Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. január 17. – A várt címmérkőzés

094_sd_01172017ej_1491-b294269bcbf29f742dc4707dc4056030

A SmackDown Live adása 2017- január 17-én nem mással indít, mint Shane McMahon-al, aki abba a szorítóba vonul be, ami felett egy ketrec van elhelyezve. A mostani show főeseményén Alexa Bliss és Becky Lynch ringbe szállhatnak egymás ellen egy Steel Cage küzdelemben a WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki címért.

O-Mac zenéjének elcsendesülése után a közönség egy emberként kezdi el kántálni a SmackDown Live Commissioner-jének nevét. Shane kijelenti, hogy 2 hét múlva a San Antonio-i Alamodome otthonául szolgálni a 2017-es év első PPV Eseményének, a Royal Rumble-nek. 30 Ember fog részt venni a főeseményen, akik közül párat említene McMahon: Undertaker, Brock Lesnar, Goldberg, Braun Strowman, Dolph Ziggler, The Miz, Baron Corbin, Dean Ambrose…Shane azt is tudatja, hogy miért fognak a Szupersztárok ringbe szállni, a WrestleMania főeseményéére szóló győzelmet szeretnék megkaparintani. Shane emellett még megemlíti, hogy az Elimination Chamber PPV-n februárban az akkori WWE Bajnok ketrecbe szállhat másik 5 Szupersztár ellen, hogy egy Elimination Chamber küzdelemben megvédje a díját.

Ezt követően AJ Styles zenéje szólal meg, amire a bejárat felől érkezik a jelenlegi címvédő. A Phenomenal One kicsit értetlenül kérdez vissza, hiszen a Royal Rumble után (Ahol saját véleménye szerint képes lesz legyőzni John Cena-t) részt vehet élete legelső Chamber küzdelmében, ahol a Bajnoki öv lesz a tét. Shane szerint még lesz egy komolyabb akadály John Cena személyében AJ előtt, amit le kell küzdenie, hogy Bajnokként vehessen részt az februári adáson…The Miz zenéje szólalt meg, amire Maryse kíséretében érkezett az egykori Interkontinentális Bajnok. AJ szerint Miz mindig a felesége háta mögé bújik, ezért szeretné ha a “WWE Legnézettebbje” távol maradna a WWE Bajnoki övtől és az Emlimination Chamber-től. Miz szerint AJ, amíg Japánban tartózkodott a haja olyan lett, mint a World’s Next Top Soccer Mom frizurája (A Világ következő focis anyukájáé). Miz elmondja, hogy Ő képes volt legyőzni John Cena-t, mielőtt még cool lett volna a WrestleMania főeseményén. Megérkezett John Cena is, amit követően elmondta Ő is a saját véleményét a történetről. Végül Shane zárta a diskurálást és létrehozott egy küzdelmet a felek között, amiben The Miz ringbe szállhat AJ Styles ellen.

AJ Styles vs The Miz

A küzdelmet John Cena a kommentátori asztaltól követte figyelemmel, ahol folyamatosan hozzáfűzte a véleményét a két Szupersztár összecsapásához…A mérkőzés során inkább a címvédő kezében volt az irányítás, amiből kifolyólag inkább Styles kezdeményezett. A ringen kívülre kerülve AJ nekivágta az asztal mögött helyet foglaló kihívójának jelenlegi ellenfelét, amit követően John a barikádnak csapta a “WWE Legnézettebbjét”. A játékvezető diszkvalifikációval vetett véget az összecsapásnak, amit követően Cena a szorítóba robbant, hogy megtámadja a Bajnokot, aki azonban elmenekült a bejárat felé…Miz érkezett, aki szeretett volna egy Skull Crushing Finale-t adni a 15x-ös Bajnoknak, aki ezt lereagálta és egy Attitude Adjustment-el válaszolt. A Phenomenal One ekkor visszatért a kötelekhez és egy Phenomenal Forearm-ot szeretett volna kiosztani John-nak, azonban beleszaladt Ő is egy AA-be.

A ringbe Nikki Bella érkezik, aki szerette volna kihívni a szorítóba Natalya-t, akivel a hetek során egy eléggé felületesen kidolgozott konfliktust ápol. Natalya a Backstage-ben állt, mikrofonnal a kezében és ott válaszolt Nikki-nek. A kanadai díva a folyosón felállított tárgyvásárlásnak kijelölt standnál értetlenül vette tudomásul, hogy John Cena-nak rengeteg terméke ki van helyezve.
Nikki elindult a folyosó felé, ahol megtámadta az éppen Cena termékeket pakoló Natalya-t.

Dean Ambrose vs Randy Orton

A hetek során Dean Ambrose kisebb konfliktusba került a Wyatt Family-vel, aminek a tagjai közt is csipetnyit elmérgesedett a viszony. Luke Harper és Randy Orton komolyabb összeszólalkozását Bray fékezte meg egy héttel ezelőtt, nehogy ütésváltásig fajulhasson a meg nem értés…Randy mostani összecsapásában képes volt a Vipera féle kötelek mellől kiosztott DDT-vel fölénybe kerülni. Az RKO-ra viszont nem kerülhetett sor, mert Luke Harper bármiféle indok nélkül a szorítóba sétált és ezzel megzavarta a küzdelmet. Bray és Randy utasítására elhagyta a ringet, azonban ez a kis közjáték elég volt ahhoz, hogy a Lunatic gyorsan besöpörjön egy győzelmet.
A harc után Luke és Randy megtámadták egymást, aminek Bray vetett véget. Harper-ben túl tengett az adrenalin és szerette volna folytatni a bunyót, ekkor Wyatt kénytelen volt erőszakkal megnyugtatni a feleket és egy kemény jobbost vágott le Luke-nak…A Wyatt Family kezd egyre jobban széthullani, Bray vajon képes lesz kieszelni valamit, hogy megnyugtassa a felbőszült feleket?

Nem más érkezett a ringbe, mint egy ismerős figura, akit már régen láthattunk a show adásain. Jerry “The King” Lawler jelent meg a szorítóban, aki egy teljesen új Talk-Show-t szeretne megrendezni, aki a King’s Court névre hallgat. A közönség nagy szeretettel fogadta az egykori Szupersztárt. Jerry nagyon örül neki, hogy visszatérhetett, annak viszont még jobban, hogy a saját szülővárosában, Memphis-ben került sor erre a Return-re…A vendége a show-ban nem más lesz, mint a Show-Off, Dolph Ziggler. A pankrátor az elmúlt hetek során egyre inkább kezd rálépegetni a heel vonalra és unszimpatikus cselekedeteket követ el a heti adások során.
Ziggler bevonulását követően Lawler sok szeretettel köszöntötte a King’s Court-on, azonban hiába tartott a Show-Off szája elég a mikrofont, Dolph nem felet semmit. Jerry elmondja, hogy midig is úgy ismerte Ziggler-t, mint egy jó fickót és kedves személyt, viszont az elmúlt adások alatt annyi jóság volt Ziggler-ben, mint fehérítő a hajában…Egy ideig Lawler próbálta bevonni a beszélgetésbe Dolph-ot, azonban Ziggler nem igazán szeretett volna mondani bármit is. Jerry megmutatta, hogy mi is történt az előző SmackDown Live-on, ahol Apollo Crews-t és Kalisto-t egyszerre támadta meg egy székkel a Show-Off. A Szupersztárnak kezdett elege lenni és távozni szeretett volna, azonban ekkor Jerry felszólította arra, hogy jöjjön vissza a ringbe és beszéljen.

Ezt követően Dolph kijelentette meglehetősen unott hangon, hogy nem akar részt venni Lawler játékában. Tudja, hogy itt van Jerry családja és barátai, valamint az egész szülővárosa. Mutatta egy rövid visszatekintést, ami kettejük egykori kapcsolatát ábrázolná. Egy 2012. Szeptemberi videót láthattunk, ahol Jerry éppen a ringben tevékenykedett és jó pár Elbow Drop-ot elszenvedett akkor Ziggler-től…Jerry-nek egyetlen egy kérdése maradt: Milyen érzés, hogy nem számít hány alkalommal változtat Dolph a személyiségén, mindig is egy vesztes marad? Ezt hallva Ziggler kisebb hezitálást követően hátrébb lépett és egy Superkick-et osztott ki a Hall Of Famer-nek. JBL ezt követően a szorítóba sietett és felsegítette barátját.

Alexa Bliss vs Becky Lynch (WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki öv – Steel Cage)

A küzdelemben mindkét fél szeretett volna kijutni a ketrecből, hogy megszerezzék a győzelmet. Végül erre egyik félnek sem volt lehetősége, hiszen megjelent La Luchadora, aki elállta a kijáratot. A maszkos hölgy a ringbe lépett és segítséget nyújtott Alexa-nak, aki képes volt kopogtatással megszerezni a győzelmet és megvédnie a Bajnoki övet.

A SmackDown befejezésénél Becky megtámadta a maszkos Szupersztárt és lerántotta a fejéről a ruhadarabot. Nem más volt La Luchadora, mint a szervezet visszatérő Dívája, Mickie James…

13 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. január 17. – A várt címmérkőzés” bejegyzéshez

  1. Ritkán írok ilyet, de a héten az SD szerintem jobb volt, mint a Raw. Míg a vörösöknél szinte semmi nem történt, a kékek nekem szórakoztatóak voltak.

    Miz vs Aj jelen karakterekkel és felállással kifejezetten meglepetés volt, heel vs heel ritkán van (még ha AJ-t nem is hajlandó a közönség heelként kezelni). Ilyen párosítások nagyon hiányoznak, el kellene felejteni ezt a csak face vs heel párosítást. (Pl a Raw is ezerszer jobb lenne, ha a KO, Y2J vs Roman, Rollins kombinációk helyett, néha lenne Roman vs Rollins, stb).

    A családba beépülő Orton sztorija nem túl eredeti, de szerintem amit lehet, kihozzák belőle. Nekem bejött az eheti szegmens és a jövő heti Harper vs Orton is jó ötlet. Rowan visszatérésének örülnék, szerintem sokkal jobb pankrátor, mint amilyen szerepet kapott (face-ként szerintem egyetlen meccset sem nyert egyedül).

    Ziggler inringjén konkrétan bealszom, de ez a szegmens Kinggel jó volt. Heel gimmick-kel lehet jobb lesz a promója, sajnos viszont a ringben nem fog tudni többet.

    A női meccs volt egyedül csalódás, főleg a beharangozás után. Mondanám, hogy rövid volt, de abból, amit mutattak, nekem ennyi elég is volt. Mickie Jamest sajnos nem ismerem, de az egész maszkos történetszál hidegen hagy. Nem látom annyira extrémnek a helyzetet, mint Mike, de Alexa nekem sem hiteles bajnok. Valahogy a kékeknél nekem a női vonal nagyon gyenge, a Nati vs Mrs. Cena feud szóra sem érdemes.

    Kedvelés

    1. Heel vs heel mindig jo csak ritka.Az 5 éveseknek drukkolni kell valakinek aki face ugye..
      Ha müzli nem jött volna vissza,miz mehetne a főövért mert van benne annyi,de ugye heel vs heel..

      Kedvelés

  2. En nem nezek tobb noi meccset! Nagyon, de nagyon zavar, hogy az egesz noi vonal egyik legtehetsegesebbjet egy torpe alazza hetrol hetre. Nekem idobe telt mire elfogadtam Becky Lynch stilusat es nezni tudtam a meccseit. De ez most olyan, mintha pl. Baron Corbin nem tudna visszaszerezni az ovet Hornswoggle-tol. Gyalazat amit Lynch-csel muvelnek.

    Mindenki nagyon arra szamit, hogy Cena megveri AJ-t. Ezzel az elimination meccsel viszont szerintem mar nem is olyan biztos, hogy Cena nyer a Rumble-on. En azt mondom inkabb azon az elimination meccsen nyerjen.

    Kedvelés

    1. Továbbra is úgy érzem, hogy Cena nyerni fog. Egyszerűen szerintem sem John valódi személyisége, sem a ringbeli karaktere nem viselné el, hogy 3-0 legyen AJ-nek ellene. Ha valami, akkor ez a nagy felvezetés (most is levert mindenkit) bizonytalanít el kicsit, viszont Cena ha a sztori szerint ilyen elszántan megy visszavágni, általában nyer is (a never give up-hoz tartozik).

      Ha nyer, az elimination chamber három dologra is jó lehet:
      – ha azt is megnyeri, erősíti a karakterét és a sztorit, hogy tényleg full-time megint
      – ha akarják levehetik róla az övet könnyen és gyorsan, anélkül, hogy gyengítenék és ténylegesen pinnelnék
      – levehetik róla az övet, amiért mehet a visszavágón rögtön, hogy ne csak beállítsa, de meg is döntse Flair rekordját (legrosszabb forgatókönyv)

      Kedvelés

  3. Miz úgy néz ki idén tényleg kap egy jó kis pusht, tetszik ahogy erősítik a karakterét, egyre többször áll ki magáért. Igaz Cena kiosztotta azt a két AA-t, de DQ-val végülis elvileg Miz kellett legyen a győztes és meccs ide vagy oda, a szegmens már erősített rajt.
    Wyattékkel ami megy egy vicc, szerintem a kreatívok nem tudják mi legyen és csak nyomják ezt a szart időt húzni. Dolph-al nem tudom mit akarnak heelként, top heel egyértelműen Miz, ő fog menni a főöv közelbe most. Dolph meg megy majd Deannel megint az IC-re, mert kell egy heel kihívó?
    Az American Alpha meg most nem is szerepelt, azokkal is kezdhetnének valamit, mert eddig szerintem elég tré csapat, lehet tudják mi az a pankráció, meg elvannak a ringben, de valahogy rájuk nézek és felbasz a létezésük.

    Kedvelés

    1. Miz nagyon megy mostanában,akár öv nélkül is. Igen, hiába AJ most a bajnok, ő az igazi (top) HEEL szerintem ott…Az utolsó bekezdésed pedig telibetaláltad… nem rosszak ringben,de valahogy én sem tudom sehova sem tenni őket,s igen a körítésük meg……

      Kedvelés

  4. Tegnapi hír után igencsak utaltak nekünk ezzel a Shane-AJ feuddal, de szerintem működhet… Tegyük hozzá, hogy az elbow dropokkal azzal utalt Ziggler, hogy Lawler azok miatt kapott aztán szívrohamot a kommentátori állásban amikor élő adásban mentették meg az életét. Ez a szegmens szerintem nagyon jól volt felépítve kíváncsi vagyok viszik-e tovább esetleg JBL-el a sztorit illetve mi lesz Wyattékkel eléggé nagy görbét ír le az ő sztorijuk tag-team chamionship után már egymás ellen lesz jövő héten meccse Ortonnak és Harpernek, illetve a Talking Smackban Bray konkrétan kiemelte, hogy hiába beszél többes számban egyedül ő nyerhet Rumblen…

    Kedvelés

    1. A Cena vs Rock feudban volt egy olyan “szegmens”, hogy Rock a vízbe hajította Cena termékeit. Ezek között volt a Fruity Pebbles(gyümölcs pehely). ROYAL-nak pedig van egy elégé idegesítő szokása, hogy elnevez mindegyik pankrátort. Így lett Cena müzli….

      Kedvelik 1 személy

  5. A kötelező müzli szegmens nélkül nem is lett volna kerek az adás..aj,miz,mindkettőt lealázza..
    Ez a felkapás és fordított ledobás a legszánalmasabb befejezőmozdulat az egész pankrációtörténelemben..és ezzel meg a másik 2 mozdulatával 15 éve top babyface fejedelem és csilliószoros bajnok pfff

    Nagyon unom Wyatték vergődését..most meg előadtak egy részt a szezám utcából pfff

    Kedvelés

Vélemény?