Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. április 27. – King Of The Ring

 

raw150427

2015. április 27-én, alig 24 órával az Extreme Rules PPV adást követően Green Bay-ből jelentkezett a Monday Night RAW. A már megszokott intro előtt a WWE egy King Of The Ring összefoglalóval nyitott, hisz a sorozat ma visszatér a RAW-ba! Az élő képeken Eden jelentette be a szervezet Nehézsúlyú Világbajnokát.

Seth Rollins sikeresen védte meg a címét vasárnap Randy Orton ellen egy steel cage mérkőzésen. A Bajnok természetesen Kane és a J&J Security kíséretében érkezik, majd mikrofont fog.
Azt mondja: Tegnap este a Vipera megtanulta, amit az egész WWE Univerzum már hosszú ideje tud: nem lehet túljárni Seth Rollins eszén. Emlékeztetni akar mindenkit, hogy ő az a srác, aki felépítette, majd lerombolta a Shieldet. Megszerezte, majd beváltotta a WrestleManián a MITB táskát, legyőzte Brock Lesnart és Roman Reignst és ezzel a WWE új Nehézsúlyú Világbajnoka lett. A múlt éjszaka pedig bebizonyította, milyen Bajnok lesz ő: egy harcos és vitéz Bajnok! Orton azt hitte, ott kapja el őt, ahol akarja, de fordítva történt! (A közönség hangosan kiabálja: You suck!) Randy Orton teljesen magának akarta őt és ő teljesen maga győzte le a Viperát! – mondja, amire természetesen mindenki felhördül, Kane pedig összevonja a szemöldökét.
Seth folytatja: Mentálisan és fizikálisan ő volt előnyben, hisz betiltatta az RKO-t Orton számára, majd a győzelméhez egy végső sértést is adott neki: SKO a semmiből! SKO-Seth KO! – mondja nevetve.
De minden nagy tábornoknak szüksége van jó katonákra, így Seth megragadja az alkalmat, hogy köszönetet mondjon a legjobb katonának, Kane-nek. Azt tette, ami a legjobb az üzletnek és a feladata volt a kriptaőrség. Kane ránéz, Seth pedig nevetve korrigálja a “tévesztését”. Nem tudja miért mondta, hisz ez egy régi emlék a 90-es évekből. Persze, hogy kapuőr volt és Kane nagyon jól őrizte a ketrec ajtaját a múlt éjszaka, miközben a tehetségesebb emberek a ringben tették a dolgukat…
Kane nem veszi sértésnek a dolgot, de megjegyzi: Ha nem lett volna az ő akciója kapuőrként és Seth nem használta volna illegálisan az RKO-t, most Orton lenne a Bajnok, Seth pedig sírhatna itt mint egy nyafogós, elkényeztetett kis kölyök, mint ahogy az is! Lehet, hogy ő a WWE kriptaőre, de sokkal szívesebben az, mint a WWE Justin Biebere! A szája elé kapja a kezét: Hopp! Kimondtam hangosan?
Rollins szerint Kane féltékeny rá, mert ő minden nap Bajnokként megy haza, míg Kane csak hazamegy. Kane azonban úgy véli, Seth megijedt és nem lenne Bajnok, ha nem lenne hat embere, akik segítik. Seth Rollins állítja: nem fél senkitől és még Kane-t is körbe tudná birkózni. Vitájukat Orton zenéje szakítja félbe, érkezik a Vipera.
Randy megáll a rámpa végén és azt mondja: ő nem az az ember, aki panaszkodni szokott a csalások miatt, de amikor valaki saját szervezettel tör rekordra ki kell mondania: Seth csalt a győzelemért és ez indokot ad a visszavágóra! Rollins persze ezt nem akarja, ez nem Kane-rezsim, en nem Orton-rezsim, ez az ő ideje, Seth-rezsim! Szerinte Ortonnak a múlt éjjel volt esélye. A Vipera simán Macskanőnek nevezi a Bajnokot és közli vele: Kuss, ő Kane-hez beszél.
Kane válaszolna is Orton felvetésére, ám megszólal Reigns zenéje is. Seth és testőrei azonnal védekező állást vesznek fel, de Roman nem foglalkozik velük, feláll a kommentátori asztalra és magasba löki a karjait. Rollins azonnal felelősségre vonja, mégis mit képzel magáról, mire Roman közli: csak azt akarja mondani, hogy Seth-nek be kellene fogni a pofáját. Meg akarja említeni, hogy hiányzik Seth mellől egy óriás, ráadásul azért, mert Speart adott neki egy ilyen asztalra, egy másikkal pedig betemette. Tehát ő az, aki az utolsó talpon maradt ember. Minden tisztelete Ortoné, de úgy véli ő az, aki megérdemli a cím lehetőséget Seth Rollins (vagy Justin Bieber) ellen. A közönség hangosan kiabálni kezdi a Bajnoknak: Justin Bieber!
Seth gúnyosan gratulál Roman tegnapi győzelméhez, majd közli: ők mindketten vesztettek vele szemben! Egyikük sem érdemli meg a címmeccset! Kane köszörüli meg a torkát: Roman és Randy, mindketten meggyőzően érveltek, így azt fogja tenni, ami a legjobb az üzletnek. Itt az udeje, hogy ő és Seth félretegyék a nézeteltéréseiket és megmutassák Ortonnak és Reignsnek a Vezetőség igazi hatalmát! Kane egy tag team mérkőzésre gondol és közli azt is: a WWE Bajnoki cím mérkőzésért a döntést a WWE Univerzumra bízza! Seth Rollins nem boldog az ötlettől…

Ma este tehát kiderül, kit szavaz a közönség Seth Payback ellenfelének. Emellett Kane és Rollins vs Orton és Reigns tag team mérkőzést láthatunk, valamint elkezdődik a King Of The Ring meccssorozat is!

kingofthering

King of The Ring utoljára 2010-ben volt, akkor Sheamus nyerte. A mostani résztvevők, illetve mérkőzések:
– Bad News Barrett vs Dolph Ziggler
– R- Truth vs Stardust
– Sheamus vs Dean Ambrose
– Neville vs Luke Harper.

A negyeddöntő valamennyi mérkőzését a mai RAW-ban rendezik, míg az elődöntőket és a döntőt a kizárólag a WWE Network közvetíti. (Természetesen mi is be fogunk számolni.)

King of the Ring 1. mérkőzés: Dolph Ziggler vs Bad News Barrett
A King of the Ring azonnal kezdődik is, a résztvevők bevonulása alatt láthatjuk rövid népszerűsítő videójukat. A közönség Zigglernek szurkol, ám Barrett kezd jobban. Dolph fordít ugyan, ám hamarosan beleszalad BNB talpába, innentől ismét az angol irányít. Ziggler képes ismét felülkerekedni, elmozdul és Barrett a ring sarokvasán csattan. Próbálja mozgékonyságát kihasználni és Barrett Wasteland kísérletét is a saját javára fordítja. BNB kirúg a kopogtatásból, majd elkapja a Show Off-ot és keményen odacsapja. Ziggler fogja a nyakát, közben BNB már a Bullhammerre készül, ám Dolph elhajol a mozdulat elől és bevisz egy superkick-et. A kopogtatás kettőnél ismét véget ér, ráadásul bejön Sheamus, aki azt mondja: nem akarja megzavarni Zigglert, csak emlékezteti a tegnapi “íi teliholdra”. Az óriáskivetítőn megjelenik a pillanat, amikor a Brogue Kick után Sehamus a fenekéhez nyomta Ziggler fejét. Dolph igyekszik BNB-re koncentrálni, ám ahogy fordul, nmáris beleszalad a Bullhammerbe. Jön a kopogtatás.
A King of the Ring első mérkőzését Bad News Barrett nyeri. Hamarosan megtudjuk, ki lesz az ellenfele a következő körben.

Tyson Kidd vs Big E
A volt Tag Team Bajnok a jelenlegi Tag Team Bajnok ellen. A New Day tagjai mindhárman érkeznek és próbálják a közönséget rábeszélni, hogy mostantól a New Day Rocks-ot kiabálják, ők azonban maradnak a New Day Sucks mellett. Tyson is érkezik, mellette ott van felesége Natalya és csapattársa Cesaro.
Big E azonnal erőből támad, Tysonnak keményen kapaszkodni kell, hogy ne repüljön ki a ringből. Big E fejére rúg, majd ad neki egy dropkicket is, így sikerül sarokba szorítania. Big E elhagyja a ringet, Tyson kívül is rúg egyet rajta, majd amikor visszakerülnek a kötelek közé, Big E földre dönti. Tyson nem képes kirúgni a kopogtatásból, ugyanis Xavier Woods megfogja a lábát úgy, hogy a mérkőzésvezető ezt nem veszi észre.
Cesaro ugyan látja, hogy csalás van, de már késő.
A mérkőzés győztese: Big E.

Már most bejelentik hivatalosan a május 17-i Payback-re a John Cena vs Rusev US Bajnoki cím mérkőzést (I Quit meccs), ez azonban nem tartja vissza Cenát attól, hogy ma ismét nyílt kihívást tegyen közzé.

Ryback vs Bo Dallas
Ryback jön be először, majd érkezik Bo is, aki ezúttal sem tud csendben maradni, elvont szövegeivel saját testvére (Bray Wyatt) gyenge utánzatának hat. Azt mondja: Ryback tegnapi akciója elítélendő. Lehet, hogy Ryback a big guy, de ő lesz a nagyobb ember és ad Rybacknek egy esélyt, hogy tisztázza a nevét és egy lehetőséget, hogy elmehessen. Ha nem, az összes amit Ryback tehet, hogy Bo-Live…
Maga a mérkőzés két percig tartott és az elején Bo megpróbált nagyon kemény lenni. Sikerült Ryback száját megsebesítenie, ám ezzel csak felbőszítette őt. Jött a Spinebuster, majd a Shellshocked és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Ryback.

A mérkőzés után Ryback ünnepli a győzelmét, ám hirtelen kialszanak a fények. Ryback nyugodtan várja az érkezőt, ám Wyatt már a háta mögött áll a ringben. Azonnal ad neki egy Sister Abigailt, majd láthatjuk a jellegzetes pók mozdulatot.

John Cena érkezik az arénába és a tegnap esti PPV-t említi. Elmondja, hogy utána Rusev arra utasította Lanát, hogy rohanjon be a vezetőséghez és 10 perc múlva a lány egy újabb visszavágóval hagyta el az irodát. John Cena azzal fejezi ki tiszteletét Rusev felé, hogy kijelenti: az orosz megérdemli az újabb lehetőséget. A Paybacken egy I Quit meccset fognak vívni. John Cena amerikai katonaként fog odamenni, hogy megvédje az US övet. Felsorolja, hol fog harcolni, a ringben, a rámpán, a nézőtéren és soha nem adja fel! A Payback a Rusev és Cena közötti mérkőzések utolsó fejezete lesz. Rusev arra készül, ami lehetetlen: arra kényszeríteni Johnt, hogy mondja ki, feladja. Ha ezt megtenné, kegyvesztett lenne minden amerikai, a nemzet és az US Bajnoki cím szempontjából is és nincs lehetőség egy újabb visszavágóra. Tehát Cena most mindent egy lapra tesz fel és ha Rusev nyer, soha többé nem fogja látni Cenát. Vince Lombardit idézi, az egykori amerikai futball játékost és menedzsert, aki a Green Bay csapatánál 9 évet töltött el vezetőként és akiről a Super Bowl trófeáját elnevezték: “Minél keményebben dolgozol, annál nehezebben adod fel!”
John Cena azt akarja, hogy az US Bajnoki cím legyen a kiválóság és lehetőség új szimbóluma. Ezért ma este lehetőséget ad valakinek, a nyílt kihívás indul: “If you want some, come get some!”
Heat Slater jelenik meg és közli: nem azért jött csak ki, hogy összetörje John Cenát, hanem azért is, hogy ő legyen az új US Bajnok! Lökné a dumát még, ám jön Rusev és megtámadja, majd egy kemény rúgással leküldi a rámpáról.
Érkezik Lana is, aki élvezné a népszerűségét, Rusev azonban elveszi tőle a mikrofont és visszaküldi a backstage-be. Ez sem a lánynak, sem a közönségnek nem tetszik.
Rusev arról beszél, hogy ez az aréna, ezek az emberek mind quitterek. Már mindannyian feladták, régen kiléptek az álmaikból. A Payback-en Cena is olyan lesz, mint ezek a hülye amerikaiak. Nem azt fogják mondani: Isten áldja Amerikát, hanem azt, hogy feladom! A komolyan néző John Cena mellett leereszkedik az orosz zászló…

Backstage: Kane gondterhelten tördeli a kezeit, amikor Seth érkezik. A Bajnoknak némi felvilágosításra van szüksége azzal kapcsolatban, mit is tervez Kane a címmel, a meccsel.
Kane elmondja neki, hogy a WWE Univerzum az applikációt fogja használni, de Seth közbeszól. Már legyőzte Ortont is és Romant is, nincs ok arra, hogy bármelyikük is cím mérkőzést kaphasson! Kane megőrült? A fenyegető válasz csak ennyi: Lehet, hogy meg…
Seth szerint Triple H és Stephanie szuper dühösek lesznek. Vajon érdekli ez Kane-t, vagy teljesen hülye? Kane úgy gondolta, hogy Seth “a férfi” és tudja kezelni, ha a WWE Univerzum két lehetőség közül választ. De mivel Rollins csak egy kis ribanc, a választásnál három opció lesz:
a) Randy Orton
b) Roman Reigns
c) Randy Orton and Roman Reigns (Triple Threat)
Seth azonnal ideges lesz, Kane nyugtatja, hisz van még egy fontos mérkőzésük is ma estére. Az operatív Igazgató távozik, a Bajnok tovább mondja a magáét, egy Triple Threat meccs az utolsó dolog, amit akarna…

King of the Ring 2. mérkőzés: R-Truth vs Stardust
Két teljesen ellentétesen őrült, de szerethető karakter. Az első kopogtatási kísérletet R-Truth neve mellé írhatjuk, majd Stardust átveszi az irányítást és egy ideig kézben is tartja a meccset. Truth megpróbál visszavágni és felváltva próbálják befejezni, ám egyelőre sikertelenül. Stardust megpróbálkozik a Disaster Kick-kel, ám Truth elkapja a Lie Detectorral és kopogtat.
A mérkőzés győztese: R-Truth.

Már látjuk, hogy a King of the Ring elődöntő egyik mérkőzésén Bad News Barrett vs R-Truth összecsapás lesz és hamarosan kiderül, kik alkotják a másik párt.
Elkezdődik a szavazás Setrh Rollins ellenfeléről/ellenfeleiről a Payback-re.

Adam Rose vs Fandango
A két táncos kedvű/lábú szupersztár közül Rose viszi be az első találatot, ám Fandango gyorsan olyat rúg rajta, hogy elhagyja a ringet. Aztán ismét Rose osztja Fandangot, majd Fandango Rose-t. Látjuk, hogy a Rosebuds-hoz csatlakozott Rosa is, Fandango egykori partnere. A lánynak sikerül is megzavarni Fandangot, ezt pedig Adam Rose kihasználja, hátulról támad, majd kopogtat.
A mérkőzés győztese tehát: Adam Rose.
A meccs után Rose ünnepel, Rosa pedig csatlakozik hozzá. A lány azt mondja: nem tudja elhinni, hogy Fandango őket (a közönségre mutat) választotta helyette. Fandango nem is érdemli meg, hogy a zenéjére táncoljon, de most Rosa talált valakit, aki úgy kezeli, mint egy édes virágot, hisz az is. Megcsókolja és a földre dönti Adam Rose-t.

Michael Cole elmondja, hogy az orvosok döntése alapján Daniel Bryan tegnap nem vehetett részt az Extreme Rules-on és ma sincs itt a RAW-ban. Bővebb információval Daniel felesége, Brie Bella szolgál.
A lány ott is van már Renee Young mellett. Renee elmondja, hogy Brie-nek ma meccse van Naomi ellen, ráadásul kemény 48 órán van túl. Megemlíti Daniel állapotát és megkérdezi, mikorra várható a visszatérése. Brie elmondja, hogy Daniel álma vált valóra a tavalyi WrestleMania óta. Mindennél jobban szereti a WWE-t és minden nap, amit távol kell töltenie, komoly súllyal nyomja. Ma is nagyon itt akarna lenni, de időre van szüksége. Nagyon hálás, hogy a WWE Univerzum érdeklődik a férje iránt és Daniel is folyamatosan érdeklődik mindenről és mindenkiről.
Épphogy befejezi a mondatot, amikor Naomi érkezik és támad rá, majd közli vele, sem Brie, sem a férje senkit nem érdekel…

Naomi vs Brie Bella
A backstage-ben megkezdett harc a lányok között most folytatódhat. Naomi okkal lehet dühös Brie-re, hisz a tegnapi cím meccsen a lány közbeavatkozott, ez pedig nagyban hozzájárult Naomi vereségéhez. Brie viszont épp a pillanatokkal korábban történtek miatt dühös, így a gong megszólalásakor azonnal kétszer is letarolja Naomit. Persze ott van a ring mellett a Díva Bajnok Nikki is és biztatja testvérét.
A meccs igazi hajtépős-karmolós cicaharcnak indul, amiből Naomi jön ki jobban, átveszi az irányítást és egy ideig meg is tartja fölényét. Brie összekapja magát és látványos mozdulattal fordít, sőt nemsokára egy dropkicket ad a második kötélről. A kopogtatás azonban csak kettőig tart, sőt Naomi elkapja Brie-t, összegöngyöli és a lány nem tud kiszabadulni a szorításból.
A mérkőzés győztese: Naomi.

King of the Ring 3. mérkőzés: Dean Ambrose vs Sheamus
Miközben érkeznek a résztvevők, a tegnapi Extreme Rules meccseikből láthatunk képkockákat, majd megszólal a gong és azonnal összekapaszkodnak. Egy ideig szinte csak a birkózás megy, aztán beindulnak a pofonok. Ambrose fölénybe kerül, Sheamus pedig kikerül a ringből és úgy dönt, kicsit kívül is marad. Aztán folytatják és az ír fordít, majd Ambrose is összekapja magát és ő indítja be az öklét. Nem sokkal később Sheamus már a Brogue Kick-hez készül, ám Dean ellép a mozdulat elől és Sheamus ismét a ringen kívül végzi. Dean utána ugrik és nekiesnek a palánknak, majd visszakerülnek a ringbe, ahol újra csak Sheamus irányít. Egy sikertelen White Noise kísérlet után a feladatással próbálkozik és befogja Ambroset a Cloverleaf-be, de ő nem adja fel, küzd és eléri a kötelet. Sheamus el kell, hogy engedje, Dean pedig azonnal visszatámad, a felső kötélről ugorva jön a könyökös. Sheamus kimegy a ringből, Ambrose utána és a kommentátori asztalon folytatják. Ambrose nekivágja Sheamust a ring sarkának, a kelta pedig kioszt egy Brogue Kick-et.
Ekkor rohan be Dolph Ziggler és Sheamus-ra támad, emiatt pedig Dean Ambrose-t diszkvalifikálják.
A mérkőzés győztese és a King of the Ring elődöntőse tehát diszkvalifikációval Sheamus.
Ziggler püföli Sheamust, ő pedig az első adandó alkalommal meglép a nézőtéren át. Dean Ambrose még mindig a földön fekszik, majd kihirdetik az eredményt és elönti a düh.

Láthatjuk mi történt egy hete Miz és Mizdow között, hogyan fordult Summer Damien ellen és hogyan lett Miz a Miz védjegy jogos használója. A ring közepén Damien áll, aki ismét Sandow. Úgy fogja a mikrofont mint egy serleget, és kéri, hogy kényeztessük egy percre. A neve Damien Sandow és az egyetlen dolog, amiért soha nem jött ki, hogy hazudjon. Három évvel érkezett a WWE-be, kijött ide egy kék köntösben és arra gondolt, hogy felvilágosít mindenkit. Mindannyian tudtuk, hogy ez véget ért. Az arcába mondták, hogy nem elég szórakoztató, ami ezután következett az pedig egy küldetés volt a szórakoztatásra, bár néhányan azt hitték elment az esze. Emlékezzünk csak Bret “The Hitman” Sandhart-ra, vagy Magnetora, és ott volt Lebron James megszemélyesítése is. Na ér persze a WWE elnöke, Mr. McMahon! Aztán jött Damien Mizdow…
Ismét őszinte akar lenni velünk. Miz miatt sok társa tiszteletét veszítette el, de kivívta a WWE Univerzum tiszteletét és ez a kapcsolat a lehető legértékesebb dolog egy WWE Szupersztár számára. A közönség nélkül Sandow nem lenne a WWE-ben! Köszönetet mond és hogy miért van most itt? Igazából nem is tudja… Curtis Axel zenéje szakítja félbe és elszabadul az AxelMania. Axel azt mondja, ha van valami, amit ki nem állhat, ha egy srác nem tudja, hogy ki is ő, de valaki akar lenni. Belép a ringbe és rákiált Sandow-ra: WHATCHA GONNA DO! Aztán meglepődik, mert Sandow – utánozva még a hanglejtést is – ugyanezt kiabálja vissza. Sandow minden mozdulatát, mondatát ismétli, bohócot csinál Axelből akkor is, amikor felszólítja, hogy hagyja el Ax-Man ringjét.
Axel megunja és támad, Sandow azonban felkészült erre és egy leg dropot, majd egy elbow dropot oszt ki neki. Damien Sandow visszatért!

Megtudjuk, hogy a SmackDown-ban kerül sor a Tag Team Bajnoki cím visszavágójára az új Bajnok New Day és a régi Bajnok Cesaro-Kidd páros között.

Bray Wyatt ismét itt van. Tudni akarja, hogy a “barátja” megtanul-e valaha játszani a tűzzel. Rájön-e valaha is, kicsoda ő valójában? Lehet, hogy nem ismeri önmagát, de Bray ismeri. Keresztül lát rajta. Átlátszó.Tudja mi hajtja, mi motiválja és tudja mi ijeszti meg. Aminek ma voltunk a szemtanúi, csak a kezdet volt. Azt üzeni “barátjának” nyissa ki a szemét és fusson!

Belenézhetünk néhány Tough Enough videóba, majd következik az utolsó King of the Ring mérkőzés az elődöntőbe jutásért.

King of the Ring 4. mérkőzés: Neville vs Luke Harper
Neville ránézésre bő fele Harpernek, de ott van az adottsága, hogy fittyet hányjon a gravitációra. Hiába próbálja a mérkőzés elején Harper megfogni, ügyesen kibújik a hatalmas kezek közül és egy látványos mozdulattal máris felülkerekedik. Többször is földre küldi a réveteg szemű szakállast, mire ő képes visszavágni és kiosztani egy hatalmas pofont. Neville kirúg a kopogtatásból, Luke pedig szorítani kezdi. Neville nem adja fel, feláll és visszatámad, majd kiküldi a ringből Harpert kétszer is. Fejbe rúgja, ráugrik a felső kötélről, de Harperrel szemben ez kevés, hisz egyetlen sikeres ütés után már ő akar kopogtatni. Neville kirúg most is, Harper pedig a befejezésre készül. De nem sikerül neki, a fiatal srác simán jön ki a mozdulatból, majd kioszt egy suplexet és visszaveszi az irányítást, még ha csak pillanatokra is. A közönségnek tetszik a meccs, különösen Neville mozdulatait díjazzák. Hamarosan jön is egy powerbomb, majd Neville mászik és repül: Red Arrow!
A mérkőzés győztese: Neville.

A King of the Ring két elődöntője tehát:
– Bad News Barrett vs R-Truth
– Sheamus vs Neville

Roman Reigns és Randy Orton vs Seth Rollins és Kane
Nincs más hátra, mint az utolsó tag team mérkőzés és az, hogy megtudjuk, ki lesz a Bajnok ellenfele a Payback-en. Érkezik Roman és Randy, majd jön Seth Rollins, Kane és a J&J. A közönség azonnal kiabálni kezdi Justin Bieber! Seth és Roman kezdenek, ebből a részből nem a Bajnok kerül ki győztesen. Aztán jön Orton és Seth egyelőre csak kap. A közönség RKO-t követel, de ez még korai lenne. A Vipera és Reigns ismét vált, Seth pedig az első adandó alkalommal elhagyja a ringet, majd bepacsizza Kane-t. Az Operatív Igazgató sem jár jobban a Bajnoknál, mindketten osztják, Ortonnak pedig van is oka rá a tegnapi Chokeslam miatt. Aztán Kane hirtelen feltámad és keményen Orton képébe rúg, megsorozza ütésekkel, majd átengedi Seth-nek. Ő is rugdal párat rajta, majd kipenderíti a ringből. A mérkőzésvezető próbálja visszatartani Seth-et, közben J&J a háta mögött Ortonba rúg néhányszor.
Seth próbálja őrizni a fölényét, Roman biztatja Ortont és a Vipera bevisz egy suplexet. Mindkét oldalon váltás, Kane és Roman jön, majd Kane és Seth távozik a kötélen át. Miután Roman megtisztította az ellenfelektől a ringet, ugrana, de J elkapja a lábát. A mérkőzésvezető ebből mit sem lát, mert a másik J-t próbálja letessékelni a ring széléről. Roman kilép a ringből, hogy Mercuryt elrendezze, de a sarkon Kane várja egy ütéssel, majd nekivágja a ring sarkának kétszer is. Reigns a derekát fogja, váltana, de nem éri el Ortont. Jön Seth és tovább osztja, majd ismét jön Kane. Roman beszorul, nehezen tud váltani Ortonnal, de végül jön a Vipera! Letarolja Seth-et, a kopogtatástól Kane menti meg a Bajnokot. Jön Roman is segíteni, kezelésbe veszi Kane-t, majd Jamie-nek is kioszt egyet, ne ugráljon a kötélnél. Kane torkon ragadja, ám Roman összeszedi az erejét és felemeli a nyakáról a kezet. Seth Rollins akkor repül, amikor Roman Reigns ellép, így a Bajnok két lábbal beleszáll Kane-be! Kane kizuhan, majd egy Superman Punch után leesik a közél mellől Mercury is. Seth hátulról támad Romanre és kihajítja a ringből. Ott van azonban mér Orton. Elkapja a Bajnokot, kioszt neki egy DDT-t, majd máris az RKO-ra készül! Seth ezt ki tudja védeni és kemény rúgást visz be a Vipera fejére. Egyedül Rollins van talpon, mindenki a ring mellett fekszik. Lendületet vesz, ugrik és másodszor is eltalálja Kane-t! Nem csoda, ha nála elszakad a cérna, először J&J repül át a kommentátori asztalon, majd Seth is kap tőle egy hatalmas pofont! Kane a ringbe löki Rollinsot, ahol Roman egy Superman Punch-csal, Orton pedig egy RKO-val fogadja, majd a Vipera kopogtatja.
A mérkőzés győztese: Randy Orton és Roman Reigns.
Az események azonban még nem érnek véget, hisz Kane lepakolja dühében a kommentátori asztalt. Orton elindul kifelé, Roman a ring sarkából figyel, Seth pedig lassan tápászkodik fel. Kane mikrofont fog és azt mondja: ideje megtudni, kit választottak a rajongók Seth Rollins ellenfeléül a Payback-re. A kivetítőn megjelenik az eredmény: a szavazók 78 %-a arra voksolt, hogy Seth Rollins vs Randy Orton vs Roman Reigns triple threat mérkőzés legyen! Orton a rámpa végén mosolyog, Roman örül, Seth arca mindent elárul. A Bajnok megfordul és Spear! Kane mosolyogva nézi, ahogy a WWE Justin Biebere elfekszik a ring közepén…

A Payback-ig csak három hetünk van, nem csoda, ha a WWE gyorsan elkezdi felépíteni az este programját. Holnap és holnapután King of the Ring, ami a megszokott heti adásokon felüli program. Eseménydús hét elé nézünk, maradjatok velünk! 🙂

Pre Show:

RAW:

57 gondolat “WWE RAW 2015. április 27. – King Of The Ring” bejegyzéshez

  1. Wyatt és Ambrose sztem tipikusan azon kevés karakterek közé tartoznak, akiknek nincs szüksége bajnoki övre, hogy nagyok legyenek.

    Kedvelés

    1. Ennek is mi értelme van?Bírom a palit jó bunyós,anno még korrekt karrierje is volt és a nexusos rosszalkodásai is igazán jópofák voltak,de régóta csak egy jobber,egy feláldozható paraszt.Öve is volt ideig óráig majd bukta és most még is megnyeretik vele ezt a ma már semmit mondó,jelentéktelen titulust pffff

      Kedvelés

      1. Pedig régebben a KotR több pankrátor gimmick-jét meg is változtatta(Triple H:King of Kings;Booker T:King Booker).De már mikor Sheamus nyert(2010), már akkor is egy jelentéktelen dolognak számított, de most……….

        Kedvelés

          1. Volt anno egy sorozat.A homok titkai.Abban hívták tónyónak az egyik roppant magas értelmi kapacitással rendelkező egyént,aki a tengerparton császkált magának.Ha esett ha fújt.

            Kedvelés

  2. Amióta ROYAL visszatért, szinte több szó esik róla, mint a meccsekről… Mi lenne ha senki nem válaszolna neki, nem kapna reakciókat?! Lehet ez jobban megviselné, vagy pont le se sz.rná. De azért neki legalább van véleménye. OK, van 3 pankrátor akit kedvel DE kitart mellettük. Legalább nem az aktuális “divatirányzatokat” követi, Bryan etc…, heel karakterekkel való szimpatizálás, NXT, stb… (Nem mondom, hogy ezek nem jók, de azért értitek, na…) Ez azonban még így önmagában nem rossz dolog. Ami viszont egy 10 éves infantilizmusára vall, hogy nem tudja őket a nevükön nevezni. Na, ez volt az első és az utolsó, hogy ilyenre reagáltam, nem is lesz ilyen többet. Még akkor sem, ha Én kapok hasonlót, vagy rosszabbat. Ennek nem erről kell szólnia.

    Kicsit a meccsekről is. Szerintem Ortont azzal az Exreme Rules meccsel megalázták. Nem lett volna szabad. Szerencsére viszont alakul a jóslatom, egy Orton vs. Rollins vs Reigns vs Lesnar meccs a Summer Slam-re.

    Neville??? Harpernek le kellett ennek feküdnie? Na ne már! Lehet elfelejtette a gravitáció, lehet vannak szép mozdulatai, és tényleg jó nézni, de az egész karaktere amit eddig látunk belőle az egy nulla! Sőt, dupla nulla. Ha az ír is kikap ettől a kis…től, akkor olyan szinten el van baszva az egész, hogy azt le sem tudom írni. Pedig azt hiszem Barrett vs Neville döntő lesz.

    Ha már a Kelta Harcosról van szó. Régen kedveltem, de ez az új megfutamodunk, menekülünk karakter egy kicsit sem illik hozzá. Régebben legalább nem futott el a bunyó elől. Neki egy kőkemény heel karakternek kellene lennie nem egy ilyen segg csókolós figurának. Azzal kiegyeznék.

    Cena. A kedvencem. Ilyen felvezetés után, hogy amerikai katonaként harcol majd az oroszok ellen, nem kaphat ki. Ő még soha nem mondta ki, hogy “I quit”. Most sem fogja. Amit sokkal inkább valószínűnek tartok, hogy győztes nélkül ér majd véget a meccs. Mondjuk mindkettőhöz orvosok jönnek vagy valami ilyesmi. Azt viszont nem lehet csinálni sokáig, hogy minden adáson kihívok valakit. Előbb utóbb elfogy a rooster! Az hamarosan vagy leáll ezzel, vagy elveszik tőle a címet.

    Sajnos Ryback eleve kudarcra van ítélve egy tehetségtelen pankrátor ellen. Wyatt-nek ha lehet, még kevesebb mozdulata van, mint Reigns-nek. A testfelépítése miatt sem lehet egy top sztár ebben az időben, azaz maradnak neki a történet nélküli konfliktusok, amiket vagy elveszít vagy megnyer. A karaktere viszont eszméletlen jól meg van formálva!! Az világklasszis, Én elsősorban ezt kedvelem benne. Nem a ringben nyújtott teljesítményét, mert az nullához közelít. Alulról.

    Kedvelés

    1. OK. Wyatt Ambrose-al jó kis párharcot nyomott, viszont szerintem az Ambrose miatt lett olyan amilyen. Mint ahogy ő mással is tud olyat. Neki kellene főöv közelében lennie.

      Kedvelés

      1. Mike, ROYAL visszatért, ezért most sok szó esik róla, azaz nagy push-t kap.Nemsokára megkapja a wordpress heavyweight champion címet is.

        Kedvelés

    2. Ahoz képest,hogy Wyatt dagadt,elég mozgékony és sok mindent bevállal.Ugrás,vetődés stb.0 körül mozogna a teljesítménye?Megnézted az összes meccsét?Ne legyél ennyire elfogult muahahahahah

      Kedvelés

      1. Mike-al nagyrészben egyet értek végülis jól összefoglalta Wyattet. És igen Royal. 0 a teljesitménye. Visszanéztem a meccseit direkt, hogy ne 50-edjére is azt az érvet hozd fel, hogy nem láttuk meg ilyesmik.
        Na mármost. Ugye mindenki, köztük te is az Ambrose-al való meccsét tartják nagynak. Megnéztem azt is, megnéztem a Széna meccset is, meg a kecskés baromságot. Az utóbbi kettőt felejtsük el, két abszolút átlagos Steel Cage csata volt, semmi újdonság, vagy izgalom. (meccs szinten, mielőtt felhoznád a kölyköt a Széna meccs végéről). Most azonban nekem kell feltennem a kérdést, hogy TE mikor láttad utoljára a Wyatt Ambrose meccset? Mert elmondom neked, hogy ott Wyatt részéről nem voltak ugrások, és vetődések. Az egészet Ambrose adta el azzal, hogy kétszer egy asztalra ugrott rá a családfőre a létra tetejéről, egyszer meg a kommentátori asztalra. Ambrose egy ugyanilyen szintű meccset tudott volna hozni bármely másik top szupersztárral. (ismételten meccs – nem sztori.) Hiába kerestem Wyatt ugrásait . nem találtam egyet sem. És ilyen semmilyen mozdulatokkal Wyatt sosem lesz a jövő. Legalábbis olyan reflektorfényben levő TOP karakter nem., Igazából mondhatnám, hogy fordulj magadba, de az elfogultságod és az egód úgysem engedné, úgyhogy legalább ne irj olyan dolgokat amik valótlanok, vagy nem is léteznek, miközben úgy teszel, mint aki mindent kockáról kockára kielemez. Béke!

        Kedvelés

        1. Mikor láttam utoljára?Tegnap muahahahhaha újranéztem,mert megjött hozzá a kedvecském.A békapofával való feudja az egyik legjobb.Az is számít ki ugrik a létra tetejéről,de az fontosabb,hogy kire ugrik rá..Szívós teremtés ez a Wyatt.Sokat kapott,még se tudta 1 x sem legyőzni őt a bolond.Érted,1 x sem.Nem egy hf karakter az egykori családfő,szal hiába is kerestél ilyen mozdulatokat a meccsein.A Jericho feudját meg se említed.Szégyeld el magad.
          Ő nem lesz top karakter,mivel már most az ha ha.
          Még valami esetleg móa miki?

          Kedvelés

          1. Fontosabb hogy kire ugrik? Te jóIsten :)) És te hivsz mást elfogultnak :)) akkor vagy tükörbe kéne nézni, vagy újraértelmezni az elfodult szót. Te irtad, hogy ugrásai és vetődései vannak, aztán meg mentegetőzöl hogy nem egy hf? Szép dolog a kétszinűség barátom. Nem Wyattel van bajom hanem azzal az álszent móddal, ahogy bemutatod.

            Kedvelés

      2. Wayett tényleg meglepően fürge és szívós, pláne a testalkatához képest. Én szeretem azt a dagadt gömbvillámot, és a promója, meg az in ring-je az egyik legjobb 🙂

        Kedvelés

    3. Az egész mókás,de ez a kedvencem.
      “Ami viszont egy 10 éves infantilizmusára vall, hogy nem tudja őket a nevükön nevezni.”
      he he

      Kedvelés

      1. Miért ez nem igaz?
        tsz paraszt
        Tőrgyökér
        Veszett kutya
        Müzli
        Szuper kentaur
        Bestia(ez mondjuk rendben van)
        Júdás
        Kannibál
        Békapofa
        Répafej
        Csillaglány, és még sorolhatnám.

        Kedvelés

        1. Sorold csak,rengeteg van még,csak azokért kár,akiket már kidobtak a cégtől.Sok jó becenév vesztette így aktualitását sajnos..

          Kedvelés

          1. nem tőrgyökér hanem törzsgyökér.tsz parasztnak is sok nevet adtam,ahogy répafejnek is.Van akire csak 1 illik,van akire sok he he más kedvenced esetleg ?

            Kedvelés

          2. Engem azért érdekelne kinek milyen becenevet sikerül adni, még ha már nincs a cégnél se, persze eredeti név is kerülhet mellé a felismerés végett 😀

            Kedvelés

          3. rdt00 majd összeírom valamikor az összeset,azokat is akik már a levesben úszkálnak.

            Kedvelés

  3. Csak a szokásos kulimász adás… Ja és ha valaki esetleg nem tudná,ma jelent meg a WWE 2K15 PC-re!!!!! 🙂

    Kedvelés

  4. Az extreme rules előtti smackdowntól, az E.R.-ig és a mostani raw-ig egy dolog motoszkált bennem. Reigns mikor triplázta meg a mozdulatai számát? Az elmúlt 3 eseményből, köztük a fő eseményt is beleértve ő produkálta a legjobb mérkőzéseket (pedig előző hozzászólásaimban se titkolom, hogy nem szeretem). Kezd magához térni, és végre tényleg kezdem élvezni a meccseit, de ezzel egyidőbe a többi pankrátor kezd ereszteni lefele. Cena már kifejezetten idegesít, Rusev elverhetné, mert nagyon unom a semmilyen meccseit és a mindig földön fekvő karakterét. Rybacknek meg nagyon gyenge eresztés Wayett, mert a Rawból kitünt, hogy Abigel Sister után olyan frissen feküdt a földön, Ryback, hogy simán fel tudott volna állni még egy kis püfölésre. Remélem Wayett kihozza a heel karaktert Rybackből és egy igazi Lesnar vs Ryback pusztítás-t láthatun ka Summerslamen. Rollins jobb pankrátor ennél amit produkál, igazán kitaszíthatná a vezetőség és boldogulhatna egyedül, mert ez így már szánalom a köbön. Randy még akkor is jó ha csak végig pózol egy meccset ( 😀 ). King Of The Ring meccs nagyon jó ötlet, bár szomorú, hogy a wwe network oldalán lehet a befejezést megtekinteni. Várjuk a Payback-ra kialakuló meccseket. 🙂

    Kedvelés

  5. Ebből a KotR-ből kiváncsi vagyok mi sül ki. Lehet kapunk megint egy King Booker-féle seggfej karaktert vagy semmi nem lesz belőle, mint Regalnál.

    Kedvelés

    1. Randall Keith Orton,seth csask azért mondott Seth K.O mert neki a neve nem adja ki ezen betüket O.o

      Kedvelés

  6. WWE Justin Biebere!

    Az év beszólása LOL És hogy Kane mondta megint egy lol

    Fos turmix volt ez is.neville lesz a king of the ring.Ebből is látszik,hogy nagy pusht kap,de hogy tud e vele élni,majd kiderül.
    hófehérkét sose bírtam,főleg akkor rüheltem,amikor sokáig bajnok volt,de elismerem egy igazi harcos volt,mindig keményen harcolt és küzdött,majd bukta az övet,sérülés,pihenő,a nagy visszatérés ciki lett,majd megint eltünt és visszatért egy erőltetett szánalmas heel karakterrel,aki mint most is,elmenekül pffff Jó lerombolták ezzel azt,amit felépített anno,na mindegy.

    Wyatt következő áldozata tehát a veszett kutya.Szerintem ez nem lesz olyan izgalmas feud mint pl a békapofával,vagy Jerichoval,de hát egyikkel se tudnak mit kezdeni,de Wyattet tolni kell,mert ő a jövő.Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
    A fő meccs szokás szerint face győzelemmel zárult.Volt itt unalmas rko,nevetséges faltörő na meg Kane,aki már igazán átváltozhatna nagy vörös szörnyeteggé.Minek húzzák már el ennyire?
    Bár amit művelt vasárnap az jó volt és következményei se lettek he he,szal csak így tovább.
    Májusban remélem eljön a rettegés ideje,és visszatér a pusztító szörnyeteg.

    Kedvelés

          1. Nem az.
            Elmondja a véleményét és sokszor igaza van,habár elég hülye módon adja elő de ezzel csak benneteket akar húzni.
            Nem hiszem el hogy még nem esett le.

            Kedvelés

        1. Én is pl. ,nem mindenben értek egyet(Wyatt) de tetszik.Azért mert meg is tudja indokolni hogy kit miért szeret vagy nem.Nem csak annyit lök oda hogy R Orton az isten ,meg hasonló.

          Kedvelés

        1. Wyatt-et azért tolják mert sokan szeretik, nem azért mert ő a jövő. Ez Ryback-es sztori is egy abszolúu random dolog, a semmiből jött ez is, és sok értelme ennek sincs ugyanúgy, mint a többinek :-?? Szóval megint nem tudtak vele kapcsolatban újat húzni.

          Kedvelés

          1. Wyatt a JÖVŐ így nagybetűvel.Amikor a félholt müzlit megtáncoltatta a rinhben az beszarás volt.Amikor meccseltek az rr en acélketrec és egyébb nyalánkságok,azokat fordította Wyatt müzli ellen akiket a legjobban szeret,és akik a legjobban hisznek benne.A kisgyerekeket.Kecske maszkos kis lurkok vették körbe a ringet és a végén amikor menekülni akart a derék müzli..meg van az a jelenet?Akkor a sötétségből előlépve,elkapta és legyőzte őt Wyatt.
            A pók mászkálásról nem is beszélve,ahogy a promói,és a sátánista,elmebeteg dumái.Ez a pali beteg.És amit a családdal csinált,lemészárolt mindenkit.Ő pusztította el a csicska -..et.Ő a JÖVŐ.

            Kedvelés

          2. Wyatt,nem azért van a csúcs közelében mert jó pankrátor,bár tény,hogy az de azért mert egy kibaszott jó karaktert dobott össze magának és formált ki magából,ezért!

            Kedvelés

        2. Nyugodtan mondja el a véleményét, csak elég tré, hogy egy ilyen mindenkit fikázó stílusban ír. Van kb. 3 kedvence, a többi meg akármit tesz, nem jó neki. Szerintem ez nem egy megalapozott, érvelt vélemény, hanem puszta fröcsögés. De, ha nektek ez kell…

          Kedvelés

          1. De amirő Royal beszélsz a kibaszott múlt. Azt nem veszed észre? Tény hogy körbeverte a legnagyobb arcokat a WWE -ben Szénától elkezdve Jerrichon át a kecskéig, de most mit csinál? Halgatlak. Kurvára elfogult vagy, annyira, hogy nem is látod mennyire (az már mondat). Wyatt Ambrose óta nem csinált sokat valjuk be. És ez nem feltétlenül az ő hibája SŐT. Inkább a történetiróké, de ezek akkor is tények, és ezek mellett nem lehet Wyattet a jövőnek hivni, legalábbis addig a pontig, amig egy új történetet nem hozatnak be vele, addig nem. Az ilyen logikátlan és magyarázat nélküli Ryback feudokat meg :-?? Hagyjuk. Undertaker ellen volt értelme az egésznek, de UT csak egy van úgyhogy nem lehet folyton arra épiteni.

            Kedvelés

          2. müzli 3 mozdulattal éldegél a wwe univerzumban több mint 10 éve.Minden övet megnyert már azzal a 3 mozdulatával kb 120 x.Szal itt nem csak a mozdulatokon van a hangsúly,hanem magán a pankrátoron és az általa megformált karakteren,mert lehet bármilyen jó és tehetséges egy panki,ha nem kap lehetőséget,veretik,jobberkedik stb.Mindenkinek eljön az az idő amikor meg kell újulnia.Neki is lesz ilyen,és ez nem csak +1-2 mozdulatot jelent,hanem sokkal többet.Amúgy a régebbieknek is rengeteg mozdulatuk van pl mr rko stb..
            Nem is tudom megmondani,hogy mikor láttam utoljára olyan karaktert,aki akkora hatással volt rám,és az egész wwe univerzumra mint Wyatt.
            Nagy showmen a pali,nem vizás,de ahogy előadja magát és azok a szövegek..meg a körítés.Le a kalappal előtte.Nagy kedvencem lett azonnal,bár először nem csíptem a fejét,mert a nagy kedvencemet,Kane-t támadták be először.Nem volt szép tőlük…de hát valahol el kell kezdeni.
            Rosszat ezen kívül nem tudok mondani róla.Max még az össze vissza gönceit.Pl a fehér nadrág előnytelen és nem illik hozzá 😀 Arról ő nem tehet,hogy már nem kap rendes sztorit.Ez a veszett kutyás feud unalmas lesz,ez borítékolható.Wyatt veszte az lehet,hogy egyik fő sztoriba se tudják vagy nem akarják berakni,farvizen meg nem sokáig lehet.Nekem az is bejött amikor csapatba tolta másokkal a szent cél érdekében.heel vs face az jó kis móka volt többször is.
            Remélem a közeljövőben öv közelébe is kerülhet,nem csak 1-1 áldozatot kap,mert ennél sokkal többet is kilehet belőle hozni.
            El kell fogadnotok,hogy benne van jelenleg a legnagyobb potenciál.

            Kedvelés

          3. ROYAL, most őszintén válaszolj!Miért beszélsz hülyeségeket, ha értelmes dolgokat is tudsz mondani,mint pl. most(a veszett kutyán kívül).Eddig azt hittem, hogy csak trollkodsz, de be kell látnom, hogy most egy normális hozzászólásod is volt.

            Kedvelés

        3. Nem is kell mindenben egyetértenünk.Unalmas is lenne úgy.Én szívesen olvasnék véleményeket az aktuális adásokról,ppv eseményekről,de sajnos alig alig íródnak effajta kritikák..

          Kedvelés

          1. Oh :$ Tény hogy, nem vagyok Wyatt fan, de Royalnak szerintem akkor sem tetszenének a pankrációról szóló cikkjeink, mert nem húzunk le minden adást a sárga földig. Ennek ellenére persze találhat olyant, amivel egyetért, nyilván olyant is, amivel nem.

            Kedvelés

Vélemény?