WWE SmackDown Live 2017. március 7. – Ki szállhat ringbe Bray ellen?

Ahogy a WWE előre bejelentette Bray Wyatt-nek meg kell védenie a Bajnoki övét a WrestleMania-n, már csak az a kérdés, hogy ki lesz az ellenfele…Randy Orton és AJ Styles fognak egymás ellen küzdeni a mostani SmackDown főeseményén, hogy eldőljön ki is lesz a jelenlegi címvédő kihívója.

A SmackDown indulásánál ismét megtekinthettük, hogy az előző keddi adáson Bray szent helyét, azt a bizonyos házikót “ahol Abigail lelke nyugszik” Orton egyetlen könnyed mozdulattal porig égette. Egy váratlan és meglepő húzás volt ez, ami minden esetre nagy port kavart és pozitív visszhangot váltott ki a rajongókból…A ringbe először Shane McMahon és Daniel Bryan érkeznek, akiket nagy szeretettel és örömmel fogad a publikum. Shane először is köszönt mindenkit, amit követően kijelenti, hogy a mostani adáson végre kiderül ki is nézhet szembe Wyatt-el a WrestleMania-n. Bryan szerint a győzelmet és a WM mérkőzést Orton fogja megszerezni, amíg McMahon személyes véleménye az, hogy AJ Styles lesz képes sikerrel járni.
Daniel elmondja, hogy nem mindig értenek egyet Shane-el, hiszen a General Menedzser szerint a tradicionális forma fog érvényesülni és a Royal Rumble csata győztese lesz az, aki a pankrációs világ legnagyobb eseményén szerepelhet majd. Orton képes volt legyőzni másik 29 Szupersztárt és megkaparintani ezt a lehetőséget, azonban Shane mutat egy rövid bejátszást, amit 3 hete rögzítettek a SmackDown Live kamerái. Randy letérdel Wyatt elé és felajánlja szolgálatait, majd lemond a WreslteMania csatáról. Emellett Styles volt képes utoljára bent maradni a Battle Royal csatában Luke Harper-el, amit követően egy No. 1 Contender küzdelmet is megnyert….Az érvelést követően kijelentik, hogy a mostani adáson végre el fog dőlni, hogy ki is lesz Bray ellenfele és ki szállhat ringbe a Bajnoki övért a WrestleMania-n.

A Backstage-ben Shane és Daniel AJ-vel futnak össze, ahol Styles meglehetősen feldúlt hangulatában utasította csendre a SmackDown vezetőit, majd kijelentette, hogy egy óriási hibát követtek ezzel el. Végül mosolyogva mondta, hogy nem fél Orton-tól, nem számít, hogy ki ellen kell megszereznie a meccset.

John Cena és Nikki Bella vs James Ellsworth és Carmella

Egy Mixed Tag Team csatát tekinthetünk ezúttal meg, aminek az elindulása előtt megjelent Miz és Maryse, akik teljesen elterelték a figyelmet. Ahogy Nikki visszafordult ellenfele felé, egy kemény Superkick-et kapott. Ahogy összeszedte magát elindulhatott a küzdelem, amiben a hölgyek indítottak. A csatát természetesen Nikki és John nyerte, akik egyszerre kiosztották a Five Knuckle Shuffle-t, az Attitude Adjustment-et, valamint az STF-t.
A csatát követően Miz és Maryse megtámadták a győzteseket, amit követően Miz mikrofont fogott és elmondta, hogy olyan egy tökéletes pár, mint amilyen az övé és Marysé. Majd kicsit elkezdi mocskolni Nikki és John érdekházasságát.

A kulisszák mögött Renee Young készített egy rövid hangvételű interjút Randy Orton-al, aki elmondta, hogy hatalmas düh és erő munkálkodik benne és AJ nem lesz képes, sőt senki sem lenne képes megállítani most őt. Valóban Styles fenomenális, viszont Orton-nak elég lesz egyetlen RKO, hogy a WreslteMania-ra kerüljön.

Curt Hawkins érkezett, hogy kihívja a szorítóba Dean Ambrose-t, aki ellen ringbe szeretne szállni. Az előző SmackDown-on egy nagyon gyors Dirty Deeds után nem volt Curt-nek lehetősége komolyan csatázni a Lunatic ellen. Ezúttal viszont teljes erőbedobással indítana, ezt prezentálta is, hiszen a ring felé sétáló Dean-t megpróbálta megtámadni, azonban fordítva sült el a dolog. Az Interkontinentális Bajnok könnyű akadálya után kihívta volna a ringhez Baron Corbin-t…A Lone Wolf a kivetítőn jelent meg és elmondta, hogy elfog venni mindent Dean-től, beleértve a Bajnoki övét is.
Kis idő elteltével láthattuk, hogy a kulisszák mögött Dean sietett, hogy megtalálja Baron-t, azonban egy fal mögül Corbin csapott le keresőjére. Egy nagyon kemény verést láthattunk, amit a játékvezetők érkezése szakított meg.

A szorítóba Alexa Bliss és Mickie James érkezik, aki ismét Bajnoknak mondhatja magát, hiszen képes volt megszerezni a WWE SmackDown Live Women’s címet, miután Naomi kénytelen volt leadni azt sérülése következtében. Bliss szeretné megosztani a publikummal, hogy ki ellen is fog ringbe szállni a WrestleMania-n. Annyit elárul, hogy nem Naomi, nem Nikki Bella, nem Carmella és nem is Becky Lynch. Bliss ekkor az Irish Lasskicker-t a Chucky babához hasonlítja, hiszen teljesen mindegy hány alkalommal verte el és koptatta le Becky-t, mindig visszatért…Kis idő múlva megjelenik Lynch és Natalya, akik hozzáteszik a monológhoz a saját szemléletüket. Végül Daniel Bryan vet véget a szócsatának és elmondja, hogy Alexa eléggé megnyerő módon tud beszélni és kétségtelenül az egyik legjobbja a SmackDown Live női divíziójának. Azonban egyetlen módja van annak, hogy bebizonyítsa, hogy nem csak az egyik, hanem “a legjobb”. Ezért is a WrestleMania-ra az ellenfele nem más lesz, mint…A SmackDown Live komplett Női Roster-je.

Alexa Bliss és Mickie James vs Becky Lynch és Natalya

Daniel-t ezt követően kérdőre vonta Bliss, hogy megteheti-e ezt, azonban Bryan egyszerűen csak kijelentette, hogy ez a munkája, majd létrehozta ezt a tag team küzdelmet a 4 hölgy között…A küzdelemben Natalya megtámadta saját csapattársát, amit követően sor került a kopogtatásra.
Ha Natalya támadása nem lett volna eléggé nagy meglepetés, Mickie James megtámadta Alexa-t és magasba emelte a Women’s Bajnoki övet.

AJ Styles vs Randy Orton (No. 1 Contender Mérkőzés)

Egy pörgős és fordulatos csatát láthattunk, amiben a győzelmet végül Randy Orton volt képes megszerezni, miután kikecmergett egy Phenomenal Forearm elől, majd kiosztotta az RKO-t. Ezzel a sikerrel Orton a volt csapattársa ellen léphet ringbe a WrestleMania-n a WWE Bajnoki övért.

A SmackDown-t követően a Talking Smack-ben AJ Styles megkereste Shane McMahon-t, akire először ráordított, miszerint ez nem lehetőség volt. O-Mac próbálta nyugtatni Styles-t, de ez jelen pillanatban lehetetlen volt, így kénytelen volt kivitetni Őt az irodából…

Reklámok

WWE SmackDown Live 2017. március 7. – Ki szállhat ringbe Bray ellen?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Úgy tűnik kevesen találják meg a cikket, vagy baromira senkit nem érdekelt ez a smackDown… Mondjuk ezen nem csodálkoznék… Nekem a RAW érdekesebb.

    Hozzátenné, hogy csalódtam Nikki Bellában. Nem nem azért amiért kedveltem eddig is, hanem azért amit abból az AA-ből csinált. Talán az egyik legegyszerűbben kivitelezhető befejező mozdulat, nem gondoltam volna, hogy el lehet rontani…Tévedtem.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s