta Brie-t, amivel kapcsolatban mit érez? Lynch kijelenti ,hogy nem az a fontos, hogy ki kopogtatott kit, hanem, hogy megnyerték az összecsapást. Charlotte szerint olyan az Ő Díva csapatuk a WWE-nek, mint egykor a Ric Flair féle Four Horsemen volt. A legkiemelkedőbbek és a legjobbak, akik valaha harcoltak a szervezet kötelein belül. Ez nem annyira volt már szimpatikus a közönségnek, akik ki is jelentették nemtetszésüket. Miz elmondja, hogy Ő is nagyon nagyra tartja Charlotte apukájának a munkáját, ami miatt elkezdte használni a Figure 4 Leg Lock-ot. Azonban a szőke díva szerint csak szégyent hoz apja örökségére…Miz ekkor kicsit értetlenül néz a hölgyre, majd elmondja neki ,hogy egy moziszár, valamint többszörös címvédő és jövőbeli Hall Of Famer-nek tartja magát, szóval inkább fellendíti és újraéleszti Ric örökségét.
Ezt követően Paige is megszólal, aki kijelenti magabiztosan, hogy a PCB képes lenne legyőzni minden nőt és minden férfit, akivel csak csatázniuk kéne. Emellett Ők a Díva Divízió kiemelkedő karakterei, akik újraélesztik a legendákat és vezetőként állnak fel a csúcsra. Ezt a Team Bella nem szerette volna tovább hallgatni, akik mikrofonnal a kezükben megjelentek a bejáratban. A Bella csapat elmondja, hogy náluk szerepel Nikki, akit már csak három nap választja el attól, hogy minden idők leghosszabb ideig uralkodó Díva Bajnoka legyen. Ezért is a legdominánsabb és legkiemelkedőbb Díva csapat a szervezetnél nem más, mint a Team Bella.

Team Bella vs Team PCB

A két trió nézeteltérései egészen addig tartottak, amíg egy kisebb pofonadogatást követően el nem kezdődött egy küzdelem közöttük. A köteleken belül már nem csak szócsatát fognak vívni és itt kiderül, hogy melyikük a dominánsabb csapat. A küzdelemben a Bella lányok tudták megszerezni a győzelmet, ám épphogy nem szenvedtek vereséget, ugyanis Paige képes volt értékesíteni a PTO nevezetű szorításos Finisherjét. Végül Alicia a befejezőjét követően kopogtatta az angol dívát és megnyerte a harcot a triójának.

A ringbe ezt követően King Barrett érkezik, akit a Tag Team partnere Stardust követ. Ám nem valósult meg ezt a csata, mert Barrett-et megtámadta az egykori Cody még a küzdelem elindulását megelőzően. Neville érkezett, aki pedig neki esett Stardust-nak és látványos mozdulataival kicselezte a “Csillagot”. Végül a Highflyer készült értékesíteni a Red Arrow-t ám nem volt rá lehetősége, mert az alsó kötél alatt Stardust kicsúszott a ringből és távozott.

Lilian Garcia jelentette be, hogy most a ringbe nem más érkezik, mint a SummerSlam házigazdája, aki egy eléggé váratlan támadást indított John Cena ellen. Ezzel pedig segédkezett Rollins-nak, hogy megszerezze mindkét Bajnoki övet. Jon Stewart sétál a ringbe, akinek egyből elkezdi a “Thank Youg Jon” mondatot kántálni a közönség. Stewart elmondja, hogy bizonyára sokaknak meglepő volt, amit tett, ám sokan boldogok voltak emiatt. A gyerekek, akik viszont Cena-nak szurkoltak csalódottak és magyarázatot követelnek emiatt. Jon azért tette, amit tett, mert Cena már 15-szörös WWE Bajnok és ha még egyetlen egy címet szerzett volna, akkor beéri a hatalmas Ric Flair-t. Ezt viszont nem engedhette Stewart, hiszen neki az igazi és egyetlen WWE Bajnok nem más mint a “Nature Boy”…Ahogy ez kimondta Ric Flair jelent meg a bejáratban, aki egyenesen a szorító felé vette az irányt. A Daily Show egykori sztárja kitörő örömmel fogadta a Hall Of Famer-t, akit egy szoros öleléssel köszöntött. Flair elmondta, hogy egyszerűen megható, hogy ezt tette Jon azért, hogy a rekordja fent maradjon. Viszont előbb vagy utóbb valaki érkezni fog és megdönti ezt a számot. Stewart kijelenti, hogy 16-szor, már 16 alkalommal tudta megszerezni a WWE Bajnoki övet Ric és ezt nem lehet egyszerűen veszni hagyni. Flair szerint viszont az Ő ideje már lejárt és érkeznek a fiatalabb és lendületesebb pankrátorok, akik egyszer 16, sőt 17 övet is meg fognak majd szerezni. Ric teljes mértékben tiszteli John Cena-t és nem bánkódott volna, hogyha Ő lesz az, aki megdönti a rekordját. Jon nem igazán jutott szóhoz, ám pár pillanat múlva még a lélegzete is elállt, amikor John Cena megjelent az arénában.
A Cenation Vezetője a ringbe sétált, ahol mikrofont fogott, ahol kijelentette, hogy beszélnie kell Jon-al. Stewart nem igazán tudott, vagy csak nem mert Cena szemébe nézni és a földet bámulva kérdezte meg, hogy mégis miről szeretne beszélni vele a Szupersztár. John úgy gondolja, hogy tett, amit tett. Nem számít, hiszen egy nemes cél érdekében volt és a közönség nagy része egyet is ért vele ezzel kapcsolatban. Viszont arra kéri Stewart-ot, hogy gondoljon bele abba, hogy ezzel a támadással hozzásegítette azt a Bajnoki övhöz, akivel pár hónapja még viszálya volt. Seth Rollins nem csak a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki, hanem most már a United States övet is birtokolja. Azt a United States övet, ami az Egyesült Államoké, azt amit Cena Rusev-től vett el és minden egyes héten egy Open Challange-ben megvédett. Olyan Szupersztárok szerették volna megszerezni, mint Dean Ambrose, Sami, Neville, Stardust és Kevin Owens, viszont Stewart ezzel az akciójával egyenesen tálcán kívánta a díjat Seth-nek.
Stewart tovább folytatja a mentegetőzést, miszerint tiszteli John-t, amiért minden egyes este megvédte ezt az övet, valamint a kihívókat, akik próbálkoztak megszerezni tőle. Viszont ez egy hatalmas rekord volt, ami nem veszhetett volna el egyetlen egy szó nélkül. Sőt ha úgy nézzük ez egy újabb lehetőség John-nak, hogy ismét megszerezze a United States övet. Cena végül kijelentette, hogy ennek tudatában teszi azt, amit tesz…Felkapta Stewart-ot a nyakába és kiosztott neki egy AA-t, majd távozott az arénából.

A Backstage-ben Renee Young készített egy nagyon rövid interjút John Cena-val, ahol arról kérdezte a Szupersztárt, hogy mégis miért támadta meg John Stewart-ot. Erre a Cenation Vezetője azt válaszolta, hogy azt tette, amit tennie kellett. Tiszteli, hogy Stewart odaállt elé beszélni, viszont nem tudja elfogadni azt az indokot, amit a támadására adott neki. Most, hogy elintézte a beszédét Jon-al, ideje elcsevegnie Seth Rollins-al is…

Dolph Ziggler, Cesaro, Ryback és Randy Orton vs Rusev, Kevin Owens, Big Show és Sheamus

A 8 Emberes Tag Team mérkőzésen a Face Szupersztárok csapata tudta megszerezni a győzelmet egy RKO-t követően, amit Sheamus kapott. A csatát követően a vesztesek a ringben veszekedni kezdtek, hogy mégis kinek lehetett a hibája, végül viszont pár pofon is elcsattant. Rusev és Owens nekiestek Big Show-nak, aki kapott egy kemény Superkick-et és egy Kevin Bomb-ot. Miután a Bolgár és KO távoztak Ryback és Cesaro a magasba emelték az óriást, aki még egy jókora RKO-t is elszenvedett.

Az adás főeseményén Triple H érkezik a ringhez Stephanie kíséretében. A szorítóban már fel van állítva az a szobor, amit a cég Seth-nek ajándékoz és kiállít majd a legendák mellé. Először azonban szeretne Steph és HHH nagyon boldog 70. Születésnapot kívánni Mr. McMahon-nak, akinek eléneklik a “Happy Birthday”-t. A későbbiekben pedig végignézik Seth karrierjének mérföldköveit, amit követően megérkezik a WWE Nehézsúlyú Világbajnok, valamint a United States Bajnok. Seth ismét köszönetet mond a Vezetőségnek, majd kijelenti ,hogy a Bajnok itt van, amit követően készül, hogy megpillantassa a szobrát. Hunter és Steph is izgatottan várták, hogy milyen reakciója lesz a közönségnek, valamint Seth-nek, amikor meglátják a mesterművet. Végül mindenkinek elállt a lélegzete, hiszen a szobor nem más volt, mint Sting!
Az Ikon megjelent a RAW-n, akit mindenki csak bámult és nem tudták hova tenni az Ő jelenlétét. A Vezetőség egyből kisietett a ringből, Seth pedig megtámadta az érkezőt. Viszont nem volt sok szerencséje Sting-el szemben, hiszen egy Stinger Splash-t követően kivágták a ringből.

Az adás befejezésén Sting magasba emelte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, ami valószínűleg egy kihívás volt Rollins-nak….A RAW hihetetlen jóra sikeredett, amin több visszatérést és egy váratlan ám ütős debütálást is megtekinthettünk. Ha ilyen adásokat fog összehozni a cég, aligha lesz okunk panaszra…

107 gondolat “WWE RAW 2015. augusztus 24. – Fordulatos adás Brooklyn-ból” bejegyzéshez

  1. Úgy látom rekordot döntött az egy adás alatti hozzászólások száma. Köszönjük, hogy ilyen aktívak vagytok! 🙂

    Kedvelés

  2. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/08/wade-barrett-otthagyja-wwe-t.html?m=1

    Legutóbb amikor face volt kereken 1 adásig…nagyoooon kifütyülte őt a közönség,amolyan müzlisen.Maj köv adásban heel volt és imádták.Neki ez áll jól,nem kell erőlretni aface turnt,Bár akkor lehet nagyobb lehetőséget is kaphatna..Kár lenne,ha csak mint az egyik legnagyobb jobber emlékeznénk rá,a néhai nagy nexus vezérre.

    http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/08/tovabb-bovulnek-wyatt-ek.html?m=1

    wtf???Talán jön a a Wyatt hugica,s így lesz családtag?Mert csak nő lehet abigél,ugye aki már rég meghalt.. “aki beteg elme szüleménye”de női Wyatt?Ilyen elborult beteg ötletet..de ilyenek kellenek ide..aztán visszatér erikecske is oszt 5en lesznek he he
    Na hogy ebből mit akarnak kihozni…úgy látszik hosszútávra terveznek a családdal,és ez ku.. jó!!!

    Kedvelés

  3. Direkt nem az ss en vetették be a szörnyeteget..mert akkor 2-0 lenne Wyatt javára,így meg 1-1 és jön a döntő..remélhetőleg mert nagyon unom atesokat.2-1 a Wyatt family részére.Nem tudom jelenleg elképzelni,hogy ezzel afelálással egyből veszítsen acsalád,bárki is lesz a meglepetés 3.tag..Én Goldbergre vagy a hegyomlásra tippelek,de a lesnaros vonal talán a legjobb..de nemsokára kiderül.

    Engem hidegen hagy a fő övek körüli bohóckodás..Sting egy isten,imádom,de bukovári lesz neki megint..Anno amit letett az asztalra,azt szégyenitette meg saját maga,hogy belement abba,hogy ide jöjjön awwe univerzumba,és belement abba,hogy az 1.meccsén triple h legyőzze,persze csalással..de a pénz a legnagyobb úr ugye..de sajnos bajnok nem lesz főleg nem 56 évesen,bármennyi is jól nyomja a mai napig.müzli lesz az,és 350 méteres márvány,gránit sírköve lesz amin az összes címe szerepelni fog…

    Kedvelés

    1. A Triple HHH elleni meccsével nem volt konkrétan nagy baj. Egy szépen felépített feud, jó meccs és győzött az egyik. Mindkettő van akkora név hogy legyőzhesse a másikat. Hunternek meg nagyon ártott volna már ha sokadjára is elveretik.
      A mostani Stinges dolog nekem se tetszik mert elvesz egy lehetőséget valakitől hogy bajnok legyen, mert ő biztos nem lesz az. Nem mondom hogy legyőzik, azt azért nem hiszem, de nem lesz bajnok így tovább élvezhetem ezt a ” kiváló bajnoki uralkodást”

      Kedvelés

      1. És nem volt azóta se visszavágó,de ne is legyen,unalmas triple h..Sting meg..kár érte,hogy csak beugrónak jó.
        Gondolj bele,mekkora meccseket tolhatott volna Udertakerral 20-15 vagy 10 éve…amikor erejük teljében voltak még.

        Kedvelés

  4. A NoC-ra ezek a meccsek várhatóak (nem biztos hogy ez lesz, én eddig ezt szűrtem le):

    ami várható:

    – Seth Rollins vs Sting – WWE WHC championship match

    – Dudley Boyz vs New Day vs PTP – TagTeam title match

    – Wyatt,Harper,Strowman vs Reings,Ambrose,????

    – Seth Rollins vs John Cena – United States championship match (remélem hogy nem)

    – Nikki Bella vs Charlotte(vagy Paige vagy Becky) vs Sascha Banks – Divas champ. match

    – Ziggler, Lana vs Rusev,Summer Rae – mixed tag team match

    – Stardust vs King Barrett vagy Neville – singles match

    – Ryback vs KO??? vs Cesaro??? – Intercontinental Championship match (triple threat)

    akik kimaradtak: Orton, Sheamus, Lesnar, Henry, Miz, Big Show

    Kedvelés

    1. Cenának aut jár egy visszavágó, de nekem mindegy is hogy ki de valaki sürgősen szedje
      el az övet a büdös csicskától. A WHC sajna úgyis nála marad, ez a Sting elleni dolog megint nem ér semmit, elvenni úgyse veszi ( a szikrát azért ébren tartom) így még sokáig kell ennek a vigyori nyomorultnak a képét néznem bajnokként.
      Ha meg tényleg Punk rekordjára mennek, akkor külön szégyelljék magukat mert ez a hiperfos bohóckodás amit bieber tol soha nem ér Punk uralkodásának a közelébe minőségileg( a 12-es NOC-ig).
      Sokan örömködtek itt hogy Cena ukott, pedig szerintem a nagyobbik rossz történt, ennek
      a no name buzinak mindent odaadnak a semmiért.Eszem-faszom megáll.

      Kedvelés

      1. Egyébként jól meccselt Cena ellen de azt akkor sem feledteti hogy Lesnar 10 perc alatt ribancot csinált belőle,Nesze a nagy dupla bajnokotok, számomra csak duplaegójú díszbuzi lett

        Kedvelés

          1. Gyors átpörgetem a Summerslamet, nem szeretnék mélyre menni.
            Az Orton meccs jobb volt mint az előző, Sheamust vártam, ő lett, de mivel 0 feud volt ezért pirhoszi győzelem.
            Nyertek a ” hősök” buktak a gonoszok, vajon kit kopogtattak?
            Rusev jót meccselt hál istennek nem pinnelték. De azért menekülnie kellett. Szerintem még mindig fut.
            Csajokat most kihagytam, tét nélkül bohóckodnak megint.
            A Kevin- Cesaro meccs klasszis lett volna, de mivel ez is csak töltelékmeccs volt feud nélkül, nem lett. A meccsnek LEEEEELKE van, de most nem volt.
            IC meccs jó volt szerettem végig nyomták a srácok, pörögtek kemények voltak élvezetes volt. Shownak nem rohangálni kell hanem bunyózni. Azt tud.
            Ha a family frost meccsből kiveszem azt hogy családi leszámolósdit akartak ebből kihozni, akkor fasza meccset láttam igaz más ereménre számítottam.
            A főmeccsbe nem akarok belegabalyodni, legyen elég annyi hogy pont az eredmény miatt lesz még folytatása ennek.
            Hájmen meg itt páran szerintem kurvára fejezzék be a sírást. Amit a bíró perpill. nem lát
            azt nem tudja értékelni, a videotech. nem meccs közbenre való hanem utánra.
            Ha ide behoznák akkor nem kéne bíró, ja hát persze nem is lehetne csalni és akkor biz
            buzzancs bieber azonnal mehetne a levesbe.
            Lehet pár dologgal túlzok.

            Kedvelés

        1. Ugye tudod, hogyneki ez a karaktere?Itt mindig mindenki azért panaszkodik, hogy nemnyomatják a tehetségeket.Hát akkor Rollins mi?Lehet, hogy nagyon ellenszenves a karaktere, de mégis jó, mert vált ki valami reakciót az emberekből, ahogy belőled is.

          Kedvelés

          1. Mindent amit írtam azt a karakterről írtam. Szegénykémnek olyan vérgyenge a karaktere,hogy teljes mértékben leamortizálja az övet. Nem tudsz leülni és nézni a köv. meccsét úgy hogy na most megint megmutatja miért is ő a bajnok. Szerencsére kinőtte a hobbitokat, szörnyecskéket, maga tolja, aminek meg is lett az eredménye a BG-on.
            Ha azt a sztorit és meccset normális módon felépítik, akkor most lehet nem fújnék rá ennyire.
            Egyébként Rollins az egyetlen aki kapott valamit a tortából. Most még a US öv is nála van és megint Cenával meccselhet. A többiek meg nem tudnak mit kezdeni magukkal,
            ezeket a töltelékfeudokat kezdem unni.

            Kedvelés

  5. Kis nosztalgia

    Anno azért hájmennek is volt egy “stílusa”:D zakó baseballsapka,az is hetykén hátravetve,a lófarok meg hab a tortán

    Kedvelés

          1. Egészen pontosan 2010 óta nyeretlen és mindig övet bukott. Azért egy vezető karakternek ez egy elég gyenge mérleg.

            Kedvelés

    1. Ez de gáz. Persze könnyen lehet, hogy a MSQ Live Eventig még átírják a meccseket. És elképzelhetőnek tartom azt is, hogy ez a kiírás korábban került fel. Megnéztem pár esemény oldalát, Bostonban már csak a nevek szerepelnek (október 5. RAW). De szeptember 25-én Torontóban lesz Live, és bizony ott is vannak cím meccsek…

      Kedvelés

    2. Valszeg eljátszák azt,hogy müzlié lesz mindkét öv..szánalmas.A sok tehetséges panki meg csak pislog mint hal a szatyorban.

      Kedvelés

      1. Először us bajnok lesz müzli isméééét majd világbajnok..a visszavágót is bukja majd júdás,és azután lesz face..remélem nem lsnar megy majd az övért/övekért mert ismét egy feud a müzlivel dögunalom lenne..Az öveket meg 2 külön embernek kell birtokolnia,nem egynek.

        Kedvelés

  6. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/08/tervek-us-cimmel-dupla-muszakban-rollins.html?m=1

    Nem tudjuk még hogy,de biztos,hogy müzli lesz ismét a világbajnok..Sting ergo csak töltelék,és Kane ha visszatér..menne az us övért?Vagy csak bosszút áll,mert ő ilyen kedves he he
    Nem sokáig lesz bajnok júdás,főleg,hogy már hónapok óta emlegetik a feudját triple h val,ahol már face ugye.
    Nagy kavarások mennek itt,normális sztorit meg nem tudnak kreálni.lesnarbol simán kinézném,hogy duplán bajnok,jol is állna neki 2 címvédés 1 este,pl Sting vs lesnar milyen finom lenne!!!De ilyen persze nem lesz..
    A lényeg,hogy bármi is történjen,müzli lesz ismét a világbajnok..

    Kedvelés

    1. Valaki írta,hogy face turnt vettél..nem áll jól:D Szóval maradj inkább heel,köszi:D Amúgy Kane nem hiszem,hogy övet fog kapni,sajnos marad az,hogy minden jött-ment bohócnak lefekszik majd

      Kedvelés

      1. Nincs face turn,nem is volt nem is lesz.Eddig sokááááig az vol,h leirtam a véleményemet,jött pár no name suttyó,beugatott,lealáztam őket,sírva elkullogtak,jöttek újak,beszóltak,ócsároltak,véleményt persze nem írtak,csak velem foglalkoztak.Aztán a kedves illetékesek tiltottak elég sokáig…majd visszatértem ahogy a Wyatt family muahahahhahaha és azóta is írok,az aktuális adásokról,pankikról stb stb stb ti meg olvassátok és okoskodtok.Mindenki jól jár.
        Attól,hogy Én azt csinálom,amiért az oldal létrejött,leírom a véleményemet normálisan mindig,és nem kötöszködök,mert valójában nem kötözködtem sose,nem kötöttem bele senkibe ok nélkül,csak védekeztem,reagáltam,és úgy aláztam le a trollokot nem 1 x nem 2 x..most meg nincsenek,így csak a véleményem van meg pár másik értelmesé.Ez lenne a face turn?:D ne ratyiskodjuk
        Én itt egy egyéniség vagyok.Olyan,akiből nincs több és nem is lesz.Kiemelkedek az átlagból,és ez sokaknak furcsa,és szokatlan.Nélkülem üres és szomorú lenne ez a hely.
        MUHAHAHAHHAAHAHAAHAHAAAAAAAAAAAAAAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
        Mi az a heel?:D nem ismerem ezt a kifejezést.

        Kedvelés

          1. Rendezni kéne a címért egy king of the ringet és a győztes lesz a bajnok😃

            Kedvelés

  7. A Wyatt family története folytatódik.Sokan leírták őket,miután szétválttak,meg úgy se fognak újra összeállni.Nem a fa..t,Itt van.Teljes a család,és erősebb mint valaha.Ha meg erikecske muahahahahah is visszatér és 4 en lesznek..isten irgalmazzon az áldozataik lelkének.
    Nem lesz olyan aki megállítsa őket.Bár most se nagyon he he.
    Ez az új tag,egy állat.Egy igazi szörnyeteg.Brutális és kur..a erős.Lesz itt még sírás rívás és kórházba járás ha ha.

    Wyatt family,köszönjük hogy vagytok nekünk.

    Kedvelés

  8. Na ez már mindennek a teteje. Nem elég hogy egy kézbe adnak két övet, de még együtt is akarják tartani őket. És a többi addig mit csináljon, bohóckodjanak úgy ahogy mostanában?

    Kedvelés

  9. Az meg,hogy Taker 50 éves,kinéz 60 nak,Sting 56 éves!!és ugy harcol mint egy 30-35 éves..durva.A jó gének.

    Kedvelés

    1. Ehhez képest a WM-en nagyon ergya volt, látszott a dobásain, vetődésein, emelésein, hogy HHH segíti ki, meg csinálja a nagy részét. De mondjuk 56 éveshez képest ez is szép.

      Kedvelés

  10. Hát egyértelmű hogy 2015 legjobb rawja volt, az SS-t is simán veri ez az adás, ezt jobban összerakták, mint a nyár legnagyobb gáláját, XDD….. na akkor kezdjük:

    Lesnar, Lesnar, Lesnar, imádom baszki, az a faarc amivel bejött, Heyman az Heyman, semmi különös, az SS meccset Lesnar nyerte meg, ezt nem kell szépítgetni, tisztelem Takert, rengeteg mindent elért, de abbakéne hagyni, Lesnar ha akarta volna megeszi reggelire, bár igazából így is megette, alig bírt kimeni a ringből szegény, állítólag a végén még össze is esett…. na de visszatérve a raw-ra, hívja Takert, erre bejön Bo Dallas, majdnem behugyoztam a röhögéstől, én már akkor mondtam Bo te öngyilkos akarsz lenni vagy mi? 😀 RIP Bo Dallas :(, tehetséges kis pankrátor volt, emlékét megőrizük….. btw Heyman mikor mondta hogy a kedvemért egy F5-t, ah kész :D, meg mikor mutatta hogy csak 4 suplexet kapott, egy ötödiket, ah gyönyörű :D….

    New Day vs Lucha Dragons: 10/2, Dudley Boyz return: 10/100000000000000
    Nyert a nyú déj, ennyi értelme is volt, de aztán Dudlyék visszatértek, és kicsinálták a nagy bajnokokat, ők se sokáig lesznek azok, olvastam hogy full-ba jönnek vissza, szóval a Noc-on megis lesznek az új bajnokok, végre valami újítás a tt vonalon, bár a Sawft is felhozhatnák, de egyelőre örüljünk ennek is….

    Roman Reings,Dean Ambrose vs Wyatt Family : 10/3, Fekete bárány: 10/10
    Amint megláttam egyből azt mondtam átpörgettem a fenébe, de aztán mondom hátha lesz egy heel turn, így nem tettem, a meccs iszonyat gagyi volt, már épp mondtam hogy na Román megint supergirl punch, spear, azt nyer, már pörgettem volna tovább, amikor elsötétül minden, mondom WTF?, erre megjelenik ez a nagy darab állat, egy kézzel majdnem kibaszta Románt a ringből, tiszta Lesnar 2.0, megnéznék egy Lesnar vs Fekete Bari meccset nagyon :D, qrva jó ez a csávó, csak ne baszák el édes jó istenem mint Rowant, hatalmas karakter lehet belőle, kíváncsi leszek kimegy most Románékhoz, van egy tippem hogy Henry :D, hisz ki más lehetne :D….

    PCB vs Team Bella: 10/3
    Nagyon érdektelen volt, annyira hogy már nem is emlékszem rá, nyertek a Belláék azt csá, de kifog Bella ellen menni a Noc-on, mert valakinek muszáj lesz majd, ezt a csapatosdit most meg már lezárhatnánk végre…..

    Széna szegmens: 10/1
    Mi a fene volt ez? Stewart Flairt végett baszta hason szénát egy székel, aztán jön Flair, aki tiszteli szénát, aztán ez tiszteli azt, aztán amaz a másikat, aztán mindenki tisztel mindenkit, aztán a semmiből egy AA, uramjézus, bár legalább most valahogy kinézett az AA, és hihető volt hogy fájt Stewartnak, ezért adok 1 pontot…. uramisten, csak szénát, öv közelben ne lássam vagy 100 évig édes jó istenem….

    TagTeam meccs: 10/5
    A felét átpörgettem, nagyon uncsik ezzek a tag meccsek már, Big Show kapott egy elég érdekes RKO-t azt kb ennyi, meg KO meg Rusev is elverte, szegény 😦 …..

    na és a fénypont: Rollins vs Sting szegmens: 10/10
    én már előre tudtam hogy valaki lesz a szobor helyett ott, Stinget mondtam, de Kane durrant volna a legnagyobbat, nembaj ez is jó volt így, valószínű hogy Sting nem fog nyerni, mert HHH majd közbeavatkozik vagy valami lesz, de nem fog nyerni, de jó lesz látni meccselni, kíváncsian várom….

    egyszóval a sok rengeteg fos Raw adás után, végre valami értékelhetőt is kaptunk… egyszóval 10/7…. csak aztán nehogy megint 1 hónap ürességet kapjunk

    Kedvelés

    1. Így belegondolva,Kane sehogy se lehetett volna a szobor helyén,letakarva.
      Neki úgy kell visszatérnie,ahogy megszokott jelenni.A pokol tüzét hozva magával…felrobbantva az arénát.Nem meglepiként..

      Kedvelés

    2. Én arra is gondoltam, hogy Lesnar lesz a harmadik tag Romanék mellett. Egyrészt mivel szarrá verte Dallast, lehet jövő héten Bray bosszút akar majd állni, az utóbbi hónapokban többször volt ilyen (pl. Ryaback esetében). Másrészt 1-2 hete volt egy cikk a wwe.com-on, ami arról szólt, hogy Lesnar már minden óriást lenyomott a rosterben (fel volt sorolva Kane, Henry, Show, stb.) és hogy jelenleg nincs neki egy méltó ellenfele sem az óriások közül (meg a régi nagy nevek közül irkálták hogy ki lehetne neki jó ellenfél). Az utóbbi években sokszor észrevettem utólag, hogy olyan dolgok következtek be a wwe-ben, amit ilyen jelentéktelennek tűnő cikkek már pedzegettek. Meg eleve milyen sztoriba lehetne tenni Brockot?Ha belegondolunk, ugye Taker jó pár hónapig távol lesz, a főöv sztoriba tuti nem teszik be Lesnart, mivel direkt hozták el onnan, az IC öv ugyebár nála nem játszik, Kane pedig még nincs itt, szóval szerintem logikus is lenne betenni őt Wyatték ellen. Meg ugye a két shieldes ez ellen az egy ember ellen nem tudott semmit csinálni, szóval valami nagyon erős harmadik tag kell nekik, hogy legyen esélyük a teljes family ellen. Itt szóba jöhet Henry is, de ő már csak jobbolni jár ide. A meccsükbe meg belenyúlna Kane, a NOC-on, és kezdődhetne a Kane-Lesnar viszály. Persze valószínűleg ez egy álom marad…

      Kedvelés

      1. Érdekes elgondolás,jó,hogy vannak még itt elvétve értelmes emberek!
        lesnarrol irtam fentebb,hogy Taker után mi lesz veled fiam?Lehet az öv felé lökik,de ez az elképzelés tök jó és reális.
        Valóban ott a bosszú dallas miatt valóban lóg a levegőben lesnar Taker feud után,valóban kell egy 3.tag a 2 lókupec mellé,valóban erős egyed kell,nem játszberényi remete,valóban egy állat ez az új tag,s valóban csak henry és lesnar az aki mehetne ellene,vaaaaagy a hegyomlás!Mivel face turn lesz neki valszeg..ás pont beleillene a dologba óriások harca!Nade lomha csorikám,lesnar meg toppon van,persze a 10 évvel ezelőti énje a szrt is kiverné saját magából,de azért jó formában van.
        henry jobber,rusevvel “nem bír el”így ő nem lesz az.Vagy lesnar vagy a giga csokigolyó,de lesnar csak azért lenne csapattag a korábbi ellenfelével kentaurral,hogy kihivásként szembenézzen a szörnyeteggel?
        hmmmmmmmmmmm remélem lsnar lesz az vagy a hegyomlás,mert itt a szörnyeteg ellen csak egy másik szörnyeteg képes felvenni a versenyt.

        Kedvelés

        1. Mire leírtam,eszembe is jutott.És mi van akkor ha Goldberg visszatér?És ő lesz a 2 majom társa a démonok ellen?Az is mekkora lene már!!Goldberg te kiba..t állat!!Teee egyem meg a zuzád,hogy miért nem vagy itt.

          Kedvelés

          1. Anno Kane a szart is kiverte lesnarbol.Nem ma volt..nézd meg jó meccsek voltak azok.Visszatér,de nem lesnar ellen megy a júdás fajzat…is mással meccsel,de talán a bajnokok éjszakáján majd visszatér és közbeavatkozik.Stinget megveri,és júdást is.Stingel nem terveznek hosszútávra sajnos..így bajnok sem lesz,bármennyire is jó lenne ha rekorder lenne a nyuggerek között 56 évesen bajnok lol hatalmas lenne.Azt sugalná h fu..k you vince és fu..k yo júdás és fu..k you wwe Én még itt vagyok!
            Kezd izgalmassá válni ez a dolog.És az,hogy a 2 csicska együtt se bírt el böhömkével…A Wyatt family kegyetlenül erős volt mindig is.Fizikailag olyan szinten vannak,mint ..nem is tudom kikhez hasonlítani hirtelen őket.Kegyetlenek,durvák,bestiálisak,igazi szörnyetegek.És erre jön egy még nagyobb állat..A Wyatt family mint a főnix,feltámadt a hamvaiból s erősebb mint valaha!
            És Wyatt…a legzseniálisabb karakter hosszú évek óta.Ő a jövő.
            Mindenki temette őt is meg a családot is,és itt van.Jelenleg a legizgalmasabb szegmense a wwe nek ez a sztori muahahhahahaa

            Kedvelés

          2. Royal én még azt is eltudnám képzelni hogy cenat teszik be 3.-nak,mert ugye neki is volt feudja wyattal es most hogy jött Sting így most nem lesz feudja

            Kedvelés

          3. Most így belegondolva el tudnám képzelni, hogy Cena, vagy Széna, vagy müzli, vagy tudomisénmi még ezt az új Wyatt állatot is lenyomná.

            Kedvelés

        2. Showra én is gondoltam, az is fasza lenne:) De Lesnarban reménykedek leginkább. Egyébként egy Lesnar-Ryback-Cesaro team lenne az álmom Wyatték ellen, de ugye nyomatni kell a shieldet, akik anno ellopták az Expendabes team ruháit:)

          Kedvelés

        3. Érdekes, hogy Cesaro-ra és Ryback-re nem gondoltál, pedig te is számtalanszor elismerted fizikai erejüket. Mondjuk IC öv lenne a tét és becsatlakozhatna kentaur mellé Ryback, vagy jönne Cesaro és megmutatná, hogy 100 kiló alatt is el lehet kenni a nagy állatokat (a dupla suplexe után mindent elhiszek neki!) 🙂

          Kedvelés

          1. Gondolni gondoltam rájuk, de őket tuti nem teszik be ebbe a sztoriba. Az övek egyesítésével így is egyel kevesebb történet szál lett. Há hogy a f@szba nem? ! Két kedvencem Lesnar és Wyatték mellett! 🙂

            Kedvelés

      2. pár hónapja nekem már volt ugyanez a tippem, írtam is. bár csak Dean-Kane párosként, miután bekövetkezett az a szakadásféle a vezetőségben. még akár be is jöhet. 🙂

        Kedvelés

        1. Mikor Taker jött, szinte biztos voltam benne hogy Lesnart simán elveretik vele, igaz hogy hiteltelen lett volna, de mi másért hozzák vissza, aztán hála isten megjött az esszük, és nem tették, sőt, Lesnarból még nagyob állat lett, hogy feladatásra késztette Takert, aztán szegényt Bo-t kinyírta, na de most ugye Taker a WM-ig valószínűleg kiheveri ezt a kemény csatát, ott majd meccsel Lesnaral ahol nyerni fog, és így fog majd visszavonulni… na de addig ugye mi lesz Lesnaral, kötve hiszem hogy a NOC-on meccse lenne, ő ilyen töltelék ppv-kre nem szokott menni, sokkál inkább HiC vagy az SS-en fog meccselni, bár szerintem most egy ideig ő is pihire megy, bár remélem nem…. Lesnar általában a WM,RR,SummerSlam-eken szokott meccselni, ez idén pipa, plusz még BG is volt köztük, szerintem most ilyen pusztításai lesznek csak, és HiC-re mondjuk a maszkos Kanel lehetne egy ketrec meccsük, az nagyot szólna… kötve hiszem hogy berakják Romanék mellé, mert akkor face lenne, ő meg se nem heel, se nem face, ő csak van, és mindenkit elpusztít…. kíváncsi leszek mit kezdenek vele….

          Kedvelés

    3. Most már alig várom hogy Rowan visszajöjjön :DD Fekete vs Fehér maszk 😀 vaagy ő is beáll 4.-nek mert miért is ne ? 😀 szerintem hogy Erick lesérült ez neki egy lehetőség most hogy felerősítsék újra, sőt inkább ne is legyen maszk vs maszk álljon vissza újra családtagnak, egyáltalán nem baj hogy 4-en lesznek….így még jobban tudják őket erősíteni most gondoljatok bele ezek négyen bevennék a ringet nem lennék annak helyébe aki a ringben áll…és szerintem igenis meg kéne menteni Rowant, és ez a sérülés talán megteszi, végülis régen amikor Ryback Axellel volt TT-be mi volt Rybackel ? egy rúgásba szinte belehalt na és a sérülése után most ?

      Kedvelés

      1. Stowmannek éppen meccse van valaki ellen de visszatér Rowan és Wyatt azt mondja hogy meccseljenek de aki nyer az marad a családtag. itt nyer stowman de rowan egy meccsénél besegít neki és 4.-en lesznek
        Happy end

        Kedvelés

  11. uh,megvan az új kedvencem,Braun Stowman..mekkora állat ez az ember..csak ne basszák el.. Stingnek örülök,bár Kanenek jobban örültem volna..tényleg mivan vele?

    Kedvelés

    1. Visszavonom,nem volt langyos meccs.Milyen szánalmas más.Triókban esik ki a ringből békapofa,és addig kúszik mászik a ring körül,míg le nem “szakad”róla 😀 hát igen

      Kedvelés

      1. Nem értem miért zavar az, ha Ambrose-ról lteépik a trikót. Még ha a picsák miatt is van mit számít? Irigy vagy? Lassan már minden kommentedben megjegyzed pedig olyan jelentéktelen kis semmiség, hogy fölösleges is megemlíteni. No offense, de tényleg non-sens ez számomra :-??

        Kedvelés

        1. Szánalmas,hogy csak erre jó már csak,pedig kezdhettek volna valamit vele.És csak ez megy adásról adásra,szánalmas.Irigy?Neki kéne irigynek lennie rám.. 🙂 ennyi meg egy bambi.

          Kedvelés

      1. Utánanéztem ki ez a dög.Elképesztő amit elért.Nagyon erős.Egy igazi állat.
        Ha a karaktere jobb lesz a néma bologatós erő ember vörös szakálltól már jó..
        Persze a szuperhős ugy is leveri majd idővel,mert ő az uj müzli,mindig neki kell nyernie.
        Wyatt meg…egy igazi szörnyeteg.

        Kedvelés

        1. Ez a harmadik Wyatt tag nagyon brutál, te jó ég! Románt fél kézzel dobta hátra, mint egy rongybabát, superbitch punch is hatástalan volt, aztán Ambrose is kapott. Emberek, én már tizedszer nézem újra ezt a jelenetet és nem bírom megunni. El is felejtettem ki az az Erick Rowan. Ha elbasszák ennek a fickónak is a karakterét, én nemtudom mit csinálok.
          Sting vs. Rollinsnak gyakorlatilag semmi értelme, nem fogják még egyszer odaadni egy part time wrestlernek az övet..vagy öveket? Egy bajnoki címnek számít már az US és a WWE öv?
          Egyébként én is Kane visszatérésére számítottam, de ami késik, nem múlik 😀
          Bigshow face turn? igazából teljesen mindegy, neki már rég vissza kellett volna vonulnia, mert olyan lomha, hogy rossz nézni. Félre ne értsetek, én tisztelem a munkásságát, de nem hiába van az a mondás, hogy a csúcson kell abbahagyni…egyébként ebből a meccsből is csak annyi maradt meg nekem, hogy Lana szájbatekert jól néz ki.

          Kedvelés

          1. lesnar bukta a visszavágót júdás ellen,de ettől még mehet ujra az övekért,nincs kizárva.
            müzli is bukovári,tuti lesz itt még visszavágó,pont neki ne lenne..
            ott van Sting aki az övekért megy
            Visszatér majd Kane és agyon terrorizálja júdást,remélem az övekért megy ő is
            Ott van a kelták szégyene,táskája van,befogja idövel váltani
            Na,ebből mi a reális és mi a mese?
            lesnarnak Taker után ki lesz az ellenfele?Ő az övekért jött.

            Kedvelés

  12. Kane,a nagy vörös szörny nem tért vissza….

    Jó adás volt.A Dudley Boys visszatérése hatalmas most.Imádom őket.Most pár perc alatt többet csináltak mint alatt vonal 3 hónap alatt.Pár pillanat alatt végeztek a nagy “bajnokokkal” ennyit is ér a 3 majom.Örülök,hogy visszatértek és,hogy hosszútávú szerződést kaptak.Régen ilyen jó tt csapatok voltak mint ők!Ma meg..aki tehetséges az kuka,aki meg béna,az meg bajnok..
    Kane sehol…

    lesnar kapott kis játékszert.Csori dallas.Mondjuk sajnálni nem tudom.Értelme se volt az egésznek.
    Hol volt Undertaker.Be volt jelentve,hogy itt lesz..
    Kane sehol..

    Jobber berettáért kár.
    Kane sehol..

    A közjáték a face vs heel csapatnál ratyik voltak mind.hegyomlás face turn?Vagy csak beetetés?Ennyi tehetséges ember,és mindet egybe rakják..ezért tart itt a wwe..
    Kane sehol..

    Az,hogy szobrot kapott ez a fos huszár..és hhh és ő saját maga is a nagy legendákhoz méri magát..Ezzel a 3 legendát sértik és alázzák meg..Sting jött és kész.Nem hiszem,hogy bajnok lesz..más lesz itt.
    Kane sehol..

    A Wyatt family ismét teljes.Maga a meccs langyos volt,persze,h majdnme,ismét a szuperhős nyert volna..és akkor megjelent az új családtag.Mondtam nektek anno,nem csak 3 an vannak…Persze sztori szerint pont jól jött ki ez.
    Braun Stowman jó választás volt.Ez egy igazi állat.Egy igazi szörnyeteg,egy óriás.Tiszta izom,brutális dög.Jó választás volt.Nagyobb mint harperke meg a vörös szakáll Pedig ők se kicsik,sőt…
    Hát,ez rendesen odabasz..egyből elszenderedtek a tesók.Lesz itt még aprítás rendesen.Már csak az a kérdés,ki csatlakozik a tesókhoz?ha Sting a vicc bajnokkal feudol?
    Ha meg fel is épül vörike,nem hiszem,hogy visszaveszik a családba.4 en nem lesznek,pótléknak talán jó..Lehet nem is kár érte?Elrontották a karakterét,több volt ettől benne..
    Ez az állat,megmutatta mire képes a Wyatt family,amikor teljes.
    Az meg hogy tegnap is és ma is leszakadt véletlenül a felső békapofáról…annyira szánalmas.Minek erőltetik ezt?Persze a kislányoknak bejön,de szánalmas,ahogy az egész karaktere is.Ő már nem lesz itt senki,mert a tesoja seggépen nem sok rivaldafény éri,és ott is marad,mert csak erre jó ezek szerint.
    Az új családtag valami brutális…
    És Kane nem tért vissza…

    Kedvelés

    1. Undertaker otthon van, megsérült a SummerSlam-en és a kórház után hazament.
      Am @ROYAL, most veszem észre, hogy a véleményezők között face turn-t vettél. 😀

      Kedvelés

      1. Mindenki ezt hitte,még júdás is..és jött Sting.Indokolatlan az egész.Jó,hogy itt van,meccseljen,feudjoljon,de mért nem lesnarral?Kane mikor tér már vissza?Ez itt a kérdés.

        Kedvelés

  13. Tényleg jó volt a 4. Wyatt tag. Sajnos nem tudtam élvezni amit csinált, mert egyszer az a Superman Punch majd úgyis be fog találni, meg majd úgyis térdre kényszeríti Reigns, 1 hónap után vagy 2 hónap múlva. Pusztít dobál kopogtat de Reigns mindig kirúg majd fekszik továb, s majd egyszer a kisgyerekek biztatásának hangjára fölkel/föltámad és üt, majd Jerry Lawler hitetlenkedése közben térdre kényszeríti a Black Sheepet és majd spear és pin. Rohadtul emlékeztet ez a Mason Ryan nexusos megjelenésére és mivel a wwe kreatívjainak a történetírása ciklikus ezért gyanús, hogy ez fog történni.

    Kedvelés

    1. Hallod első látásra nekem is ez jött le, remélem nem jár úgy mint Mason Ryan, pedig ő is mekkora karakter lehetett volna! 😦

      Kedvelés

  14. Az adás az jó volt, de minek kellett oda Sting? Nem azèrt, nagyon birom de Cenanak nem lesz Seth ellen meccse?
    Itt Sting a horror karakter nem wyatt 😀 ès rowanel mi lesz? Kicsit zavaros..

    Kedvelés

    1. Az a tippem, hogy Eric is hamarosan visszatér, a Wyatt family őt is felkéri, hogy álljon be újra, azonban ő nemet mond, és beáll Ambrose-ékhoz. Először egy 3 v 3 meccs, ahol nem sejtem, hogy ki nyer, majd egy black sheep vs white sheep meccs következhet.
      Még jobb lenne, ha Rowan majd visszaállna családtagnak, de a WWE kreatívkból pontosan a fentit nézem ki.

      Kedvelés

  15. Még1 meglátás . Az lett volna a komoly ha Kane áll a szobor helyen talpig vörösben 😀

    Kedvelés

  16. “Ígért neki valamit Hunter a SummerSlam előtt, ami úgy szólt, hogyha legyőzi John Cena-t és megszerzi mindkét Bajnoki övet, akkor a cég csináltat neki egy szobrot a szervezet egykori legendái mellett” Mi a franc ez a nagy S Rollins hypeolás? hogy lehet egy napon említeni az egykori nagy pankrátorokkal?Tehetséges be kell látni de hol van még Bruno Sammartino, Ultimate Warrior és André The Giant hoz képest.

    Kedvelés

  17. kár hogy nincs időm megnézni most, a cikk alapján nagyon röviden:
    – jé, 3. Wyatt tag! de mi lesz így Rowan-nel? lehet hogy már nem is jön vissza? 😦 (és mi lesz az übertehetséges Adam Rose-zal?)
    – hol van már Kane?
    – azért örülök hogy Seth mégsem kapott szobrot, ez ráér úgy 20-25 év múlva.
    – Sting jött, kapott szobrot, kapott feudot (?) yaaaay!

    Kedvelés

  18. Csak én örültem volna jobban, ha a lepel alatt egy lehajtott fejű, vörös maszkos ember állt volna, miközben az egész aréna vörösben úszott volna? Mondjuk így is tátva maradt a szám, Sting pedig talán jobb kondiban is van, mint Kane. S ha ő megy az övekért, akkor remélem meg is nyeri, és felépítenek valami brutál legenás harcot valakivel.

    Kedvelés

  19. Most nem azért tudom Sting húha de nagy szám , de most minek kellett a RAW végére vagy egyáltalán a storyba? Mi lesz a WWEbol , nyugdíjas találkozó lassan?!
    Ezek az írók.. Kikéne rúgni az összeset , Vince-el az élen.. 😀
    A tag team meccs jovolt, Big Show a végét benezte.
    John Cena jött kicsit dumalt , mutogatott az emberek fele , szuperhős mondókája az igazságról is megvolt (szóval csak a szokásos). Persze a melirozott hajú barátunk 600x tehetségesebb mint ő , de ez persze részletkérdés 😀 (amúgy valaki árulja mar el hogy egy Cena feléből hogy lett 15x WHC ?? )

    Kedvelés

  20. Hatalmas adás volt! Mindenki Kane-ra számít (én is) és… STIIIIIIIIIIING!!!!!! Erről van szó, ha fele ilyen jó lenne az összes adás akkor nem panaszkodhatnánk.. 🙂

    Kedvelés

  21. a meccsekről nem írok de a többi

    HOLY SHIT!!!!!!!!!!!!!!

    Dudley boyz te jó ég! a valaha volt egyik legjobb tag team, a kedvenceim és remélem itt is maradnak

    nem tudom ki volt ez az állat de tökéletes 3. tagnak. ketten nem bírták leverni. először amikor maszkban volt azt hittem hogy rhino de aztán alaposan megnéztem és rhino nem ekkora…

    STING! ha megnyerné az öveket akkor mi lenne itt. így nem lesz 3v3 meccs wyatték ellen (vagyis lehet de sting nélkül) bár ők már megvannak hárman

    az adás remek volt a meccs kevés de úgy tűnik akkor jó

    Kedvelés

  22. A PPV-től összességében nem voltam elájulva, de nem is volt rossz. A TT, a Rollins-Cena, a főmeccs egytől-egyig jók voltak, a csajos sem volt rossz, a Shemaus-Orton, a Család vs. Család…stb. nagyon gyenge volt viszont. A legnagyobb egyértelműen Rollins volt. Hatalmas mérkőzést csinált, ellopta a show-t.

    Mindezzel együtt elégedetlen voltam, mert nem voltak igazi fordulatok, a Taker tap out-ja nagyon rosszul sikerült, teljesen karakteridegen volt. Ahogy meg kiment a ringből, azt rossz volt nézni…. Viszont ez a RAW teljesen kárpótolt mindenben! Ilyen adást még vagy ezret! Végre fordulatok, jó visszatérések, meglepetések.

    A WM óta ezeket pletykálják:

    Dudley Boys visszatérése – megtörtént
    Sting visszatérése – megtörtént
    Harmadik Wyatt family tag – megtörtént
    Undertaker visszatérése – megtörtént
    The Rock és Ronda Rousey – még nem
    HHH vs. Rollins – még nem (de szerintem már alakul)

    Aktuális Top 5 Superstar (minden PPV után ki fogom írni):
    1. Finn Bálor
    2. Seth Rollins
    3. Cesaro
    4. Kalisto (Lucha Dragons)
    5. Kevin Owens

    Aktuális 10 legjobb mérkőzés 2015-ben (nem sorrend):

    Randy Orton vs. Seth Rollins (Wrestlemania 31)
    Sting vs. Triple H (Wrestlemania 31)
    Roman Reigns vs. Brock Lesnar (Wrestlemania 31)
    Roman Regins vs. Big Show (Extreme Rules)
    Seth Rollins vs. John Cena (SummerSlam)
    John Cena vs. Kevin Owens (Elimination Chamber)
    The Undertaker vs. Brock Lesnar (SummerSlam)
    Finn Bálor vs. Kevin Owens (The Beast in the East)
    John Cena vs. Cesaro (RAW)
    Kevin Owens vs. Cesaro vs. Rusev (Raw)

    Kedvelés

  23. Fasza Raw volt! Nyúlbéla Bo Dallast belökték áldozati báránynak,jó volt nagyon a kivégzése.Dudley Boyz nak is nagyon örűltem,piszok jók voltak régen.remélem maradnak és kinyírják a New dayt,még mindíg nemtérek magamhoz ,hogy megint nálluk az öv.pedig a vak is látja mennyire szarok.Koffy is csak árnyéka régi (highflyer pankrátor) önmagának.X Woods mindíg szar volt.Big E az jó,csak a buzis táncolás nemkéne.Randynek nemszépen sikerült a Big show Rko ,nehezen bírták megtartani. 🙂 Remélem ti is felköntöttétek Vince mc majmot!:)

    Kedvelés

  24. Ez az adás jobb volt, mint a PPV. 😛
    Mikor azt mondta Triple H, ma Seth megkapja a szobrot, úgy voltam vele, legyen. Aki megakadályozza Cena uralkodását annak bármit, akár a Walk of Fame-en is kaphat egy csillagot.
    A hivatalos kezdés után jött Heyman és Lesnar. Sajnálom, hogy Undertaker rosszul lett a SummerSlam után, feldobta volna a RAW-ot a megjelenése, de jelenésekből így is volt elég a show-n. Ez a Brock elmegy, de Paul visszaküldi dolog nagyon tetszett, jöhetnek majd a “forgot my money” meg hasonló mémek. 😀 Ez a kick off abszolút 10/10.
    A tag team meccset megint végig aldtam, de a végén felébredtem. OMG!!! Ez a Doudley Boyz!!! Remélem maradnak egydarabig, kicsit megmozgatni az attitude era romjait. Szóval nem a mérkőzés, hanem a megjelenés értékelése 8/10 – megtámadhatták volna korábbi bajnokokat is.
    Még egy tag, megint végigaludtam, félszemmel láttam, hogy Super Reigns feltámad hamvaiból és elintéz mindenkit. Aztán azt hittem teljesen elaludtam mikor a Wyatt intro-t bejátszották…de nem!!! Mikor megláttam azt a Bray-nél egy fejjel nagyobb óriást, kipattant az álom a szememből!!! Kedvelem Dean-t, de jó volt látni a tekintetét, mikor fejen rúgja és nem mozdul a hentes – mármint nekem arra hasonlít az egész Family. Szintén a küzdelem utáni pillanatokra 10/10.
    A Miz Tv unalmas volt, mert ott voltak a Bella lányok. Mikor Awesome-ra támadtak a “forradalmárok”, az kicsit már izgalmasabb volt, de jöttek Nikki-ék és megakadályozták, fuck….. A meccs uncsi volt, kérem vissza a lányokat az NXT-be, mielőtt elkanászodnak a 70 éves trotty kedvencei közt, SÜRGŐSEN!!! 7/10, csak mert nincs szívem lepontozni a tehetségeket.
    Megint aludtam, aztán jött Jon, akinek nagyon hálás vagyok amiért megtámadta tegnap John-t – ez nem szóismétlés, mert a második nevet “ä” hanggal ejtjük. v.v De jött Super Cena is, aki megmutatta milyen is egy igazi hős, egy igazi bajnok, mikor AA-t adott Steward-nak pár idegesítő, értelmetlen szó kíséretében. Ez a pillanat 5/10 pont – respect Flair!
    Megint tag, hagyjatok már békén ezzel a team-eléssel, mert felkúrja az agyam. Nem pontozom.
    Aztán a főesemény, ahol jaj de fontos énekelni Vince papának, aki persze nem mer kijönni a nép elé, mert az elküldené a… na mindegy. Annyira örülök, hogy Cena-t elvezették és nem lehetett jelen. Thank you, Steph. Bla-bla, maj végül lerántjuk a leplet és… “Oh My God, it’s Sting!!!” Néztem egy darabig, hogy most megette a szobrot, vagy mi van. Meglepett, hogy az öv közelébe engedik, de úgy néz ki a Night of Champions-ön lehetőséget kap. Egymásnak is estek Rollins-szal, bár nem volt az annyira fontos, akkor lett volna jelentősége a “bézbózütő” is előkerül, de felesleges – főleg PG-ben. 9/10

    Kedvelés

  25. Hol van Kane? Miért pont Sting megy Rollins ellen? Meddig akarják húzni a nagy visszatérést?
    Én csak azért nézem a WWE-t, hogy ismét láthassam a Big Red Machine-t… Nem vagyok türelmetlen, de ezt rendesen elhúzzák.

    Kedvelés

    1. Én is Kane-re számítottam és nagyon örültem volna neki, de minél jobban elhúzzák a visszatérést,annál ütősebb lesz 😀

      Kedvelés

Vélemény?