Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. május 16. – Főszerepben az Extreme Rules

268_RAW_05162016ca_2439--fa55754ccc1bf3a219e6c829b7475f43

A RAW 2016. május 16-án Greensboro városából, Észak-Karolina államból jelentkezik, ahol az adás hivatalos intro videóját követően a cég bejelenti, hogy a mostani show-n összecsap az Uso Ikrek csapata Karl Anderson és Luke Gallows duójával. Ahogy megkapjuk a képet az arénáról, megszólal AJ Styles bevonuló zenéje, akit ismét nagy szeretettel fogad a publikum.

Styles érkezése alatt visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol Anderson és Gallow kapott egy-egy Spear-t a WWE Nehézsúlyú Bajnoktól, amit követően Styles nem keveredett ütésváltásba leendő ellenfelével. AJ mikrofont fogott és elmondta, hogy belefáradt abba, hogy Roman Reigns hazugnak nevezi őt. Megkapja a reptérről érkezve, valamint a közösségi médiában, hogy a barátsága Karl Anderson-al és Luke Gallows-al csak egy jól kivitelezett terv része, aminek a célja, hogy Styles megszerezhesse a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ezt követően Styles mutat pár Twitter posztot, amiket a szervezet rajongói osztottak meg. Ezek értelmében többen szimpatizálnak és drukkolnak a Club nevezetű formációnak…Ezt követően Styles költői kérdést tesz fel a közönségnek, miszerint ez a WWE új korszaka? Ez AJ Styles új korszaka! Szerepelt Tokióban 60.000 ember előtt főeseményen, a világ minden pontján szerzett már bajnoki övet és az, hogy Phenomemal-nak nevezik…
Styles nem tudta folytatni a mondanivalóját, hiszen Roman Reigns zenéje szólalt meg, amit követően eszméletlen hatalmas ellenséges megnyilvánulással tiltakozott a közönség a Bajnok érkezése ellen. Roman elmondta, hogy Styles mindenhol megfordult és bajnoki övet nyert bajnoki öv után, viszont ez egyáltalán nem számít, hogy meg akarja nyerni “A Bajnoki övet”. A közönség ekkor a “We Want Rollins” mondatot kezdi el kántálni, amire Roman csak annyit válaszol, hogy lehet, hogy Rollins-t akarják, viszont Styles-Reigns meccset fognak kapni az Extreme Rules főeseményére. Roman azzal folytatja, hogy meg fog jelenni a mostani RAW-n az Uso srácok sarkában a csatájuk során. Megkérdezi Styles-t, hogy Ő is meg szeretne-e jelenni a Club mellett? AJ egyértelműen ott akar lenni, viszont egyetlen egy dolog van, amit ennél jobban akar, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet a saját derekán látni.
A beszédüket Luke és Karl megjelenése szakította félbe, amire mindketten megfordultak. Styles-t ekkor hátulról az Uso srácok és Roman támadták meg. A Club másik két tagja ekkor hátrahúzta Styles-t, hogy ne kerülhessen sor újabb ütésváltásokra.

Sami Zayn vs Cesaro

A harcot Kevin Owens és The Miz a kommentátorok mellől figyelte, amiben eléggé tapogatózóan indítottak a felek. Kevin egyszer csak felkelt és elindult kifelé az arénából, viszont hirtelen megfordult és nekiesett Miz-nek. A mérkőzésen kívüli bunyójuk egészen a ringig terült, ahol Sami és Cesaro is csatlakozott, ami miatt a bíró kénytelen volt diszkvalifikációval véget vetni az összecsapásnak…Shane McMahon zenéje szólalt meg, akinek érkezése véget vetett a harcnak. O-Mac elmondta, hogyha mindenki ilyen lendületes, akkor megrendezésre kerül a mostani RAW-n egy Tag Team csata, amiben KO és Miz duója harcolhat Sami és Cesaro csapata ellen. A bejelentése követően megérkezett Stephanie, akinek tetszett az ötlet, viszont egy kicsit alakítgatna rajta. Az előző SmackDown-on is ez a Tag Team meccs lett megrendezve, ezért jobb lenne szerinte ha Cesaro és Miz alkotna csapatot Sami és KO bandája ellen. Kevin egyből heves tiltakozásba kezdett, amit követően Shane elismerte, hogy ez az ötlet jobb, mint az övé. A küzdelem pedig itt és most indul.

Sami Zayn és Kevin Owens vs Cesaro és The Miz

A harc során Kevin és Sami végig próbáltak fölénybe kerülni csapattársaikkal szemben, hogy bizonyítsanak a másiknak. A küzdelemben a győzelmet végül Sami volt képes megszerezni a Finisherjét követően, ami után Miz nem tudott kirúgni a kopogtatásból. KO gondolkodás nélkül odaugrott az ünneplő Zayn-hez, akinek kiosztott egy kemény Superkick-et.

A Backstage-ben Renee Young jelenik meg Chris Jericho öltözőjének ajtajában, ahol arról kérdezi a Szupersztárt, hogy mondana-e valamit az előző RAW-n megrendezett támadásáról? Erre Y2J eléggé felkapta a vizet és kijelentette, hogy bocsánatkérést vár, amiért Dean Amborse megsemmisítette a 15.000 $-os kabátját, amit ikonikusabbnak nevez, mint a céget, vagy mint André The Giant-et.

The Shining Stars vs Scott Jackson and Brian Kennedy

Primo és Epico csapata ezúttal a Shining Stars néven jelent meg újabb karakterrel. Emlékezhetünk rájuk, amikor még Rosa Mendes kísérte őket, valamint amikor jelmezt húztak és a Los Madatores csapatot alakítva szerepeltek. Ezúttal a két Puerto Rico ezúttal életörömmel telten jelentek meg. A latin paradicsomról áradoztak, amit követően kezdetét vehette a küzdelem. A két “Friss debütáló” képes volt a Tag Team Finisherjüket követően kopogtatással megszerezni a győzelmet.

Az arénába nem más érkezik, mint a Lunatic Fringe Dean Ambrose, akitől Chris Jericho egy komoly és őszinte bocsánatkérést vár a kabát széttépése miatt. Ismerhetjük Dean-t, így számíthatunk arra, hogy nem fog egyszerűen meghajolni leendő ellenfele előtt és bocsánatért esedezni. Ambrose elmondja, hogy tisztázni akarja az ügyet, ami miatt nem is húzza az időt, felszólítja leendő ellenfelét, hogy jelenjen meg itt és most az arénában. Chris eleget tesz a kérésnek, amit követően Y2J elmondja, hogy ő egy multimilliomos viszont 15.000 $ túl sok pénz és ezt vissza akarja kapni. A WWE egyik legfontosabb történelmi eszközéről van szó, valamint Chris Jericho örökségének szimbólumáról, amit Dean gondolkodás nélkül megsemmisített. Ezért nem csak a 15.000 ropit akarja visszakapni Chris, hanem egy komoly, őszinte bocsánatkérést is akar hallani Ambrose-tól. Dean azonban nem egy bocsánatkérés miatt hívta ki ide Chris-t, hanem azért, hogy kihívja egy meccsre az Extreme Rules-ra. Jericho egyből elfogadja…Dean ezt követően elmondja, hogy az Extreme Rules közeleg, ami köztudottan eléggé kemény PPV. Chris egyből válaszol, miszerint a közönség csak úgy emlegeti Dean-t, hogy “Lunatic” viszont Y2J szerint Ő az igazi holdkóros, valamint a legextrémebb Szupersztárja a cégnek. A karrierje során harcolt már őrültek, óriások, utcai bunyósok és profi atléták ellen, akiket sorra legyőzött, így Ő a jelenlegi szervezet legveszélyesebb alakja. A beszédüket követően Dean kijelenti, hogy van egy ajándéka Chris-nek, amit követően egy ketrec ereszkedik le a magasból. A Cell tetején megjelennek Ambrose személyiségéhez illő dolgok, mint a kényszerzubbony, láncok, valamint különböző fegyverek. Itt a Lunatic elmondja, hogy megrendezésre fog kerülni a WWE történelmének első Asylum csatája.

Dana Brooke vs Becky Lynch

A hölgyek összecsapását egy gyors fordítást követően Dana tudta megnyerni kopogtatásával.

Fandango és Tyler Breeze vs R-Truth és Goldust

A küzdelem eléggé átlagosra sikeredett, amiben a győzelmet Tyler kopogtatását követően a Selfiekirály és a Táncoslábú tudta megszerezni. A harcot követően Goldust és Truth összeszólalkoztak, miszerint nem volt jó a csapatmunkájuk és képtelenek voltak felvenni a versenyt ellenfeleikkel szemben.

A New Day triója jelenik meg a ringben, akik lelepleznek egy időgépet a szorító közepén. Rövid beszédet követően beszállnak ebbe az időgépbe, amiből bajszosan, leendő ellenfeleiket parodizálva lépnek ki. A trió szerepjátékát a Vaudevillians megjelenése szakította félbe, akik megtámadták a Tag Team Bajnokokat.

The Club vs The Usos

AJ Styles és Roman Reigns megjelentek a szorító mellett, ahogy azt korábban megbeszélték. A gong megszólalását követően kezdetét vette az összecsapás, amely egész jól alakult. Mindkét fél képes volt fordulatosabb mozdulatokat mutatni, amit követően sok került jó pár Superkick-re. Végül Jimmy Uso volt képes bevinni a Body Splash-t, ami után könnyedén kopogtatott…Ahogy arra számítani lehetett, Roman és Styles is egymásnak estek, amit követően sor került a Styles Clash-re, amit egyenesen egy székre vitt be AJ.

Colin Cassady vs D-Von Dudley

A küzdelem eléggé rövidre sikeredett, amiben a győzelmet Cass tudta megszerezni a Finisherjét követően. A ringből kifelé sétálva mikrofont fogott és a közönség szimpatizálására lebetűzte a SAWFT szót a Dudley srácoknak.

Alberto Del Rio vs Sin Cara

Megjelent a ring mellett Kalisto, akit a küzdelem alatt Rusev támadott meg. A küzdelemre ez komoly befolyással volt, hiszen Sin Cara nem volt képes ellenfelére koncentrálni a küzdelem miatt. Del Rio megszerezte a győzelmet, amit követően a Bolgár egy kemény verésben részesítette a United States Bajnokot.

A mostani RAW főeseményén egy szerződés-aláírást tekinthettünk meg, amiben a WWE Díva Bajoki övért folyó küzdelemre szerződtek a felek. Natalya és Charlotte is elmondta a saját maga beszédét, amit követően aláírták a papírt. Miután ezzel végeztek Ric elmondta, hogy Stephanie a legrosszabb üzletasszony, akit valaha látott. Shane megkérte a legendát, hogy moderálja magát, ami egyáltalán nem tetszett Flair-nek. Ric lekapta a kabátját és készült egy támadásra. Stephanie ekkor kijelentette, hogy O-Mac-nek több tiszteletet kellene mutatnia a Hall Of Famer iránt, azonban Steph nem fog…Ekkor egy jókora csattanós pofont kevert le Ric-nek a hölgy, amit követően Natalya értékesítette a Sharpshooter-t leendő ellenfelén.

Ezzel zárult az Extreme Rules előtti utolsó RAW, amit majd a SmackDown fog követni.

23 gondolat “WWE RAW 2016. május 16. – Főszerepben az Extreme Rules” bejegyzéshez

  1. Nekem ez az adás jobban tetszett, mint a múlt heti, de még sokat kellene fejlődni.

    Uso vs Club: a meccs nem volt rossz, de sokat levett belőle, hogy sokadjára lőtték el. Sajnos AJ állítólagos sérülése sokat levesz a feudból, mert így a TT-k meccselnek minden adáson, nem merik Styles-t betolni 3v3 meccsre. Roman utálóknak kötelező megnézni a végét, ritkán látni olyat, hogy Roman a meccs/adás végén is fekszik.

    Jericho-Ambrose: nekem unalmas, pedig mindketten nagyon jók promóban, de az Assylum meccs parasztvakítás. Hányszor akarják még Dean-nel eljátszatni, hogy “itt aztán most olyan eszközök és vérengzés lesz, hogy hű…”, aztán jön egy halál lapos meccs, amin max székkel egyszer hátbaverik egymást? Arról nem beszélve, hogy az így induló feudjait Dean eddig talán mindet elbukta. A legidegesítőbb, hogy Y2J és Ambrose is bevállalná a brutál meccset, de a PG miatt úgyis mindenki tudja, hogy még csak csúnya beszéd sem lesz, nem hogy vérengzés.

    TT division: hiába szerették meg a New Day-t, én nagyon unom már őket. Ráadásul mivel már szeretik, ez az ökörködés mehetne TT övek nélkül is, felesleges náluk parkoltatni a címeket már. Az újoncok szerintem nem veszik el tőlük most sem. Big Cass túl nagy egyéni push-t kap, inkább várhatná a társát, szerintem egyéniben nem annyira erős, hiába szeretik most. Az új/régi TT csapatnak sikerült hetek óta olyan felvezetést csinálniuk, hogy már a promójukat untam. A két soha nem látott hurka elleni debütálásuk a ’90-es éveket idézte.

    IC öv: nekem szórakoztató volt a meccs is, jók a karakterek, szerintem ez most a legjobb feud. Ha Cesaro a Smackdown-on is szívni fog, van egy halvány esélye győzni a PPV-n, de továbbra is viszi tovább a Miz szerintem az övet.

    Dívák: rém unalmas, Flair hiába az egyik legnagyobb legenda, szentségtörés ide vagy oda, én már aktív korában is untam, most meg inkább már sajnálom ezért a bohóckodásért. Natit nagyon bírom (Bret meg all time egyik legnagyobb kedvencem), de nem adok 5%-nál többet, hogy elvigye az övet.

    Golden Truth: de most ezt komolyan? Értem én, hogy kell a viccmeccs is, de ez Goldust lealázása (pedig Cody oldalán megmutatta TT-ben, hogy “he still got it”), és szerintem Truth is sokkal többre lenne hivatott.

    US öv: sajnos továbbra is az a félelmem, hogy ebből Rusev győzelem lesz (eddig még ok), ami után visszatérő Cena-Rusev feud jön sokadjára (jajj). Ne legyen igazam.

    Még annyit, hogy az AJ és Roman szegmens alatt a “We want Rollins” skandálás nagyon ült. 🙂 Részemről bármikor odaadnám AJ-t és Romant, ha helyette Rollins-ot nézhetem, pedig nincs különösebb bajom velük sem. Seth kiemelkedik a mai mezőnyből.

    Kedvelés

      1. Bevallom annyira nem hoz lázba a kérdés. 🙂 Viszont hogy válaszoljak, szerintem a Summer Slam-ig sok esély nincs a trónfosztásra, mindegy ki jönne. A SS-en Sasha Banks lehet esélyes, kivéve ha húznak egy merészet, mint anno Paige-el, és felhozzák Bayleyt, aki már rég kinőtte az NXT-t.

        Mint mondtam, én bírom Natit és örülnék is, ha engednének neki egy címet, de a felvezetés alapján nagyon nem erre tippelek. A legtöbb esetben, amikor ezt játszák, hogy az utált “külső segítőt” (Flair papa) nagy látványosan eltiltják, a heel a végén mégis behúzza a meccset. Plusz Charlotte túl régen bajnok, a fater miatt gondolom sok pénzt is fizetnek neki, hogy egy ilyen semmi PPV-n bukjon el, de jó lenne, ha a WWE kreatívok megcáfolnának.

        Kedvelés

          1. Nem hiszem, mivel
            – nem is biztos, hogy visszatér
            – ha mégis, jó eséllyel nem lesz teljes értékű, pl a finish move-ját cserélnie kell, mert a Rack Attackot a sérülése miatt többet nem csinálhatja
            – nem lenne értelme megint felfuttatni, amikor sok a tehetség, ő pedig bármikor rásérülhet, plusz így is rekord ideig volt már bajnok

            Ettől függetlenül nem zárom ki teljesen a dolgot, ha a kreatívok virítanak valamit, pl face szerepben, a tesóját is bevonva Daniel Bryan népszerűségére is építve betolják, de nagyon kicsi az esély. Plusz még ott van Cena lobbija is, de erre nem is akarok gondolni.

            Kedvelés

  2. Románék feudja meglepő módon élvezhető, bár mondanom sem kell, hogy sokat hozzátesz a dologhoz, hogy az usos és a club is beszállt a buliba. AJ-nek nem kellene nyernie, 5hónapja van a szervezetnél, még azt is sokallom,hogy ilyen rövid idő után már main eventeket kap, nem hogy főöv…elhiszem, hogy megfordult már sok szervezetnél és van tapasztalata, de ettől függetlenül ha nyerne, ugyanúgy kapná az ívet a rajongóktól, mint Big Dög. Neki még egy évig legalább feudolnia kellene, durva meccsekben részt venni és kiérdemelni a rajongók szeretetét, hogy tényleg legyen okunk kedvelni őt, ha már face karakter.

    Wyatt, Harper kiesett, itt lenne a lehetőség, hogy a másik két családtag mehessen a tt övekért, de nem…New Day időgép baromságot kell néznünk, meg azt hogy rázzák a p*csájukat. Mennyit kell szenvedni még, hogy lássunk végre 2 jó tagteam bajnokot? az utolsók, akikre aztmondom h jók voltak, rosszak, azok goldusték. Nem, nem amikor jött ez a Stardust hülyeség….még előtte amikor volt Cody Rhodes, normális karakterrel, aki hátraszaltókat csinált a ketrec tetejéről!

    Brockot rég láttam….ha esetleg lesz majd kedve valamikor benézhetne, ha már elvileg ez a munkája.

    Jó meccs ígérkezik az IC övért, rég vártam már ennyire egy meccset:D hála istennek Zack Ryder kikerült a képből, nem is értem, hogy a semmiből egyáltalán hogy nyerhetett, ráadásul Wrestlemanián…mindegy. Ez már nem számít:D

    Big Guy remélem hamarosan visszatér egy jobb szerepben, Én kedvelem őt, de az utóbbi időben eléggé megalázták, főleg hogy Kalisto leverte…arra meg nem mondok inkább semmit, hogy üres arénában volt a meccs. Szerintem mindkét szupersztár megérdemelte volna,hogy legalább mindenki megérkezzen és láthassa a mérkőzést.

    Asylum meccs, avagy nézzük a rajongókat hülyének…ez egy steel cage meccs, ember. Az a néhány objektum nem fog sok vizet zavarni….

    Kedvelés

  3. A régi/új tm-nek örülök, kellenek a csapatok, reméljük kezdenek is velük valamit.
    Bocsánat, de van akit érdekel a Goldust/Truth Fandango/Breeze feud? Goldust-ot meg Breeze-t meg egyenesen fájdalmas látni a 2 bohóc mellett.

    Az interkonti feud nekem tetszik, bár egyértelmű hogy Cesaro vagy Sami nyer, de azért jó meccseket tolnak, 4 jó pankrátor.

    Lucha Dragons két tagja legutóbb mikor szerepelt együtt a ringben? szvsz semmi értelme őket együtt tartani, főleg így, hogy Kalistonál alszik a US öv

    ez az AJ-Roman feud Gallows-al meg Andersonnal meg az Usokkal nekem unalmas. Főleg így, egyik se a mikrofon istene.. Hetek óta ugyanazt mondják, Styles azt, hogy mennyi mindent ért el, Reigns meg azt hogy hiába ért el ennyi mindent, nem lesz bajnok (ejnye Reigns, ne spoilerezz, így is tudja mindenki! :D), meg minden adásba van egy Club vs Usos meccs.. Lehetnének kreatívabbak.

    Jericho-Ambrose feud nekem nagyon átjön, nincs túlzásba véve, de azért megy rendesen.

    Kedvelés

  4. Meg se néztem,minek?
    Kötelező kentaur szegmens pffff
    Cezaroért kár,minden héten leírom…
    primico és tropico immár a 3.karakterüket kapják,amikor egy nagy 0-ák…nem veszik észre a wwe ben h nem érdekelnek senkit sem? Mindegy,nem érdekelnek muahahahahah

    Csak így tovább wwe…jó hír nektek,van még lejjebb!!!

    Kedvelés

  5. RÓBERT DVORSZKI
    Köszi a tippet az Edge-re ott néztem és teljes képernyőre vette. Mostantól ott fogom nézni, köszi még egyszer.

    Miznek ez a Skull Crushing Cesaro-tól olyan volt, mint amikor Rollins egy Main Event-en RKO-t adott Randy-nek.
    Hát, mégis jó ötlet volt Stephanie-tól a Cesaro & Miz vs. Sami & Owens meccs, bár sejteni lehetett, hogy nem igazán fog működni.
    Vasárnap remélem pörgős, fordulatos lesz az a Fatal 4 Way meccs.

    Cena 05. 30.-án jön vissza és Cesaro ellen lesz meccse. (csak olvastam)

    Kedvelés

  6. Megint csak megmutatkozik (sok adáshoz hasonlóan), hogy mi az az igazi ok, ami miatt Roman Reignst utálják: az arcunkba van tolva. Én a kezdettől fogva bírom őt, mint pankrátor, mert akármennyire is azt mondjátok, hogy nem ide való… de igen is itt a helye! De ez a karakter, ami neki van, azt úgy elrontották, ahogy van! Sok esetben drukkoltam neki, de ez a drukkolás a Royal Rumbleon hagyott alább, amikor visszajött a meccsbe! Sajnos ott már én is azt mondtam, hogy kikapcsolom a gépet, mert ez borzalmas. Ez a karakter, ezek a sztorik mind-mind erőltetettek, bénák. Komolyan. Egyszerűen nem hiszem el, hogy a WWE nem hallja azt, amivel jelez a közönség. Érted??? Hiába face, de még a heeleket is face szerepbe teszi, mert a közönség annak örül, ha elveretik, és inkább a heelnek drukkolnak! Érted… Gyűlölik ezt a karaktert, és az a baj, hogy vele azonosítják magát a karakter megalkotóját. Az előbbivel semmi baj nincs, mert mint írtam, borzalmas, de az utóbbival már nem értek egyet. És elég végignézni az itteni hozzászólásokat Royallal az élen (Szevasz, Royal)! Borzalmas… Volt már, hogy hozzászólásban jeleztem, de úgy érzem ugyancsak le kell írnom:

    Akik a WWE “szupersztárjaiként” (pankrátoraként) dolgoznak, ugyanúgy érző emberek, mint Te, Te, meg Te is. Ők azok, akik nap, mint nap gyúrnak, edzenek, ill. a ringben kockára teszik az egészségüket, meg az életüket azért, hogy Te, Te, meg Te is jól szórakozzon az arénában, vagy éppen a képernyőn. Ez végigfut az agyatokon? “Békapofa”, “Kentaur”, “Doom-ivadékok”? Mi a jófene? Beleköttök abba, hogy valakinek mennyire “kevés” mozdulata van, vagy hogy milyen a mikrofonnal? Mi van? Mi a bajotok a mikrofonnal? Nem tud beszélni? :O Mit nem csinál jól a mikrofonnal pl. Roman Reigns, mint amivel többet csinál mondjuk Cesaro, vagy éppen AJ Styles? Lássam! Csak úgy az összehasonlításképpen… Pont sokan Ti, akiknek gondolkodási idővel, gépelve, billentyűzetről 2 épkézláb mondatot nem sikerül normálisan, helyesírási hibák nélkül leírni, pont azok kritizálják az WWE “szupersztárjait”, hogy milyen a mikrofonnal?
    Egy baj van, de ez a baj kivetődik az egész szervezetre: a pénzhajhászat. Semmi több. Nem mernek meglépni egy komolyabb karakterfejlődést (amivel talán még többet zsebelhetnének, de ez 50-50), mert félnek, hogy bukta lesz a zsetonokból. Egy John Cena, vagy legyen egy Roman Reigns… pont ezért nem kapják meg a kellő “turnt”, mert mi van, ha a gyerekek… ja, a gyerekek! Meg az ajándéktárgyak.

    És ha már karakterek, akkor a “face”, meg a “heel” is le van egyszerűsítve a WWE újított gondolkodásmódja szerint:

    – Face: nyal a közöngégnek, mindig és csakis a jó célt szolgálja, ALIG / NEM áll bosszút a támadásokért… Úramatyám!
    – Heel: beszól, állandóan elmenekül, csak csalással nyer, és hátulról támad

    Sajnos ez a mostani felállás, pedig régebben sokkal jobbak voltak, és nem volt fekete-fehér az ábrázolás.

    A karakterekből ha lehet, én egyvalamit hiányolok, de azt mind a “facetől”, mint a “heeltől” is: A KEMÉNYSÉGET, a MERÉSZSÉGET, a VAGÁNYSÁGOT!
    De hogy miről beszélek, azt inkább videó formájában mutatnám meg:

    – Alberto Del Rio vs. Randy Orton a színfalak mögött: https://www.youtube.com/watch?v=s-foA50IwJY
    – John Cena vs. Rusev a Fastlane előtt: https://www.youtube.com/watch?v=SpyHFwFLUcA
    – Roman Reigns pusztítása a TLC-n: http://www.dailymotion.com/video/x3iesu8
    – Undertaker & Kane vs. Wyatt Family (RAW): https://www.youtube.com/watch?v=YBmN5rObvUQ

    Ezek mind-mind olyan mozzanatok, amik származzanak akár heeltől, akár facetől, garantáltan siker lesz, és a közönség biztos sikítani fog.

    Gondoljunk vissza a régi karakterekre, akiket a nagyok közé sorolunk. Mind azért lettek ilyen nevesek, mert merészek voltak, pofátlanok, de tökösek (pl. Lesnar – őt vajon miért szerették meg? Biztos nem a suplexeiért, amit most nyomatnak tőle, hanem a heeles időkben tőle megszokott zűrzavarért, pusztításért). Most meg elverhetnek 3 héten keresztül is egy John Cenát (bocsi, hogy ő a példa), de őőőőő nem! Még a 4-dik héten sem vág vissza… mert ő jó karakter!

    Valamelyik héten olvastam itt egy hozzászólótól, hogy Romannek egy pusztító-szerep állna jól. És igaza van. Sokkaljon be, őrüljön meg, és verjen mindenkit keményen meg akár a ringben, akár a színfalakon kívül… támadja be, és kegyetlenül ruházza meg! Álljon bosszút mindenkin, mindenért (pl. a TLC-n tett “manővere, vagy éppen valamelyik héten, amikor Stylest bevágta a kommentárorasztal mögé a székekre – szerintem rohadt jó volt, és illett hozzá). Engedélyezzenek több mozdulatot is neki, mert nemcsak nála, hanem a nagy AJ Stylesnál, vagy Luke Gallows & Karl Andersonnál, és még jó pár karakternél, mert ez eddig gyenge. Mert ami alapon belekötünk egy Cenába, Reignsbe, az alapján pontosan így elítélhető Style, és a Gallows & Andersonnál a mozdulatok hiánya, vagy éppen Cesaronál a mikrofon (nekem amúgy egyikkel sincs bajom, ez csak a sokak által kitalált logika alapján írtam).

    Nem tudom, mit terveznek az új érával, de remélem, hogy ezúttal jobban rámennek a “szupersztárok” fejlesztésére, és nem az eladhatóságra. Építsenek sztorikat, a főbb karakterek REÁLISAN építsék fel uralkodásuk, és minden karaktrer legyenek elég TÖKÖS! 😀

    Kedvelés

      1. És mi a probléma azzal, hogy valaki odavan Roman Reigns-ért? Talán mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy azt szeressen akit. Te speciel Kane, meg Wyatt Family mániás vagy az ( átlag ) írásaid alapján, azt sem szólja le senki…! Legalább a közösség felé mutass némi tiszteletet, ha már a pankrációról csak ocsmány módon tudsz megnyilvánulni ( átlag írások alapján mondom ).

        Kedvelés

      2. Haver, ennyi jött le? Amit a 2. mondat elejében írtam? Ejjha! 🙂 Én igazából az egész rostert bírom, és azt, amit csinálnak, az már tiszteletreméltó számomra, nem az, amit te itt művelsz! Nem tudnék olyan embert mondani, akit bármiért nem akarnék látni a jelenlegi “mezőnyben”! Úgyhogy nemhogy megint nem mondtál újat, hanem még égeted itt magad.

        Kedvelés

    1. Én képes voltam elolvasni az egészet :D. (Annyira azért nem volt hosszú.) Van egy véleményed, valamivel egyetértek, valamivel nem, de reagálok mindenre. (Vagy majdnem mindenre)

      “Ők azok, akik nap, mint nap gyúrnak, edzenek, ill. a ringben kockára teszik az egészségüket, meg az életüket azért, hogy Te, Te, meg Te is jól szórakozzon az arénában, vagy éppen a képernyőn. Ez végigfut az agyatokon? “Békapofa”, “Kentaur”, “Doom-ivadékok”? ”

      Na ez igaz, mondjuk én szoktam mosolyogni néhány becenéven, de sok tehetséges pankrátort is elnevez így, és hát.. Az meg még cikibb, mikor valaki ellopja tőle (Royaltól) ezeket a beceneveket, akkor sírógörcsöm szokott támadni.

      Nem fogok idézgetni, nem akarom hogy túl hosszú legyen, de a mikrofonos témához annyit, hogy pont azt a 3 nevet raktad fel példának, akik egytől egyik szarok mikrofonnal 😀 De nyílván értem mire mondod, de egy ember jobban bele tudja élni magát, ha nem unottan beszél, ha nem mond el egy szót 3-szor egymás után, ha nem gondolkozik a saját szövegén.. Nézz meg egy Reigns mic-t meg egy Punk-ot, egy átlag ember egyszerűen látja a különbséget.

      Ezt muszáj beidéznem:

      “– Face: nyal a közöngégnek, mindig és csakis a jó célt szolgálja, ALIG / NEM áll bosszút a támadásokért… Úramatyám!
      – Heel: beszól, állandóan elmenekül, csak csalással nyer, és hátulról támad”

      Na itt úgy bólogattam, hogy a nyakam szinte kitört, teljesen igazad van, ez tényleg szánalmas, és ez is a gyerekek miatt van, mert ők nyílván annak fognak szurkolni, aki nem csal, nem menekül el mindenkitől, az igazságost, a hőst szeretik, és ezeknek is fogják venni a cuccait, pedig a normálisabb gyerekek (mint pl én, én se vagyok még 14, bár nem tudom hogy ez kit érdekel :DD)

      “A karakterekből ha lehet, én egyvalamit hiányolok, de azt mind a “facetől”, mint a “heeltől” is: A KEMÉNYSÉGET, a MERÉSZSÉGET, a VAGÁNYSÁGOT!”

      És az egyediséget.

      “Engedélyezzenek több mozdulatot is neki, mert nemcsak nála, hanem a nagy AJ Stylesnál, vagy Luke Gallows & Karl Andersonnál, és még jó pár karakternél, mert ez eddig gyenge. Mert ami alapon belekötünk egy Cenába, Reignsbe, az alapján pontosan így elítélhető Style, és a Gallows & Andersonnál a mozdulatok hiánya, ”

      AJ-t nem kell szidni. Nyílván neki sem engednek mozdulatokat használni, finishert sem nagyon, nem tud mit csinálni. Bár megjegyzem még így is szintekkel jobb pl Romannál, bár Reigns is néha már egy Big Boot-ot csinál, megvan a 6. mozdulata (nem akarom szidni, de na..)
      Anderson/Gallows viszont tényleg gyengusz. És ezért annyira rossz ez a feud, van 1 pankrátor aki elmegy, a többin meg alszok.

      Kedvelés

      1. Szia gugugugugugu! 🙂

        Igazából egyetértek az írásoddal, és csak arra reagálnék, amit kiegészítenék.

        “AJ-t nem kell szidni. Nyílván neki sem engednek mozdulatokat használni, finishert sem nagyon, nem tud mit csinálni. Bár megjegyzem még így is szintekkel jobb pl Romannál, bár Reigns is néha már egy Big Boot-ot csinál, megvan a 6. mozdulata (nem akarom szidni, de na..)”

        Nem szidom én őt, hidd el, hogy tudom, hogy nagyon pro, de az a baj, hogy… valahogy bárki, ha a WWE-be szerződik, nem is tudom… valahogy mindenkit mintha leszázalékolnának. Valamiért nem használhatja a teljes készletét. Fogalmam sincs, miért. Én nem szidom sem AJ-t, sem Cesarót, sem bármelyiket, mert kevésnek tűnő palettával nyomják, mert tudom, hogy ennél többre képesek. Csak nem tudom, miért nem engedélyezik őket.

        A mikrofonos résznél értem, mire akarsz kilyukadni, de azért ne akarjunk egy CM Punk, vagy Jerichót vagy esetleg egy Rollinst összehasonlítani egy Cesaróval, vagy Reignsszel. A karakterükből fakadóan mindnek más beszédstílusa van. De belekötök: Undertaker? Ő sem az a megvadulós, beleélős mikrofonzseni. És nem, nem kötök bele, mert engem pont ez a “mikrofon”-dolog érdekel a legkevésbé. A nagykommentemben is csak azért hoztam fel, mert ezen az oldalon, de még sok máshol is valahogy ez a mikrofon-mizéria fel van hozva állandóan, hogy “hibásan beszél”, meg “béna a mikrofonnal”, és többnyire mindezt olyanok teszik, akik két tőmondatot nem képesek magyarul leírni – érted, és akkor ha magyarul írni nem tud, majd hyperpro angolból, és tudja, hol hibázik a “szupersztár”. Hagyjukmá’ 😀

        Kedvelés

    2. Frappáns komment!:) de had idézzek egy két sort belőle….”Akik a WWE “szupersztárjaiként” (pankrátoraként) dolgoznak, ugyanúgy érző emberek, mint Te, Te, meg Te is. Ők azok, akik nap, mint nap gyúrnak, edzenek, ill. a ringben kockára teszik az egészségüket, meg az életüket azért, hogy Te, Te, meg Te is jól szórakozzon az arénában, vagy éppen a képernyőn.”

      Az “érző emberek” részt arra érted hogy amit kapnak reakciót pl: Reigns a negatív hangokat ami most már elég kellemetlen lehet számára vagy mire ? Mert ahogy leírtad az első bekezdésben amikor ők kijönnek a ringhez egy karaktert kell eljátszaniuk, és a nézők ezt a bizonyos karaktert reagálják le…Roman Reigns kapja ezt a negatívumot és nem Leati Joseph hiába ugyan az a két személy….ezzel ők is tisztában vannak, (remélem) erre nagyszerű példa hogy ki nem állom Lesnart DE és ott a DE Brock Edward Lesnar-ral semmi bajom, meg kell tudni különböztetni a karaktert és maga a civil-t aki játsza…

      Emellett szerintem teljesen rendben van hogy valaki leírja azt amit gondol az adott személyről legyen ez pozítiv vagy az ellenkezője, és ha megnézed ahogy te is említetted vannak itt értelmes kommentelők is akik szerintem jócskán megállnák a helyét a kreatív csapatban persze, lehet azért jelentem ki ezt ilyen bátran mert nincs veszteni valóm pénzügyileg és azokat futtatnám akik tehetségesek de háttérbe szorulnak és látok benne potenciát, és a karakter fejlődést valamint ezért mernék mostani felkapott neveknél lásd Roman valami ujjat csinálni ami talán működne és nem kapna ilyen hangokat… és ezzel a Show és a pénzbevételi szintet is remélem emelni tudnám..

      Kedvelés

      1. Szervusz Never Summon The Dead!

        Köszönöm válaszod, de akkor reagálnék is rá.

        “Az “érző emberek” részt arra érted hogy amit kapnak reakciót pl: Reigns a negatív hangokat ami most már elég kellemetlen lehet számára vagy mire ? Mert ahogy leírtad az első bekezdésben amikor ők kijönnek a ringhez egy karaktert kell eljátszaniuk, és a nézők ezt a bizonyos karaktert reagálják le…Roman Reigns kapja ezt a negatívumot és nem Leati Joseph hiába ugyan az a két személy….ezzel ők is tisztában vannak, (remélem) erre nagyszerű példa hogy ki nem állom Lesnart DE és ott a DE Brock Edward Lesnar-ral semmi bajom, meg kell tudni különböztetni a karaktert és maga a civil-t aki játssza…”

        Nézd, én úgy érzem, csak részben van igazad. Gondolj csak bele, amikor egy Roman Reignst palackkal, étellel megdobálnak, vagy megráncigálnak, mikor jön le a közönség soraiból, akkor ott már azért érződik, és biztos is, hogy akik ezt tették, azok már biztos, hogy nem tudják kettészedni a “színészt” és a “szereplőt”. És ez azért eléggé gáz. Persze, ez biztos a “legalja” nép csinálja, ki ezt nem tudja felfogni. Egy kis részben érthető is az indulat, ugyanis ő “pankrálásért” fizet, és azt kapja főmeccsként, hogy az egyik fekszik, a másik meg mindenhogy veri őt, és a legvégén mégis az nyer, ki feküdt, és az veszít, aki végig toppon volt. Furcsa szitu.

        A többivel mindenképp igazad van! Sajnálatos, hogy nem merik meglépni, mert sokkal jobbá tehetnék a karaktert, még szerethetőbbé. És nem lehet igaz, hogy nem fogják fel, hogy egy negatív karakter is lehet szerethető. Hiszen miért kedveltük meg Rollinst, vagy éppen Lesnart? Ők sem azok a szuperface karakterek voltak 😀

        Kedvelés

        1. Egy ilyen világban nehéz az “embereknek” megkülönböztetni Romant Joseph-től, vagy egy ismert példát hozva Szomszédok. Már bocs. Ott sem Csűrös Karola ment a boltban civilben hanem Mindenki Etusa…. 🙂

          Kedvelés

Vélemény?