Charlotte-702x336Egyik szeme sír, másik nevet. Talán így jellemezhetjük a legjobban Charlotte elmúlt hetét, hiszen a SummerSlam-en történelmet írt azzal, hogy Ő lett az első kétszeres WWE Women’s bajnok, ugyanakkor nem minden úgy alakult ahogy azt a felek, valamint a WWE várta.

Sokkoló és váratlan volt, ahogyan a Bank Statmentből fordítva, végül kopogtatta Sasha Banks-t – visszaszerezve ezzel a bajnoki címet. Ekkor még mindenki értetlenül állt az események előtt, majd nem sokkal később elárasztatta az internetet a hír, mely szerint Sasha eltávolításra került minden eseményről a következő 32 napban. Eltiltásra vagy sérülésre gondoltak sokan, utóbbi igazolódott be. Egy héttel a mérkőzés előtt tisztázták, hogy a SummerSlam-en Charlotte-nak kell diadalmaskodni, hogy ezt követően Banks pihenőt vehessen ki a mihamarabbi felépülés érdekében. Igen ám, csakhogy a mérkőzés közben Sasha háta csak rosszabbodhatott, miután két alkalommal is csúnyán ráesett. Először Charlotte elejtette Őt a középső kötélen állva, majd a sarok tetején való akciózásban is Banks húzta a rövidebbet.

A mérkőzést követő wwe.com-os interjú alatt látható volt Charlotte zavartsága, illetve, hogy valami nincs rendben. Abszolút a szerepéből kiesve nyilatkozott. Ez azért történhetett, mert egyes meg nem erősített hírek szerint a szervezet tisztviselői komoly vitába keveredtek a Nature Girl-el a színfalak mögött a mérkőzés közbeni durva hibák miatt, amik akár befolyással lehettek volna Sasha egyébként sem jó állapotban lévő hátára. Mindezek után derült ki, hogy Banks-nek nem lesz szüksége műtétre, így a tervezett egy hónap pihenés után visszatérhet. Charlotte ettől függetlenül támadások kereszt tüzébe került a rajongók által is, akik a közösségi médiában köszörülték a nyelvüket a Flair csemete – szerintük felelőtlen munkáján, amit a ringben produkált.

Íme egy pillanatkép azután, hogy Charlotte a középső kötélen állva elejtette Sasha-t:

14089611_141361656309721_2118903724_n

Ti hogyan láttátok Charlotte munkáját a mérkőzésben? Érthető, vagy túlzott ez a felháborodás?