Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

Lesnar vs Hunt – A tűzijáték elé

maxresdefault

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban tér vissza a UFC-be a szervezet korábbi Nehézsúlyú világbajnoka Brock Lesnar, akinek ellenfele Mark Hunt lesz. Kőkemény csata várható a Vegas-i éjszakában, mi pedig kicsit elébe tekintünk az ütközetnek, végigvesszük a két fél útját, valamint várakozásait a csatára. Kiderül, hogy mit gondolnak egymásról, illetve a szóban forgó mérkőzésről a felek.

Lesnar-nak talán csak egy meccs. Hunt-nak azonban élete meccse, ebben biztosak lehetünk. Brock öt év kihagyást követően tér vissza az Octagonba, ahol talán már nincs keresnivalója. Legalábbis komoly oka biztos nem lehet rá – gondolhattuk. Mint azt korábban Ő is elmondta, csupán az érdekli az életben, hogy mekkora összeget lát a bankszámláján. Nos a pénzből biztosan nem szenved hiányt, jelenlegi munkaadója Vince McMahon jócskán ellátja vele – még annak ellenére is, hogy felbukkanása a WWE ringjében olyan ritka, mint a hóesés. Brock korábban megválaszolta ezt a bizonyos kérdést. Mármint, hogy miért tér vissza. Elmondása szerint bizonyítani szeretne magának, leszámolni a démonaival, valamint végre száz százalékosan küzdeni (ami állítása szerint korábbi mérkőzései alatt nem mindig volt elmondható). Brock pár hónapja kereste fel Dana-t bár voltak aggályai afelől, hogy Vince McMahon mit fog szólni mindehhez. Ezzel kapcsolatban annyi biztos, hogy belement. Hogy miért, az rejtély. Lehet persze, hogy Dana simán csak meglóbálta az iszonyatos mennyiségű bevétel egy részét az öreg előtt, s Ő mivel híresen pénzéhes, rögtön bólogatni kezdett. Viccet félretéve, hogy miért történt mindez csak Ők tudják. Belementek, azonban nem mindenki boldog, emiatt a bizonyos küzdelem miatt. Június hónap utolsó napján tartották a UFC 200 konferenciahívását, amiből Lesnar szemszögéből két dolgot érdemes kiemelni. Az egyik, hogy mit válaszolt azon kérdésre, mely esetleges vereségét, s annak hatását foglalja magában a jövőbeni, WWE-s karrierjére. ” Leszarom. ” – válaszolta meg nemes egyszerűséggel a Fenevad. Stephanie McMahon egy nemrég adott interjúban elárulta, hogy ugyan belegyeztek, de ez nem jelenti azt, hogy a dolog mellett állnak, tekintve annak veszélyeit. Természetesen ez is szóba került a konferencián, Brock pedig erre is a lehető legtömörebb választ adta. ” Nem tudom. Nem érdekel, hogy mit mond. ” Lesnar barátunk bevette a leszarom tablettát, de amikor visszatérése bejelentésre került, azt is meglebegtette, hogy ez a harc nem csak egyszeri lesz, vagy hosszútávra tervez. Természetesen ha már kérdezhették, ezt is felhozták neki. ” Igazán nem gondolkoztam rajta sokat.  Semmi sem fog változni. Csak várom, hogy újra ketrecbe lépjek. Várom a pillanatot, amikor becsukódik az ajtó. Majd a bunyó után kérdezz. Nem tudom, mi a fene fog történni. ” Természetesen ha már lehetősége volt a rajongókba is “belerúgott”, hiszen mint mondta nem miattuk tér vissza, hanem kizárólag maga miatt. Kiderült az is, hogy ellenfele tudatában nem tölti el sok szorongás. ” Szerintem nagyon jó párosítás. Ha Mark Hunt a földön köt ki, a meccsnek vége. Nyilván dolgoznom kell az állóharcomon, amit meg is tettem, de izgatottan és lelkesen csinálom. Ez a különbség. Nem igazán vannak kétségeim. Remélhetőleg lemarjuk a rozsdát az edzőtáborban, szerintem menni fog. Megoldjuk. És ha nem, hát Mark Hunt első pofonja majd leveri a maradékot az első 10 másodpercben. És aztán csak figyelj. “

Mark Hunt-al kapcsolatban az első és legfontosabb dolog, hogy magabiztos. Ezzel önmagában semmi probléma sincs, sőt.. Kell is a magabiztosság, hisz anélkül semmi sem végezhető. A másik, hogy az ökle nem életbiztosítás. Egyetlen kihagyott másodperc, és Lesnar-nak annyi lehet. Mint kiderült, Hunt nem tudta, hogy kivel fog harcolni a UFC 200-on, szimplán csak szóltak neki, hogy kezdje magát pörgetni az eseményre. Aztán mikor tudatosult, hogy Brock Lesnar lesz az ellenfele, kicsit sem fogta vissza magát. ” Leütöm az arcát, leütöm a száját a fejéről. Én nem vagyok hobby MMA bunyós. Lesnar azt hiszi, hogy ha ketrecbe lép, attól már MMA harcos. Aztán meg visszamegy bohóckodni a ringbe. Ez itt a valódi bunyósok helye, én meg visszaküldöm Lesnar-t a játszótérre a többi kókler közé. “ Kemény szavak egy kemény embertől. Nem mellesleg arra is utalt, hogy leendő ellenfele előszeretettel használ különféle szereket. ” Lesnar tele van, mint a déli busz, ettől függetlenül kiütöm majd. “

Brock-Lesnar-vs-Mark-HuntA mérkőzés hivatalos mérlegelésére pénteken kerül majd sor, amit követően már csak egyetlen nap választja majd el a feleket, hogy belépjenek a pofonok földjére. Mindkettejüknek megvannak a maguk erényei illetve hiányosságaik, de ahogy Hunt is mondta, majd a ketrecben kiderül, hogy ki megy többre a saját stílusával. Az összecsapást természetesen a szokásos formában, vasárnap délelőtt megtekinthetitek majd oldalunkon. 

Forrás: ufc.com
Forrás: totaldamage.hu

2 gondolat “Lesnar vs Hunt – A tűzijáték elé” bejegyzéshez

  1. Ennyire tiszteli a nézőket..Mit is vártunk tőle..Én meg őt szarom le.Egy hitvány kis senki akiből a szart is kiverik.
    Se a ringben se a ketrecben nincs keresnivalója.
    Lehet megvették huntot és annyit kap h veszítsen h még a 9.generációs unokája is aranykanállal eszik majd…Nem bírom elképzelni h veszítsen lesnar,mert ha így lenne a wwe ben már nem lehetne eladni pusztító fenevadként..
    Bunda lesz,úgy néz ki,de remélem nem így lesz és lesnarnak elkenik azt a rusnya arcát végleg.
    Kibas…t idénymunkás.

    Kedvelés

Vélemény?