Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2017. április 11. – Érkezők és távozók

A Boston-i TD Garden-ből jelentkezik a SmackDown Live adása, cseppet sem meglepő módon Kevin Owens-szel. A címvédő United States Bajnok elegáns öltözetben érkezik az arénába, vállán az övvel. Kevin a ringbe menetel, mikrofont fog és megszólítja a nem éppen barátságos közönséget.

Kevin először is köszönt mindenkit a legújabb Kevin Owens Show-n. A Bajnok úgy véli, hogy érkezésével a SmackDown hatalmas frissítést kapott. Magával hozta a US övet is, ezzel kapcsolatban pedig tudja, hogy sokaknak zavaró lehet az, hogy ő a United States Bajnok, miközben valójában a kanadai Quebec-ből származik. Az embereknek hálásnak kell lenniük amiatt, hogy a cím jó kezekben van, ugyanis tény, miszerint Kanada sokkal jobb, mint az Egyesült Államok. Köztudott tény továbbá, hogy a Kanadaiak jobb sportolókat is szolgáltatnak, mint az Amerikaiak. Mondandójának arcoskodós része következik, melyben többek között kijelenti, hogy ha bárkinek problémája van vele, menjen csak a ringbe. Kevin ígéri, hogy rongyá ver mindenkit, aki az útjába kerül. Ezt fogja tenni.. Kizárólag saját maga miatt van itt, valamint azért, hogy Amerika Új Arca legyen!
Baron Corbin érkezik, ugyanis a Lone Wolf-nak van némi közlendője az elhangzottak kapcsán.. Nem vitatja, hogy Kevin képes lenne leverni mindenkit ebben az arénában, sőt még az öltöző nagy részét is, őt viszont nem, Baron Corbin-nal nem tudna elbánni. Corbin megemlíti egy hete aratott győzelmét Ambrose felett, aki szerinte emiatt menekült és rejtőzködött el a RAW-on. Aztán tegnap este Ambrose legyőzte Owens-t, aki ennek következtében felhúzta a nyúlcipőt és ide rohant a SmackDown-ra.. Corbin úgy gondolja jár neki a címmérkőzés, és mivel Owens az egyetlen, akinél öv van, így megveri őt és megszerzi a címet!
Owens nem retten meg, mint mondja: van pár rossz híre Baron számára. Az első, hogy képzelődik. A második, hogy lényegtelen kit győzött le korábban, mindez nem változtat azon, hogy nem érdemli meg a lehetőséget a United States Bajnoki övére.
Megszólal Sami Zayn zenéje, amit hallva, és a szupersztárt látva Owens nem akar hinni a szemének. Ki is jelenti, hogy ez képtelenség, hogy igaz legyen, Sami viszont gyorsan közli vele, hogy nagyon is igaz, Sami Zayn végre a SmackDown Live-ra került!
Megérkezik Styles is, akinek láttán valósággal megőrül a közönség. A korábbi világbajnok tisztázni szeretné a helyzetet.. Ez itt nem a Kevin Owens Show, ez itt a SmackDown, ami egyikőjükről sem szól, sokkal inkább arról az emberről, aki felépítette a helyet, s aki még mindig itt van: AJ Styles!
Nem maradhat ki a buliból a GM sem, Daniel Bryan baktat ki a rámpára. Mint mondja már a Shake-up előtt bejelentésre került, hogy Kevin Owens kockára teszi a United States Bajnoki övet a Payback-en Chris Jericho ellen.. Ennek a mérkőzésnek a győztese, egyben a SmackDown Live új szupersztárja is lesz, az öv viszont nem kerülhet terítékre a kék adáson a Payback-ig. A jó hír viszont az, hogy a ringben álló három úriember egyike megkapja majd a lehetőséget a Bajnok ellen. Ehhez ma megrendezésre kerül egy Triple Threat #1 Contenders meccs, aminek győztese mehet majd a címvédő ellen a PPV után!

Erick Rowan vs. Randy Orton 
A mestere nélkül maradt Rowan-re nehéz feladat várt a világbajnok ellenében. Ahogy arra számítani lehetett, Orton próbálta minél gyorsabban és könnyebben befejezni a mérkőzést, amire a DDT-t követően esélye is nyílt.. Készült az RKO-ra, de ekkor megjelent Wyatt a kivetítőn.. Bray szerint útjaik ismét kereszteződtek, Orton pedig bűzlik a félelemtől. Hamarosan találkoznak a House of Horrors során.. A Bajnok figyelme elterelődött, innentől pedig könnyű célpontja volt Rowan-nek, aki alaposan ellátta a baját.

American Alpha vs. The Uso’s (C) – SmackDown Tag Team Championship 
Az Alpha visszavágót kap, s talán az utolsó esélyt az övek visszaszerzésére. Mindent megtettek a siker érdekében, de végül újfent alulmaradtak.. Gable elszenvedte a Superfly Splash-t, amit követően Jimmy kopogtatott.
A csatát követően megjelent Primo és Epico, és tőlük szokatlan módon alaposan helybenhagytak valakit, jelen esetben Gable-t. A Shining Stars tehát a SD Live-on mostantól.

Rob Gronkowski az első sorban, ezt követően pedig láthatjuk, hogy mi történt az Andre the Giant BR alatt.

Mojo Rawley vs. Jinder Mahal 
Jinder maradt jobber, annyi a különbség, hogy ezentúl a SmackDown-on végzi tevékenységét. Mojo győzelmet aratott, bár a közönséget sehogy sem képes megragadni..

Shane McMahon érkezik a szorítóba. Mint mondja, lehet, hogy egy kicsit elfogult, viszont a versengés folyamát tekintve senki sem csinálja ezt jobban, mint a SD Live. O-Mac köszönetet szeretne mondani mindenkinek, aki elment a RAW-ba annak bizonyításáért, hogy a SD a lehetőségek terepe. A lehetőség remek, ha képes vagy megragadni. Shane úgy véli, hogy itt a SD-on sokat tettek a Női divízió érdekében.. A Főirányító szólítja a hölgyeket, érkezik Naomi, Natalya, Carmella (és Ellsworth), valamint Becky Lynch. Shane először is gratulál Naomi WM-en aratott győzelméhez, ám ekkor Ellsworh kér szót. James úgy hiszi, hogy Shane téved. Naomi borzalmas Bajnok, az emberek pedig csak a Carmellsworth miatt hangolódnak a SD-ra.. Naomi kikapja a kezéből a mikrofont, lealázza a duót, majd arra kéri Shane-t, hogy mutassa be a divízió új érkezőit.
(A közönség Sasha-t követeli)
O-Mac megkezdi a hölgy felkonferálását. Egy második generációs szupersztárról van szó, akinek édesapja minden idők egyik legjobbja.. Gondolhatnánk, hogy Charlotte érkezik, de nem.. Shane helyette Tamina Snuka-t szólítja.
Shane lassan távozna, a közönség viszont elégedetlen. A rosszul sikerült megjátszás után O-Mac kijelenti, hogy van még egy érkező, aki nem más, mint Charlotte Flair.
Érdekes mezőny.. és fényévekkel gyengébb, mint RAW. Sebaj, ide érkezik majd egyszer Asuka.

Aiden English vs. Tye Dillinger
Várható volt, Gotch távozása után sem jut komolyabb szerep English-nek, aki sima vereséget szenvedett Dillinger-től.

Lana hamarosan debütált, láthatjuk is a kis videót róla.

Dolph Ziggler érkezik a ringbe, hogy beszédet intézzen a WWE Univerzumhoz.. Mindenki a Shake up-ról beszél, valamint arról, hogy mi a helyzet Dolph Ziggler-rel.. Dolph egy spoiler-rel érkezett: marad a SmackDown Live-on. Úgy véli ez az a show, amit ő épített, majd a hátára vett… Kisvártatva Nakamura zenéje folytja bele a szót Ziggler-be.. Shinsuke ezúttal is elképesztő ováció és támogatás közepette vonul a ringbe, ahol Dolph megkérdezi tőle, hogy segíthet-e neki valamiben.. Mivel új srác errefelé, így valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy kivel áll szemben. Dolph sem nagyon tudja, hogy kicsoda Nakamura, így felteszi neki a kérdést, hogy kinek hiszi magát.. A közönség énekelni kezdi a japán szupersztár zenéjét, majd Shinsuke elveszi Ziggler-től a mikrofont, visszekérdez röviden, hogy tudni akarja-e, hogy ki ő, s viszonylag gyorsan meg is válaszolja, miszerint Shinsuke Nakamura. Ziggler-nek elege lesz, megkísérli lerúgni Nakamura-t, aki viszont elkapja Dolph lábát, majd a padlóra löki a szupersztárt. Mutatja neki, hogy támadjon, de Ziggler inkább meghátrál..

Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. AJ Styles
Előzetesen Zayn-re tettem volna a pénzem, hiába. Sami ugyan menekült a Styles Clash-ből, majd lerúgta a ring széléről Corbin-t egy Helluva Kick-kel, de amint megforudult belenézett a Phenomenal Forearm-ba, amit követően AJ kopogtatta őt.

A SmackDown-ba érkező szupersztárok: 

-Kevin Owens
-Sami Zayn
-Jinder Mahal
-Primo és Epico
-Rusev és Lana
-Charlotte Flair
-Tamina
-New Day

 

16 gondolat “WWE SmackDown Live 2017. április 11. – Érkezők és távozók” bejegyzéshez

  1. Nekem most valahogy gyengusz lett, ezek a vegyes feud-ok a Payback-en,előre tudható végeredményekkel….Nem is tudom. Nakamura remélem jövő héten csinál is valamit,habár Ziggie ellen….
    +1 Ranallót dobták a kommentátorok közül? Nem csodálnám amúgy…

    Kedvelés

  2. Nem mintha sokat számítana (azért még van, aki reménykedik egy pushban, köztük én is), de Sin Cara is átkerült a Smackdown Live-ra.

    Kedvelés

    1. Nem akarok szemét lenni, ráadásul mindkettőt bírom, de ha nem szólnak, lehet észre sem veszem a Sin Cara – Kalisto cserét… Amikor Sin Carát mutatták, hogy jön, 1 percet gondolkoztam, hogy “de hát nem most ment át a Rawra?”.

      Kedvelés

      1. Igazából teljesen megértem >< Jobb lenne mindkettőnek, ha mennének a 205 Live-ra, Sin Cara kapna egy fekete maszkot meg egy heel turnt és feudolnának egymás ellen, dehát..ez csak örök álom marad számomra.

        Kedvelés

  3. Én csak annyit szeretnék, hogy Nakamurát ne sülyesszék el, hatalmas potenciál van a srácban, sokra hivatott.

    Kedvelés

  4. Elmehetnek a levesbe nagyon gyenge lett az SD Női és a TT része is!!!!

    Lányoknál nem kérdés melyik Brandhez áll a zászló nagyon gyenge lett Női roster. A TT szekciót hagyjuk…. ide hozzák a Shining Stars sokra mennek velük ugyan már ezeknek is csak annyi hitelességük van mint a szét bontott Vaduevilliansnak, vagy a poraiban lévő The Ascensionak. Eleve a Revivalt ide kellet volna hozni, vagy a Sawft os srácokat. Ami jó Samy végre átjött és remélhetőleg nem jobbolni fog!!!

    Kedvelés

  5. Az adás remekül és meglepően indult, két midcarder öv helyet cserélt Corbin számára szomorúan, mert a push amiben részesült már nagyjából a Chamber óta így repült a kukába. Rögtön kitérve itt a főmeccsre, hogy jött Zayn és ment is Zayn, rögtön veszít itt is. Érthetetlen, hogy miért erre használják őt, sokkal nagyobb potenciál. Wyatt tök egyértelmű, hogy veszít Orton ellen majd hiszen nem maradhat egy brand főöv nélkül és nálam eléggé meghalt ez a feud… Utána ki következik neki az már jó kérdés.

    Hát és akkor meglepetések sora… Először is az Alpha-Usos párosítás zsinórban hozott két jó meccset ez még mindenképp pozitív, de Primoék jöttek + majd a New Day akik viszont emelhetnek az öveken, de akkor Enzo és Cass maradnak szenvedni a Rawra illetve nagyon vártam a #DIY-t, de őket sem hozták 😦 English push na persze, én is azt hittem miután éneklős karakterét hozta, de úgy néz ki Gotch kirúgásának is ő issza meg a levét. Ziggler-Nakamura helyett én sokkal jobban megnéztem volna a Miz elleni meccset, Ziggler hiteltelen ilyen mélyen soha nem láttam Dolphot mióta WWE-t nézek (na jó, de Sheamus ellen), Rawra is kb csak azért nem ment, hogy legyen ellenfele Nakamurának… Lányoknál a Raw mezőny szerintem a ShakeUp után sokkal erősebb lett. Hiába jött Chalotte, ráadásul ugyanúgy jött mint eddig (királynőként és unalmasan), és hiába jött Tamina aki szinte soha nem is működött a főrosteren és hát ahogy állt a 6 lány itt még lehet gond, egyedül a Becky-Charlotte feud ütős ha összehozzák.

    Picit ilyen összecsapást éreztem az egész adáson kivéve a tag-team meccsnél és a főmeccsnél és úgy éreztem, hogy áh tegnap lement a Raw Shakeup akkor már úgyis mindenki tudja kifog jönni minek fűszerezzük túl az egészet.

    Kedvelés

    1. Zaynt szerintem nem fogják jobboltatni de ahhoz hogy Owenst újra versenybe hozzák egy olyas valakit kell vele megverettetni akinek nem árt viszont ezek mellett a másik sokat profitálhat belőle mert Kevin sajna árnyéka önmagának és azért lássuk be az AJ vs Owens meccs elég jónak ígérkezik, Mizt és Maryse-t én is sajnálom 😦 mióta Maryse mellette van nagyon megkedveltem mert végre újraértelmezte a karakterét, viszont van nekünk egy Rusev & Lana párosunk ami ha Rusev visszatér szerintem jó lesz megint pusholni, Charlotte meg jó lesz hidd el :$$

      Kedvelés

      1. Charlotte működhet, csak ne hozza itt is a folyton vesztő királynő gimmicket, mert hiteltelen, hogy egy olyan győzelmi szériából élt, ami biztos volt, hogy megszűnik. AJ vs Owens jó meccs lesz az mindig jó volt, itt is, ROH-ban is, de AJ-nek nem hiszem, hogy igazán egy US öv körül kéne mozognia és arra lenne szüksége. Lehetne inkább megint egy Zayn-Owens feud ahol végre Zayn megnyerné első címét és őt meg Corbin fosztaná meg az övtől. Rusevet meg teljesen elfelejtettem ő meg pláne működhet kék oldalon.

        Kedvelés

  6. Azt nem tudom ha Women’s Division volt akkor Nikki Bella miért nem volt ott a lányoknál?

    Tamina megdöbbentett .

    Kedvelés

          1. Hát remélem ő a kedvencem Naomi és Becky mellett. Kiváncsi leszek Charlotte-ra milyen lesz a SmackDown-nál.

            Kedvelés

Vélemény?