Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. február 7. – A PPV kapujában

002_sd_02072017ej_0188-da55971f8985b6ecbd8f8c088e8b4a12

A PPV előtti utolsó SmackDown adás egy promó-videóval indul, amivel feleleveníthetjük Randy Orton és John Cena rivalizálását. A két szupersztár összecsap a ma esti főeseményen, de vajon a WrestleMania-n is ezzel a párosítással találkozhatunk majd? Az adás nyitányán Daniel Bryan zenéje hangzik fel, a közönség pedig kitörő örömmel fogadja a GM-et, aki nem mellesleg hazai terepen mozog ez alkalommal.

011_sd_02072017jg_0129-c9ac9c9d934df74fa3214fbb030e2f55A publikum Daniel-t élteti, mire a korábbi világbajnok ki is jelenti, hogy jó itthon lenni. Azzal folytatja, hogy mikor utoljára itt voltak, kénytelen volt megtenni élete legnehezebb döntését – utal ezzel visszavonulásának napjára. Az elmúlt év nem volt könnyű, ugyanakkor hálás, hogy lehetősége nyílt arra, hogy a SmackDown Live GM-e legyen.  Hálás továbbá, hogy idejöhet Seattle-be azért, hogy a lehető legjobb show-t szolgáltassa a rajongóknak. Nem utolsó sorban pedig hálás, hisz hamarosan édesapa lesz.. Ezen a ponton megérkezik Miz, valamint Maryse. A MoneyMaker szokás szerint kekeckedni kezd Bryan-nel, mondván nem érti, hogy miért van még mindig a WWE ringjében annak ellenére, hogy soha többé nem birkózhat. Ellentétben vele, aki az Elimination Chamber-en… Miz azonban nem tudja folytatni, ugyanis a közönség fölé kerekedik hangerőben. Bryan ezen jót mulat, Miz egyre idegesebb, gondjait pedig csak tetézi az érkező Baron Corbin, aki egy hete kifektette őt az End of Days kíséretében. A LoneWolf mikrofont fog és kijelenti, hogy Miz igazán megtanulhatná, hogy mikor kell befogni a száját. Túl sokat jártatta egy hete a kommentátor-asztalnál, és túl sokat jártatja most is. Miz ekkor taktikát vált, s próbálja arra ösztökélni Corbin-t, hogy vasárnap működjenek együtt, ejtsenek ki mindenkit, hogy aztán köztük dőljön el a cím sorsa. Baron szerint van egy olyan opció is, hogy most rögtön megagyalja Miz-t, aminek következtében nem kell hallania a lepcses száját akkor, mikor megnyeri a WWE Bajnoki övet.. Érkezik Ambrose, mondandójának legfőbb lényege pedig az, hogy az IC öv mellé a WWE övet is megnyeri vasárnap este. Emellett óva inti ellenfeleit, hogy ha nem vigyáznak könnyen megeshet, hogy nem hagyják el a Chamber-t (épségben). Styles megjelenése zárja a kihívók sorát. A Phenomenal One kissé indulatos a hallottak miatt, szerinte csak az számít, hogy vasárnap visszaszerzi a bajnoki címet. Magabiztos, hisz mindegyik ringben állót legyőzte már, s véleménye szerint ez most sem lesz másképp. Bryan csillapítja az indulatokat, és végül hivatalosít egy Fatal 4 Way csatát a szupersztárok között, ami most azonnal kezdetét veszi.

The Miz vs. Baron Corbin vs. Dean Ambrose vs. AJ Styles – Fatal 4 Way Match 
013_sd_02072017jg_0161-139f7b4185e2fa2be6236d8a026fecf7Nem sok minden történt az első etapban, legalábbis ami számottevő lenne. Corbin dominált, de csak addig míg Ambrose meg nem törte a lendületét. Styles-nak semmi sem akart összejönni, rendre belenézett egy komolyabb pofonba. Nem maradhatott el Miz részéről Bryan gúnyolása sem, ami ismét a mellkasra mért rúgásokban köszönt vissza. Láthattunk egy sűrű tuskísérlettel teli spot-ot, amit követően mind a négy szupersztár fekvőhelyzetbe került a szorítóban.. A reklámot követően Ambrose-t nyúzta a sarokban Miz, megérkezett Styles, majd Corbin – a végeredmény pedig a minden F4W meccsnél kötelező “négyes Superplex”. Felgyorsultak az események, először Miz előtt adódott győzelmi esély, de a Running Knee-t követően Styles kitört a kopogtatásból. Ambrose rohamát mindhárom ellenfél megérezte, a Lunatic takarított, s közben elrendezett mindenkit, pontosabban helyrerakott. Styles-t a barikádba vágta, Miz-t a kordonra ültette, Corbin-t pedig a póznának vágta. Ezt követte a Diving Elbow, de Corbin időben felrántotta a vállát. Elérkezett a záró etap, Styles kiosztotta a Forearm-ot Miz-nek, de mielőtt kopogtathatta volna – Maryse kihúzta a ringből kedvesét. AJ egy pillanatra elveszítette a koncentrációját ezen közjáték miatt, ami végül Corbin-nak jött a legjobban, hisz a LoneWolf kiosztotta az End of Days-et Styles-nak, amit követően kopogtatta a korábbi WWE Bajnokot.

kepkivagasLuke Harper-t láthatjuk egy megvilágított szobában.. Harper szerint akkor a legveszélyesebb az ember, mikor már nincs mit veszítenie. Megszólítja Orton-t, akit egyrészt hazugnak tart, másrészt úgy véli, hogy Randy ellopta tőle a családját. Túl sokáig látta fűben lapulni a kígyót.. Tudja, hogyan kell megjavítani a dolgokat. Le kell vágni a Vipera fejét, de ez túl egyszerű lenne. Harper azt akarja, hogy Orton szenvedjen, valamint, hogy érezze a fájdalmat.

Apollo Crews vs. Dolph Ziggler
045_sd_02072017mm_1079-68b3dde5d9cd6c24a4a41bb6660be286Ziggler megpróbálta lerohanni Crews-t, aki viszont résen volt és egy Dropkick-kel válaszolt. Felkapta Dolph-ot, majd berohant vele a sarokba. Vállal kezdte gyengíteni, amit az újabb rohamok követtek. Ziggler megtörte Apollo lendületét a Tornado DDT-vel, majd készült a lezárásra, amit a Superkick jelzésével vetített előre. Lendülő csizmáját viszont elkapta Crews, majd azzal a lendülettel tusba fogta Dolph-ot, aki nem tudott kirúgni háromig.. Crews se nagyon akarta elhinni, hogy ennyire könnyedén nyert. Ünnepelni viszont nem sok ideje volt, ugyanis Ziggler hátulról lerúgta. Ezután fogott egy széket, s két csapást mért vele Apollo hátára. A közönségnek nagyon tetszett a dolog, Kalisto-nak viszont már annál kevésbé.. Érkezett a kis mexikói, úgy tűnt, hogy lerendezi Ziggler-t, de Dolph őt is hamar kifektette.

c4g5cgfueaunb_lZiggler halad a backstage-ben, de Bryan megállítja. Dolph nem igazán kíváncsi a GM mondandójára, Bryan azonban magyarázatot szeretne kapni arra, hogy miért támad minden egyes vereség után székkel az ellenfeleire Dolph. A ShowOff ezt sem akarja különösképp megmagyarázni, így végül Bryan kiír számára egy meccset a vasárnapi PPV-re, ami ráadásul handicap csata lesz Kalisto és Apollo ellen.

051_sd_02072017ej_1260-0bb3593c3b986543e855e5711bcdb5acRenee Young a szorítóban, ahol pillanatokon belül kezdetét veszi a WWE első kettős szerződés-aláírása. Érkeznek a felek, amit követően Mickie ragad mikrofont elsőként. Szerinte ez az egész női divízió az ő megszállottságára épült. A megszállottsága tette az abszolút legjobbá. Úgy véli, hogy a többiek megpróbálják kitörölni a múltját, próbálják megszerezni a forradalom összes tekintélyét. Hét hosszú éven keresztül várt.. Hét év alatt a düh építette fel benne azt, hogy visszatérjen a WWE ringjébe azért, hogy megkapja a tekintélyt, amit megérdemel. Vasárnap bizonyítania fogja, hogy nem csak a forradalom teremtője, de egyben Becky-é is, aki szerinte nem lenne Mickie James nélkül. A PPV-n azonban ez mind véget ér, Mickie James megújulása pedig, Becky Lynch elpusztításával indul.
055_sd_02072017ej_1100-b3ea9314182292b8aa0c91e60b48a1b1Becky veszi át a szót, mondván senki sem próbálja kitörölni Mickie teljesíményeit. Becks bevallja, hogy tisztelte Mickie-t egészen addig, míg össze nem fogott azzal a kis trollal (Alexa), hogy megfosszák őt a bajnoki címtől. Lynch szerint beszélhet Mickie a hét évnyi dühről, de amikor a dolgok kezdtek felpörögni, ő egyszerűen elsétált. Vasárnap viszont Becky fog keresztülmenni Mickie-n, miközben visszapofozza őt a múltba.
060_sd_02072017ej_1158-0fc45d27ff53280a7dde5832ce86bf25Alexa is szóhoz jut, de jobbára csak magát, valamint Mickie-t méltatja amellett persze, hogy Becky-t savazza. Naomi-t eléggé félvállról veszi, s úgy tesz, mintha ő lenne a történet leglényegtelenebb szereplője. A kihívó ettől függetlenül magabiztos, s mint megtudjuk tőle a legnagyobb motivációt az adja számára, hogy bajnokként léphessen fel hazai közönsége előtt a WrestleMania 33-on Orlando-ban. Már kétszer pinnelte Alexa-t, és vasárnap megteszi harmadszor is.
Mind a négy hölgy neve felkerül a papírokra, ebben a pillanatban pedig kitör a bunyó, amiből Naomi és Becky jön ki jobban.

American Alpha & Breezango & Rhyno és Slater vs. The Uso’s & The Vaudevillains & The Ascension – 12 Man Tag Team Match 
066_sd_02072017jg_0623-95284f0ded6c9d7ad6ccff4549c7a843Gable és Jimmy kezdtek, de English hamar beváltotta magát Jimmy-n. A következő percekben English ostromolta Gable-t, aki végül egy ügyes fordítást követően megfelelő pozícióba került, hogy válthasson Jordan-nel. A bajnokok együttes erővel kezdtek támadni, de hamar elrulakodott a káosz, köszönhetően Breeze-nek és Fandango-nak.. A reklámot követően Slater kerül gondba, miután felváltva támadták – főként az Ascension tagjai. Ezután viszont esélye nyílt a váltásra, hisz ellenfelei azon veszekedtek, hogy ki legyen épp meccsben. Érkezett Rhyno, aki buldózer üzemmódba kapcsolt, de mielőtt a győzelemhez szükséges mozdulatok következhettek volna, kezdetét vette a szokásosnak mondható tömegbunyó. Mire kitisztult a ring, Connor-on kívül csak Rhyno volt játékban, villant is a GHORE az ECW legendájától. Erre viszont a sarok tetejéről érkező Viktor-nak volt válasza egy könyökös kíséretében, amit követően kopogtatta ellenfelét.

John Cena vs. Randy Orton 
084_sd_02072017jg_0826-c85cae128b08fbb7f253e18f0dedf8a8Előkerült Wyatt réglátott hintaszéke, amiben kényelmesen ringatózott a bajnoki cím egyik nagy várományosa.. Minden oka megvolt a lazításra, ugyanis Orton maximálisan kontrollálta a küzdelmet, Cena-nak nem igen akadt komoly momentuma az első szakasz során. A reklámot követően immár nagyobb fordulatszámon pörögtek a srácok, ennél fogva Wyatt is egyre feszültebb volt. Cena próbált magának fölényt kicsikarni, de próbálkozásai rendre kudarcba fulladtak. Orton rávágta őt a kommentátor-asztalra, nemsokkal később viszont mégis a Vipera szenvedte el az első finisher-t, ami Cena AA-je volt. A tusból viszont szabadult Orton, nem kis meglepetést okozva ezzel a bajnoknak, aki úgy döntött, hogy megpróbálkozik a sarok tetejéről indított Leg Drop-pal. Ekkor azonban Orton ott termett, elkapta Cena fejét és kiosztotta neki a DDT-t, amit az RKO követett. Most Randy kopogtatott, és John tört ki kettőnél. A végjátékban aztán Cena megkísérelt egy újabb AA-t, de közben kiütötték a bírót. Mivel az AA nem jött össze, Cena az STF-fel próbálkozott, Orton pedig nyomban kopogott. A bajnok örült a győzelemnek, ami még nincs meg hisz a spori “eszméletlen”. Wyatt felismerte a helyzetet, és nekirontott Cena-nak, aki a következő másodpercekben tehetetlen volt a túlerővel szemben. Bray előkészítette a bajnokot a Sister Abigail-ből RKO-ra (vagy valami ilyesmi 😀 ) de ahogy meglökte, Cena egy Clothesline-nal fektette ki Randy-t. Az egyik probléma megoldva, a másik viszont villantotta a Sister Abigail-t. A két leglényegesebb szereplő a ringen kívül, Wyatt sütkérezik a dicsőségben, mialatt megjelenik Harper – totál extázisban. Kicsit szemeznek egymással, de Harper az első adandó alkalomnál kifekteti korábbi testvérét egy Discus Clothesline-nal. Orton közben visszatér, RKO-t adna Harper-nek, aki viszont hárít és egyenesen Cena karjaiba löki Randy-t.. Jön a második AA, ami egyben a győzelmet is jelenti a címvédő számára.

Cena ünneplésével zárul a PPV előtti utolsó SmackDown, vasárnap pedig meglátjuk, hogy ki távozik WWE Bajnokként a veszedelmes építményből.

103_sd_02072017jg_1017-267c5e0a643328c4c275d059b16d6c76


Három mérkőzéssel bővült a PPV Card-ja, ami ezáltal a következőképp néz ki:

John Cena (C) vs. Bray Wyatt vs. The Miz vs. Baron Corbin vs. AJ Styles vs. Dean Ambrose – Elimination Chamber match for the WWE Championship 

Randy Orton vs. Luke Harper 

Alexa Bliss (C) vs. Naomi – SmackDown Women’s Championship Match 

Becky Lynch vs. Mickie James 

Nikki Bella vs. Natalya 

American Alpha (C) vs. The Uso’s vs. The Ascension vs. Breezango vs. Rhyno & Slater vs. The Vaudevillains – Turmoil match for the Tag Team Championship 

Dolph Ziggler vs. Apollo Crews & Kalisto – 2-on-1 Handicap match (Vélhetően a PPV KickOff részében)


26 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. február 7. – A PPV kapujában” bejegyzéshez

  1. Nos, hogy valami az adasrol is legyen… En legjobban a Cena vs Orton-t vartam. Sajnos mar maga a parositas azt jelenti, hogy a VM-en nem ez a ket ember fog menni az overt. Azaz Cena elvesziti a bajnoki cimet a PPV-n. Amikor meg meglattam a meccs eredmenyet, akkor egyenesen biztossa valt a dolog. Sajnos. Szerintem neki ez az utolso bajnoki futasa, vagyis megerdemelte volna, hogy bajnokkent lepjen a legnagyobb szinpadra es ne csak 2 hetig legyen nala az ov. Most nem gondolnam, hogy megdontetik vele Flair rekordjat.

    A fatal 4 way nekem nem tetszett. Hianyzott belole valami…nem tudom megfogalmazni mi, de nem volt az igazi.

    Ziggler mikor lett annyira eros, hogy egy ellenfel nem is eleg neki? Apollo reggelire kulonbeket kellen fogyasszon. Marmint a fizikai adottsagaik kulonbsege miatt.

    A noi szegmens vicc. Sajnos Becky es Naomi is vesziteni fog. Pedig a fekete lanynak a kisujjaban tobb tehetseg van, mint a szoke torpeben osszesen. Az, hogy folyamatosan alazta messze a legtehetsegesebb noi pankratort a kek adason az egy dolog. De most a legjobb fizikai adottsagokkal rendelkezot is alazni fogja. Nem ertem ki es mit lat ebben a 25 kilos – szerintem feltehetsegu – torpeben. Lehet valakinek a valakije? Ott is igy mennek a dolgok?

    Kedvelés

  2. Mivel úgy érzem, meg lettem szólítva, mint a “komment háború” egyik résztvevője, annyit szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy szerintem itthon kb. ez az egyetlen ilyen oldal, ahol lehet beszélni a pankrációról, az meg pláne óriási dolog, hogy az adások leírásai is megtalálhatóak itt, amit ezúton is meg szeretnék köszönni az oldal működtetőinek, ahogy tettem korábban a reggeli tartalom-megosztást illetően… Tehát ez az egyetlen jelentős WWE oldal, és én úgy gondolom, hogy belefér egy vita arról, hogy mit jelent a finisherek hitelessége. Lehet, hogy nem szorosan az adáshoz kapcsolódik, de hol beszéljünk ki egy ilyen témát, ha nem itt?

    Engem még ROYAL véleménye is érdekel, akármennyire is különbözik a rálátásunk a dolgokra. Sajnos én nem tudok elmenni az olyan kommentjei mellett, hogy “ő egy tehetségtelen nulla” vagy ” ez és ez a mozdulat hiteltelen” , amely mondatok mögött csak annyi van indokolásként, hogy mert csak. Én inkább mindenkit arra buzdítanék, hogy írja meg a véleményét, bármiről. Ne csak az adásokról. Vitatkozzunk, érveljünk, mondjuk el, amit gondolunk, mert itt megtehetjük.

    ROYAL lekezelő stílusával nekem problémáim vannak, és fel is veszem a kesztyűt, de nem szeretném, ha emiatt bárki rosszul érezné magát. Inkább vitassuk meg a pankráció összes kérdését, mint hallgassunk.

    Kedvelik 1 személy

    1. Üdv Mindenkinek!!

      Ehhez az AA-s eszmecseréhez hozzászólva, valahogy ez a finisher mozdulat nekem sem hiteles. A kivitelezéséhez valóban átlag feletti fizikai erő kell, de másfél méterről hanyatt esni egy szőnyegre és fel sem kelni onnan a pin végéig, azt nem mondanám hitelesnek. Néha ennél sokkal jobban elő tudnak adni egy Clothesline esést. Nem tudom, valaki említette itt az F5-ot, ami ugyanazon alapú mozdulat. Az lehet, de azért az sokat javít azon, hogy hatásosabbnak látszódjon, hogy ott nem hanyatt, hanem arccal esik a padlóra a jóember… Szerintem nem azon múlik egy befejező mozdulat hitelessége, hogy milyen erőkifejtés kell a végrehajtásához, hanem hogy milyen látványos. Szerintem egy RKO, White Noise, Brogue Kick, Curb Stomp, Thombstone, 619, GTS stb., de még a Chokeslam is meggyőzőbb, bár lehet, hogy ezekhez közel sem kell akkora fizikai erő, mint egy AA mozdulathoz. Egyszerűen csak a hátára esve az ember nem tud maradandó és hihető mozdulatot kivitelezni.

      Kedvelés

    2. Warlock, lejjebb írtam de a lényeget ide is leírom, nem azzal van a baj hogy vitázunk hanem hogy hogyan tesszük nem kell a másikat a földbe tiporni hanem normálisan, nekem is volt már olyan hogy egy ilyen beszélgetésnek hála változott meg a véleményem és figyeltem fel valamire / valakire 🙂

      Kedvelés

      1. a vita jó, én kimondottan szeretem,ha valakinek érthető és valamennyire jogos véleménye van. De kicsit én is unom már a pl. több,mint egy éve menő Royal-féle Wyatt a jövő véleményeket,mert az unalmas ,de nagyon. De ha különböző véleményünk van ,az jó,nem kell beállni a sorba egymás után… 😉

        Kedvelés

  3. Nekem közepes adás volt. Mondjuk ebben annak is szerepe van, hogy sok jelenlegi sztori kifejezetten untat, sem a nők, sem Ziggler vergődése a jobb sorsa érdemes jobberekkel, nem érdekel.

    A Fatal4Way meccs kifejezetten jó volt. Corbin ezzel a győzelemmel jó eséllyel kihozta, ami ebben a rövid feudban volt. Ha nem nyer főövet, mehetne az IC övért EC után, de jó eséllyel arra Miz megy (ha nem lesz Byran-es feud). Lehetne esetleg egy TripleThreat Dean, Miz és közte.

    Cena győzelméből nem sok következtetést vonnék le a ppv-re. A múlt héten kikapott, 100% volt, hogy most nem fog.

    Az EC győztese nekem nagy kérdés. Wyatt vagy Cena tűnik befutónak, de egyikről sem vagyok teljesen meggyőzve.
    Egyrészt nehezen tudom elképzelni, hogy Wyatt-re övet raknának és az Ortonos feud szempontjából sincs sok értelme. WM felvezetésként nekem valószínűbb, hogy majdnem megnyeri, de Orton közbeavatkozik. Viszont az RR győzelem miatt Orton elméletben main eventel a WM-en, de persze ezt még megkeverhetik.
    Cena is nyerhetné, de ez azt jelenti, hogy bajnokként megy a WM-re, ahova nagy név kellene neki ellenfélnek, de ezekből kifutott a roster, kivéve ha Cena vs AJ lesz ezredszer. Orton elméletben elfoglalt Wyatt-tel, Taker Reigns-el, Aj meg ugye elméletben majd Shane-nel. Nem sok értelme lenne, ha megtartaná az övet hiteles kihívó nélkül.
    Fentiek alapján benne van a pakliban egy meglepetés, aki talán Corbin lehetne. AJ ugye elméletben Shane ellen megy (övmeccsnek erős lenne), Dean nem lesz duplabajnok. Miz még megkaphatná a főövet, de vele inkább az IC rekordot döntögetik. Corbin-nak hatalmas push lehetne, lenne egy top heel, és akár Cenát is bookolhatnák ellene kihívóként WM-re, ami hihetőbb lenne, mint fordítva, plusz mehetne a rekordért a WM-en.

    Az ötletelés ellenére a legvalószínűbb befutó Wyatt.

    A finisher témához: szerintem az AA egy korrekt és elfogadható mozdulat, nekem elég látványos is. Erő is kell hozzá, hogy sokszor 100-120 kilós emberekkel megcsinálja, ráadásul nemegyszer 20-30 perces meccsek legvégén. Lehet nem lesz népszerű, de szerintem az AA és az utált Reigns spear-je jelenleg a legjobb finisherek között van.

    Kedvelés

    1. Szerintem Miz nem megy vissza az IC övért, esetleg azt tudom elképzelni, hogy Cena ellen feudol, hisz ha elveszti az övet akkor a WM-re nem lesz ellenfele. Miz vs Cena nem lenne rossz és Miz még feljebb kerülne, ha a WM-en megint elverné Cenat. Én még mindig azt mondom, hogy 1v1ben Miz nem vesztett meccset a wm-en tudtommal azóta se.

      Kedvelés

      1. Volt egy pletyka, hogy Miz-zel akarják megdöntetni a legtöbbszörös IC bajnok csúcsot, persze erre még van ideje.

        Cenáról meg olyan pletyka ment egy ideje, hogy a WM-re nem nagy név lesz az ellenfele, inkább az lesz a dolga, hogy valakit felfuttasson. Ha ez igaz, akkor a jelenlegi állás szerint a legesélyesebbek Corbin vagy a heel Ziggler.

        Mondjuk Cenával kapcsolatban nekem nagy kérdőjel, hogy a jelenlegi egyik top húzónevet tényleg erre használnák-e egy WM-en.

        Kedvelés

  4. Be kéne vezetni Magyarországon is azt a szokást, mint Szlovákiában, hogy egy user csak 3 kommentet írhat egy weboldal cikkje alá, utána fizetnie kéne! Így meglehetne akadályozni a trollkodást és a személyeskedést.

    Kedvelés

  5. Sziasztok!
    Régóta olvasom az oldalt, bár tudom sokan így vannak….. sőt.
    Örülök hogy van egy ilyen oldal. Néha úgy vagyok vele,kénytelen vagyok csak elolvasni a cikket mint megnézni az adást / álltalában ez időhiány miatt/. Van -nem is ritkán- hogy a cikk jobb mint az adott adás. Bár valjuk be nehéz hétről hétre csúcs műsort csinálni. Milliókat vonz a világon a pankráció mégis van akinek még így sem okoz örömöt csak úgy csinál mintha rajongó lenne. Nézi, gúnyolódik, szíd, köpköd. Megosztja a rajongókat, és elveszi az örömöt amit egy ingyenes oldal ad. Nem kell előfizetni, nem kell a you tube on rossz minőségű félig feltöltött videókat nézni. Mégis csak a vérszívás megy a kommentekben.
    Én szeretném a többiek nevében is MEGKÖSZÖNNI AZ OLDALNAK.

    KÖSZÖNJÜK!!!

    Kedvelik 2 ember

  6. Jo adas volt nekem tetszett

    Nekem legjobban a Fatal 4 Way Match tetszett, mondjuk en azt hittem, hogy Ambrose,vagy Styles fog nyerni,de Corbinak is örülök.

    TT meccs is jo volt, mondjuk ott se az nyert akire en tippeltem 😀 de a Ascensionak is örülök

    Kedvelés

  7. Íme az ember,aki trollkodni és személyeskedni jár csak ide.
    Remélem az illetékesek látják mit művel ez az alak itt már egy ideje és amit most írt..
    Vérlázító!

    Kedvelés

  8. Valamelyik cikknél belefutottam egy TELJESEN KORREKT ÉS HELYTÁLLÓ kommentbe ami leírja az itt zajló “komment háborút” (lehet ennél volt de nem vagyok hajlandó magam átrágni a sok agyzsibbasztó egymást hergelő hozzászóláson) és nem is fogok megmondó okító / okoskodó kommentet írni…de itt régen voltak viták de legalább az adás kommentjeinek a háromnegyede a témához-cikkhez kapcsolódott régen ha nem is minden de sokszor írtam mert lehetett normálisakat beszélgetni. Mostanság egy-egy adás után gondolom magamban feljövök kicsit véleményt nyilvánítani vagy beszélgetni…aztán meglátom hogy már megint mi folyik itt és inkább az x-re nyomok több okból:

    – teljesen mindegy mit ír az ember…a legtöbben csak egymást csesztetik mert az egyik nem tud írni, a másiknak nem az a véleménye és el kell küldeni a másikat a búsba. Szóval így teljesen mindegy mit írok mert normális válasz mostanság nem jön rá HA egyáltalán jön (tisztelet a kivételnek) …magamnak meg minek írjam le ? Tudom mit gondolok nem kell fölöslegesen koptatni a billentyűzetet…

    Az egyetlen komoly kérdés itt az, mi lenne ha akit “utálok” annak nem érdekelne a véleménye és másokkal beszélnék mert szerintem vagyunk páran, vagyis régen voltunk bár szerintem nekik is elment a kedvük attól ami itt történik és inkább csak olvasnak még akkor is ha van véleményük…mert bőven van olyan név amit már nagyon rég nem olvastam itt a hozzászólásoknál

    HA IDEJÁRUNK KEDVELJÜK AZ OLDALT A WRESTLINGET…ne b*sszuk már szét ezt az egészet, a moderátorok nem azért írnak cikkeket / összefoglalókat mert nincs jobb dolguk hanem azért mert van rá igény és azt is várják minél többen legyünk (nem csak kattintások által hanem aktív felhasználókként is akik kommunikálnak…ha nem tetszik valaki ne foglalkozz vele és ő se fog téged csesztetni ha igen akkor meg vegyél egy nagy levegőt görgess tovább és beszélgess olyasvalakivel aki szerinted normális…

    Kedvelik 2 ember

    1. Igazad van egyébként teljes mértékben, remélem visszanézel erre a válaszra és reagálsz is a leírtakra mert akkor nyilatkoznék én neked, mint aki lentebb belement a dolgokba.
      Először is nekem is sokszor elmegy a kedvem a hozzászólástól és tudod nagyon sajnálom de az emberi hülyeség (főleg royal részéről) átmegy egyszerűen egy olyan határon ami már fáj és kötelezőnek érezhető hozzászólni, mert valószínűleg azért ilyen mert az anyukája is mindent ráhagyott hogy jaj kicsikém nem szólok rád. Hát basszus ez nem igy megy 😀 A dolog másik oldala pedig hogy nagyon sokszor kevés az olyan észérveken alapuló vita, filozofálgatás vagy bármilyen gondolat/ötlet csere amire úgy érzem hogy na igen ehhez hozzászólnék… Meg is értem mert az első kommentek között mindig “ez rossz volt kritikán aluli fuj de rossz tehetségtelen xy de az a király stb” nézd, a mozdulat vitára is annyira normális konkrét érvek érkeznek és degradáló buta válaszok vannak a másik fél részéről.. Sokkal jobb lenne ha értelmes viták is lennének, ahhoz ugyse tud hozzászólni érdemben aki nem értelmes, az meg sajnos utópia a részedről hogy akárkibe fog belekötni mindenki majd szépen leszarja 😦

      Kedvelés

      1. Hát igen, ez is emberfüggő , hogy kinek mi a sok és mi fér bele , mikor érzi úgy hogy az ő jóérzésébe ez már nem fér bele és lehet vitatkozni nem arról van szó hogy nem, arról van szó hogy ez hogyan történik…mert lehet finoman indul csak a végén félresiklik az egész kommunikáció és egymás degradálásába torkollik minden, és ez az egész nem arról szól hogy egymást utálnunk kell hogy miért nem ez a véleménye vagy a másikat éppen más szórakoztatja vagy köti le, és emiatt utálni kell… ha már Royalt említed, sokszor éri kritika hogy Taker, Bray, Kane fan, de ezzel nincs baj, hisz lehet hogy az ő pályafutásuk alatt nőtt fel és nehezen tudja felemészteni hogy ennek vége más korszak van (hozzáteszem én magam is így voltam a Streak törés után) így Royalnak is el kell tudni fogadnia azt hogy másoknak már a következő generáció a nyerő, jó most ez csak egy kis része az egész konfliktusnak mert tényleg egy-ketten mindenbe meglátják a vérszagot a másikkal szemben de ezt ők tudják nem vagyunk kötelesek bele menni a(z) “ez rossz volt kritikán aluli fuj de rossz tehetségtelen xy de az a király stb” részére a kommented részére meg azt mondom, NE befolyásoljanak nézd meg magad és te döntsd el milyen volt mert lehet hogy csalódni fogsz vagy nem tetszik de az is lehet hogy egy olyas valamiről maradsz le amit megbánsz 🙂 Én így vagyok a filmeknél sorozatoknál is. Nem hallgatok másra ELSŐ-re úgy hogy nem láttam miről is van szó

        Kedvelés

  9. 1. Valóban helyesírási hibát vétettem, elnézést kérek érte, gondolom mindenkinek nagyon fájt, és feltétlenül rá kellett mutatnod. Viszont odáig ne menjünk el, hogy te mondd meg nekem, hogy mikor és mit írhatok, főleg úgy, hogy a te írásaid (is) hemzsegnek a mondattani hibáktól, vesszőhibáktól, mondateleji kezdőbetűk elhibázásától, tulajdonnevek kisbetűvel írásától. Ennyi az összes dolog, ami tőlem a magam vagy a más helyesírásáról el fog hangozni, én ezzel nem foglalkozom.

    2. Amiről te írtál, az csak annyi még mindig, hogy neked mi tetszik. Ha a te logikádat nézzük, az az állításod, hogy egy mozdulatnak látványosnak és hitelesnek kell lennie. Hitelesen te azt érted, hogy elhisszük, hogy fájdalmas. Ezen érvelésed teljesen hibás abból a szempontból, hogy az így hiteles mozdulatok a harcművészetek által kitalált mozdulatok lehetnek, mivel azokról tudjuk, hogy fájdalmat okoznak. Egy sima fejre mért ütésről előbb elhisszük, hogy fájdalmat okoz, mint teszem azt egy spear – csinálja azt bárki – ami lényegileg csak egy felöklelés. Egy clothsline is mindössze egy vállal-karral való súlytás, ergo az ököllel ütés vagy a rúgás fajtáinak sokkal hitelesebbnek kellene lenniük. Ebből következően az érvelésedet a hitelességről megcáfoltnak tekinthetjük, és el is kell vetnünk. A pankrációban nem lehet cél a hitelesség, csak nagyon szűk keretek között, és ezen keretek közé még egy AA is belefér. Ha a hitelesség cél lenne, akkor az UFC-t imitálnák.

    3. Nem indokoltál semmit az AA ellen, kb. annyit, hogy Cena nem csinálja elég erősen… maga a mozdulat ellen semmit sem mondtál, de amit kiveszek az érvelésedből, az az, hogy szerinted a mozdulat nem hiteles (hogy nem látványos, abba ne menjünk bele, sokak szerint látványos, ez szubjektív). De ahogy a fentiekben leírtakban is kifejtettem, hitelességet felesleges keresni. Mert most mi hitelesebb, hogy egy nagydarab fickó a másik nagydarabb fickót a nyakánál fogva belever a földbe, vagy a hátáról lehajít a földre? Egyik sem hitelesebb a másiknál. Ami még így is az AA javára dönti el a dolgot, az az, hogy az EGY LÉTEZŐ HARCMŰVÉSZETI MOZDULAT (csak a birkózásban térden csinálják). Tehát mi hitelesebb? Amit valóban használnak harcművészetben, sportban, vagy, amit sohasem, csak fikció (mert a Chokeslam az, nincs ilyen mozdulat). Az RKO meg valóságban milyen sérülést lenne képes okozni? Ez mind fikció, nem feladata a finishereknek, hogy hitelesek legyenek. Az más kérdés, hogy hitelesen kell előadniuk, de te a mozdulatot magát támadod, nem (csak) a kivitelezést.

    4. Az utolsó előtti bekezdés pedig egyéni, szubjektív véleményeid. A sister abigail mitől lenne látványos? Egy kis mozdulat, semmi monumentális nincs benne. A tombstone meg miért ne lenne hiteles (a te érveid szerint)? Ha egy embert fejjel beleállítanak a földbe, az miért ne fájhatna?

    5. Az egész érvelésed arról szól, hogy azok a pankrátorok, akiket nem bírsz rossz mozdulatokat csinálnak, akiket bírsz azok meg jókat. Azzal semmi gond, hogy nem kedvelsz egy-egy pankrátort, mert ez a műfaj valahol erről szól… hogy szubjektíve kiket bírunk, de a véleményedet ne állítsd be légy szíves tényként.

    A segítségedből meg köszönöm nem kérek, kettőnk közül nem én szorulok rá. A stílusodból meg végképp nem kérek.

    Kedvelik 1 személy

  10. “Miután megtanulsz helyesen írni okoskodhatsz itt,addig csak bohóc vagy,bár utána is az maradsz.”
    “álltalában”, “minnél” “felhőtlín”, “kiakd”, “azeót”, “színsz”, “megfogalnazás”, “kedvédre valóbb”
    Az első bekezdésed végén meguntam és a vessző után szóköz stb hibáid ki sem emeltem. Egy hibát kiragadni úgy, hogy Te is felháborító írással rendelkezel ehhez azért kell gerinc. Mind ahogy az elején idéztelek téged, hiszen Te a nagy dicső istenség mondtad (remélem az irónia megy bár kétlem) amíg nem írsz helyesen addig Te is csak egy bohóc vagy itt 🙂 Ezt te találtad ki szóval gratulálok a saját szabályaidhoz 😀

    Kedvelés

    1. okostelorol sietve írni a rászorulónak más és megint más kihagyni pár betűt és mellényomni mint az ly-j nem megfelelő használata.Nagyon sötét vagy,de röfögjél még ide rólam szép dolgokat,dicsérj hisz ez az oldal évek óta csak és kizárólag rólam szól nem pedig a pankrációról lol
      Elvégre velem csináltak itt interjút lol

      Bezzeg Én az adásról írok mindig aztán reagálok a pojácáknak.Rajtam kívül talán még 2-3 arc szokott az adásokhoz írni a többi csak trollkodik és offol személyeskedik stb,érdekes,de ha az illetékeseknek ez így továbbra is jó,akkor nekem is,de még mennyire muahahahahahahahahahahaha

      Kedvelés

      1. még ha csak elírás lenne mind, elismerem van közte csak mellényomás, de azért vannak elég szép nyelvtani hibák is 😉

        Kedvelés

  11. MInden hiteles volt a maga idejében. Cena AA-je hiteles volt amikor ő megjelent és utána is évekig, de még most is az. Csak a nagy nevek Orton, Styles stb azért egyszer minimum kirúgnak belőle, mutatva, hogy egy AA bizony ma már nem elég. Hogan leg dropja is akkor amikor aktív volt hiteles volt, ma már csak nevetünk rajta, de Macho Man könyököse is ilyen, ma már szinte mindenki beépített movenak használja a sarokból.

    Egyébként nagyon jó kis adás volt ez elejétől a végéig jól fel volt építve kezdve a fatal4wayel amit Corbin behúzott ezzel is erősítve a karakterét, női szegmens is remek volt bár Naomi csak időhúzásként kell most ide, de így se rossz. Ascension végre nyert egy “nagyot” nagyon megérdemelnének már egy pusht amit igazából a main rosteren soha nem kaptak meg. Cena győzelem az adás végén ismerve a WWE gondolkodását akkor talán veszít a Chamberben, eljött tényleg Wyatt ideje kijárna már neki.

    Kedvelés

  12. “Sose értettem h lehet hiteles az aa…mesékben nincs ilyen,de neki bejött..”

    Ezt már többször előadtad, de én még mindig nem értem. Hiteles mozdulat a pankrációban??? Mitől NE LENNE hiteles? Eleve mi adja meg egy mozdulat hitelességét egy előre koreografált előadásban???

    Amúgy meg sok mindenért lehet szidni Cena-t, de pl. az AA semmivel sem rosszabb mozdulat, mint más. Az alapja az ún. Fireman’s Cary, amit eleve a tűzoltók is használnak, de birkózásban is bevett dobások alapja. Egy ebből való átfordítás mitől nem hiteles mozdulat? Egyszer már feltettem ezt a kérdést, és annyit kaptam válasznak tőled, hogy: “lol”.

    De akkor egy Sister Abigail, amihez ZÉRÓ erő vagy ügyesség kell, az hiteles? Vagy egy Chokeslam, aminél mindent (ugrás, megtámasztás, sérülésmentes esés) az csinál, akit dobnak, és nem a “folytó”, az hiteles? Egy F5, ami ugyanúgy Fireman’s Carry-ből megy, csak a fordítás más, az hiteles? Vagy Hogan Big Bootja Hiteles? Ez elég logikátlan így.

    Kedvelés

  13. Ez nem volt a legerősebb adás, de a SmackDown még mindig erősebb így is a RAW-nál. Nem örültem Cena ilyen győzelmének, főleg, hogy Orton kopogott, de végülis logikus, hogy most lett bajnok, tehát nem veretik el, de akkor is unalmas kissé.

    Harpert mint pankrátort nagyon bírom, de nem tudom, hogy egyedül mennyi ideig lehet érdekes, ahhoz minimum egy jó sztori kéne és push, de hát erre várhat ítéletnapig.

    A meccsek viszont jobbak az SD-n, viszont ami különösen nem tetszik, hogy Corbin olyan félig pushban, félig anélkül van bedagonyázva. Neki övet kéne adni, de legalábbis erősebb meccseket.

    Minden negatívum ellenére a Chamber meccs várós.

    Kedvelés

  14. Egész adás jól volt felépítve, az első meccs nagyon jó volt, női szegmens is, nyert az Ascension akik már régóta megérdemelnék egy normális pusht, Harper mini promo is jó volt bizony neki már leesett ami Wyattnek nem. 😀 Ziggler is megérdemelte az 1v2 handicap meccset és ha ezt nyeri erősödhet jócskán a karaktere. Végén Cena győzelem nem maradhatott el, de mivel nyert az utsó SD-n így szinte biztos, hogy veszít a Chamberen ha a WWE szokásait követjük.

    Ami viszont nagy kár, hogy a Chamber már nagyon elpuhult PPV lett talán az egyetlen olyan PPV volt sokáig ami a fő PPV-ken kívül számított, hiszen a WM előtt jócskán meglehetett itt kavarni mindig a lapokat és tényleg igencsak brutális meccsek voltak itt. Idén visszakerült, de most is csak főövért lesz meccs, pedig ha normális tag-team divízió lenne akkor velük is lehetne egy meccs és a intercontinental övért is egy. De legalább a mostani egyetlen meccs nagyon jónak ígérkezik, remélhetőleg egy Bray Wyatt győzelemmel. 😀

    Kedvelés

  15. Etetem a trollokat,kamu regeket stb.Én isten minden teremtményén segítek Muhahahhahahaha

    A tt szekció rég nem látott mélységekbe süllyedt.Amerikai analfabéták bajnokok lasan 2 hónapja,de se ezidőalatt sem pedig az egész ittlétük alatt nem mutattak semmi érdemlegeset az alapon kívül.Unalmasak,nem képesek kiemelkedni az átlag mocsarából.Normális feud sincs csak az íztelen jobber mix..mindenkit odalöknek hátha lessz valami..
    A doom ivadékoknak járhatna már egy mikro push morzsa.Jó bajnokok lennének.ungabungák voltak bajnokok rém unalmasak,rhynoék nemrég buktak,a szürke bohócok meg talán a legjelentéktelenebb csapattá váltak,úgy h ott van fanszőrzer meg a másik a village people-ből..és mégis..
    Wyatték se váltották meg a világot tiszavirág bajnokként,de bennük legalább volt lehetőség.
    Talán harperke +vörike idővel..bár már nem hiszem.Kár ezért a vonalért,bírom a tt szekciót,de ez gyalázat..

    A legvégén ismét müzli nevetett aki a “ki ha én nem” mentalutással feküdte végig derekasan a vicc karrierjének javát..és minden övet 17557889 x hozzávágtak,sőt lassan rick papát is hozzávágjak az ő összes övével együtt..
    Sose értettem h lehet hiteles az aa…mesékben nincs ilyen,de neki bejött..
    Bukja az övet orton ellen és 2009 újra mígelevenedik
    .aztán Wyatt ül fel a trónra.
    Harperke Wyatt feud se lenne rossz,de a családnak újra eggyesülnie kell..Érdekes fordulatok lehetnek még itt.
    Ha vége az ortonos hülyeségnek,erősebb lessz a család mint valaha.

    heel pinki rosszalkodik,de jobbereket elnáspángolni egy ülőalkalmatosságal nem túl menő..vele se tudnak mit kezdeni.

    corbin nyert,ilyen se nagyon volt még Memorial rr t nyert és kb ennyi amiota itt van..pedig egy finom feud Kannel..sokat dobott volna a szellemkarrierjén..A mostani győzelme jó,de nem lessz bajnok főleg nem fő bajnok..dehogy is.müzlinek kell még 8000000 öv így corbin nem fér már bele.
    Érthetetlen h corbinmiért nem feudol békapofával az övért..túl ésszerű lenne..Jobban megérdemelné pedig mint az unalmas sehová sem fejlődő békapofa aki már nem először bajnok..
    Sokakat túltolnak feleslegesen,sokak meg esélyt sem kapnak..

    Wwe te örök igazságos…

    Kedvelés

Vélemény?