Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

UFC 203: CM Punk vs Mickey Gall – Eredmény és videó

Elérkezett a pillanat, amire minden wrestling fanatikus vár 2014 decembere óta. CM Punk ekkor írt alá a UFC-hez, de csak most kerülhet sor a debütálásra. Az idáig vezető út igen rögös volt, tele rengeteg megpróbáltatással, sérüléssel, bizonytalansággal. Utóbbit azért mondom, hisz maga Punk is kijelentette dokumentumfilmje alatt, hogy az első edzések után komolyan megfordult a fejében, hogy nem csinálja ezt. A Duke Roufus irányítása alatt zajló edzéseken átlépett a saját korlátain, s reményei szerint felvérteződött azzal a tudással, ami a sikerességhez kell. Az esélytelenek nyugalmával indul csatába, nem nagyon akad olyan UFC harcos, aki le merné tenni voksát Punk mellett. A korábbi WWE Szupersztár, valamint 434 napig uralkodó WWE bajnok ellenfele nem más, mint a 2:0-ás mérleggel álló Mickey Gall. A pszichikai hadviselés magas szinten ment a küzdelmet megelőző napokon – a mérlegelésen például, Punk nem fogadta el Gall kézfogását, amit főhősünk annyival magyarázott, hogy nem emiatt van itt, hanem hogy pofán verjen embereket. Volt olyan UFC Nehézsúlyú, aki szerint a lehető legkeményebb és leggyorsabb úton fogja megtapasztalni, hogy ez a világ nem neki való. Tudom, hogy számos Punk szimpatizáns úgy ül le most ezekben a pillanatokban a tévé/monitor elé, hogy az eredménytől függetlenül – kedvencük visszatér a WWE-hez. Erre valljuk be igen halvány esély mutatkozik, ellenben azzal, hogy szemügyre vegyük mire lesz képes élete első meccsén az Oktagonban. Ne is szaporítsuk tovább a szót – következzen a három menetesre tervezett váltósúlyú összecsapás.

14281541_160137384432148_1960411164_n
Megtörtént a várva várt debütálás

Punk rendkívül koncentrált tekintettel vonult az arénába, miközben a régóta nem hallott Cult of Personality sorai szóltak. A csata indulását követően – Punk azonnal nekirontott Gall-nak, kicsit talán vakmerően is. Pillanatokon belül a földön találta magát, és ekkor már sejteni lehetett, hogy nem lesz jó vége a dolognak. Gall nem is kívánhatott volna ennél kényelmesebb szituációt, folyamatos ütésekkel bombázta a debütálót ott ahol érte, ami mellé rendesen ültek a fojtások is. Punk becsülettel védekezett, mindent megpróbált, de körülbelül a menet felénél eljött a pillanat, amikor kopogni kényszerült. Feladással elveszítette az első mérkőzését.

Természetesen Jim Rogan Őt is megszólaltatta a csatát követően – Punk leszögezte, hogy nem éri be ennyivel és vissza fog térni. Arra buzdított minket, hogy ne adjuk fel az álmainkat. Továbbá azt is kijelentette, hogy ez élete második legszebb estéje (Az első az, amikor feleségül vette AJ Lee-t).

Valószínűleg, az Oktagonba lépés egy pipát jelent azon a bizonyos bakancslistán. Punk mindent megpróbált, de egyszerűen nem vehette fel a versenyt Gall-al szemben. Reméljük, hogyha valóban lesz legközelebb – ennél azért több sikerélmény éri a hajdani WWE szupersztárt. Megpróbálta, alázattal készült erre az estére, szóval mindenképp megilleti a respekt.

10 gondolat “UFC 203: CM Punk vs Mickey Gall – Eredmény és videó” bejegyzéshez

  1. Elég szánalmasan hagyta itt a WWE-t, mit sem törődve a rajongókkal, kollegáival, főnökeivel egyik napról másikra aztmondta, hogy sziasztok…ez nekem nagyon nem tetszett, főleg mert tényleg az egyik kedvencem volt. De másfelől megértem, ennek az embernek volt egy álma és egyből belevágott az egészbe, ami már önmagában nagy dolog, hiszen a forma közelít a 40-hez. Nem jött sajnos össze a győzelem, még csak a jó szereplés sem, de még ezután is van lelki ereje azt mondani, hogy visszatérek és jobb leszek…szerintem ez példaértékű.
    Respect Punk!

    Kedvelés

  2. Sokat edzett az tény. Sajnáltam is mikor lett volna egy lehetősége hamarabb debütálni White Ranger- Jason David Frank ellen. Csak akkor lesérült. Kicsit hosszabb mérkőzést szerettem volna látni , de hát így sikerült. Ennyi felkészülés után mindenképp megérdemli a tiszteletet. Talán lesz még jobb és sikeresebb mérkőzése is .

    Kedvelés

  3. Ez várható volt bár ettől én is többre számítottam. Ennyi edzés után is csak vergődött a földön hol ott Gall a legelső pillanatban 1 hatalmas hibát követett el amit Punk nem használt ki. Lehet hogy nem a világ legjobb MMA szervezeténél kellett volna kezdeni

    Kedvelés

  4. Nincs semmi oka szégyenkezni. Sokan azt mondták egy percig se húzza. Én elhittem, hogy Punk nyerhet, de csak mert fanatikus vagyok. Azt tudom mondani, amit a UFC harcosai tweeteltek a megmérettetés után: ez egy tökös srác. Meg merte tenni azt, amit csak kevesek és fegyvertelenül lépett az oroszlán ketrecébe. Aki fikázza, vagy kineveti, az próbálja meg ugyanezt, lássuk menni fog-e. Punk nem veszett semmit, nem volt mit. Valószínűleg hamarosan újra a WWE-ben láthatjuk. Hisz anno Bret The Hitman Hart is visszajött a sérelmei ellenére, és mint tudjuk, ők ketten szintén jó barátok. Punk egy igazi faszagyerek, szereti a kamerát, most is már rutinból promót vágott a mérkőzés után. Úgyis kamera közelben marad, mi pedig a képernyők előtt.

    Kedvelés

    1. ,,Valószínűleg hamarosan újra a WWE-ben láthatjuk. ”

      Annyira örülnék neki, mert ő a példaképem, de már nem fog ő visszajönni ide. Ha mégis, akkor én nem tudom mit csinálok 😀

      Egyébként tényleg nagy respect neki, megérdemli.

      Kedvelés

  5. Yes! Yes! Yesss!!
    Méghogy azért van ott, hogy pofánverjen embereket.. Hehe. Suszter maradjon a kaptafánál, vagy ha nem marad, akkor készüljön fel rendesen az új kihívásokra. WWE-ben király volt, az UFC-ben ezzel el is vesztette a nagy érdeklődést. Inkább ne is harcolt volna, mert ez gyalázat volt.

    Kedvelés

    1. Ez csak az első mérközése volt, nem kell már is elásni. Lesnárt is szétcsapták az első mecsén……..
      Az értelmi szintedet nem nagyon kéne mutogatnod…(elég alacsony)

      Kedvelés

      1. 1. Lesnar nem először az UFC-ben kezdte.
        2. Frank Mir már jóval tapasztaltabb volt akkor, mint Gall.
        3. Lesnar fiatal volt, Punk már öreg ehhez a sporthoz. Ráadásul Gall majdnem tíz évvel fiatalabb nála. Ez sok idő.

        Kedvelés

Vélemény?