Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2014. július 14. – Eredmények és videók

raw140714

A RAW 2014. július 14-én Richmond városából jelentkezik, Virginia államból, ahol legelőször a Pre-Show-ban Byron Saxton, Booker T és Alex Riley üdvözöl minket. Egy kicsit végigtekintenek azon, hogy mi is várható majd ebben az adásban, többek között szemtől szemben összeszólalkozhat a menedzsereik társaságában Jack Swagger és Rusev. A főeseményen Dean Ambrose, John Cena és Roman Reigns triója szembe néz Randy Orton, Seth Rollins és Kane csapatával.

Michael Cole, Jerry Lawler és JBL köszönt minket a kommentátorállásból, amit követően egyből megszólal a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának zenéje. John Cena megjelenése ismét vegyes reakciókat váltott ki a közönségből, mint a szimpatizáló, mint az elégedetlenkedő hangok rendesen kiszűrődtek. Cena a szorítóba sétálása után megragadott egy mikrofont és elmondta, hogy most, hogy már bejelentették a RAW főeseményét, már csak egyetlen egy dolgot kell tudnia Virginia államnak: A Bajnok itt van! Majd a közönség reakciójára kijelenti, hogy ez egy harcos kis közönség itt, akik látszólag készen állnak a RAW-ra. Mivel már csak 6 napra vagyunk a Battleground-tól egyre kevésbé fogy az idő és egyre valószínűbb, hogy talán a PPV után a Bajnok már nem Cena lesz. Ez a 6 rövid nap van már csak vissza addig a bizonyos Fatal 4 Way csatáig, ahová a Vezetőség nevezte John-t. Az ellenfelei pedig Kane, Randy Orton és Roman Reigns lesznek. Egyértelműen Reigns nevénél volt a legnagyobb a publikum hangja, akik rendkívül szimpatizálnak az elmúlt hetek/hónapok során Roman-el. John ezt követően ismerteti a Fatal 4 Way harc szabályait, ahol az a Szupersztár nyer, aki először képes lekopogtatni valakit, vagy feladatni valamelyik ellenfelével a küzdelmet. Cena biztosra veszi, hogy őt nem fogják sem lekopogtatni, sem úgy szorításba fogni, hogy feladja, mert kitart azért, hogy megvédje a nehezen megszerzett Bajnoki övet.
Ekkor megszólalt Roman Reigns zenéje és a Battleground főeseményének egyik nagy esélyese a közönség soraiból érkezett a ringbe. Ahogy elhallgatott a bevonuló zene Cena kijelentette, hogy a publikum Roman nevét kántálja, ezért szeretné bemutatni őt, aki nem más, mint Roman Reigns személyesen. John kijelentette, hogy kemény volt az előző RAW főeseménye, ahol Roman kiállt mellette és szeretne ezért köszönetet mondani neki. Viszont a Battleground-on nem lesznek kimondott ellenfelek, mert a Vezetőség mindkettejük ellensége. A mai RAW-n egy csapatként kell harcolniuk és megmutatni Triple H-nek és Steph-nek, hogy ők jobbak mint Randy és a Vörös Szörny. Roman ekkor kijelenti, hogy inkább ki kell iktatni A Viperát és Kane-t, hogy ketten maradjanak a Battleground-ra, ahol kiderülne, hogy Cena olyan jó-e mint gondolja. Ekkor megjelent a kivetítőn Dean Ambrose, aki megpróbálta kicsit lecsillapítani a kedélyeket a mai csapattársai között. Elmondta, hogy teljesen megérti ezt a tesztoszteron kifeszülést Cena és Reigns között, viszont most egy kicsit koncentrálhatnának a 6 Emberes Tag Team meccsre, ahol szét kell rúgniuk ellenfeleik seggét. Ekkor megjelent Kane Dean mellett, akit Rollins, majd Orton követett. Ambrose a Backstage-ben egy komoly verést kapott, ami miatt elképzelhető, hogy eléggé rossz állapotban fog megjelenni a főeseményen…

Sheamus vs The Miz

Sheamus érkezett először, akinek a megjelenése után a WWE Legnézettebbje sétált végig a rámpán. Miz elmondta, hogy elindul majd a Battleground Battle Royal harcban, ahol sikeres lesz és megszerzi az Interkontinentális Bajnoki övet. Ezzel az övvel pedig nemcsak a legnagyobb Hollywoodi filmcsillag lesz, hanem a WWE legnagyobb Bajnoka is. Azért, hogy a rajongók megbarátkozzanak vele, a Money Maker megjelenik a kivetítőn. Ahogy ezt kimondta The Miz arca villant fel a képen, ami az egész csata alatt látható volt. A gong megszólalása után egymásnak estek a Szupersztárok, akik közül végül Miz-nek sikerült megszereznie a győzelmet, miután elhajolt ellenfele Brouge Kick-je elől és egyből egy gyors fordítással kopogtatni tudott.

A Backstage-ben Randy Orton és Kane beszélgetésébe bekapcsolódik Triple H is. A COO elmondja, hogy nem szeretné, hogy rivalizálás legyen a Démon és a Vipera között, hiszen egy közös cél lebeg a szemük előtt. A Battleground-on a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv visszakerül végre a Vezetőséghez, ehhez pedig egy jó csapatként kell szerepelniük, valamint a mai főeseményen bízniuk kell a másikban. Ahogy befejezte a mondanivalóját a Szupersztárok távoztak és Steph érkezett. A hölgy kijelentette, hogy ő bízik Triple H-ben, aki látszólag a kezében tartja az irányítást. Steph szerint Triple H nagyon erős és nagyon szexi, valamint kijelenti, hogy szereti őt. Ezt követően pedig egy hosszú csókot váltanak egymással.

Dolph Ziggler vs Fandango

A harc eléggé rövid volt, hiszen megszólalt Fandango zenéje az összecsapás alatt, amire a kommentátori asztal tetején állva Layla és Summer Rae táncolni kezdtek. A táncoslábú teljesen megzavarodott, aminek hatására Ziggler könnyedén kiosztott egy Fame Asser-t, amit követően kopogtatni tudta ellenfelét.

A Backstage-ben Damien Sandow és Adam Rose egy rövid kis szegmensben reklámozták a Sonic gyors éttermet, amit követően az Uso srácok vonultak a ring felé, hogy csatázzanak. Ám a bevonulások alatt érkezett Erick Rowan és Luke Harper, akik megtámadták őket. A két Iker mérkőzése azonban most elmaradt, hiszen egy komoly verésben részesítette őket a Wyatt Family.

Ezt követően Rusev és Lana jelenik meg a ringben Jack Swagger és Zeb Colter mellett. Michael Cole a két szemben álló fél között jelent meg, hogy megpróbálja levezetni ezt a vitát. Először Lana felé fordult és kijelentette, hogy a Battleground-on Jack Swagger és Rusev harcolni fognak egymás ellen. Majd megkérdezte a hölgyet, hogy mi a véleménye erről az 1 az 1 elleni összecsapásról. Lana kijelentette, hogy azok az emberek, akik szerintük egy jobb nyelvet beszélnek majd csalódottak lesznek, amikor Rusev győz. Hiszen úgy, mint Mr. Colter az egész Amerikai Egyesült Államok egy szégyen, akik nem képesek megteremteni egy életképes országot. Úgy állítják be magukat, mint a világ megmentői, a felsőbbrendű katonák, ám az az igazság, hogy ez egy óriási tévedés. Aki pedig ezt hiszi, az ostoba. Ostoba Colter, ostoba az egész publikum és az egész USA is. A közönség természetesen ezzel egy cseppet sem ért egyet és kántálni kezdték a “USA” szót.
Colter erre természetesen egy tiltakozással válaszolt és komoly csatának tartja a vasárnapi ütközetet, ahol Jack és ő az egész Egyesült Államokért fog harcolni és nyerni. Lane ezt követően a kivetítőn mutatott egy képet Vladimir Putin-ról, akit Oroszország vezérének nevezett, ám Colter erre csak annyit felelt, hogy ő nem egy hős, hanem csak egy ronda ember. Az igazi hős, az, aki képes egy egész nemzetet egy emberként irányítani: Az Egyesült Államok Elnöke! A kivetítőn ekkor Putin helyét Barack Obama képe vette át, amire a rajongók ismét nagy zajt csaptak és hallatszott újra a USA kántálás. Ezt követően a két Szupersztár egymásnak esett, amiből Rusev jött ki rosszabbul, hiszen Swagger bevitte az Angle Lock-ot.

Alberto Del Rio vs Rob Van Dam

Az összecsapás eléggé rövidre sikeredett, amiben mindkét Szupersztár átlagos teljesítményt nyújtott. Végül RVD megpróbálkozott a 5 Star Frog Splash-el, amit a mexikói kivédett és egyből fordított a Cross Arm Breaker-el. Del Rio feladatta ellenfelével a meccset és győzelmet aratott.

Nikki Bella vs Alicia Fox és Cameron (Handicap meccs)

Visszatekinthetünk az előző havi Payback-re, ahol Brie Bella levágott egy jókora pofont Steph McMahon-nak, majd kilépett a WWE-ből. Most a ringbe a Bella lány sétált be, majd megjelent a bejáratban Steph. Mrs. McMahon elmondta, hogy Brie undorító dolgot tett és utána távozott. Egyedül hagyta Nikki-t, akinek most szenvednie kell a következmények miatt, valamint az egyetlen ember, akit hibáztathat az a nővére Brie.
Megjelent Nikki két ellenfele és kezdetét vette a harc, ami eléggé átlagos Díva összecsapás volt. Végül a győzelmet a duó szerezte meg miután Alicia képes volt lekopogtat ellenfelét.

A Backstage-ben Triple H-hez Randy Orton sétál oda, aki kijelenti a COO-nak, hogy beszélniük kéne Kane-ről. Orton nem bízik meg benne, valamint nem tetszik neki, hogy a Démon is szerepelni fog a Fatal 4 Way meccsen. Hunter nyugtatás képpen kijelentette, hogy az a terv, hogy Randy fog elsétálni a Battleground-ről Bajnokként, Kane pedig csak segíteni fog ebben. Orton a terv, valamint ezúttal nincsen másodlagos variáció.

Big E vs Cesaro

A harcban idő közben megjelent Kofi Kingston is, aki nem avatkozott bele úgy a csatába, hogy diszkvalifikációval érjen véget. Cesaro egy székkel ütötte volna meg ellenfelét, erre pedig Kingston kikapta az eszközt a kezéből. Cesaro elvesztette a figyelmét az igazi ellenfeléről, aki felkapta a vállára és kiosztott neki egy Big Ending-et. Ezzel Big E megszerezte a győzelmet a kopogtatást követően.

A ringben Jericho jelenik meg, aki elkezd beszélni a Wyatt Family-ről, valamint a folytonos támadásokról, amik őt érik. Várja már a Battleground-ot, ahol összecsaphat Bray Wyatt-el egy 1 az 1 elleni harcban. Chris biztosra veszi, hogy kemény lesz a harc, valamint, hogy ő fog távozni győztesen az arénából. Természetesen ehhez Wyatt-nek is van pár szava, aki a kivetítőn jelenik meg. A szokásos stílusában beszélni kezd Y2J-hez, majd idővel elsötétül az egész aréna. A Család megérkezett és egymásnak estek Jericho-val. Chris egy nagyon komoly verést szenvedett el…Kíváncsiak lehetünk arra, hogy a PPV-n milyen lesz az összecsapásuk.

AJ Lee vs Eva Marie

A csata alatt Paige a kommentátorok mellől kísérte figyelemmel az összecsapást, amiben AJ képes volt legyőzni ellenfelét.

Bo Dallas vs Great Khali

A harc előtt a Backstag-ben láthatjuk, hogy Kane odasétált a Vezetőséghez és elmondta nekik, hogy nem bízik Randy Orton-ban és nem is kedveli Randy Orton-t. Nem akarja, hogy különféle tervekkel a Vipera legyen a Bajnok. Erre a COO hasonlókat mondott, mint az őt a korábbiakban felkereső Randy-nek.

Bo Dallas vs Great Khali

A rövid harcban Great Kahli-val rendkívül meggyűlt a baja Bo-nak, aki végül kiszámolással képes volt ellenfele fölé kerekedni és továbbra is őrizni a veretlenségét.

John Cena és Roman Reigns vs Randy Orton, Kane és Seth Rollins

A csata előtt Ric Flair jelent meg, aki mondott pár szót erről az összecsapásról, valamint a közelgő Battleground-ról. Dean Ambrose ebben a harcban nem tudott megjelenni, mert az adás elején kemény verést szenvedett el a triótól. Így ebben a hadnicap meccsben Cena és Reigns csak ketten maradtak Orton-ék ellen. Ám ketten is képesek voltak felvenni a harcot és megszerezni a győzelmet, bár igaz, hogy diszkvalifikációval. Láthattunk Spear-t Cena-nak véletlenül, valamint egy RKO-t Kane-nek szánt szándékkal. Végül azonban Roman diadalmaskodott ellenfelei felett.

Ezzel zárult a RAW, amit majd a SmackDown követ pénteket, valamint a Battleground…

Pre-Show

WWE RAW

18 gondolat “WWE RAW 2014. július 14. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Az adást nem is kezdhette volna más mint a legyőzhetetlen és örök wwe bajnok széna
    Elmondta a szokásod mondókáját,majd elmondta a másik kis korcs is…… ezután megjelent a kivetítőn Dean akit jól elvertek Ortonék……. Milyen képet vágott már Dean a kivetítőn.szakadok 😀
    Aztán Sheamus kikapott a HÁLIVÚDI nagymenő ellen….. majd a backstage-ben elmondta Triple H hogy Orton az elsőszámú favorit,és hogy számíthat a vezetőség bizalmára…. szánalmas hogy csak így megy neki
    Szénakazalhajú vs a kismeleg….. a lányok bezavarták szegényt…. de sajnálom hogy egyem meg a húsát 😀
    Aztán a két menedzserféleség ócsárolja a 2 országot….. kit érdekel őszintén? MÁGYÁRORSZÁG a legjobb….. A végén most végre nem Rusev maradt a szorítóba hanem az igaz amcsi
    Mexikói csili nyert Mr Monday Night ellen…. szánalom már megint
    Szegény Nikit Brie miatt szopatják…. álljon ki vele szemtől szembe Steph az lenne a jó
    Aztán Kane-nek is elmondja Triple H,hogy ő a favorit…. deédes
    Cezaro már megint kikapot?? ez mi már… akkora egy tehetség hogy ilyen nincs más… erre folyamatosan kikap Heyman mellet is 😦 szánalom hogy őt is hogy elnyomják….. Mondjuk ez a Big E-Kofi páros egész jó lenne… de amilyen hülye a wwe úgyse lesz belőle semmi
    Jericho-t elveri a torzsszülött…. szánalmas
    Csajbunyót magasról lekakilom
    Természetesen nem maradhat el Bo ujjabb nyerése sem
    Sajnálom hogy Dean nem vett részt a főeseményen… de ez a 2 farokarcú így is nyert mert ennek így kell lennie
    Aztán hupsz véletlen egy Spear,aztán hupsz szándékosan egy RKO….. de a végén face áll magasan… mint ha láttam volna ezt már valahol… jah persze…. köszönöm wwe
    Szar adás

    Kedvelés

  2. Kane,Undertaker,Jericho.A 3 örök kedvenc pankrátorom,akiken felnőttem,és akiket a mai napig tisztelek és imádok.Most kettejükről írok egy rövidke kis irományt.
    Rühellem a jelenlegi gyerekbarát matiné wwe műsorokat.Igen,tudom,változnak az idők,s velük együtt az emberek is.Ma már más szelek fújnak mint anno.Ma a reklámarcok,babyfacek tudnak igazán érvényesülni,és hatalmas “karriert” befutni.Rájuk lehet igazán hosszútávra építeni,s tervezgetni.És miattuk úszkál a pénzben a csámpás uralkodó,úgy mint dakobert bácsi.
    Ez egy teljesen más világ,mint X éve.Tudom,sajnos jól tudom,és azt is,hogy már nem fog változni.Kiöregednek a régi nagyok,és vagy visszavonulnak,vagy meghalnak,vagy fel fel tünnek időnként,vagy maradnak bohóckodni,boxzsákot játszani miegymás.Jól tudom,s azt is,hogy a müzli,kecskepofa,szuperkentaurrákosgecik korszakát éljük,persze nem golden age,mint Undertakerék korszaka,de jóval több zöldhasút termel..
    Erre van igény,ezt kell szeretni.Vagy útálni,mint én.Megvetem ezt az egészet,de megnézem az adásokat,és a ppv kabarékat,mert reménykedek benne,hogy a régi kedvenceim feltünnek,s szerepelnek,vagy a fél maroknyi új kedvencem lehetőséget kap.Ettől függetlenül,szinteminden adás egy kalap szar,mindenki jól tudja.Sablonos meccsek,forgatókönyvek,pankrátorok.Szapppanopera,gyerekműsorba fojtva,nem pakráció.Persze,ha igazi pankrációt akarok nézni,akkor a nacsózabáló földjén kell keresni,merg a szushi zabálóknál.
    Showműsor,sportszórakoztatás,persze,hogy az,de régen teljesen más volt.Ma meg…
    Mindig leírtam,leírom,és lefogom írni a véleményemet,sokak legnagyobb bánatára.
    Törődjetek bele,kevésbé fog fájni muhahahaahhahaah.
    2014 ben a pankráció,amit a wwe tár elénk egyenlő egy nagy 0-ával,de nézzem,mert a pankrációt szeretem,és imádom,nem múlik el,így megnézem a minősíthetetlen,vállalhatatlan bohózatokat,függetlenül attól,hogy minden meccs végeredménye borítékolható,és a legnagyobb meglepetés az volt,hosszú hosszú hosszú évek óta,mikor müzli felemás zoknit vett fel..
    A színvonal a béka segge alatt,az iszap legmélyén keresendő,de persze sokaknak ez bejön,föleg azoknak,akik nemrég nézik a pankrációt,és olyanoknak drukkolnak,mint müzli,szuperkentaur,kecskepofa stb.
    Akik viszont az igazi harcosokon nőttek fel,mint jómagam,nagyon kiábrándító ezt látni..
    Reménykedni se reménykedek már,mert nagy változások már nem lesznek.mr wrongturn magánszámait imádom,szal miatt meg még pár emberke miatt megnézem az adásokat,de már semmit se várok,bár még így is hatalmasat csalódok…

    Minden meccs papírforma,nem is írok róluk,csak 2 személyről.

    A mostani képen, nagy meglepetése nem szuper kentaur látható.
    A kép Kane-t és a szopóbajnok müzlit árbázolja.Ránéztem,és már tudtam,hogy Kane kifog kapni,ismét,miliárdtriliárszorra müzlittől,és ahol müzli pucsit,ott terem mögött szuper kentaur is,bisztosra vettem,és lám…

    Minek nézzem meg az egyik legnagyobb kedvencem vereségét?Nem volt még elég ennyire szopóágra üldözni az egykori nagy vörös szörnyet?
    Amióta visszatért a maszkos barátunk,a szánalmas öltönyös majom karakter,és a még szánalmasabb,de ugyanakkor roppant szórakoztató,face team hell nos bohóckodás után,aszt hittem végre ismét pusztítani fog,megállíthattalan lesz,rendes sztorit,meccseket,ellenfeleket kap,erre mindenki megveri,tényleg mindenki,Jericho kategória már.Nincs egy normális meccse neki,se normális történetfoszlány,semmi,csak az állandó vereség,megaláztatás,szopóág forever,s ismét…
    Hogy ennek mi értelme,nem tudom,de kurva unalmas.Inkább vonuljon vissza Kane,és soha többé ne lássam aktív pankrátorként harcolni,és küzdeni…inkább ezt kívánom az egyik legnagyobb kedvencemnek,mert ez,amit művelnek vele hosszú ideje kibaszottul méltatlan hozzá.20 éve rosszalkodik itt,és ez a hála…
    Csalódott vagyok,de elfogadtam,hogy boxzsáknak használják már csak,semmire se jó,öv közelébe se engedik..hosszú hosszú nagyon hosszú évek óta nem nyert övet,mert a team hell nos bohóckodás eredményeként kapott kakasos nyalóka értékű övecske szart se ér.
    Sajnálom őt,persze hülyére keresi magát még így is,persze nem kap annyit mint a baby face szuperhősök,de nem kell hidegen kanalaznia a babkonzervet..
    Szal,volt egyszer egy Kane..aki mindenkit elpusztított,és örökre beírta magát a pankráció történelembe,sok szempontból,és a mai napig az egyik “legjobb”heel karakter a tesókája,Undertakerrel egyetemben.
    Néha néha még megvillan,pl kecskepofának 3 “sírkőletétel” az nagyon finom volt stb,de hiába van pár apró fellángolás,ha ezt művelik vele.Anno az egész világot felégette,most pedig a parazsat fújja..
    Én úgy érzem,ideje elengednem őt..

    Jericho…Igen a 3 nagy,örök kedvencem közül ő a másik.Ő egy igazi jelenség.Tagadhatatlanul az egyik legjobb és legtehetségesebb pankrátor,aki valaha is létezett ezen a világon.
    És az a 20 év ott is jelen van.
    Igen,tudja mindneki,hogy direkt jobberkedik,és játszik boxzsákot,hiába veri pár idióta a bébi répáját habzó szájjal,és üvölti elvékonyodott lányos hangon,hogy márpedig ő direkt csinálja,fogjuk már fel miegymás lófasz.
    Igen.Köszönjük emese.Felnyitottad a szemünket..
    Kretén.
    Mindenki tudja,hogy,Jerichonak szívügye az új generációk kitermelésének elősegítése azálltal,hogy időnként feltünik,jobberkedik,és azzal,hogy megverik,megalázzák,felfuttat ismeretlen kis semmi pankrátornak csúfolt izéket.Lásd fanszőrzet,aki semmire se vitte,hiába törte magát jobber Jericho..Több mint 1 év alatt fanszőrzetből nem lett semmi,se öv,se normális meccs,se karakter semmi,..öngól.
    És most a 3 kecskebaszót futtatja fel,pedig ők aztán már elértek valamit…még ha pl tsz paraszt bolgár menekült seprőnyél faragót futtatná fel..akiben van lehetőség,potenciál,.ersze ez túl egyszerű lenne.Futtasuk fel azokat akiknek a sötét csillaga már ott ragyog a szájba baszott égbolton egy jó ideje.Csak így tovább.
    A következő,grandiózus ppv adáson kifog kapni természetesen Jericho,hisz hiába a nagy push,mr wrongturn a szopóág felé vette az irányt,melyről Jericho tériti őt vissza a helyes útra.
    Ugyan azt mondom róla mint korábban a démonról,el kell őt engednem…
    Sose lesz már no1,se bajnok,se sztár,ő már mindent elért amit csak ellehet,nem 1 egyszer.Ő volt az 1.vitathatatlan bajnok,mely az egyik legnagyobb rang ami csak létezik awwe-ben.
    Persze azóta eltelt már jó pár év,és azóta már minden mikka makka macska jancsi vitathatatlan bajnok 2 övvel..szal így múlik el a világ dicsősége…
    Amikor hosszú idő elteltével,ismét sötétségbe borul a világ,és az aréna,és felgyulladnak a fények Jericho fasza menő übercoool kis kabátkáján,akkor mindig eszembe jutnak a régi szép idők,melyek sajnos már rég véget értek,s melyek,sajnos már soha többé nem térnek vissza…

    Legyetek szabadok kóbor lelkek.Elengedlek benneteket végleg…

    Kedvelés

    1. Hát igen.Mikor Még edge Osztotta Spear-eket,És nem a Római,Y2j Volt a Nehézsúlyú világbajnok és nem Del rio,Meg Dolph Ziggler .Szép idők voltak……

      Kedvelés

    2. Megfogadtam a tanácsodat Royal, és elkezdtem régi meccseket nézni,30 tól nézem vissza a Wrestlemániakat 22 nél tartok.
      És igazat kell adjak , valami pokoli jó volt a régi pankráció, a mostanihoz képest.Cena The Rock csatái a Wm 28 29 en.Undertaker összes meccse .A 24. WMán Shawn Michaels Rick Flair , elképesztő hogy milyen jól bírta az öreg .Szóval folytatom tovább az élvezetet, de azért nézem a mostaniakat is hogy ne essek ki a képből.

      Kedvelés

  3. Aztakurva…. a végén megint Romen Réjngsz diadalmaskodott…… hittétek volna??? Tököm tele van ezzel a Roman gyerekkel, jön, lát, nyer… ez kell a népnek, a babyface-ek mindig elkenik a csúnya heel-ek száját. Cena és Roman a létra tetején, többi meg szopatva van, vagy csak a süllyesztőben hempereg. Yeee…. hajrá WWE! Az adás a többi szarhoz képest tűrhető volt, a Battleground pedig csak enyhén szarnak ígérkezik a meccsek alapján. (Y) Jericho-t sajnálom a legjobban, mert tudom, hogy sose lesz már bajnok, szopóág maradt neki csak. Hol Fandongó veri el, hol a Wyatt Family. Ezt érdemli csóri, de RR-t nyomatni kell ezerrel, hisz ő a jövő nemzedéke, ő Superman. 😉 Én már semmi jóra nem számítok. Seth karakterét nagyon csipázom, igazi kis geciláda. 😀 RVD is visszajött jobbernek, mert hogy igazán komoly szándékuk nem lesz vele kapcsolatban, az biztos. A jó karaktereket elnyomják, az unalmasakat meg halálra pusholják.
    Jöhetnek a “ha nem tetszik nem kell nézni” szövegek! 😉

    Kedvelés

  4. Jó lenne egy Orton vs authory feud vagy akár egy Kane& Orton vs authory feud na de hát ehhez túl kreatívnak kell lenni…

    Kedvelés

  5. Kurvára Idegesítő, hogy egyszer nem szólhat más zenéje az adás végén csak Csicska Roman-é.Már örültem mikor Randy Zenéje megszólalt,pedig UTÁLOM ortont is De könyörgöm.Inkább ő legyen a “wwe arca” mint ez. .Esküszöm,most unalmasabb,mint Daniel a wrestlemania után.De a ppv-n persze ő fog nyerni,mert Boxzsák Rendy,és Kane-nek esélye sincs ellene,meg ugye ott van Cena, aki barátságból oda adja neki az öveket. FUJJJJ.Sajnos Mind tudjuk,hogy elkerülhetetlen,A Római Lesz a bajnok előbb,vagy utóbb de inkább előbb……

    Kedvelés

    1. 100%, hogy nem Reigns fog nyerni, mivel mindenhol lehet olvasni, hogy a Battlegorundon Cena megvédi az övét és megy majd a feud Lesnar ellen és Lesnar lesz az új bajnok és utánna majd akarnak egy Regins-Lesnar feudot ami egészen a WM 31-ig megy és ott Reigns lesz a bajnok valószínű akit olyan sokáig akarnak bajnoknak, mint pl. Punk-ot! Nekem ez annyira nem tetszik, de hát ez van :/

      Kedvelés

      1. Kedves Bence.És ezt te mind elhiszed ?Szerinted Mennyire hiteles egy ilyen magyar honlap ? Ráadásul.A wwe szerinted megosztja a következő 1 éves story-ját ? Ennyire ostoba lenne ?

        Kedvelés

  6. Háát mit is mondjak :S Volt itt jó is meg rossz is 😀
    Mielőtt bárki is fikázni kezdené Reigns újabb győzelmét szólok hogy ez azért kell mert nem ő fogja megnyerni vasárnap a meccset. És ezért nyeretik sorba minden héten. Végülis mindegy. Majd az irásom végén még beszélek erről.

    Jött Cena oké minden elmondta a szokásosat, Reigns szintén. Ambrose még mindig király nagyon birom a bolond fejét, sajnáltam kicsit mikor agyonverték :S

    Sheamus és Miz :-?? Nem tudom ennek mi értelme volt ahogy azt sem hogy mit keres Sheamus a Battle Royalban :-?? Na mindegy. Ők tudják.

    Zieggler vs Fandango: Nagyon remélem hogy ez a táncikálós csajos baromság csak vasárnapig tart Ziegglernél és a Battler Royalon ő nyeri meg az Intercont. övet. Senki nem érdemli meg jobban a résztvevőkből. Senki.

    Az Usok már a gyászdalukat fújják. Ennek a bajnoki táncnak a Battlegroundon vége lesz. Szinte Biztos.

    A Swagger-Rusev feuds az egyik legjobb jelenleg szerintem. Lana a kedvenc női karakterem lett szivesen megnézném gfilmekben is mert hihetetlen ahogy szerepel.:D A kutyáját már kevésbé birom. 😀 Viszont ezek a pillanatok amikor az egész arénát betölti a We the People ordibálás szerintem kurva jók 😀 Coltert is birom jó dumája van 😀 Remélem vasárnap nem Lana imigrált hadipincsije fog nyerni.

    Van Dam vs Del Rio: Kikapott RvD. Mily meglepő. Szopatják ha kell ha nem. Elég szégyen hogy ide jutott :S

    A cicaharcot kihagytam a csába. Ugyanúgy a két aranyember bohóckodását is. Legközelebb amikor utaznak dobják le őket az első szembejövő vándorcirkusznak mert ott a helyük.

    HálIstennek Cesaro is cumizik rendesen. Nem is érdemel az többet.

    Viszont Jerricho már azért más történet. Őt szopatják minden egyes adásban. Nem szégyenli magát a WWE kicsit sem? Ocsmány amit művelnek vele. És biztosra lehet venni hogy vasárnap is kikap. Mert hogy kaphatna már ki az a kecskebaszó Wyatt. Unalmas már az is. Minden héten minden hónapban ugyanazt eljátsza valakivel. És most pont W2Y-el. És csodálkoznak hogy nincs pénz….

    Bo Dallas….anyám. Persze megveri Khalit is.. mert miért ne…Visszaemlékezhetünk ilyenkor arra a Khalira aki Batistaval bunyózott a nehézsúlyú övért. Most meg kikapp ettől a buzitól? De legalább megsimogatta egy kicsit a homlokát. Dehát ez édes kevés annak a kis seggdugasznak. Már elnézést a kifejezésért de róla nem tudok szebbet mondani.

    A kis picsa AJ persze körülugrálva megnyerte a meccsét a cicatraccsparty a ring szélén Paige-el? Mivan???? Miért lettek ők ilyen nagy puszipajtások? Remélem Paige megveri jól vasárnap mert….Mert.

    Jött RicFlair…oké. beszéd miegymás aztán a főeseméyn. Háát. 😀 Szerintem egész jó volt 😀

    Okés a meccs talán annyira nem viszont a végére nagyon jó lett. Elszabadult a pokol. Tasli Ortonnak Kanetől Spear Ceanak 😀 RKO kane-nek 😀 Rohadt jó volt 😀 Végre nem nyalták ki egymás seggét hanem adtak egymásnak 😀 Regins a végén leverte az ünneplő Ortont de mondom ezt csak azért mert biztosan nem ő nyer majd vasárnap.

    Vasárnapról: És kibontakozóban látok egy Kane – Orton és Authority ellen fordulást. Adja Isten hogy igy legyen és Kane kilépjen a seggnyalók táborából. Jó is lenne 😀 Persze nem fog nyerni mert azt Cenanak muszáj mert ő megteheti. De bőven elég lenne az is ha Ortont jól kettőbehugyozná 😀 Na meglátjuk addig még vár ránk egy valószinűleg szar Smackdown 😀

    Kedvelés

  7. Szuper kis adás volt azt kell hogy mondjam.
    Van Dam kikap Rio-tól,mert mért ne.Aztán a “Nagy” Khali is kikap attól a hülyegyerektől.Jericho-t továbbra is szivatják.És végül az egyik atyaúristen pózolgatása se maradhatott ki a végére.

    Kedvelés

Vélemény?