Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Friss hírek Randy Orton sérüléséről

randy-orton-brock-lesnar-1432185238-2371061

A Vipera 3 hete nem jelent meg egyetlen heti adásban, valamint PPV Eseményen sem. Luke Harper és Braun Strowman ellen lett volna mérkőzése a Hell In a Cell-en, ahol a partnere nem más lett volna, mint a Lunatic Fringe, Dean Ambrose. Azonban nem tudták létrehozni ezt a küzdelmet, hiszen Randy összeszedett egy sérülést a Pay Per View adás előtt.

A szervezet orvosa Dr. Steve Daquino elmondta, hogy:”Randy-nek kificamodott a válla. Egy nemrégiben elvégzett MRI teszt megmutatta, hogy Bankart elváltozást szenvedett, aminek értelmében több izmokat mozgató szalag kifeszült, valamint a csuklyában található izomnál részleges szalagszakadást diagnosztizált a vizsgálat.”
Az orvosi stáb úgy látja, hogy elkerülhetetlen lesz Orton sérülése szempontjából a műtét, amit követően 4-6 hónapra becsülték a Szupersztár kiesését az aktív Roster-ből.

Jobbulást Randy.

5 gondolat “Friss hírek Randy Orton sérüléséről” bejegyzéshez

  1. Poén hogy enyhitest kért es még igy is lesérült. Jo pankrátor,de csak akkor Jöjjön vissza ha normálisan csinálja ugy mint regen.

    Kedvelés

  2. Sose kedveltem,de voltak jó meccsei,feudjai.Vicces h egy zsák így elbánt vele 😀
    Kár érte.Ha vissza is tér,nagyobb szerepet már nem igen fog kapni.Kell a hely ugye müzlinek meg a hatalmas arcának,kentaurnak és a kecskepofának.Lehet egy újabb karrier ért véget…

    Kedvelés

  3. Legalább kipiheni magát.
    Értelme nem volt annak hogy part timerkedni járt be,ki kellett volna vennie egy hosszabb pihenőt,és a visszatérése után ismét kaphatott volna egy normális storyt.
    Rég óta űzi már a szakmát,de még csak 35 éves vannak akik ilyen idős korukban kerülnek fel a main rosterbe,ő pedig már most többet ért el mint a legtöbb sztár a teljes karrierje alatt.
    Még fiatal,tehetséges,tapasztalt,csak mert már ennyi mindent elért még ő is itt van,és vétek lenne veszni hagyni a karrierje hátralevő részét.

    Kedvelés

Vélemény?