Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. március 28. – Utolsó lépések a WrestleMania előtt

A SmackDown Live 2017. március 28-án nem mással indul, mint Daniel Bryan-el, aki a szorítóba sétál, ahol el van helyezve egy asztal, valamint 2 szerződés. Mindannyian tudjuk, hogy ebből mi is fog kialakulni, ezért a General Menedzser nem is húzza tovább az időt és megkérdezi a rajongókat, hogy készen állnak-e a WrestleMania-ra? Természetesen a közönség pozitív válasszal szolgál, amit követően felkonferálja a SmackDown Live Commissioner-jét, Shane McMahon-t, aki a szorítóba sétál és mikrofont fog.
Egy héttel ezelőtt a SmackDown adásán AJ Styles-t hívta ki a főeseményen Shane a kötelek közé, hogy bizonyíthassa mindenkinek a Phenomenal One, hogy mennyire is férfi. Végül egy látványos Elbow Drop-ot láthattunk O-Mac-től, amit a kommentátori asztalon heverő Styles szenvedett el…Shane a bevonulása után érkezhetett AJ is, akit szintén hasonlóan nagy lelkesedéssel fogadott a közönség. A felek helyet foglaltak egymással szemben, majd hosszas hallgatást követően Shane szólal meg, aki kijelenti, hogy 8 hónappal ezelőtt a SmackDown hivatalosan is SmackDown Live lett. Daniel és O-Mac azon munkálkodtak, hogy a brand-et a lehetőséget földjévé kovácsolják. Olyan hellyé, ahol minden Szupersztár elérheti a potenciáljának a maximumát, úgy, hogy közben a családokat, akik figyelik őket komoly szórakoztatást nyújthassanak…AJ Styles is része volt annak a tervnek, amivel meg szerették volna változtatni a SmackDown-t. Nem számít az, hogy a rajongók mit gondolnak AJ-ről, valamint az sem, hogy mi történt kettejük közt. Shane magabiztosan kijelenti, hogy Styles az egyik legnagyobb tehetség, aki valaha a SmackDown kötelei közé lépett és az a tisztelet, amit képes volt kiharcolni magának valóban fenomenálissá teszi Őt.

AJ egy mosoly után kijelentette, hogy nem gondolta volna, hogy ezt fogja most hallani, de kénytelen egyetérteni a Commissioner-el, hiszen saját véleménye szerint is csodálatos. Shane azzal folytatja, hogy AJ megfordult már szinte a világ összes pontján legalább egyszer és mindenhol a nevét kántálják még most is. Ehhez pedig nem igazán lehet mit hozzáfűzni, Shane szeretne gratulálni…Viszont, ahogy egyre nagyobb területet hódított meg Styles az egója egyre nagyobb lett, amit követően AJ egy arrogáns személlyé vált. Shane szerint az arroganciája miatt már nagyon sokat vesztett AJ, mint a WWE Bajnoki övet. Ha nem lesz képes uralkodni az önimádata felett, akkor komolya problémája lesz a WreslteMania-n. Ezért arra kéri O-Mac leendő ellenfelét, hogy hozza a legjobbját és teljes erőbedobással és koncentrációval készüljön a meccsre, mert olyan hozzáállással, amilyet eddig mutatott nem lesz képes győzni.
O-Mac aláírta a szerződést, majd AJ mikrofont fogott és kijelentette, hogy nem egy Hell In a Cell és nem is egy Falls Count Anywhere csatáról van szó. Nem használhat székeket, létrákat vagy asztalokat. Kiszámolással és diszkvalifikációval is veszíthet a küzdelemben, hiszen egy tradicionális mérkőzésről lesz szó. AJ szerint ezelőtt Shane még nem igazán volt hasonló összecsapásban résztvevő. AJ végül kijelentette, hogy egy évvel ezelőtt Undertaker ellen léphetett ringbe Shane, viszont sosem csatázott még olyan Szupersztárral, mint amilyen AJ Styles…A Phenomenal One is aláírta a szerződést, amit követően egy kisebb kakaskodás indult el a kötelek között, de Daniel a felek közé lépett, hogy megakadályozza az ütésváltást.

Becky Lynch vs Carmella

A küzdelemben Mickie James és Alexa Bliss is megjelentek a kommentátori asztal mellett, akik nem kimondottak foglalkoztak az összecsapással. Egy szócsatát folytattak, amit követően egymásnak estek először a köteleken kívül, majd a szorítóban is. Carmella és Becky is csatlakozott a bunyóhoz, ami miatt a játékvezető kénytelen volt diszkvalifikációval véget vetni a felek küzdelmének.

Micke James és Becky Lynch vs Carmella és Alexa Bliss

Az előző mérkőzés félbeszakítását követően egy Tag Team csatát láthattunk a hölgyek közt, amiben megjelent Natalya, aki leült az adás kommentátorai mellé és onnan figyelte a harcot. Végül Carmella volt képes kopogtatni Becky Lynch-et, amivel megszerezte a győzelmet. Ismét egy mérkőzésen kívüli bunyó kezdőzött, amibe becsatlakozott a kanadai hölgy is. Nagy meglepetésre nem más érkezett, mint egy visszatérő Szupersztár, Naomi, aki kénytelen volt leadni a Bajoki övét pár hete sérülése miatt…A publikum nagy szeretettel fogadta a Dívát, aki elmondta, hogy visszatért is hivatalosan is részt fog venni WWE SmackDown Live Women’s Bajnok övért folyó küzdelemben a WrestleMania-n.

A Miz TV-t szeretné megrendezni Miz és Maryse, amit egy videóval indítanak, amiben beöltöztek John Cena-nak és Nikki Bella-nak. A hosszas promo-t követően John érkezett Nikki társaságában a szorítóba…Cena elkezdte a monológját, amiben összefoglalta, hogy Maryse-nak semmilyen fennmaradó tevékenysége sincs megörökítve a WWE Network-ön, ami mellett Miz szimplán csak használja a feleségét arra, hogy szerepelhessen a Total Divas-ban. Miz emellett nem hallgat a szóra és próbálja beállítani magát megállíthatatlannak, érintetetlennek és legyőzhetetlennek, viszont ez csak mese. Az igazság az, hogy vasárnap Cena csúnyán szájba fogja vágni Miz-t…Végül Miz és Maryse távoztak, így nem került sor ütésváltásra.

American Alpha, Heath Slater, Rhyno és Mojo Rawley vs. The Usos, Dolph Ziggler, Tyler Breeze és Fandango

Egy 10 Emberes Tag Team csatát tekintettünk meg az André The Giant Memorial Battle Royal pár résztvevője között, amiben képes volt megszerezni a győzelmet a Face Szupersztárok csapata Mojo Rawley kopogtatásával.

Luke Harper vs Bray Wyatt

A főeseményen az egykori csapattársak harcolhattak egymás ellen, ahol egy eléggé rövid összecsapásban Bray volt képes megszerezni a győzelmet a Sister Abigail-t követően…Egy rövid Randy Orton videót láthattunk, amiben a Vipera egy úgy nevezett Crusix-et vágott bele abba a bizonyos sírba, amelyet “Sister Abigail lelkének és szívének” nevezett.

A SmackDown-t követően Corey Graves készített egy interjút a hamarosan Hall Of Famer legendával, Kurt Angle-el, amiben elmondta az egykori Szupersztár, hogy ez ez a Hall Of Fame beiktatás többet jelent neki minden egyes díjnál, amit ezidáig elért. Úgy érezte, amikor ismét találkozott Vince McMahon-al, mintha az apjával futna ismét össze, egy baráti ölelés után egy kedves fülest kapott és ismét érezte, hogy végre hazatért.

 

14 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. március 28. – Utolsó lépések a WrestleMania előtt” bejegyzéshez

  1. Na megvolt a bevásárlás hétvégére, most már csak az időnek kell eljönnie! 🙂
    Igazából nincs is nagyon olyan meccs amit ne várnék.
    Braun remélem pusztít a Battle Royal-ban, egyértelmű, hogy neki kell nyernie, párossával dobálja ki az embereket!
    Neville vs Aries szerintem szemet gyönyörködtető lesz s bár mind a ketten megérdemlik az övet én most azt mondom maradjon az öv még egy kicsit Neville-nél… vagy Aries…? Hiszen ő most tért vissza meg minden… ÁHH nem tudom 😀
    SD női bajnokit nem tudnám megmondani, én egyedül Carmellát nem tartom esélyesnek igazából, nem azért mert tehetségtelen, hanem mert a karaktere gyenge és csak elrontaná a Diviziót 😀
    SD Tag team-en szerintem debütálnak a Hardy fiúk (vagy visszatérnek, a Broken karakter miatt már nem is tudom) mivel ez a meccs ha jól tudom Main Cardon fut, bár nem biztos.
    RAW nőin Sasha Heel Turnt suttognak, egy “biztos” Bayley nem valószínű, hogy védi az övet.
    Goldberg vs Lesnar-ban már nem vagyok annyira biztos, annyira harangozzák a Brock győzelmet, hogy lehet jön egy harmadik squash meccs :’D (Remélem valami értékelhetőt is összehoznak most már)
    Orton vs Bray… nem tudom 😀 Szívem szerint még hagynám az övet a tulajánál de akkor Randy RR győzelme = 0 (Bár már így is gázos. “Aki nyeri a Royal Rumble mérkőzést az Main Event-el a Wrestlemanian!” nah ezt neked!)
    Chris Jericho vs Kevin Owens, az egyik legjobban vár meccsem, akárki is nyer az biztos, hogy állati mérkőzés lesz! 🙂
    Triple H vs Seth ümmmmhh 🙂 Vajon ki viszi be előbb a Pedigree-t? Várós!
    AJ vs Shane, hát mivel semmi DQ nem tudom mi lesz belőle, talán a Bírót kiütik és akkor. Egy dolog biztos… (Shane leugrik a hullámvasútról) ikszdé
    Dean vs Corbin, utóbbinak kell nyernie, az övnek semmi értéke nincs most, amit Miz felépített azt Ambrose (szerintem) lerombolta.
    Cena/Nikki vs Miz/Maryse, reménykedem, hogy Miz karakterét építik egy Bajnoki Uralkodásra, nyerhetne igazán! 😀
    És végül.. The Undertaker vs Roman Reigns.
    Tudom, hogy Roman… ömm, nem is tudom mi. DE! Ne most lépje meg azt a Heel Turnt, (maximum akkor ha Taker két vállra fekteti őt három, igen három egymást követő Chokeslammel, és három egymást követő, a legfelsőbb kötélről kilőtt, nyaktörő, gigászi Tombstone Piledriver-el) az a legnagyobb probléma, hogy az emberek már teljesen odavannak attól, hogy Roman NYER a WRESTLEMANIAN az UNDERTAKER ELLEN! Vicc.. vicc.. Hát ennyit ér az a 25+ év? Hogy egy Roman Reigns vonultassa vissza minden idők legnagyobbját? Nemá.. Nemááá. Ne csalódjak már amikor majd Hétfőn visszanézem az adást.. Ne azzal menjen el az egész napom, hogy könnyes szemekkel Undertaker mérkőzéseket nézek 1990-től napjainkig.. Ne most.. Ne MOST!

    Kedvelés

  2. Na megvolt a bevásárlás hétvégére, most már csak az időnek kell eljönnie! 🙂
    Igazából nincs is nagyon olyan meccs amit ne várnék.
    Braun remélem pusztít a Battle Royal-ban, egyértelmű, hogy neki kell nyernie, párossával dobálja ki az embereket!
    Neville vs Aries szerintem szemet gyönyörködtető lesz s bár mind a ketten megérdemlik az övet én most azt mondom maradjon az öv még egy kicsit Neville-nél… vagy Aries…? Hiszen ő most tért vissza meg minden… ÁHH nem tudom 😀
    SD női bajnokit nem tudnám megmondani, én egyedül Carmellát nem tartom esélyesnek igazából, nem azért mert tehetségtelen, hanem mert a karaktere gyenge és csak elrontaná a Diviziót 😀
    SD Tag team-en szerintem debütálnak a Hardy fiúk (vagy visszatérnek, a Broken karakter miatt már nem is tudom) mivel ez a meccs ha jól tudom Main Cardon fut, bár nem biztos.
    RAW nőin Sasha Heel Turnt suttognak, egy “biztos” Bayley nem valószínű, hogy védi az övet.
    Goldberg vs Lesnar-ban már nem vagyok annyira biztos, annyira harangozzák a Brock győzelmet, hogy lehet jön egy harmadik squash meccs :’D (Remélem valami értékelhetőt is összehoznak most már)
    Orton vs Bray… nem tudom 😀 Szívem szerint még hagynám az övet a tulajánál de akkor Randy RR győzelme = 0 (Bár már így is gázos. “Aki nyeri a Royal Rumble mérkőzést az Main Event-el a Wrestlemanian!” nah ezt neked!)
    Chris Jericho vs Kevin Owens, az egyik legjobban vár meccsem, akárki is nyer az biztos, hogy állati mérkőzés lesz! 🙂
    Triple H vs Seth ümmmmhh 🙂 Vajon ki viszi be előbb a Pedigree-t? Várós!
    AJ vs Shane, hát mivel semmi DQ nem tudom mi lesz belőle, talán a Bírót kiütik és akkor. Egy dolog biztos… (Shane leugrik a hullámvasútról) ikszdé
    Dean vs Corbin, utóbbinak kell nyernie, az övnek semmi értéke nincs most, amit Miz felépített azt Ambrose (szerintem) lerombolta.
    Cena/Nikki vs Miz/Maryse, reménykedem, hogy Miz karakterét építik egy Bajnoki Uralkodásra, nyerhetne igazán! 😀
    És végül.. The Undertaker vs Roman Reigns.
    Tudom, hogy Roman… ömm, nem is tudom mi. DE! Ne most lépje meg azt a Heel Turnt, (maximum akkor ha Taker két vállra fekteti őt három, igen három egymást követő Chokeslammel, és három egymást követő, a legfelsőbb kötélről kilőtt, nyaktörő, gigászi Tombstone Piledriver-el) az a legnagyobb probléma, hogy az emberek már teljesen odavannak attól, hogy Roman NYER a WRESTLEMANIAN az UNDERTAKER ELLEN! Vicc.. vicc.. Hát ennyit ér az a 25+ év? Hogy egy Roman Reigns vonultassa vissza minden idők legnagyobbját? Nemá.. Nemááá. Ne csalódjak már amikor majd Hétfőn visszanézem az adást.. Ne azzal menjen el az egész napom, hogy könnyes szemekkel Undertaker mérkőzéseket nézek 1990-től napjainkig.. Ne most.. Ne MOST!

    Kedvelés

  3. Örültem Naomi-nak szerintem ő győz majd vasárnap este. Remélem Miz-ék vesztenek vasárnap este. Bárki nyerhet lányoknál csak ne Natalya, Carmella vagy Alexa.

    Kedvelés

    1. Mizék valószínűleg veszíteni fognak, de szerintem Nikki fogja pinelni Maryse-t és utána lesz egy Cena vs Miz 1v1 feud, amit viszont már lehet Miz nyer, így jó eséllyel mehet majd utána a címért.

      Kedvelés

      1. Cena elvileg szünetre megy a WM után a forgatásai miatt, de valóban jobb lenne ha letolna Miz-zel egy feudot, hogy az szintet léphessen a főbajnoki címre. Miz karaktere nagyon jó, reméljük nem jegelik majd a Mánia után.

        Kedvelés

  4. Imádtam, Miz év végéig főöves lesz remélem mert amit Maryse-al az oldalán leművelnek az valami eszméletlen, valamint a Manian szerintem ebből egy lánykérés is lesz Cena részéről, ez a mixed tag számomra a hetek alatt az egyik legjobban várt meccsé nőtte ki magát…Draftnál remélem Mizék maradnak és folytatják amit elkezdtek mert most egy RAW visszadobná őket a start vonalra…
    Naominak örültem bár kár hogy nem a WM-en hozták volna vissza de így is látszott mekkora hatással volt mindenkire na hát akkor még Orlandoban..hm 😀 A kékek nagyon ott vannak most a toppon csak a tagteam részen kellene javítani ami szerintem Mania után meg is történik

    Kedvelés

    1. Valószínűleg azért hozták vissza a SD-on, mert vasárnapra egy sokkal nagyobb hatást kiváltó visszatérést terveznek valaki számára.

      Kedvelés

Vélemény?