Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. június 6. – Fokozódnak az indulatok

116_SD_06062017rf_1465--ec9f3a080fd3e6680b01cef79e58a402

A SmackDown Live adása 2017. június 6-án Rochester városából, New York államból jelentkezett, ahol Tom Phillips, JBL és Byron Saxton köszöntöttek minket a kommentátorállásból. Pár hölgyet láthatunk a szorítóban, amit követően megszólal a SmackDown Live Commissioner zenéje és érkezik a bejárat felől a keddi adások irányítója.

Shane a bevonulása után bemutatta a ringben megjelent Női Szupersztárokat, Tamina, Natalya, Carmella, Charlotte, illetve Becky Lynch. Természetesen Carmella most sem maradt egyedül, hű társa James Ellsworth vele tartott…Shane kis idő elteltével dobpergést kér és megpillanthatjuk a hófehér Money In The Bank táskát, amiért ezúttal a történelem során először hölgyek fognak ringbe szállni egy Ladder mérkőzés keretein belül.
Shane belekezdene a mondanivalójába, azonban James Ellsworth szakítja félbe. Ahogy arra számítani lehetett minden egyes fél a saját győzelmére számít, amit ki is jelent a WWE Univerzuma előtt. Legelőször James mondta el, hogy mindenki tudja, hogy miről is van szó, illetve, hogy hogyan fog végződni a Women’s Money In The Bank Ladder küzdelem. Ellsworth átnyújtja a mikrofont Carmella-nak, aki szintén biztos abban, hogy meg fogja tudni kaparintani a győzelmet, illetve a szerződést. Az első tiltakozó Charlotte volt, aki más féle nézeteket képviselt. Azonban Flair sem tudta sokáig részletezni a gondolatait, mert Natalya vágott bele a szavába.
A hölgyek sorban meg-megszólaltak, majd megérkezett a jelenlegi SmackDown Live Women’s Bajnok, Naomi, aki jelzi, hogy bár nem jelent meg a kihívók mellett a szorítóban, Ő is itt van még és nem fogja olyan könnyen adni azt a bizonyos címet leendő kihívójának. A címvédő szavai után egy olyan hölgy jelent meg, aki ezidáig nem mozgolódott a Bajnok öv közelében, azonban a szurkolók nagyon szívesen látnák harcolni Naomi ellen. Nem másról van szó, mint Lana-ról. A Ruvishing Russian kisebb szócsatába bonyolódik a Bajnokkal, amit követően Lana magazbiztosan kijelentette, hogy képes lenne legyőzni a jelenlegi címvédőt. A vita kezdett egyre inkább a cím felé terelődni, amit követően Shane jelentette ki, hogy egy Bajnoki övért folyó mérkőzés olyan dolog, amit meg kell szerezni. Lana nem húzta sokáig az időt, távozott a szorítóból, ami sok szurkolónak nem igazán tetszett, hiszen szeretnék látni, komoly Női Szupersztárként szerepelni Rusev feleségét. Az arénában felcsendült a „We Want Lana” (Lana-t akarjuk) mondat kántálása, amit követően O-Mac rátért a mostani SmackDown első összecsapására, amiben 6 hölgy szerepelhet…

Charlotte, Naomi és Becky Lynch vs Carmella, Natalya és Tamina

A SmackDown Live első összecsapás egy 6 Woman Tag Team küzdelem lesz, amiben a címvédő, illetve az 5 Money In The Bank Ladder küzdelem résztvevő szerepelhetnek két 3 fős csapatot alkotva. A végső győzelmet a heel karakterek alakulata volt képes megszerezni, ahol Tamina Snuka értékesített egy Superkick-et Naomi-n, amit követően kopogtatni tudta a címvédőt.

A Backstage-ben Shane McMahon telefonál, amit követően megpillantja az André The Giant Memorial Battle Royal-ért járó trófeát. Mojo Rawley jelent meg, aki a legutóbbi Battle Royal-ban képes volt megszerezni ezt a fontos és komoly díjat. Elmondja, hogy milyen nagyszerű érzés is volt annyi Szupersztár közül győztesként távozni. Szeretne hasonlót átélni a Money In The Bank-en, de sajnos nincsen benne a mérkőzésben. Shane szerint ha szeretne bekerülni a Ladder küzdelembe , hogy megpróbálja megszerezni a kihívói jogot Mahal ellen, akkor le kell győzni a mostani ellenfelét, aki nem más lesz, mint a WWE Bajnoka, Jinder Mahal…Mojo látszólag nem tart egy cseppet sem a közelgő küzdelemtől, sőt inkább magabiztosnak és bevetésre késznek tűnt.

AJ Styles vs Dolph Ziggler

A két Szupersztár egy hete egymásnak eshettek Atlanta városában, AJ szülővárosában, ahol Dolph képes volt legyőzni a Phenomenal One-t egy Superkick-et követően. Ziggler ezúttal is energikusan szerepelt és képes volt a küzdelem vége felé járva értékesíteni a Fame Asser-t, amit követően sikeresen ki tudott rúgni a kopogtatásból AJ. Láthattunk több különféle próbálkozást, azonban a végső győzelmet a Styles Clash jelentette, amit követően Styles képes volt sikeresen kopogtatni ellenfelét.

Mojo Rawley vs Jinder Mahal

Shane kijelentése értelmében, hogyha Mojo ezúttal képes lesz győzelmet aratni és megtréfálni a WWE Bajnokot, akkor kvalifikálja magát a Money In The Bank Ladder küzdelembe. Ahogy arra számítani lehetett, Mojo komoly erőbedobással vetette bele magát az ütközetbe és ennek hatására meg is szerezte az irányítást. Természetesen Jinder nem maradt egyedül és a Singh Brothers egyik tagja érkezett. Ugyan nem nyújt bele a küzdelembe és nem volt szükség diszkvalifikációra, de ahhoz pont elég volt, hogy az indiai Bajnok bevigye a Khallas nevezetű Finisherjét és győzelmet szerezzen.
A csata után Jinder kijelentette, hogy a Money In The Bank-en ismét elsöprő győzelmet fog aratni Randy Orton felett, méghozzá ezúttal a Vipera szülővárosában, St. Louis-ban.

The New Day vs The Colons

Xavier és Big E. léptek ringbe Primo és Epico duója ellen, amíg Kofi a ring mellől figyelte a történéseket. A küzdelemben eléggé egyoldalúan a New Day csapata volt képes megszerezni a győzelmet, akik értékesítették a Midnight Hour-t.

A küzdelem után Sami Zayn adott egy rövid interjút a Backstage-ben Dasha Fuentes-nek, ahol elmondták, hogy a mostani főeseményen Sami meg fog jelenni a kommentátori asztal mellett. Kis idő elteltével Baron Corbin érkezett, aki komoly verést osztott ki a kanadainak, amit követően egyszerűen csak kijelentette, hogy pont most szabadult fel egy hely a számára a kommentátorok mellett.

Szintén a kulisszák mögött, ezúttal Shane-t láthattuk, aki újra a telefonján társalgott valakivel arról, amit Corbin pár pillanattal korábban tett. Naomi érkezett, aki egyszerűen kijelentette, hogy Lana ellen akar harcolni a Money In The Bank-en. O-Mac nem igazán szeretne ezzel foglalkozni, hiszen most Baron támadásával van elfoglalva. A címvédő azonban nem tágít és felteszi a Bajnoki övét is a Money In The Bank-re, hogy ringbe léphessen a Ravishing Russian ellen. Végül Shane rábólint és létrehozza a hölgyek közti címmérkőzést a következő PPV-re.

Kevin Owens vs Shinsuke Nakamura

A főeseményen Nakamura képes volt legyőzni a Kinshasa-t követően a United States Bajnokot, aki csak annak örülhetett a csatát követően ,hogy nem címmérkőzés volt. Baron Corbin rontotta el a japán ünneplését, amikor ünneplés közben megtámadta hátulról és értékesítette az End of Days-t.

5 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. június 6. – Fokozódnak az indulatok” bejegyzéshez

  1. Nem volt valami nagy eresztés…
    Csak a Fashion Police szegmensért néztem, hatalmasak ezek a fekete-fehér promók
    Amikor a Backlash-en bohóckodtak az ikrekkel még azt gondoltam: De szánalmas….Most meg kezdem őket kedvelni 😀
    Amúgy a MITB meccs is izgalmas lesz szerintem

    Kedvelés

  2. Na végre Lana drága *.* remélem jól felkészült / készítették mert a Mania 32-es meccs amiben részt vett nem termett neki sok babér , na de remélem majd most. Néztem róla pár NXT-s live event videót de azok csak pár bevonulót meg egy kettő új mozdulatot takartak viszont örülök hogy ennél az entrance-nel maradtak mert volt egy olyan is ami számomra nagyon Carmella-snak tűnt, meglátjuk mi lesz belőle most már csak Rusev kell ide, gyerünk kékek!:D

    Kedvelés

  3. Csak megérkezett végül Lana aki a létrás meccs helyett még jobban járt hisz egyéniben lehet esélye Naomi ellen, de picit azt éreztem, mintha Rusev ellen akarnák terelni tényleg Shanet nyárra ebből meccs lehet. Egyébként maga az adás sok érdekeset nem mutatott, Mojo borzasztóan unalmas és semmilyen, totál értelmetlen volt megnyeretni vele a battle royalt. Mahal-Orton feud most még annyit se történik kettőjük között mint a Backlash előtt, egyedül a létrás meccs szereplői hoznak izgalmakat Nakamura zsinórban harmadszorra is pinnelte Owenst és Corbin pedig végre neki esett ténylegesen a faceknek. New Day és a Fashion Police szegmens nagyon vicces volt, black and white mikor mondja Big E áh végem. 😀 Fashion Police megkereshetnék az Alphát, mert ők tényleg eltűntek.

    Kedvelés

    1. “Fashion Police megkereshetnék az Alphát, mert ők tényleg eltűntek.”
      na ez így tényleg jó ötlet,legalább lenne valami történés 😀

      Kedvelés

  4. Hajrá csajok érdekes lesz. Remélem Naomi móresre tanitja majd a PPV-n Lana-t és nem veszti el az övet.

    KIváncsi leszek ki kaparintja meg a Női táskát.

    Kedvelés

Vélemény?