Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. augusztus 15. – Utoljára a SummerSlam előtt…

143_RAW_08152016mm_1960--08a2f07908492ec069983474ff8dcd38

A RAW 2016. augusztus 15-én Corpus Christi városából, Texas államból az American Bank Centerből jelentkezik, ahol legelőször visszatekinthetünk az előző hétfői adás két meghatározó pillanatára. Először Lana és Rusev házasságkötésének megünneplésére, ami közben Roman Reigns megjelent és egy eléggé felejthetetlen pillanatban részesítette az ifjú párt. A második történés pedig nem más volt, mint Seth Rollins beszéde, ami alatt szóba került az ír mitológiai Bálor, aki egy Démon Királyt testesít meg. Rollins elmondása szerint mindent tud, amit csak tudni lehet Finn-ről, így nem fogja semmilyen meglepetés érni a SummerSlam-en, ahol Ő lesz az az ember, aki a legelső WWE Universal Bajnoknak mondhatja magát. Azonban Seth ellenfele biztosít mindenkit, hogy a Démon meg fog jelenni a SummerSlam-en.

Egy képsort láthatunk, amit még a WWE stábja az aréna előtt forgatott le az adást megelőzően. Seth Rollins itt elmondja, hogy semmihez sem fogható érzés árasztja el, hiszen 6 nap múlva megrendezésre került a nyár legnagyobb eseménye, a SummerSlam. Teljesen izgatott emiatt, bár izgatottabb a Démon Király érkezése miatt. Nem tudja kivárni azt a pillanatot, hogy végre találkozhassanak, így felszólítja Bálor-t, hogy mutassa meg a Démont teljes valójában. Azonban nem történik semmi. Rollins ebből azt a következtetést vonja le, hogy a Démon király tart Seth-től és nem hajlandó megkeresni őt. Így pedig Rollins-nak nem akadt más feladata, minthogy megtalálja a híres Bálort.

A ringbe először Lana és Rusev érkeznek, akik közül a hölgy kijelenti, hogy nem hajlandóak elhagyni a szorítót. Egy játékvezető eközben próbálja meggyőzni Rusev-et, hogy távozzanak, a show elindulásának érdekében. A rajongótábor tiltakozni kezd, amit követően Lana kijelenti, hogy mindenki meg fogja hallgatni, amit mondani akarnak. Ekkor Rusev elveszi feleségétől a mikrofont és kijelenti, hogy az előző héten egy történelmi eseményt rendeztek volna meg, amit Roman Reigns elrontott. Így nem hajlandóak távozni a ringből, egészen addig, amíg Reigns ki nem sétál a ringbe és bocsánatot nem kér nyilvánosan a házaspártól. Ha ez nem fog megtörténni, akkor Rusev és Lana nem engedi a RAW elindulását, nem lesz hétfői adás, nem lesznek meccsek vagy hülye Szupersztárok. A közönség ezt követően a “USA” szót kezdi kántálni, majd Roman helyett a RAW General Menedzsere, Mick Foley jelenik meg. A GM próbálja meggyőzni a United States Bajnokot, hogy távozzon és erre majd máskor helyet kerítenek. Rusev-et nem igazán érdekli, hogy mit szeretne elmondani neki Foley egészen addig, amíg meg nem kapja Roman-től és a közönségtől a neki járó tiszteletet. A Bolgár Bestia elmondja, hogy volt, amikor azt mondta Foley-nak, hogy nagyon jó General Menedzserként tevékenykedik a RAW irányítójaként, azonban most kénytelen bevallani, hogy hazudott, mert Mick szar vezető.
Rusev ezt követően kérdőre vonja Mick-et, hogy mégis hogyan szeretné a SummerSlam-en lebonyolítani a WWE United States Bajnoki övért folyó küzdelmet Roman nélkül? Vagy egyáltalán Reigns mit tett azért ,hogy címmérkőzést érdemeljen ki Rusev ellen? A Bajnok ezt követően azt kéri, hogy Stephanie jelenjen meg, aki pontosan tudni fogja, hogy egy ilyen pillanatban, mi lesz a helyes döntés. Pár pillanat elteltével Steph sétál az aréna területére a bejárat felől, aki mikrofont fog. A hölgy szerint ez a viselkedés, amit Rusev produkál teljes mértékben elfogadhatatlan. A US Bajnok szeretne tiszteletet kapni, viszont egyáltalán nem adja meg ezt Mick Foley-nak. Annak a Mick-nek, aki hosszú éveken át tevékenykedett a szervezetnél és az életet, a karrierjét adná ezért a bizniszért. Ez egyáltalán nem tetszik Rusev-nek, aki ordítva közli, hogy nem kell Őt tisztelni, hiszen nem Ő a United States Bajnok. Majd egy költői kérdést tesz fel, hogy mégis “Ki Mick Foley”? Rusev Daniel-t vagy Shane-t akarja, hiszen Ők foglalkoznak a tehetséggel, valamint törődnének a legnagyobb US Bajnok problémáival.

A beszéd után Roman Reigns zenéje szólalt meg, aki a bejárat felől érkezett egy mikrofonnal a kezében. Reigns elmondja, hogyha egy bocsánat kérés ennyit jelent Rusev-nak, akkor nagyon sajnálja…nagyon sajnálja, hogy ráakadt arra a weboldalra, ahol megismerte mostani feleségét. Egy rövid szócsata után Roman a ringbe lépett és kijelentette, hogy nem hiszi, hogy képes lesz a SummerSlam-ig várni. Inkább most azonnal harcolna Rusev ellen. Mick Foley ugrott ekkor a két Szupersztár közé, aki nem engedte a bunyó elindulását. Stephanie ekkor elmondja, hogy bármennyire is szeretnének most egymásnak esni a felek, a United States Bajnoki övért folyó küzdelemre a SummerSlam-en fog sor kerülni. Mick szerint viszont ha Rusev szeretné megvédeni felesége becsületét, akkor a mostani RAW-n is csatázhatnak Roman-en. A PPV-n láthatjuk a címmérkőzést, most viszont egy szimpla csatát Corpus Christi városában.

Sheamus vs Sami Zayn

A küzdelem alatt megjelent a ring mellett Cesaro, aki öltönyben figyelte az összecsapást. Végül Sheamus a sarokba sétált, hogy onnan indíthassa a Brogue Kick-et, azonban ez nem sikerült neki. A Svájci Superman felpattant a kötelek mellé, ami teljesen elterelte a Kelta Szupersztár figyelmét. Ekkor Sami Zayn értékesítette a Helluva Kick-et, amit követően sor került a kopogtatásra. Cesaro minimális segítségével a kanadai képes volt megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben Tom Phillips készített egy interjút Chris Jericho-val és Kevin Owens-el, ami minden bizonnyal egy feledhetetlen élmény volt számára. A csapat a SummerSlam-en fog szembe nézni Big Cass és Enzo csapatával, amit megelőzően a mostani RAW-n KO harcolhat a 7 láb magas Szupersztár ellen. Y2J és a Owens próbálták megnevezni a kommentátort, azonban ez nem sikerült nekik. A beszélgetés alatt hallhattuk a Bryan, a Robert, valamint a Steven nevet is, azonban a Tom véletlenül sem hangzott el. Chris és Owens kicsit latolgatták az esélyeket, amik szerintük egyértelműek. Győzelmet fognak aratni a SummerSlam-en két ellenfelükkel szemben.
Szintén a kulisszák mögött Sheamus és Cesaro estek volna egymásnak, azonban ezt Mick Foley és pár játékvezető nem engedte nekik. A SummerSlam-en fog megrendezésre kerülni a svájci és az ír pankrátor összecsapása.

The Dudley Boyz vs The New Day

A küzdelemben a New Day volt képes megszerezni a győzelmet, miután Kofi értékesítette a Trouble In Paradise nevezetű FInisherjét és kopogtatta D-Von-t.

Nia Jax vs Rachel Levy

Ezúttal egy viszonylag frissen érkező hölgy szerepelhet, aki komoly ellenfélnek bizonyult az NXT-s időszaka alatt. Nia egy helyi Díva ellen léphet ringbe, aki egy interjút adott Byron Saxton-nak a küzdelem előtt. Itt Rachel elmondja, hogy figyeli a nyári Olimpiát és teljesen motivált állapotba került a USA csapatainak szereplése miatt. Ebből kifolyólag úgy gondolja, hogy Ő is képes lehet elérni bármit, csak harcolni kell érte…A küzdelemben próbálkozott Levy azonban érvényesült a papírforma és Nia Jax elsöprő győzelmet aratott.

A szorítóba Brock Lesnar és Paul Heyman érkeznek, akik közül az ügynök kezében láthatunk mikrofont. Paul szeretné szokásához híven egy bemutatkozással indítani a beszédét, azonban Heath Slater érkezése miatt erre nem került sor. Heath kijelenti, hogy Ő a legkimagaslóbb és a legkiválóbb szabadon igazolható Szupersztár a sportszórakoztatásban, ami miatt szeretne egy mérkőzést Lesnar ellen itt és most a RAW-n. Ezen Paul és Brock kacagni kezdenek, hiszen teljesen abszurdnak gondolják csupán a feltételezést, hogy Slater-nek ilyen ötlete támad…Slater ekkor hirtelen témát vált és ecsetelni kezdi, hogy a Draft nem sikerült neki, viszont kénytelen harcolni, ha lehet akkor a legnagyobb lehetséges ellenfél ellen. Van két lánya, akik otthon várják haza, meg kell teremtenie nekik a napi betevőt, valamint a megélhetéshez szükséges vagyont. Ekkor Lesnar elveszi a mikrofont Paul-tól és arra kéri Slater-t, hogy lépjen be a szorítóba a Bestia mellé, hiszen Lesnar teljesen megérti, hogy mi is a probléma ezúttal. Brock-nak is van gyereke és tudja, hogy mit érezhet ezúttal Slater, az a kis bökkenő, hogy: “F@szt sem érdekelnek a gyerekeid” (Lesnar szavaival élve). Ezt követően a Bestia felvázolt két lehetőséget…Slater vagy kisétál a szorítóból és elkotródik az arénából. Vagy itt marad és nagyon felidegesíti Lesnar-t. Hosszas várakozást követően Slater elindult kifelé, amit követően hirtelen megfordult és támadni készült, azonban Brock ezt kellő képpen lereagálta és egy kemény Clothesline-al válaszolt.
Mondani sem kell, hogy kemény verésben részesítette Heath-et, amit követően Paul Heyman szólalt meg. Heyman mondanivalójának nagy részében összehasonlította Randy Orton-t Brock Lesnar-al. Paul szövegének értelmében Randy bármilyen trükköt is húz elő a tarsolyából, bármilyen nevet is találjon ki magának. Ez a nyár a Bestia nyara lesz, amit nem fog semmilyen kígyó elrontani. Nem tehet keresztbe semmi a céljai elérésében a WrestleMania főeseményező sztárjának, a leendő Hall Of Famer-nek. Nem okozhat problémát az RKO, amiből kifolyólag nem okozhat problémát Randy Orton sem.

Big Cass vs Kevin Owens

Kettejük harca diszkvalifikációval zárult, hiszen Chris Jericho megtámadta a 7 láb magas Cass-t, amit követően a játékvezető azonnali hatállyal véget vetett a küzdelemnek. A mérkőzés után a JeriKO duója még egy verésben részesítette egyik leendő ellenfelüket.

A Backstage-ben Roman Reigns egy interjút adott, amiben elmondta, hogy nem igazán érdekli, hogy kajacsatát, esküvői tortacsatát kell vívnia Rusev ellen. Készen áll a küzdelemre, mint mindig…Ekkor Rusev érkezett hátulról, aki váratlanul nekiesett a kulisszák mögött Roman-nek.

The Shining Stars vs The Prime Time Players

A küzdelemben Titus nem igazán szeretett volna mégsem Darren-el egy csapatot alkotni, így a harc közben távozott, így 2-1 ellen Primo és Epico megszerezték a győzelmet.

Jinder Mahal vs Neville

A küzdelemben inkább Neville kezében volt az irányítás a régóta nem látott Mahal-al szemben. A küzdelmet végül képes volt megnyerni az angol highflyer, aki a Red Arrow-t követően kopogtatni tudott.

Seth Rollins érkezik az arénába, aki azzal a nemes céllal jelent meg, hogy kihívja a Démon Királyt, Bálort egy PPV előtti találkozásra. A RAW korábbi részeinél viccelődött, miszerint nem is létezik az a bizonyos Démon, amiről olyan sokat hallott már Finn-től. Rollins beszéde alatt láthattunk, hogy egy néző rohant a ringbe, akit hirtelen legyűrtek a biztonsági emberek, miután Seth ellökte magától. Természetesen Rollins egyből megjegyezte nagy mosoly közepette, hogy valószínűleg a berohanó úriember volt a Démon Király. Ahogy folytatta volna Seth a beszédét az arénában vörös és fekete színek játszottak, ami alatt egy mély hang szólalt meg. Rollins megpróbált nem foglalkozni ezzel és folytatni a mondanivalóját, azonban elsötétült az aréna…Amint Seth csendben maradt szívdobogást hallhattunk, ami Bálor bevonuló zenéjét jelenti. A rajongók hatalmas hangzavarral köszöntötték először a Main Roster-ben a Démon Királyt. A bevonulást és a zene elcsendesülést követően egymással szemben farkasszemet néztek a Szupersztárok, amit követően sor került az ütésváltásra. Végül Bálor értékesítette volna a Finisherjét, azonban Rollins képes volt megmemekülni a Coup de Grâce elől.

Karl Anderson és Luke Gallows vs The Golden Truth

A harcban Truth és Goldust próbálkoztak becsülettel, azonban nem tudták megszerezni a győzelmet. Az összecsapás után Kofi Kingston és Xavier Woods érkeztek, akik megtámadták leendő ellenfeleiket.

Charlotte vs Alicia Fox

A küzdelmet Sasha Banks a kommentátorok mellől figyelte, amiben a győzelmet egy gyors csatában Charlotte tudta megszerezni. Charlotte ezt követően a ringbe hívta Banks-t, aki eleget tett leendő kihívójának és a szorítóba sétált, ahol aztán megjelent Dana Brooke. A WWE Women’s Bajnok ekkor elszenvedte a Figure 8-et.

Rusev vs Roman Reigns

Lana konferálta fel férjét, aki azért fog ringbe lépni Roman ellen, hogy megvédje Lana becsületét. A két Szupersztár érkezését követően elindult a küzdelem. Nem alakult rosszul az összecsapás, ami izgalmasra és fordulatosra sikeredett. Végül Roman tudta megszerezni a győzelmet, aminek a közönség kifejezetten örült. Reigns értékesítette a Spear-t, amit követően nem tudott a Bolgár kirúgni a kopogtatásból.

Ezzel ért véget az augusztus 15-i RAW, amit egy nappal később a SmackDown fog követni. Valamint egyre közelebb vagyunk a SummerSlam-hez, ahol több érdekfeszítő csatát tekinthetünk meg.

24 gondolat “WWE RAW 2016. augusztus 15. – Utoljára a SummerSlam előtt…” bejegyzéshez

  1. Na most szép sorjában.
    1. ezen az oldalon mikor lett Royal ekkora “heel sztár” hogy mindenki őt szapulja – és nem a pankrációval foglalkozik.. 😀 (?!)
    2. “Örülök” hogy Reigns megint kibaszott övvel kell látni majd.. nem igaz hogy nem volt jobb választás US kihívónak.. JA DE csak most megint így akarják szépen építeni a baby face karaktert mert egy olyan ellen tolják be,akinél nem utálhatják jobban.. 😀 gratula WWE nevetséges

    Kedvelés

    1. Mindig is az voltam,de az interjúm óta a népszerűségem az egekbe szállt.
      Én továbra is a pankrációról írok önálló véleményt.

      Kedvelés

  2. 1. mint már páran kifejtették, Bálor nem hiába NEM beszél….
    2. Ez a Cesaro-Shaemus feud még 7 (!!) meccsen keresztül kicsit ( lószart kicsit,nagyon) UNALOM lesz. Miért nem inkább meccstípusokkal szórakoznak? Egy kicsit sok lesz , hogy két hónapig minden adások meccseljenek….
    3. A JeriKO- CassEnzo pedig tényleg jó… szövegileg….

    Kedvelés

  3. Lesnar-t rühellem, + unalmas

    Nekem nem jön be a Demon King
    Szerintem nem hiteles egy 80kg törpétől, csak festék miatt van démon kinézete
    Ezt teljesen elbaszták, ha kikap a démontól el lehet búcsuzni, ha nyer lehet túl korai, de profi az hót zihher
    De ezzel a démon üggyel nem vagyok meg elégedve, szerintem nem hiteles
    Mert az IGAZi és EGYETLEN DÉMON az nem más mint KANE!!!!!!
    Ő az igazi DÉMON egy 150kg 2 méteres állat, sokkal eladhatóbb mint egy pehelysulyú xd,
    Míg Kane egy pusztító akitől a szar is meg fagyott Rollinsban, meg szinte mindenkiben
    Démon= tűz, láng
    Balor eddig csak füstölög, de én ezt annak tudom be állítani hogy Face
    De azért meg néznék egy Balor vs Kane Inferno meccset persze Kane nyerne ezzel vissza vonulhatna.

    Kedvelés

  4. Átlagos RAW volt, sajnos kevés kiemelkedő pillanattal. A raw-s SummerSlam párosítások papíron nem tűnnek rossznak, de
    – Rusev-Reigns: egyrészt ellőtték most a RAW-n a puskapor zömét, lényegében mindent bemutattak a mozdulataikból, Roman mindenből kirúgott stb. Másrészt Roman-nek korai volna egy öv még, azonnal megutálnák megint, amint nem Rusev az ellenfele. A SS meccsükre egyébként Rusev győzelmet tippelek, Lana közbeavatkozása miatt.
    – Cesaro-Sheamus: én mindkettejüket szeretem, Cesaro a legnagyobb tehetség, Sheamus is nagyon jó lehetne, ha az aktuális heel gimmick-jét nem gyengítik le ennyire. A probléma, hogy most volt két meccsük, plusz nem olyan rég volt egy feudjuk (Cesaro még Heyman guyként), és most akarnak még 7 meccset? Annyira azért nem szórakoztatóak egymás ellen, plusz az egész feudnak pontosan nulla tétje van. Szerintem Sheamus most behúzza az első meccset az SS-en, de ne legyen igazam.
    – Rollins-Balor: erre jönnek majd a dislike-ok, de Rollins szerintem sokkal nagyobb tehetség, mint Bálor. Amiben Finn jobb, az egyedül a démonos karaktere. A meccsükkel az a gond, hogy Balor esetében korai, és ezzel, hogy behozták a démont, kényszerpályára tették az egész meccset. Ha Finn kikap, akkor a démont lehúzhatják a klotyón, ha meg nyer, akkor véleményes, hogy nem túl korai-e az öv neki. Plusz ha Balor bajnok lesz, az öreg Vince hamar rájön majd, hogy a promókkal gondban lesznek, mert Finn mikrofonnal legjobb esetben is gyenge közepes, de leginkább semmilyen. Az NXT “családias” hangulatában ez elment, de a főadásokra lehet kevés lesz, jó eséllyel az sem véletlen, hogy most is Rollins promózza a meccset végig, Finntől egy előre felvett szegmensre futotta.
    – New Day-Club: imádkozom, hogy a Club vigye az öveket végre. A New Day már túl régen bajnok, nem kell már nekik az öv, hogy megálljanak a lábukon. Ha igaz a Big E heel turn/szóló karrier, amit rebesgetnek, lehet, hogy a SS-en lesz valami közbeavatkozása, ami a Clubnak kedvez.
    – Lesnar: a pusztító karaktere teljesen hiteles, viszont nagyon unalmas, hogy ennyire kivételeznek vele és évente 3-4 alkalommal teszi tiszteletét. Ha nem rágtak be rá a koksz miatt (ami csak egy vak félkegyelműnek nem tűnt fel bármiféle teszt nélkül is), akkor Randyt is ledarálja a két mozdulatával. Az, hogy kb 5 mp alatt állt fel az RKO-ból arra utal, hogy 1-2 lesz a meccsen, de úgyis kirúg belőlük.
    – Jeri-KO-EnzoCass: a raw rosterének 4 legjobb dumásából 3 a feudban van, nekem ez a legszórakoztatóbb szál jelenleg. Jó eséllyel Cass-ék behúzzák a meccset, de jó meccset várok.

    Kedvelés

  5. Lesnart egyre jobban rühellem. UNALMAS!!! Nyomassák inkább Slatert 😀

    Demon King eddig nem jön be, ez nem nevezhető démonnak, az csak festék meg csúnyán néz és már az démon Wáóóó!!
    Az IGAZI és EGYETLEN DÉMON az KANE!!!!!!
    Méret arányos a Demon King
    Csupán 85kg, nagyon jó pankrátor, még Japánba jobban tolta mint itt!
    De nem értem hogy lehet eladni mint démon, nem tudom fel fogni
    Törpe démonként
    Kane maga 150kg meg 2 méteres termetével tökéletes volt teli találat volt , el lehetett adni mint pusztító, 10 embert magába el pusztított
    Balort nem tudom így hogy tudnák eladni.
    De azért meg néznék egy Balor vs Kane Inferno meccsett!
    Meg mi ez a démon= tűz, láng
    Erre Balor csak füstölget xd

    Kedvelés

  6. Sziasztok.

    Szerintem a Lesnar/Orton mecs közben meg fog jelenni Slater ezért fog valamelyik veszteni, ezek után Orton neki ugrik és ebből indul egy feud. Ne felejtsétek, Lesnar nem főállásban csinálja. Néha jön.Lesnar bukása a dopping botrány itéletétől függ. Ha elmeszelik, akkor valaki a közeljövőben le fogja gyalázni. Mondjuk Hunter vagy Cena esetleg egy semmiből átigazolt UFC harcos, miközben a tisztaságról és a fair play-ről tart előadást. Így talán megtartják a nézőszámot. Sőt….. !

    Kedvelés

    1. Nem a személyes véleményünket fogalmazzuk meg írásainkban, ami azt illeti az összefoglalóktól próbáljuk minél távolabb tartani a saját nézőpontunkat. Paul Heyman beszéde került lefordításra, pont úgy, mint Rusev és Roman diskurálása vagy Seth Rollins monológja.

      Kedvelés

  7. Bármit írok “leszavaznak” az interjúm óta meg kb 3 x osan utálnak ha ha aki meg nekem ír,akivel eszmecserét folyattok itt mint pl veled azt is ugyan úgy leszavazzák,bármit ír,ennyi.
    Van olyan akinek 10-15 neve van annyiszor beregel csak ezért lol

    Kedvelés

    1. érdekes, milyen rossz hatással vagy az emberekre :DDDDDD (irónia)
      Rock most filmezik éppen nem? mivan Angle? rá nem látsz esélyt? öreg de hát, abba is van igazság h aktív roaster közül Ortonnak van egyedül esélye, ahogy lenyomott 1 héttel ezelött egy rko-t félelmetes, akkor éreztem hosszú idő után először h lesnar veszélybe, imádkozom a viperáért :DDDD

      Kedvelés

  8. Ez mi volt??? pffffffffffff

    A legendás 3 d fiúk akik jobbolni jöttek vissza pillanatok alatt kikapnak?..

    seth rogen nyer ok,tehetséges ok,de hogy nem kezdenek vele semmit..nagy jövője neki se lesz itt..pedig a 2.kecskepofát akarnak belőle csinálni..

    hófeérke jelenleg a legnagyobb jobber a vörösöknél,pedig azért van még 1-2 méretes..Neki is csak múltja van..jövője már nem lesz itt…

    rusev hisztizik…de abban igaza van h miért kapott lehetőséget a ló ember..

    lesnar..még ha a szájába is adják a szavakat,ilyet mondnai más gyerekeiről..még ha csak a show része is pffff ratyi
    slasher meg keressen magának más céget,mert amióta nem draftolták sehová,vagyis pont h a nagy büdös semmibe…azóta csak vergődik és égeti magát..a legnagyobb jobberek egyike,de már nem kell ide se,ez van.
    lesnar meg egy féreg,de simán veri ortont aztán megy tovább majd az övért…

    ko-orton cserét dumálnak meg h Cezaronak se tetszik a vörös sereg..draft után kell amúgy nem előtte…

    mahalt is ezért hozták vissza…

    Jericho + gondos bocs jó tt páros lehetne,de bukni fognak ss-en majd szét is vállnak..ezért kár összeállniuk.

    bálora mint démonkirályfi..erre mi szükség is volt???
    Ha megnyeri az övet magából csinál viccet a wwe…most jött ide és azonnal bajnok…mérhetetlenül nagy push neki,nagyobb mint kentaurnak volt pedig…igen…
    Ha meg kikap főleg démonka formában akkor leértékelődik egyből…
    Mindegy,engem nem érdekel ez a vonal.

    És mi mással is érhetne véget ez az adás is úgy mint az összes többi is évek óta…a szokásos kentaur szegmens..lopott faltörő pffff

    Kedvelés

    1. szerintem démonka megnyeri az övet 😦 túl “nagy” lehetőség ez a démon király h elsőre veszítsen szerintem, azért nem csak most jött az nxt-be szép kis uralkodása volt, Lesnar meg no comment, nagyon el kéne verni a száját h tanuljon, vagy h veszítsen egy feudot, csak sajnos nem fog senki ellen :S bár reménykedem valami módon ortonban 🙂

      Kedvelés

      1. Mekkora lenne már ha bálorka nyerne,heel turn azonnal,mellette lenne a club,bálor club ugye nem az a artyi szopoka nyaloka ami aj vel volt itt..és heel ként uralkodna,szétvernének mindenkit,júdás meg face lenne.Bár ilyen nem lesz ugyebár…mivel baby face fejedelem lesz bálorka..

        Kedvelés

      2. Szerintem Orton jön ki győztesen a meccsből. Ez az érzésem. Nagyobb lenne a kereslet egy Lesnar vesztes meccsre és Orton azon kevesek egyike, akinek van olyan erős gimnickje, hogy Lesnar cumizzon tőle. Nem fogják kihagyni ezt a fordulatot szerintem.

        Kedvelés

        1. Azt a lesnart verné simán aki ergo veretlen?És nem 1 éve..
          Azt a lesnart aki megtörte a megtörhetetlen legendás streaket?
          Azt a lesnart aki legyőzte huntert a feudjuk végén?
          Azt a lesnart aki legyőzte a halott embert a feudjuk végén?
          Vagy máshogy kérdezve,azt a lesnart akit még Undertaker sem tudott legyőzni?…
          orton nem veri meg sajnos..

          Legendát csináltak belőle,egy legyőzhetetlen fenevadat..kár h igy alakult..
          ortont megeszi reggelire.Ha veszteni is fog,akkor egy felépített feudban,egy sokkal nagyobb névtől.
          Lehet gondolkodni,h kik azok akik nagyobb névnek számítanak mint orton.Pl a legendák,a visszavonultak..vagy a néha feltűnők
          Ha valaki képes lenne lenyomni lesnart..persze forgatókönyv szerint előre ledumálva..az jelenleg rock aki seggbe rakta hollywoodot..Ston Cold..aki nem meccsel többé..és Goldberg aki nem hiszem h valaha is visszatér…
          A jelenlegi felhozatalból senki nem fogja lenyomni lesnart…mert jelneleg ő a legnagyobb név itt..és lesz is még egy darabig..
          Bár egy győztes Wyatt feud után más lett volna a szitu..

          Én kinézem ledsnarbol h amikor érzi h a wwe ráakar kényszeríteni egy rendes vereséget,lelép innen…és nem jön vissza csak megint évek múlva 5 x anyiért…Így a köztudatban egy legend killer marad aki legyőzhetetlenül távozott..közben az igazság meg az h egy szétkokxolt szánalmas gyáva féreg..

          Kedvelés

          1. Azt viszont nem értem, hogy én azt mondom, hogy Orton nyer, te meg azt, hogy Lesnar, aztán mindkettőnknél kétszer annyi dislike van, mint like. 😀
            Nevetséges. 😀

            Kedvelés

          2. Te most tényleg azt mondod hogy Ortonnak esélye sincs? Mert szerinted nem elég nagy név?
            Az oké hogy Lesnar legyőzte a Halott Embert,ami szerintem a wwe 2. legszarabb döntése volt.
            És szerinted a visszavonult legendák győzhetik csak le? Ez nem is lenne rossz csak a felsoroltak közül már évek óta nem lépett ringbe senki komolyabb meccsre.
            Így mégis csak Orton a legközelebbi esélyes. Szerintem van olyan jó hogy behúzza a meccset. Talán Lesnarból is visszavesznek kicsit a doppingügye miatt…TALÁN

            Ui: Ezt nem beszólásnak szántam,ez csak egy vélemény.

            Kedvelés

Vélemény?