ric-flair-2

Az  MLW Radio műsorán futó The Ric Flair Show negyedik epizódjára került a sor a napokban, melyben a tizenhatszoros világbajnok – Hall of Famer legenda tett egy-két igen hangzatos kijelentést. Első állásfoglalásával azt hiszem nehezen lehet vitatkozni:

20160726_SD_P_DeanDolph3--7d940922733086b01250c82fce2a6caf

Örülök, hogy Dolph Ziggler lehetőséget kapott a WWE Világbajnoki címre Dean Ambrose ellen a SummerSlam-re. Ez már igazán esedékes volt! – értékelte a SmackDown-on történteket Flair.

Azonban nincs hasonló véleményen a RAW főeseményével kapcsolatban, ahol is szerinte a történtekkel ellentétben, Roman Reigns-nek le kellett volna győzni Finn Bálor-t:

roman-reigns-admits-defeat-to-finn-balor-1469777616-800

Azt gondolom Roman-nek győznie kellett volna. Nagy rajongója vagyok Reigns-nek. Őszinte leszek veletek: Finn Bálor emlékeztet engem  “The Dynamite Kid” -re. Ennek van értelme? Hasonló megjelenés, hasonló dolgosság, Ő egy nagy előadóművész. Istenem, semmit sem veszek el Finn Bálor mérkőzéséből, vagy teljesítményéből, de Roman-nek kellett volna győznie.

Flair egyébként nem mellesleg azt is megjegyezte, hogy véleménye szerint – Finn Bálor sosem fog WrestleMania főmeccsben szerepelni.