Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. április 25. – Fokozódnak a viszályok

002_SD_04252017jg_0042--c3edb514d4e3397787eff033da78a944

A SmackDown indulásánál a cég kommentátorhölgye, Renee Young lépett be a szorítóba, aki felkonferálta a közönség egyik nagy kedvencét, a még friss Main Roster tagot, Shinsuke Nakamura-t. A bevonulásánál a tömeg egy emberként dúdolta/kiáltotta a Szupersztár zenéjének refrénjét…A ringbe vonulását követően Renee először is szeretne köszönetet mondani azért, hogy elfogadta ezt a felkérést egy rövid interjúra. A hölgy egy olyan kérdéssel indítana, ami mindenkit foglalkoztat, azonban nincs lehetősége befejezni a mondatát, mert a Show-Off zenéjének megszólalása félbe szakította. Dolph a ringbe sétált és elkérte a mikrofont a kommentátortól, aki átnyújtotta azt, majd távozott a szorítóból.

Ziggler kezdésként kijelentette, hogy nagyon kevesen beszélhetnek az arénában japánul, így a Show-Off elvállalja, hogy lefordítja Nakamura mondanivalóját. Először is kijelenti, hogy Shinsuke kedvenc Szupersztárja és példaképe nem más, mint maga Dolph, aki megérdemelné, hogy Hall Of Famer legyen minél hamarabb. Ennek hallatán Nakamura tekintete mindent elmondott. Ziggler nem is akarta tovább fokozni, hiszen ez az interjú most nem róla szól, hanem a japán Szupersztárról…Ezért is a legelső kérdése az lenne Shinsuke-hez, hogy mégis mi játszódhat le az őrült elméjében, amikor azokat az elképesztő táncmozdulatokat csinálja? Nakamura nem válaszolt, amit követően Ziggler kijelentette, hogy nincsen semmi probléma, csak kicsit megilletődött a japán, hogy a hősével egy ringben állhat. Dolph ezt követően rátér a lényegre és kifejti a saját nézőpontját, aminek értelmében nyilvánvalóvá szeretné tenni mindenkinek, hogy Shinsuke nem az, akinek gondolják. Elmondja, hogy a Szupersztár valódi neve Michael…Michael, aki Indiana-ban nőtt fel és a családjával körbejárta a világot zenélve, annak reményében, hogy olyan lesz, mint az egykori Michael Jackson.
Ezt követően kijelenti Ziggler, hogy Shinsuke nevet választott, amikor Japánba költözött és így lett az a rendkívül túlértékelt, tehetségtelen őrült, aki itt áll. Ennek hallatán Nakamura kikapta a Show-Off kezéből a mikrofont, hogy végre mondjon valamit. Shinsuke megkérdezi Dolph-ot, hogy mégis mi a problémája? Ezt követően elmond több mondatot japánul, végül egyszerűen baromnak nevezi a Show-Off-ot, aki gondolkozás nélkül egy rúgással esett neki a Szupersztárnak. A támadásból rosszul jött ki a Hollywood-i, aki éppen hogy képes volt megmenekülni a Kinshasa-tól.

Baron Corbin vs AJ Styles

A mérkőzés elindulását megelőzően Kevin Owens csatlakozott a kommentátorokhoz öltönyben, Bajnoki övével az ölében. A küzdelemben mindkét fél közel hasonló teljesítményt volt képes produkálni. A harc végéhez közeledve AJ fölénybe került és készült értékesíteni a Phenomenal Forearm-ot. Ezt látva KO odasétált a szorító mellé, hogy elterelje a Szupersztár figyelmét. Styles egy nem túl erős rúgással reagálta ezt le, amit követően elhibázta a Finisher-jét. Azonban sikerült megmenekülni ellenfele PowerBomb-jából, amit után egyből, váratlanul kopogtatni tudott. Ezzel a fordulattal megszerezte a győzelmet, ami után nem volt lehetősége ünnepelni, ugyanis Baron és Kevin közös erővel estek neki a Phenomenal One-nak. Sami Zayn érkezett a bajba jutott Szupersztár segítségére.

A Backstage-ben Dasha Fuentes készített egy rövid interjút Charlotte-al, amiben a Díva elmondta, hogy most, hogy a SmackDown-ot szerepel itt is megmutatja a mai estén Naomi-nak, valamint mindenki másnak, amit már régóta tudnak, hogy Charlotte a WWE történelmének legnagyobb Szupersztárja.

The American Alpha vs The Colons (Beat The Clock Challange)

Jason és Chad párosa Primo és Epico duójával nézhetett szembe egy Beat The Clock Challange-en, ahol számlálják a folyamatosan pörgő másodperceket/perceket. A győzelmet végül az American Alpha csapata tudta megszerezni, akik értékesítették a Grand Amplitude-ot Primo-n, amit követen kopogtatni tudták a Szupersztárt. A csapat a sikert 5:17-alatt volt képes megkaparintani.

Láthatjuk egy rövid videóban, hogy a cég bejelenti nekünk Rusev hamarosan bekövetkező visszatérését, amit követően ismét Dasha készít egy interjút a kulisszák mögött, ezúttal Becky Lynch-el. Becky-t itt Carmella, James Ellsworth, Tamina és Natalya keresik meg, akik kijelentik, hogy létrehozták ezt a formációt, amihez csatlakozhat Becky is…Egyszerűen döntse el, hogy velük van vagy pedig ellenük.

Randy Orton vs Erick Rowan (No Dq Meccs)

Egy kemény ütközetet láthattunk, amiben Orton volt képes győzelmet aratni az RKO-val. A Bajnok ezt követően kijelentette, hogy nincs tisztában azzal, hogy mit is takar a House of Horrors Meccs, de megtalálja belőle a kiutat vasárnap. Randy monológját Jinder Mahal szakította félbe, aki SmackDown Szupersztárként megszerezte egy hete az első számú kihívói jogot a Vipera ellen. Kijelentette, hogy nem fog meghátrálni Orton-tól és megszerzi a Bajnoki címet saját magának és az Ő embereinek. Ezt elmondta az anyanyelvén, indiaiul is, amit követően egymásnak estek a címvédővel. Orton került fölénybe, amikor megérkeztek a Singh testvérek, akik segítettek Jindernek, végül a kihívó kiosztott egy Cobra Clutch Slam-et.

The Ascension vs Breezango (Beat The Clock Challange)

Az Ascension csapata léphetett ringbe Tyler és Fandango párosa ellen, ahol a győzelmet meglehetősen gyorsan, 2:36 alatt a Breezango duója volt képes megszerezni. Ezzel pedig megverték az American Alpha idejét, így Ők lettek az első számú kihívók.

Naomi vs Charlotte (WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki öv)

Naomi és Charlotte ütközete nem alakult rosszul, ahol végül Charlotte tudta megszerezni a győzelmet, azonban a Bajnoki öv maradt Naomi-nál. Diszkvalifikációval ért véget a címmérkőzés, amiben Natalya, Tamina és Carmella támadása miatt kellett véget vetni az összecsapásnak.

9 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. április 25. – Fokozódnak a viszályok” bejegyzéshez

  1. Jinder után sikerült TT vonalon is két teljesen hiteltelen kihívót találni. A pirosaknál a bajnok nem is vesz rész már lassan a ppv-ken sem, a kékeknél meg bohócok ellen védik az öveket. Ez így nagyon kevés.

    A TT vonal amúgy is értelmezhetetlen. Alphát teljesen leépítik, az NXT-ben abszolút hiteles Ascensiont fel sem építették soha, Shining Stars vicc.. A New Day jön majd megmenteni a divíziót, pedig már a rawn is pezsgőt bontottam, amikor végre levették róluk az öveket.

    Nakamura a ringben jó, de már az NXT-ben is túltolták, pedig ott nem kellett tudnia angolul. Itt nagy kérdés, hogy a kezdeti hype és újdonság után mennyire marad meg a lendület, ha képtelen promózni a meccseit.

    Orton marketing feudja teljesen hidegen hagy az indiai jobber kokszkirállyal, bár a piacszerzés miatt a két segítőjére még lehet rádobják a TT öveket. Ebben a TT divízióban fel sem tűnne.

    Styles, KO és Corbin tartja még a frontot, de miattuk nem biztos, hogy van értelme fenntartani egy külön showt.

    Kedvelés

    1. Az öveket elveszi a 2 m*l*g divatrendőr ( anyám…), majd ők tovább a Bollywood boysnak… 😀 😀
      Pedig Fundango és Tyler sem épp két tehetségtelen…de amiket rájuk aggatnak…

      Kedvelés

  2. Ez a Nakamura rosszabb szinész, mint Én! Pedig az már nagy szó. Azért akit ide kiküldenek, némi színészi képességgel is bírnia kellene. Ez és az, hogyan bánsz a mikrofonnal, legalább 40%-ot ad egy pankrátor teljesítíményébe. Nos ez a 40% a japcsinál most még 0, azaz baromi nagy nulla! Biztos jól nyomja a ringben, de ide annál már több kell. Mindkét oldala a tehetségnek egy-egy szükséges, de nem elégséges minimum.

    Kedvelés

    1. nem tudom, de azét azt a fogvédőt nem kéne kivennie,ha úgyis beszélni fog? Amúgy sem felsőfokú az angolja,kiejtés is van persze…. s még bennt is van a cucc( tudom, színes,jellegzetes…de akkor is). Én amúgy már nagyon unom,hogy 3 adás óta csak megjelenik és kész…

      Kedvelés

    2. Mert Lesnar sokkal jobban promozik, mi? 😀 Mégis ő a csúcsragadozó a WWE-ben…
      Ugyanígy el tudnám képzelni Nakamurát is Heyman szárnyai alatt…

      Kedvelés

  3. Ha a tegnapi Rawra azt mondtam, hogy időhúzás akkor az SD már most elkezdte azt a Backlashre. 2 tag team meccset belerakni ebbe a beat the clockba tök felesleges volt, én egyenlőre itt a New Dayt se érzem majd akkora frissítésnek majd és borzasztóan szomorú látni, hogy az Alpha is igazából amióta bajnok volt totál ők is beleolvadtak ebbe a sárba vagy nem tom minek hívjam itt a tag-team részleget. Tegyük hozzá Balor Club meglátását ami tök igaz, hogy egy egyedi Ascension miért vannak ilyen ocsmányul kezelve… Ringben se rosszak, karakterük is brutális nagy kár értük. Styles-Corbin nem volt rossz, de itt kinéz egy fatal four way majd a Backlash után vagy triple threat Styles nélkül. Egyszerűen megemészthetetlen, hogy Jinder a kihívó és ha csak csalással is, de megverik Ortont aki a sztori szerint “szétszedte” az elmúlt évek második legerősebb csapatát, de most már egy squasher zúzza le és lopja el tőle az övet. 😀 😀 Csajoknál egész tűrhető volt ez a befejezés és kifejezetten meglepett, hogy nem jött Becky. Persze Becky minden bizonnyal így is Naomi és Charlotte oldalán fog kikötni, mert akkor lesz 3v3 női meccs ami időhúzásra mindig jó. Fura még ez a női mezőny, de még a végén lehet nem is jönnek ki rosszul ebből a ShakeUpból?

    Kedvelés

  4. Nagyon lagy volt az SD 😦 . Nakamura nem ide valo meg, mikrofonnal nevetseges egyedul azert szeretik mert az NXT-ben kiraly volt. Nah ami ott mukodott az itt nem biztos hogy fog. Komoly volt Ortonek meccse is, csak Jinder-t nem tudom hova tenni, bajnokkent nagyon nem tudom elkepzelni. Mi tortent a noi reszlegen :O Charlotte-t ugy elkalapaltak mint a sz*rt.

    Kedvelés

  5. Vince papa szerintem már teljesen el szívta az agyát a kreatívokkal együtt. Az tény hogy a TT része a Rawnak sokkal erősebb mint az SD é de aki TT itt marad és ér valamit is azokkal kezdenének valamit itt a The Ascensionra gondolok de nem helyettük a hiteltelen két********* kell az 1. kihivóknak tenni és ráadásul még hamarább is nyernek mint az American Alpha hát ebben baromina logika lehet biztos nem tudom 2-3 füvezés közepette találhatták ki a kreatívokkal.

    Kedvelés

Vélemény?