Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Tényleg az év legjobb RAW-ja következik?

Következő cikkünket semmiképp se nézd meg, ha még nem láttad a WrestleMania-t. Éjszaka következik a RAW, ami előzetesen számos érdekes és izgalmas fordulatot tartogat az előző este tükrében. Megpróbáljuk sorra venni, hogy vi várható, illetve, hogy a RAW WM meccsei milyen következményekkel járhatnak.

Braun Strowman egyelőre nagy kérdés a folytatást illetően. A Monster Among Man – hatalmas meglepetésre – nagyon hamar kiesett az Andre The Giant Memorial Battle Royal-ból. A WM alatt vetített Payback promóban mondhatjuk, hogy központi szerep jutott Braun-nak, talán – mint ahogy a pleykák is szóltak róla – folytatja feudját Roman Reigns-szel.

Az este egyetlen visszatérést produkált, de az elég nagyot ütött. Meglepetés ugyan nem volt, hisz órákkal a WrestleMania előtt bejárta egy fotó az internetet, melyen látható volt, hogy a WWE alkalmazottakat küldött a Hardy fivérekért, akik mindösszes tíz percre tartózkodtak a stadiontól. Jeff és Matt visszatért, egyelőre a Broken karakter nélkül. Persze amint lezárul a TNA-vel való pereskedés nyílván behozzák a gimmick-ket, de addig is marad a régi, egy miminális DELETE-re késztetéssel. A srácok elhódították a RAW Tag Team öveket, ezzel hétszeres bajnokokká válva. Kíváncsian várhatjuk, hogy kivel kezdenek elsőként feud-ba.

Bayley – ahogy arra számítani lehetett – megvédte a RAW Women’s Bajnoki címet. Kérdés, hogy az előzetesen általam is belengetett séma érvényesül-e, vagyis láthatjuk-e a ma esti RAW-n Sasha Banks Heel Turn-jét. A várakozások szerint a Payback-en Bayley ellenfele Banks lesz, Nia pedig Charlotte ellen csatázhaz, hacsak megint nem tuszkolják őket egy meccsbe, vagy egy visszatérő, mint mondjuk Emma bele nem szól a dolgok logikus menetébe.

Seth Rollins elérte a megváltást. Az Architect élt első és egyetlen esélyével azáltal, hogy “leölte” a Királyt. A mérkőzésnek érdekes, ugyanakkor zseniális vége volt, hisz a végig elszánt és koncentrált Hunter veszét egyetlen pillanatnyi kihagyás okozta. Stephanie az asztalra zuhant, amit látva Trips agyát elöntötte a barna cucc. A COO méregből és meggondolatlanul fordult hátra, egyenesen korábbi tanítványa karjaiba. Rollins értékesítette a Pedigree-t, majd kopogtatta a megsebzett Királyt.
Ezen a ponton folytathatják is a feudot, és további összecsapásokat produkálhatnának: elsőként a Payback-en. A végjáték mindenképp nyitva hagyta ezt az opciót, ugyanakkor számításba kell venni azt is, hogy Rollins az eredeti tervek folytatja azáltal, hogy viszályba kezd Samoa Joe-val, aki nem kapott szerepet az este folyamán.

A Hódító visszatért. Brock Lesnar valósággal elpusztította Goldberg-et. A címvédő négy Spear-re és egy Jackhammer-re volt képes a roppant kínos bevonulást követően, de Lesnar nem adta meg magát. Következett a buldózer üzemmód, Suplex City kapui kitárultak, Goldberg pedig 10 German-t szenvedett el, amit Brock az F5 kíséretében koronázott meg.
Új világbajnokunk van, ami egyáltalán nem meglepő. Lesnar karaktere a Streak törés miatt a WrestleMania-n a legerősebb, így történhetett meg az, hogy kirúgott Goldberg kopogtatásából. Mint az az adás alatti Payback promóból kiderült, Brock ott lesz a következő PPV-n, hogy megvédje a világbajnoki címet. Ehhez ma este ellenfelet is kaphat, Finn Bálor lehet az első számú esélyes a feladatra.

Kevin Owens szintén igazolta a papírformát, elhódította a United States Bajnoki címet. A Prizefighter több, mint valószínű, hogy folytatja feudját Jericho-val, a Payback-en megmérkőznek a visszavágó keretében, hogy aztán Y2J nyugodtan mehessen koncertezni a Fozzy-val.

Roman Reigns hengerelt a főeseményen, egy No Holds Barred csatában vonultatta vissza minden idők egyik legnagyobbját, Undertaker-t. A DeadMan leköszönt a nagy színpadon, miközben karakterét is megtörte. Roman mehet a Payback-en Strowman ellen, hacsak már most bele nem kerül a Universal öv sztorijába.

5 gondolat “Tényleg az év legjobb RAW-ja következik?” bejegyzéshez

    1. Ennyire jó?
      Mennyire jó?
      Mikrofonnal és a ringbeli tudásával nem különbözik Reignstől, egyedül a méretei és a karaktere a hiteles.

      Kedvelés

      1. Látom hitbuzgó Reigns fan vagy nem tudom mit vagy úgy oda érte. Sokkal jobb, mint Reigns az biztos túlságosan túlértékelt már irritálóan nem is csoda hogy nem bírja a közönség.

        Kedvelés

        1. bocsánat, de szerintem inkább 100 Roman mint 1 Braun. Kell még neki idő. De még borzalom szinten van kb.Amelett ,hogy Roman a Booo király,de igen népszerű emellett…

          Kedvelés

Vélemény?