jericho-1479397550-800

A Fozzy, vagyis Y2J saját zenekara, ami az idei évben semmilyen szinten sem korlátozta abban, hogy Full Time-ban dolgozzon a szervezetnél. Ugyanakkor nyílt titok, hogy a Fozzy jövőre turnézni indul, ennek megfelelően pedig Chris Jericho ismét távozik. Öröm az ürümben, hogy úgy néz ez az egyetlen tényező, ami képes elszakítani ők a sportszórakoztatástól.

A Live Audio Wrestling-nek adott interjújából számos dologra fény derült, többek között arra, hogy januári visszatérésekor csak négy hónapra, vagyis a WrestleMania-ig írt alá. Styles elleni viszálya után távozott volna, ám annyira jól ment minden, hogy végül újabb szerződést írt alá, ami júliusig szólt. Ekkor még az előbbinél is jobban ment a szekér, így hát aláírt októberig, most pedig ( amikor minden eddiginél népszerűbb és szórakoztatóbb karaktert hoz ami üde színfoltja a WWE-nek – a szerk. ) egy november végig szóló kontraktus kötelezi. Chris gyakorlatilag kijelentette: hónapról-hónapra ténykedik.

Jericho továbbá azt is elmondta, hogy nagyon élvezi jelenlegi futását, amit minden eddigi közül a legjobbnak tart. Addig élvezi ameddig csak lehet, tovább szeretné építeni mindezt, és tovább szeretne szórakoztatni ameddig csak képes rá. Korábban azt mondta, hogy a 2008-as éve jobb volt, mint az idei, most viszont már nem sok különbséget vél felfedezni a kettő között. Nem meglepően a jelenlegi futását maximálisan ki akarja aknázni, hiszen erről a bizonyos 2008-as évről (amikor Shawn Michaels-el, valamint Rey Mysterio-val vívott nagy csatákat) továbbra is azt gondolja, hogy lehetett volna sokkal jobb.

Y2J mindenekfelett kihangsúlyozta, hogy az életkor nem számít neki, folytatni fogja egészen addig, míg a teste lehetővé teszi ezt számára és semmilyen szinten sem korlátozza őt a legjobb teljesítmény nyújtásában.