Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Daniel Bryan állapotáról

20140725_Light_danielbryan_c-home

Ahogy két hete egy RAW adáson láthattuk Daniel Bryan kénytelen volt lemondani a WWE Interkontinentális Bajnoki övéről, hiszen egy hosszabb ideig tartó sérülést követően újra kényszerpihenőre kellett mennie. A rajongók természetesen aggodalommal és érthető szomorúsággal figyelték a Szupersztár szavait, aki latolgatta, hogy talán soha többet nem léphet ringbe mérkőzésen a fizikai problémáiból kifolyólag…

A The Wrestling Observer oldala szerint Daniel Bryan-nek az állapota koránt sem olyan fényes, mint ahogy azt elképzeljük. Emellett a cég mélységesen hallgat arról, hogy mégis mellyire súlyosak a Szupersztár problémái és hogy milyen sokáig lesz inaktív a szervezetnél. Az oldal nagyon komoly hangsúlyt fektetett arra, hogy talán Daniel soha többet nem szerepelhet mérkőzésen, hanem inkább a WWE-vel kötött szerződése értelmében olyan pozíciót kapna a cégnél, mint egykor Ricardo Rodriguez, vagy a visszavonulását követően olykor-olykor megjelenő Edge…Azonban nem fog sok ideig távol maradni a szervezettől a Yes Mozgalom megteremtője, hiszen hamarosan indul a WWE “tehetségkutatója”, a Tough Enough, aminek Daniel egy komoly résztvevője lesz, hiszen az egyik edző szerepére őt jelölte ki a cég. Emellett pedig nem sokára kiadásra kerül a Szupersztárról egy DVD, valamint egy könyv, amit dedikálni is fog több időpontban a rajongóknak, akik találkozhatnak és egy kicsit cseveghetnek a Szupersztárral.

Visszatérve az eredeti témához egyenlőre Daniel kihagyásának időtartamát körül-belül 1 évre tippelhetjük, hiszen újabb műtétek előtt áll, amivel ugyan jobb lesz az állapota, ám későbbre csúszhatnak a folytonos edzéseinek elkezdése, valamint a visszatérése utáni lehetséges mérkőzései. Az még viszont nem tiszta, hogy hány műtétet kell elvégezni Daniel Bryan-en, ám a szervezet rajongói reménykednek, hogy csak az izgalom fokozása miatt latolgatta a pankrátor a lehetséges visszavonulását. A cég szurkolói több ízben is megfogalmazták, hogy minél előbb szeretnél újra csatában szerepelni látni a karizmatikus Szupersztárt, akinek minden jót kívánnak.

15 gondolat “Daniel Bryan állapotáról” bejegyzéshez

  1. Tehát a pontosítás: Daniel Bryan 2014. májusában az Extreme Rules PPV-n győzte le Kane-t. Ebben az időszakban történt az is, hogy Stephanie utasította Kane-t, vegye vissza a maszkját, ő pedig a régi pusztítóként támadta meg Bryant. Daniel – kísértetiesen hasonlóan Edge történetéhez – nem érezte az egyik karját, azért műtéten esett át, aminek az volt a lényege, hogy a nyaki részen az egyik ideggyököt kellett felszabadítani. Alig 10 nappal később felszólították, hogy adja le az övet, majd mivel ezt visszautasította, Brie kirúgásával fenyegették meg, majd később megfosztották a trófeától, hisz orvosi szempontból nem volt megfelelő állapotban a címvédésre. Itt ugye erősen keveredtek a sztori és a valóság szálai, a lényeg, hogy a nyaki sérülés miatt ki kellett írni a sztoriból, mert már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy hosszú időt kell kihagynia.
    Sajnos hónapokkal a műtét után a karjába még nem tért vissza az erő, így egyes orvosok újabb műtétet helyeztek kilátásba, mások pedig felvetették, hogy végleg búcsút kell mondania a ringnek. Ő fontolóra vette ugyan az újabb műtétet, ám úgy döntött, előtte kipróbál mást is, így Denverben egy speciális izom aktiváló/regeneráló tréningen vett részt, ezt követően pedig kick-box-szal és cselgánccsal készült a ringbéli visszatérésre.
    Januárban visszatért a ringbe, majd részt vett a Royal Rumble-ön. Következtek a heti adások, a Payback és a WM. Utóbbin DB nem lett részese a fő eseménynek, ezért a WWE-t számos külföldi hírportál keményen kritizálta, azzal vádolták a céget, hogy megölték a karakterét. Pedig épp akkor nyerte meg az IC övet és ezzel belépett azon szupersztárok közé, akik elmondhatják magukról, hogy valamennyi aktív WWE címet birtokolták. A sérülésről senki nem beszélt, azonban a WM utáni európai turnéról Danielt már ki kellett írni. A problémák ismét előjöttek, a WWE valamennyi élő adásából kénytelen volt törölni a szupersztárt, akinek nem volt más választása, mint hogy leadja ismét az övet.

    Kedvelés

    1. Először is, lehet szeretni vagy utálni Bryan-t, de azt hiszem egy népszerű figura, egy sokak által kedvelt sztár búcsúzna. Mondjuk Én különösebben nem bírtam, karaktere nem fogott annyira meg, de még mindig jobban elfogadtam, mint bármelyik NXT-ből feljövő pankrátort. Néha még jó meccsei voltak, néha viszont nézhetetlenül szar volt.

      De ha már NXT, az a bizonyos másik oldal, azt is írja, amit máshol is olvasni, hogy jövő vasárnap Cena vs, Kevin Owens meccs lesz. Hát őszintén remélem, hogy nem követik el azt a hibát hogy egy NXT-s fosztja meg Cena-t az övétől. Ez lenne a karakterének a legalja. Utána akár nyugdíjba is mehetne, mert nem lehetne hitelesen eladni. Amit én nagyon sajnálnék. Előbb utóbb valaki azonban megfosztja az övétől, mert ezt az open challange dolgot nem lehet örökké csinálni. Elfogy a cég alóla… Ha már megverik, akkor az legyen olyan aki a főműsorban is letett már valamit az asztalra. Mondjuk Kane lehetne US bajnok…

      Kedvelés

      1. KO nem szeretne US Champion lenni, ezt leszögezte. Csak valagba akarja billenteni Cena-t, amit remélem megenged neki Vince. Valami olyasmit, mint ami Sami-vel történt az Unstoppable-ön.

        Kedvelés

        1. Akkor várjuk meg, hogyan írják ki hivatalosan a meccset. Ha az övre megy, akkor nagyobb az esélye, hogy Cena győz. Ha viszont nem, akkor adhatnak ennek a gyereknek egy kis push-t. De ugyancsak végzetes hiba, ha ezt Cena-n keresztül teszik meg. Amit eddig tett a cégért, amennyi pénzt kerestek és jelenleg is keresnek rajta, szóval egyszerűen nem ezt érdemli. Nem azt, ha egy másodosztályból átmenetileg benéző karakter megalázza. Ez az egész így hiteltelen lenne. Itt Angliában szokták mondani – meg egyébként mindenhol a világban a focival kapcsolatban -, hogy egy meccsen bári megtörténhet. Itt minden évben az FA kupában meg is történik. Remélem ezt az analógiát nem vette át a WWE mikor Londonban/Birminghamben/Manchesterben jártak. Szégyen lenne… Én nem nagyon rajongok az NXT-ért. Jók a mozdulatok meg minden, de az egész körítése nekem amatőrnek tűnik az “első ligához” képest. És sokakkal ellentétben Én nem vagyok “szakértő”, csak egyszerűen jól akarom érezni magam amikor a műsort nézem.

          Igen, sokszor írtam, hogy egyik kedvencem Cena. Ha elverik, akkor az legyen olyan, aki már tett le valamit az asztalra. Ezért írtam, hogy szerintem Kane karakterébe most beleférne egy US bajnoki cím. Hacsak más terveik nincsenek vele. Pl. a vezetőség hozzásegíthetné, aztán majd ellenük fordul, pontosabban elég ha Justin Bieber ellen.

          Kedvelés

          1. Hiteltelen az lenne, ha Corbin venné el Cenától az övet. Kevin rengeteget tett le az asztalra függetlenként, és ezt remekül folytatja a mai napig. Az, hogy a Cena imádó kisgyerekeknek lövésük sincs arról, hogy kicsoda ez a dagi maci, az pont őket igazolja. Nem a semmiért volt most is NXT kántálás.

            Cenában meg amúgy mit lehet szeretni? Teljesen őszintén kérdem, mert én a féligmeddig ráfogott karizmatikusságán kívül semmit nem látok benne. Számomra a mostani karaktere nem más, mint egyrészről az öv miatt ostoba álhazafisság, mivelhogy az Cenától független és ne kelljen már állandóan kivágni a Cena Suckst a nem élő adásokból. Másrészről egy gagyi szánalmas kisgyerekhős, akiket az amcsi kertvárosok nagyonmaximum 12 éveseinek példáznak, hogy “márpedig, ha most megírod a leckédet, akkor bármit elérhetsz az életben, és nem fognak megalázni többet az emberek”. Emberileg meg az a története, hogy ezt akarta csinálni 8 éves kora óta? Hagyjuk már, ezt a mezőny fele tudja, ez nem teljesítmény. Cena semmivel sem több, mint egy tenyészarc a cégnek. A PG megtestesítője egyszemélyben. Hulladék a legtöbb meccsén a teljesítménye, ráadásul még az emberek képébe is tolja a fütykösét azzal, hogy őt csak azért utálják mert utálják és ezzel is jól végzi a dolgát. A termékei pedig iszonyat égők, ha már elmúltál 10-12 éves. Arról nem is beszélve, hogy a tiszteletet és a példaképességet szintén ezerszer hitelesebben lehetne eladni a fél rosterrel mert keményebb múltjuk van, mint neki. Szóval tanácstalan vagyok, hogy a mostani Cenát hogy lehet szeretni. Nem. Tanácstalan vagyok, hogy a mostani Cenát, hogy nem veti meg mindenki.

            Kedvelés

  2. Emlékeznek a sérülésére!!!! A szemetek szándékosan verték agyon. Ki a felelős ezért?????

    Kedvelés

      1. és a mostani bajok még mindig ezzel kapcsolatosak? csak kérdem, a cikkből nem derül ki hogy konkrétan mi a baja és mit kell rajta műteni. már arra sem emlékszem különben hogy azt a nyaksérülést mikor és hogyan szedte össze.

        Kedvelés

        1. Azt én se tudom, hogy hogyan szedte össze, de sajnos nem volt akkora szerencséje, hogy 8 év után újul ki a nyaksérülése(Edge).Ez a sérülés volt az oka annak, hogy a Wrestlemania-n nem wwe whc, hanem ic övet nyert, mert Vinc nem akart kockáztatni azzal, hogy egy sérültet tesz a WWE arcává.

          Kedvelés

          1. Kane okozta mikor 2 sírkőletételt adott neki az acéllépcsőn mikor WWE bajnok volt Bryan

            Kedvelés

          2. Hát mi más lenne? A nyak sérülés komoly fizikai felhasználás mellett nem gyógyítható csak kezelhető. Plusz agyrázkódása volt.

            Kedvelés

Vélemény?