Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. január 3. – Szerződésaláírás és címmérkőzés az év első SmackDown-ján

john-cena-aj-styles-1483420645-800

A SmackDown adása 2017. január 3-án nem mással indul, mint az Interkontinentális Bajnokkal, The Miz-el. A heti adások során a “WWE Legnézettebbje” kisebb konfliktusba került Dean Ambrose-al és Renee Young-al, amit követően a mostani SmackDown-on a Lunatic Fringe egy címmérkőzésen szerepelhet Miz ellen.

A címvédőt szokásos módon Maryse kísérte a kötelek közé, ahol Miz mikrofont fogott. A Bajnok kijelentette, hogy az új év első adásán méltó lenne egy bocsánatkéréssel indítani. Akinek elnézést kellene kérnie Miz-től, pontosan tudja, hogy miért is szükséges. Ezért arra kéri a hölgyet, hogy sétáljon ki a ringbe és szemtől szemben mutasson megbánást a cselekedete miatt…Kis idő elteltével semmilyen változás sem történt, így Miz elmondta, hogy a SmackDown Live nem fog egészen addig folytatódni, ameddig meg nem kapta a várt bocsánatkérését. Ezt pedig nem a saját önfejűségének és a saját hibájának tudja be, hanem teljes mértékben Renee Young sarának. Hiszen a hölgy pofonját követően még Dean Ambrose is megtámadta az Interkontinentális Bajnokot, ami Miz szerint egy eléggé amatőr húzás volt. A saját személyes érzelmeit a profi pankráció útjába állította, amik vezérelték őt. Ezeket követően pedig Dean Ambrose-nak lesz egy címmérkőzése a mostani adáson, hiszen Daniel Bryan inkább a Lunatic Fringe oldalán áll ebben az ügyben.
A rajongók a “We Want Ambrose” mondatot kezdték el kántálni, amire Miz annyit felelt, hogy Ő pedig egy elnézéskérést akar. Kis idő elteltével megszólalt a Lunatic zenéje, aminek nagyon megörült a publikum. Dean a szorítóba sétált, ahol Maryse maradt vele szemben, hiszen a Bajnok gyorsan a köteleken kívülre sietett.

Baron Corbin vs Dolph Ziggler

Nem egy, nem két küzdelmet láthattunk eddig a két Szupersztár között. Ezúttal ismét ringbe szállhatott egymás ellen Corbin és Ziggler. Egy nem kimondottan hosszú összecsapásban a Show-Off elszenvedte az End Of Days nevezetű Finisher-t, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Baron a győzelmének megszerzését követően egy széket hozott a ringbe, de nem tudta megtámadni vele a “Farkast”, hiszen Kalisto sietett Dolph segítségére. A ringben Ziggler felállt a padlóról és meglepő módon kiosztott egy Superkick-et a megmentőjének, amit követően elkiáltotta magát, hogy: “Nincs szükségem rád és sosem volt”.

A Backstage-ben Carmella melegített a hamarosan megrendezésre kerülő mérkőzése előtt, amikor James Ellsworth sétált oda hozzá. Szerette volna megköszönni a hölgy segítségét és támogatását, majd levette a pólóját és átnyújtotta Carmella-nak. Egy kis ajándékkal kedveskedett, ami után felvetette Carmella annak a lehetőségét, hogy a küzdelme során James a ring mellett álljon és támogassa őt. Ez teljesen meglepte a pankrátort, aki végül elfogadta az ajánlatot.
Szintén a háttérben Rhyno, Mojo Rawley és Apollo Crews diskuráltak, amikor megjelent Dolph Ziggler. Apollo számon kérte a Show-Off-ot, hogy miért is támadta meg a luchador-t. Dolph szeretné ha inkább a saját dolgával törődne a Szupersztár, aki kijelentette, hogy Kalisto a barátja, így az Ő dolga is. Dolph-nak nem kellett sok, egyből egy fejessel megtámadta Crews-t.

Becky Lynch vs La Luchadora

Becky volt képes megszerezni a győzelmet a Submission Finisher-jét követően, ami után levette La Luchadora fejéről a maszkot. Ahogy leszedte a ruhadarabot, láthattuk, hogy Alexa Bliss volt beöltözve. Ahogy megfosztotta Őt Becky a maszktól egy másik La Luchadora jelent meg, aki megtámadta Becky-t.

Daniel Bryan érkezik a szorítóba, aki szeretné levezényelni a WWE Bajnoki övért folyó szerződésaláírást John Cena és AJ Styles között. A Royal Rumble-ön fog ringbe szállni egymás ellen a két Szupersztár, akik a korábbiakban már találkoztak egymással…Először John érkezik, akit a Bajnok követ. AJ mindenek előtt szeretné megtudni, hogy miért is Cena lesz az ellenfele, hiszen nem szereti John, amit csinálnia kell. Nem élvezi, hogy szórakoztatja a rajongókat, valamint nem volt már 4 hónapja egyetlen televízió által sugárzott adáson sem, amit követően egyből Bajnoki övért folyó küzdelmet kap. Bryan megérti, hogy mit is akar ezzel mondani a Phenomemal One, reméli, hogy Styles is meg fogja érteni az indoklását. Daniel elmondja, hogy az előző héten képesek voltak a nézettség terén lenyomni a RAW-t, hiszen AJ Styles szerepelt a legrangosabb pozícióban, valamint visszatért John Cena. Mindenki kíváncsi arra, hogy a két vezető személyiség mire lenne képes egymás ellen egy WWE Bajnoki övrét folyó küzdelemben, így a lehető legnagyobb küzdelmet lehetségessé teszik a Royal Rumble-re.

Daniel magára hagyta a feleket, akik közül a Bajnok szólalt meg, aki emlékezett arra, hogy nem sokkal a megjelenését követően, amikor megkapta John ellen a lehetőséget. Cena a vállán a Bajnoki övvel kijelentette, hogy ide kell tartoznia a WWE-hez, hogy megszerezhesse a címet. Most pedig fordított felállással AJ mondja Bajnokként leendő ellenfelének, hogy nem tartozik ide a WWE-be…AJ szerit azért tudták a nézettség terén legyőzni a RAW-t, mert ezúttal Ő a címvédő, nem pedig John Cena. Styles kijelenti, hogy akárhányszor is fordult meg John Hollywood-ban, sosem volt és sosem lesz olyan, mint The Rock. Styles komoly szavait követően aláírja a szerződést…Cena ezt követően kijelentette, hogyha meglökik, akkor vissza kell löknie, ez egy ilyen biznisz. Styles ismét meglökte John Cena-t, azonban a Phenomemal One elvesztette most minden csepp tiszteletét John-al szemben. Ha tudni szeretné, hogy a közönség miért akarja annyira a Styles-Cena meccset, akkor megválaszolná neki, hogy azért, mert úgy hiszik, hogy AJ lesz az a srác, aki Cena végletes távozását követően helyettesítheti őt. Viszont rá fog jönni, hogy a legjobb teljesítményével, a legjobb napján sem lesz elég ereje ahhoz, hogy legyőzze John-t. A Royal Rumble-re hozza el a családját, a barátait és a legjobb formáját, akkor is szét lesz rúgva a segge. Cena is aláfirkantotta a szerződést, amit követően Baron Corbin jelent meg a bejárat felől az arénában. Kijelentette, hogy a legelső WWE-ben töltött napja során megszerezte az André The Giant Memorial Battle Royal győzelmét. Ezúttal pedig meg fogja szerezni a legelső SmackDown Live Szupersztárként a Royal Rumble csata sikerét is. A WreslteMania-ról pedig nem fog a Bajnoki öv nélkül távozni, nem érdekli ,hogy John vagy Styles lesz az ellenfele. Cena kész lett volna harcolni, hogy ne csak szavakkal dobálózzanak, azonban, ahogy odaállt Baron elé John, AJ egy váratlan rúgással köszönt be a 15x-ös Bajnoknak.

A Backstage-ben Renee Young és Maryse találkoztak, ahol Miz felesége lekevert egy csattanós pofont Renee-nek. Maryse ezt követően hangosan utasította a hölgyet, hogy soha, de soha többet ne érjen hozzá a férjéhez.

Carmella vs Aliyah

Ahogy korábban megbeszélték, James Ellsworth megjelent a ring mellett, hogy támogassa Carmella-t. A szurkolás után végül Carmella képes volt győzelmet szerezni, amit követően James nyakába ugrott és vele együtt ünnepelhetett.

The American Alpha vs Breezango

Egy nagyon rövid Tag Team küzdelmet láthattunk, amiben az American Alpha tudott győzelmet aratni. A Wyatt Family szeretett volna üzenni a frissensült Tag Team címvédőknek egy videóval. Bray elmondta, hogy a következő héten érkezni fognak, hogy visszaszerezzék, ami igazából az övék.

Nikki Bella érkezett a szorítóba, aki kihívta Natalya-t. A Bella lány elmondta, hogy ezzel az aljas cselekedettel nem ér fel a korábbi felmenőihez, hiszen az egész Hart család szégyellheti Natalya-t. Natalya ezt követően egy irigy szöveget mondott el, miszerint Nikki megkap mindent, mert ilyen csodásan néz ki. Minden a lábai előtt hevet, mert ilyen szexepillel rendelkezik. Natalya végül kijelentette, hogy John Cena csak él rajta, de amikor eljár az idő Nikki felett, akkor egyedül fog meghalni. Ezt követően Nkki egy kemény fülest osztott ki a Kanadai hölgynek.

The Miz vs Dean Ambrose (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

A küzdelemben, ahogy arra számítani lehetett Dean került fölénybe. Maryse ekkor a ringen kívül lekevert egy pofont a Lunatic-nak. A játékvezető mellé állt a kihívó, aki a bíróéhoz hasonló mozdulatot mutatott be, amivel elküldték a ringtől a hölgyet. Így nem maradt Miz-nek más segítsége, kénytelen volt egy az egyben felvenni a küzdelmet ellenfelével. Ez végül nem sikerült neki és Dean Ambrose megszerezte a győzelmet, valamint az Interkontinentális Bajnoki övet.

24 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. január 3. – Szerződésaláírás és címmérkőzés az év első SmackDown-ján” bejegyzéshez

  1. Rohadjak meg,de a második “Diry Deeds” kivédésénél már tudtam előre,hogy csak egyet fog kapni Mizantéria,de azt nagyon…Az is lett 🙂

    Kedvelés

  2. Csak én gondolom úgy,hogy Cena megnyeri a Wwe címet Aj ellen Undertaker
    a RR-t!
    WM-án Taker nyeri a címet,ezzel vonul vissza!
    Ebből 2 opció vagy leadja az övet utána következő SDon vagy Cena valahogy megveri!és meg is döntötte Ric Papa rekordját!
    De ne legyen igazam!

    Kedvelés

  3. Nekem a héten a Raw és az SD is elfogadható volt, bár egyik sem volt kiemelkedő. A Rawn a Goldberg-Reigns szegmens jó eséllyel teszt volt, hogy a közönség hogy reagál rájuk, pletykáltak korábban már egy spear vs spear meccset.

    Az SD-n AJ szövege megdöbbentő volt. Ez már a sokadik alkalom, amikor olyan dolgokat mond a ringben, amiket nem gondoltam, hogy karakterben maradva bárki kimondhat. Eredetileg heelnek akarták, de a közönség nem hajlandó így reagálni rá, a jelenlegi karaktere, ezekkel a szövegekkel elég “semleges”. Ez nekem pozitív.

    IC meccs: Dean a főövet sem veszítette el soha tisztán, kérdés, hogy nála marad-e a midcard öv, mert ez visszalépésnek tűnik. Mivel jó eséllyel még mindig a kékek egyik húzóneve, kicsi az esély, hogy IC vonalon marad sokáig, viszont az is furcsa lenne, ha megint elbukna egy feudot.
    Jó esély van rá, hogy Miz visszaszerzi az övet, bár sok függ a Miz vs Bryan meccstől is. Ha valaha lesz ilyen, ott nincs szükség övre a promóhoz, plusz mivel jó eséllyel Daniel nyerné, neki felesleges lenne az öv. Daniel állítólag nem léphet többet ringbe, de ha mégis, Miz pont jó ellenfél lenne, mert nem túl hardcore, a mozdulatai elég veszélytelenek (nekem unalmasak is), nem is túl erős, stb.

    Corbin csak töltelék, pár százaléknál nincs nagyobb esély, hogy megnyerje a Rumblet. Csak arra kell, hogy addig még jó eséllyel Cena lenyomja, hogy hitelesebb legyen a fanyalgóknak, mint kihívó. Nem lepődnék meg egy Cena vs Corbin meccsen, ahol a “tét” Cena kihívói joga.

    Breezango fashion police gimmick-je annyira Rendőrakadémia Kék Osztriga lenyúlás, hogy még csak nem is vicces. Pedig mindkét pankrátor tehetséges lenne.

    Ziggler lehet heel, nem lesz érdekesebb és az in ringje sem lesz szórakoztatóbb. Plusz neki az egyik legnagyobb erőssége, hogy hitelessé teszi, ha megütik, eldobják, stb. Ez heelként nehezebben használható, amúgy meg bealszom a meccsein.

    Kedvelés

  4. Megint jobb adás volt az SD, és a nézettségi adatokat Bryan se rejtette véka alá. Styles-Cena promo nagyon tetszett nagy igazságokat mondott AJ. Corbin érkezése meglepett nem tudom, hogy akarják ebben a vonalba belerakni hiszen ha Cena nyer gondolom akkor visszavágó AJ ellen és WM-en meg jön Taker. Volt még egy Ziggler heel turn meglepett, de sajnos Dolphnál most ez sem hatott hitelesen ahogy az utóbbi időben semmi sem. Nagyon sajnálom pedig anno mindenki ellen remekül működött. Na és a fő meccs 😀 Miznél gáz, hogy sajnáltam, hogy bukta az övet? 😀 Kíváncsi vagyok visszaszerzi-e a WM-ig illetve, hogy mi lesz így a Bryanes sztorival? Dobták volna az egész Bryan-Miz feudot a kukába? Összegezve egy csomó kérdőjel maradt és a kék adás továbbra is jobb mint a Raw.

    Kedvelés

  5. Sajnálom (jelenleg), hogy Miz elbukta az övet, viszont ennek lehet két pozitív hatása:
    1, Ambrose ezzel pozicionálja magát a midvard szekcióba ahová való: értem én a PG miatt ilyen de szerintem ilyen környezetben igenis gyenge seller, promóba jó de a ringben jelenleg közepes
    2, Miz-t magasabb irányokba terelik

    Mindenesetre nagyon várom a Royal Rumble-t nagyon sok sztorivonal zavaros, ami talán nem baj kevés a kiszámítható sztori.
    Az is fura, hogy úgy érzem ez rengeteg öv mindkét oldalon is szinte kevés, nagyon kevés az öv nélkül is működő pankrátor

    Kedvelés

  6. Miz végre csinált valamit a címmel, ért velemit az IC, erre odaadják Ambrose-nak, mehet megint a süllyesztőbe az IC cím, grat. Remélem Miz vagy visszanyeri vagy a WM-re már nem is a SummerSlam-re mehetne a WWE címért.

    Kedvelés

    1. Mostanában hanyagolva vannak?! Egyetlen adás maradt ki, a múlt heti. Az, és a mai is két órás special adás a decemberi NXT turnéról (Osaka, Melbourne) mivel még nem volt TV Taping.

      Kedvelés

  7. Kérdés! Ambrose megint bajnok de a többi emberrel mi a franc van. Elkezdték építeni Apollo Crews-t is aki talán az egyik legtehetségesebb pankrátor és már hónapok óta nem látom őt adásba csak evétve 1-2 backstage szegmensben. Nevetéges hogy ennyire nem kezdenek semmit az emberekkel csak folyamatosan úgyan azokat tolják a képünkbe…

    Kedvelés

  8. Nekem ez az adás jobban tetszett mint a RAW. De vannak dolgok amiket nem értek.

    Dolph mikor fejezi már be Corbin felszopását? Lehet nem erős karakter, lehet nem húzónév, de a múltja alapján nem azt érdemli, hogy 120. alkalommal is lealázza Corbin. OK, verje meg nyerjen, de ennek már hónapopkkal korábban vége kellett volna legyen.

    Ha már Corbin…Nem tudom mit akarnak vele kezdeni. Nem látszik számomra. Belepiszkáltatnak vele az AJ vs Cena feud-ba? Jövő héten összeeresztik Cena-val. Mindnki tudja, hogy tisztán nem győzheti le! Azzal el is vennék Cena vélt vagy valós jogát a kihívói posztra… Cena megérdemli, hogy kapjon még egy övet. Annyit tett már a cégért, hogy ezt még megkapja pár hónapra aztán megy nyugdíjba. Vagy olyasmi státuszt tudnék neki elképzelni, mint ami most Lesnar-nak van. Nekem még mindig kedvencem, nem nagyon érdekel ki mit gondol róla.

    Másik dolog amivel kapcsolatban bizonytalan vagyok, hogy egy 145 centis 50 kilós kislány meddig alázza Becky Lynch-et.. Mi értelme van ennek?

    Kedvelés

    1. “Cena megérdemli, hogy kapjon még egy övet. Annyit tett már a cégért, hogy ezt még megkapja pár hónapra aztán megy nyugdíjba. ”

      lol

      Kane mennyi minden tett a cégért,neki is ugyan annyi joga lenne mindenhez,még sincs sehol..
      müzli egy tróger és ne megy nyugdíjba.Mindig itt lesz h az aktuális arcokat legyalázza..

      Kedvelés

      1. Senki nem mondta, hogy Kane nem érdemelt volna semmit. Nem tudom dolgoztál-e valaha. De ha valaki keres egy csomó pénzt egy cégnek, akkor azt szokták jutalmazni. Nem csak pénzzel/részesedéssel stb., hanem a világ nyugati felén, bizony nem pénzbeli juttatással is. Ilyen lehet, hogy beállítja a rekordot, mielőtt nyugdíjba vonul. Szóval megérdemli. És ha már a trógerekél tartunk, a Wyatt family Ortonostól szintén megérdemli, hogy címet nyerjen, mint azt tette. Majd elveszítse, mint azt szintén tette…

        Kedvelés

      2. Imádom , amikor Cenát és reignst szidod 😀 de nagyon jogosan amúgy.

        Miz jó bajnok volt meg minden, de egyszerűen utálom az arcát, szóval örülök , hogy Dean nyert. Szar bajnok volt, de most kis övvel lehet jobb lesz.

        Corbin nem értem mit keresett ott a végén, úgyse kap címmeccset és nem lesz Triple Threat, valahgoy most nem illik bele oda közéjük.

        Ziegler Heel turn? Ennyire nem tudnak már vele mit kezdeni.

        Kedvelés

          1. Corbin nevezte magát a Rumble meccsbe. Azon kívül jövő héten egy az egyben megy Cena ellen a SmackDown-on.

            Kedvelés

      3. Kane-ből folyamatosan embert, aztán félig meddig jobbert is csináltak. Ez nem újkeletű, kb. mióta elkezdett Booker T vel táncikálni, azóta van ilyen midcard státuszban és ott is maradt egy kisebb megszakítással. Úgyhogy ezt a szintezést Cenával szerintem be is lehet fejezni.

        Kedvelés

      1. Hát szerintem meg nem. Nem hiteles. Én nem voltam és vagyok egy Lynch rajongó. De ettől Ő minden téren jobb volt. Legyen szó pankrációról, vagy nem.

        Kedvelés

  9. Istenem…
    Ez most komoly?békapofa IS megint bajnok?Milyen jogon kap ő is mindig lehetőséget,címmecset?MiérT???Nagyon gyenge tré ratyi bajnok volt,annyira unalmas h megaludt a tej a szájában..aj val vergődött majd e.t vel pajkoskodott,és utána azonnal mehetett a kisövért?És azonnal meg is nyerte???Minek?miz tök hiteles volt,rusev volt a legjobb heel bajnok de ugye..miz szórakoztató volt és jól hozta a figurát,erre elbukja?És békapofa megint bajnok?Ez felháborító!!!
    ott van corbin stb akik lehetőséget se kapnak csak ide ode lökik őket..erre megint békapofa a bajnok?pfffffffffffff

    müzli meg…mindenki unja már őt és azt amit csinál,a rajongói is.Annyira unalmas,h ugyan azt csinálja 15 éve,3 kamu mozdulattal nyer,csilliószoros bajnok és minden az övé…most visszajött és azonnal az övért megy..és meg is nyeri,mivel ő a csámpás uralkodó jobb töke..
    corbin minek van ott?Soha nem lesz itt bajnok…soha..megnyerették vele a memorial meccset és semmit nem kezdtek vele..
    Mindegy a lényeg h müzli megdöntse az öreg rekordját és 2017 ben is bajnok legyen pffff

    Wyatt family meg miért nem meccselt most?Majd jövőhéten?pfffff

    Jó adás volt csak így tovább..

    Kedvelés

    1. Nem értem hogy neked mi bajod Cena-val!
      Igen is tett annyit a cégért hogy megérdemelje!
      Na meg ha egyszer 15x-bajnok akkor valószínű hogy nem fogják annyiban hagyni és 16 vagy akár 17 szeres bajnok lesz!
      Sokan mondják hogy mert mindig jobbolnak neki de nem!
      Nézd meg pl Brock Lesnar ellen mit bevállalt a SummerSlamen!
      A cég húzó arca, ő volt a legnagyobb ember ott és egy ilyen vereséget bevállalt Lesnar ellen!
      Nem akarom szépíteni őt de lehet hogy sokan nem szeretik de rengetegen sőt miket beszélek elképesztően sokan szeretik!
      Nem hiába az ő ruhájából kel el a legtöbb!
      De mondom én nem azért mondom mert bírom hanem mert így van ( szerintem )
      És gondolom sokan nem értenek egyet de sokan egyetértenek!
      Jah és ezt ne vedd oltásnak nem akarok veled összekapni ez csak egy vélemény volt!
      Szóval ebböl ne legyen harag

      Kedvelés

      1. Figyu,Sokat tett a cégért,valóban,Rengeteg fényes karriert tört ketté és lökte a tehetségesebbnél tehetségesebb pankrátorokat a süllyesztő mélyére..mert veszélyt jelentettek rá..Megszámlálhatatlanul sok ilyen eset történt amióta ő itt van..
        Az h sokat tett a cégért = azzal h automatikusan címmecset érdemel?Mindenféle logikát mellőzve?
        aj megverte őt tisztán,nyerte a feudot erre most feud vol 2 amit millió %ék h müzli nyer.
        aj se mai gyerek tény,de megérdemli h végre valahára a legnagyobb pankrációs porondon legyen és tavaly egész évben keményen gürcölt azért a széjbatekert övért,amit most müzli csak úgy megkap..

        Lehet valaki 12344 x os bajnok,attól még nem érdemel meg azonnal ő sem címmecset,övet..

        Sok tehetséges feltörekvő fiatal van mindkét adásban,de esélyt se kapnak a müzli és kentaur miatt..

        miz rangot adott végre az övnek,mert az nem volt rang amit korábban csináltak!!
        Az h kecskepofa meg müzli sokáig birtokolta..az nem rang az szánalom.
        És müzli nyílt kihívás mániája?Mindenkit megvert,mert ő müzli..A befejező mozdulata minden idők legszánalmasabbikja.Lehet szidni a sister abigelt stb,de az h valaki felkap a válára és átfordítva dob le,attól ez lesz minden idők legkeményebb vefejező mozdulata? lol
        Ettől még punké is hitelesebb stb…

        Nagy bajok vannak a cégnél,de ezek se most lezdődtek..

        rusev hiteles banok volt,lealázták..az az öv ott van kentaurnál se kihívó se meccsek se feud már hónapok óta,helyette a fő övért megy a lófejű pfff

        Itt meg miz valóban felnyomta az öv értékét és hiteles,jó bajnok volt,erre megint odaadják ennek a szerencsétlennek?Miért is?Mert tavaly is év elején bajnok volt?meg előtte is?meg a csicska..korszakában is?Ezért?Vagy miérT?
        Annyira jó fő bajnok volt h mindenki elaludt rajta..ő egyszerűen nem bajnok alkat..mert volt oka bizonyítani,de unalmas,ennyi.Tehetséges,de nem bajnoknak való.mizzel bohóckodik majd mizantéria elvtárs is megy pinki mellé a süllyesztőbe..

        Kedvelés

        1. Bezzeg, ha valamelyik kedvenc “legendad” kapna egy cimmerkozest akkor nem lenne semmi gond.
          Kivancsi vagyok, hogy mit fogsz irni abban az esetben, ha Undertaker, Wyatt vagy Kane cimert fog “bunyozni”.

          Kedvelés

        2. Tönkretett sok karriert?
          Istenem ezt úgy mondja mindeki aki nem szereti mintha ő tehetne róla!
          Mindig az a kamu duma hogy tönkretette a nexus-t!
          Istenem ez volt a koreográfia nem tehet róla hogy ezt kellet csinálnia!
          Egyébként meg a ringen kívül példamutató a magatartása!
          És visszatérve a sok karrierhez nem tehet róls!
          Azért 15x bajnok mert őt sokan szeretik érted!
          Dean Ambrose akit egyébként bírok egyszerűn nem lehetne kibírni mint WWE bajnok mert a fanoknak egyszerűen ez nem kell!
          Jah a másik meg hogy meccs nélkül megy a címért tehát ki sem kellet érdemelnie?
          Ez a legnagyobb hülyeség amit lehet mondani!
          Tegyük fel hogy kap egy meccset azért hogy bizonyitson és megnyeri akkor jobb lesz valamivel a szitu?
          Nem mert mi az hogy harcolta volna ki magának ez egy betanult bunyó itt senki sem érdemel ki valójában semmit!
          De végül is ha megver valakit akkor még jobb nem?
          De mert akkor még valaki jobbol neki és akkor valakit megint meggyengítenek
          De hát ha ez kell…..

          Kedvelés

    2. Szerintem olvass utána a hiteles szó jelentésének. Miz kifejezetten szórakoztató heel karakter, de mint bajnok, botrányosan gyenge szar. Szépen is néznénk ki, ha valaki attól lenne hiteles, hogy mindig az asszony nyeri a meccseit. Gondolkodjál egy kicsit.

      Kedvelés

Vélemény?