Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. április 18. – A Shake-Up utáni első lépések

A SmackDown Live adása nem mással indul, mint Matt “Rosey” Anoa’i-val, Roman Reigns testvérével, aki hétfőn elhunyt 47. életévében szívelégtelenség miatt. Nyugodjék békében.
Az adás a Shake-Up-ot követően Charlotte-al indul, aki a szorítóba sétál és mikrofont fog. Flair kijelenti, hogy 7 nappal ezelőtt a “Királynő” megérkezett a SmackDown Live adására. Azonban egyetlen egy dolog nem teljesen világos neki, hogy miért is vett az érkezése 7 napot igénybe. Gúnyosan megjegyzi, hogy talán Shane McMahon és Daniel Bryan kivették a szabadságukat a vakációztak…Lényeg a lényeg, azért jelent meg, hogy bejelentkezzen a WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki címért, amit jelen pillanatban Naomi birtokol. Értetlenkedve jelenti ki, hogy ezidáig még nem kapta meg, majd egyetlen egyszer szeretné csak megkérdezni újra, hogy mégis mi tart ennyi ideig?
Naomi zenéje szólal meg és érkezik a bejárat felől a címvédő. A Bajnok emlékezteti Charlotte-ot, hogy jelenleg hol is tartózkodik, hiszen ez már nem a Monday Night RAW…Naomi elmondása szerint nagyon sokat nézte Charlotte-ot és nincs mit szépíteni rajta, egyszerűen utálta látni, hogy a hölgy ilyen irányba változott és egy ilyen személyiséggé fejlődött. Viszont ha egy övmérkőzésre vágyik, akkor azt Naomi nagyon szívesen megadja neki, hiszen egy cseppet sem tart a küzdelemtől. Akár itt és most lebonyolíthatják.

A címvédő lefektette az övét a padlóra, amit követően egy kisebb kakaskodás indult el a hölgyek között. Megjelent egy játékvezető, ha elindulna az összecsapás. Azonban egy kicsit még várnia kellett a hölgyeknek, hiszen a SmackDown Live Commissioner-je, Shane McMahon zenéje szólalt meg és érkezett az irányító. O-Mac szerint, ahogyan azt korábban már említették nem egyszer a SmackDown-on mindenkinek megadják lehetőséget, hogy megszerezzék a saját mérkőzésüket és esélyüket a címszerzésre. Charlotte-nak ezzel megadja a lehetőséget, aminek értelmében a mostani adáson Flair ringbe szállhat Naomi ellen, ha képes lesz legyőzni a címvédőt, akkor megkaparintja az első számú kihívói jogot és egy hét múlva a Bajnoki övért léphet ringbe. Shane ezt követően sok sikert kívánt mindkét félnek, majd távozott, amit követően elindult egy kisebb harc ismét a hölgyek között.

A Backstage-ben Natalya találkozott Shane-el, O-Mac irodájában, ahol kijelentette, hogy nem repes az örömtől, hogy Charlotte máris ilyen speciális feltételeknek megfelelően Bajnoki övmérkőzést szerezhet. Natalya szerint senki sem érdemli meg jobban ezt a lehetőséget, mint Ő. Carmella és James Ellsworth érkeznek, akik kénytelenek egyet érteni Charlotte azonnali meccsével kapcsolatban. Tamina is befut, aki hasonló nézeteket képvisel. Mindhárom hölgy saját véleménye szerint sokkal inkább megérdemelné az övmérkőzést, mint a frissen érkező Flair.

Dolph Ziggler vs. Erick Rowan vs. Luke Harper vs. Mojo Rawley vs. Jinder Mahal vs. Sami Zayn (Six-Pack Challange)

A Szupersztárok azért léphettek ezúttal a szorítóba, hogy megkaparintsák az első számú kihívói jogot, ami feljogosítja őket egy címmérkőzésre. A névsor alapján sok mindenre számíthattunk, azonban kisebb meglepetésként könyvelhettük el Jinder Mahal győzelmét, aki képes volt előnyt kovácsolni és ezzel No. 1 Contender pozícióba kerülni.

A küzdelem után Jinder a szorítóban Renee Young-nak adott egy rövid interjút, ami alatt a rajongók eléggé egyoldalú nemtetszésüket fejezték ki a Szupersztár győzelmével kapcsolatban. Mahal elmondta, hogy ezt minden bizonnyal annak az oka, mert nem amerikai állampolgár, vagy talán azért, mert műveltebb és részletesebb oktatásban részesült, mint nagyon sokat az Egyesült Államokból. Ezt a tényt az is bizonyítja, hogy jelenleg nem az anyanyelvén ad interjút. Randy Orton érkezett, aki szerint megnyerte Jinder a jackpot-ot, viszont ez a főnyeremény nem a Bajnoki öv lesz, hanem egy RKO. Orton mondanivalóját Bray Wyatt szakította félbe, aki a kivetítőn jelent meg és elmondta, hogy egyetlen egy komoly célja lesz. Azt akarja elérni, hogy Randy érezze a fájdalmat, talán Viperaként fog besétálni, viszont sosem fog kijutni onnan.

Charlotte vs Naomi

A hölgyek összecsapásában Naomi próbálkozott véget vetni a csatában, azonban ellenfele képes volt lereagálni a Rear View-t és egyből válaszolni is tudott egy Natural Selction-el, amit követően Flair képes volt kopogtatni vetélytársát. Ezzel a kopogtatással pedig Charlotte megszerezte az első számú kihívói jogot a WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki övért.

The Shining Stars vs The American Alpha

Amekkora meglepetést tudott nekünk Jinder Mahal okozni, legalább annyira váratlan húzás volt ezúttal a Shining Stars nem kimondottan sportszerű és tisztességes, viszont vitathatatlanul hatásos győzelme. Amíg a játékvezető nem figyelt oda a küzdelemre Epico ezt az előnyét kihasználva kopogtatni tudta Jason Jordan-t.

Gary Gandy vs Kevin Owens (Face Of America Challange)

A United States Bajnok létrehozott egy “Face of America” Open Challange-et, amiben egy helyi fiatalnak, Gary Gandy-nek adta meg a lehetőséget. Azonban ez mindössze csak egy lehetőség maradt, győzelem nélkül, hiszen KO elképesztően könnyen és gyorsan befejezte a küzdelmet.

Baron Corbin vs AJ Styles

A főeseményhez megérkezett Kevin Owens is, aki helyet foglalt a kommentátorok mellett, hogy onnan figyelhesse a Szupersztárok ütközetét. Itt végül nem került sor kopogtatásra, sőt feladatásra sem, AJ kiszámolással volt képes bezsebelni a győzelmet…

Ezzel zárult a SmackDown Live eheti adása, amit követően a RAW-t tekinthetjük meg hétfő este, valamint egyre közelebb vagyunk az április 30-án megrendezésre kerülő Payback-hez.

14 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. április 18. – A Shake-Up utáni első lépések” bejegyzéshez

  1. Írtam már régebben,hogy a biznisz az oka Jinder szárnyalásának, hát íme…
    Primo/Epico már megint valami más nevük van?
    Tye és Nakamura miért csak videón létező SD sztárok? ( Jó,volt egy dark meccs múlt héten….)
    AAlpha szerintem azért nincs már pushban mert nem kaptak valami nagy reakciót ők sem,de úgy kb AJ-n kívül alig kapnak itt,tán még Randy
    tényleg úgy cseréltek,hogy ide jöttek a JobberBoys oda meg akik csinálták a műsort itt…Mi lesz még itt….
    Rusev hova jön ,Lana birkózni fog vagy csak díszelegni,vagy csak mint Emma 6hónap jön,bejön,majd vissza az egész?! 😀

    Kedvelés

  2. Borzasztóan fura adás volt. Először is a lányoknál most ki a heel ki a face, Charlotte karaktere itt is ez az (számomra) unalmas királynő karakterrel nem tudom mennyire fog működni már-már inkább azt mondom maradjon Naomi bajnok mint Charlotte itt is “uralkodjon”, de akkor meg Becky elvehetné tőle majd az övet. Jinder győzelméből egészen mostanáig nem tértem magamhoz, hogy aztán olvassam a hírt, hogy az indiai terjeszkedés áll a háttérben. Hogy pont egy heel karakterrel terjeszkedést elkezdeni hát számomra eléggé fura gondolat. Tag-teamnél óriási a katyvasz nincs face team aki mehetne az Usok ellen erre majd megoldás lehet a New Day, de az Alphát miért kezdték el veretni számomra felfoghatatlan. Epico és Primo századjára újra csomagolva, szerintem MOST SEM működnek itt még Enzo és Cass is over lehetne, egy #DIY meg pláne. Corbin nagyon rosszul jött ki a ShakeUpból, intercontinental cím helyett eléggé kilátástalan mi lesz most itt vele, talán azzal, hogy Stylest rádobta Owensre és igazából nem pinnelve kapott ki valahogy belerakják őt is a US címmeccsbe. Eléggé időhúzó adás volt, sok kérdőjellel és bevallom egy picit gondban érzem az egész kék adást amit a ShakeUp okozott, Nakamurára borzasztóan gyorsan kell a push aki meglepő módon most nem tudtak ki ellen betenni.

    Kedvelés

  3. Nahát, elérkezett a Smackdown is, nézzük hogy a shake up mi jót tett nekünk. (spoiler, nem sokat) 🙂
    Charlotte, -aki egyszer Flair egyszer nem- máris indítja az adást azzal, amivel igazából azonnal öv közelbe tud kerülni, mert ugyan minek pazarolnánk a kreatívok tintáját történetszálra..Győzze le, meg aztán még egyszer azt nyerje meg az övet, el se veszítse és vége, boldogan éltek..o.O Mondjuk azért ez az adás eleji kis dulakodás kezdetnek jó volt, bár kicsit furcsa most nekem, hogy kit akarnak majd a jövőben kihozni heel-nek, mivel Charlotte nagyon népszerű lehet dupla turn lesz. Vagy nem 😀 Egy biztos: Női övet Ellsworth-nek!! Más értelmes úgyse történt a backstage-ben.
    ÉS itt is van már a nagyszerű Six Pack Challenge. Már a meccs elején feltettem a kérdéseket: Ez miért nem main event? Mit keres Mojo és Jinder a meccsben? Miért nincsen Corbin és mondjuk Tye a mérkőzésben? De a végeredményt látva már mindent értek..HÁTNA!! Jinder elmondta nem is olyan régen a RAW-n, hogy benne egy igazi main event-er lakozik és lám nem hazudott. Viszont erősen elgondolkoztam, hogy ez megfelelő jutalom-e Bálor agyrázkódása után, de biztos én vagyok szar, hiszen Mahal már évekkel ezelőtt bizonyította hogy itt a helye a 3MB-vel az élen. A jó hír viszont, hogy azok megnyugodhatnak, akik azt mondták, hogy egy jobber nem érdemel meg egy ilyen bevonulózenét, mint az övé, hiszen most egyenesen #1 contender. Egyébként elég gáz, hogy Samin Harperen kívül senki nem kapott semmiféle reakciót a közönségtől..Najóde..Mahal a végén 😉 Egyébként Zigglerrel mi az isten van? A srác kétszeres világbajnok és a crowd le se tojja, azért ez furcsa, legalább adhattak volna valami tárgyat a kezébe neki vagy Rowannek, ha már heel-ek és többször hangsúlyozták, hogy ez No DQ meccs, hogy egy minimális boo-t kapjanak. Viszont a csend alatt volt időm elgondolkodni azon, hogy Sami és HArper jó tag team lennének. :3
    Ennek az Orton-Mahal szegmensnek annyi értelme volt, mintha Wyatt mindkét adáson folyton ott lenne, de semmit nem csinálna csak egy helyben álldogálna..Várjunk csak o.O
    A Womens meccs igazából úgy történt, ahogy kellett történnie. Várom a folytatást, hajrá szerelmem! 🙂
    So come to Puerto Rico..vagyis már az se, mert lecserélték a zenét ilyen “mehikánódábszteppre”, nehogy már Primo és Epico fél évig kitartsanak egy karakter mellett. Ami pedig történt arról nem beszélünk, de legalább majdnem sikerült ugyanolyan ruhát felvenniük, hogy a világ Forrest Gumpjai még véletlenül se tudják megkülönböztetni őket.
    KO jött és adott egy KO-t. Jobbat ennél most nem tudok :S
    Corbin és Styles jó kis meccset raktak össze main event-be és az interjúk is egész jól sikerültek velük, az meg külön öröm, hogy Kevin trollkodhatott egyet, azt mindig szeretem!! 😀 Szerintem talán az adás majdnem egyetlen pozitívuma, de biztos velem van a baj :SS
    Összegezve: Kijelenthetjük, hogy a Shake Up lényege az, hogy minden ami itt jól működött azt átpakoljuk a RAW-ra, őket meg itt hagyjuk lógva azt csináljanak, amit akarnak. Jaj, de buta vagyok..el is felejtettem, hogy a WM után két frissen érkező szupersztárunk is itt van és még rohadt nagy cheert is kapnak. Hmm..lehet, ha nem intéznék el őket egy-egy videóval akkor talán többször eszembe jutna. MInd1, tudom..bennem van a hiba, meg a rajongókban, akik nem akarnak szurkolni Mojonak. 🙂 Nézzük a jó oldalát, lesz egy fenomenálisan (khm) jó United States Championship meccsünk a Backlash-en meg egy..hátigen, eddig ez 1-1, de én azért még reménykedem :3

    Kedvelés

  4. Én értem hogy Ortonnal címet akarnak védetni de akkor mért nem lehet mondjuk Corbin ellen egy nem teljesen tiszta meccsen?!Mért kell még több mint egy hónapig ennek az unalmas és szreroidos jindernek a képét néznünk mint,no 1 contender remélem valamikor elveszíti a kihívói jogot

    Kedvelés

  5. ez mint valami standup comedy, világjobber puerto ricoiak elverik az egyik legjobb tagteamet VICC, világjobber FELSZTEROZOTT jinder no.1 contender VICC, owens squashol valami jobbert VICC, naomi aki eletebe nem tudott birkozni a noi bajnok, hat csodalatos 😀

    Kedvelés

  6. Remélem Naomi-t hozzák ki győztesnek jövő héten és nem Charlotte-ot. Nincs bajom Charlotte-al, de Naomi-nak mindenben igaza volt mindenben amit mondott Charlotte-nak. Ez is úgy lett meg írva, mint a RAW-nál Alexa győzelme.

    Kedvelés

Vélemény?