Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2016. október 25. – Eredmények és videók

002_sd_10252016mm_0929-8908e743236d15997d68495459fed699

A SmackDown Live adása nem mással indult, mint James Ellsworth-el, aki az előző héten megkapta élete lehetőségét és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért szállhatott ringbe. Ellenfele, AJ Styles diszkvalifikációval elvesztette a küzdelmet, azonban az övet megtartotta. Az adást követően Daniel Bryan-t kereste fel a Phenomemal One, aki Dean Ambrose ellen akart egy meccset a mostani adásra. A SmackDown Live General Menedzsere teljesítette a Bajnok kérését, így a mostani adáson a Lunatic Fringe szállhat ringbe a címvédő ellen.

A show kezdésénél a Backstage-ben Dean Ambrose-t láthatjuk, aki egy stábtaggal diskurál. Megjelenik az öltözőjében James Ellsworth, aki szeretne köszönetet mondani a Lunatic Fringe-nek, hogy segítette és támogatta a hetek során őt. Élete legnagyobb pillanatait Dean-nek köszönhetően élte meg, hiszen két hét leforgása alatt kétszer is képes volt legyőzni a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát. Szeretné ezt tettekkel is meghálálni és azt kéri, hogy a mostani Ambrose-Styles csatánál ott lehessen Dean sarkánál a szorító mellett. Dean ezt hallva egy kisebb kacajjal válaszolt, majd először is megköszönte Ellsworth szavait. Ambrose nagyra értékeli az ajánlatot, viszont nem hiszi, hogy ez jó megoldást szülne, inkább arra kéri James-t, hogy maradjon itt az öltözőjében.

Kane vs Bray Wyatt (No DQ Meccs)

A küzdelemnek leginkább a vége sikeredett fordulatosra, amikor Wyatt és Kane is a földre kerültek. Ekkor Luke Harper lépett a ringbe, azonban hamar távozott onnan, hiszen Randy Orton zenéje szólalt meg. A Vipera a szorítóba kocogott, ahol a Vörös Szörny mellé állt Wyatt-el szemben. Orton a semmiből levágott Kane-nek egy RKO-t, majd lassan, Bray-t figyelve távozott a kötelek közül. Wyatt óvatosan odakúszott a földön fekvő ellenfeléhez és lekopogtatta. Ezzel a kisebb fordulattal gyakorlatilag Randy megnyerte a meccset Bray-nek, kihasználva a No DQ csata előnyeit.

A szorítóba Becky Lynch érkezett, aki sérülése miatt nem tudott szerepelni az előző SmackDown PPV-n, a No Mercy-n. Ezúttal Renee Young készítene vele egy kisebb interjút, aminek természetesen ez a visszatérés és a sérülésének körülményei lenne a témája. Azonban nem tudnak komolyabb beszélgetésbe bonyolódni, hiszen Alexa Bliss érkezett a bejárat felől. A hölgyek szócsatája után The Irish Lass Kicker nekiesett Alexa-nak, amit követőeb Bliss képes volt egy DDT-t kiosztani a címvédőnek.

The Ascension vs The Hype Bros

Egy átlagos Tag Team küzdelmet láthattunk, amiben a győzelmet végül Mojo kopogtatása után a Hype Bros csapata tudta megszerezni.

A Backstage-ben Randy Orton-t kérdezték arról, hogy miért Kane-t támadta meg, amikor Wyatt-el folytat feudot. Erre a Vipera egyszerűen csak annyit válaszolt, hogy: “Ha nem tudod legyőzni, csatlakozz”.

Natalya vs Nikki Bella

A küzdelemben Nikki volt képes győzelmet szerezni nem is akárhogy. Párja, John Cena mozdulatát, az STF-et használva kopogtatásra bírta Natalya-t. A csata után nem volt Nikki-nek lehetősége az ünneplésre, hiszen Carmella érkezett, aki kiosztotta a Bella Buster-t a győztesnek.

A szorítóba The Miz érkezett Maryse és a Spirit Squad társaságában. Itt az egykori Bajnok belekezdett a beszédébe, aminek a témája ismét az a szörnyű tény volt, hogy olyan világban kell élniük, amiben nem The Miz az Interkontinentális Bajnok. Dolph Ziggler, majd Rhyno és Slater jelentek meg a szorítóban. Ekkor egy kihívást indítottak a címvédők felé, amit Rhyno magabiztosan elfogadott.

Rhyno és Heath Slater vs The Spirit Squad (WWE SmackDown Tag Team Bajnoki öv)

Egy rövid csatát láthattunk, amiben Rhyno Spear-jét követően a címvédők képesek voltak ezúttal is megőrizni a Bajnoki öveket.

Dean Ambrose vs AJ Styles

A küzdelem előtt ismét találkozott a Backstage-ben Dean és James, itt végül belement az ötletbe a Lunatic Fringe, miszerint Ellsworth megjelenhetett a ring mellett. A harcban James földre került hiszen megtámadta őt AJ Styles. Ezt viszont viszonozni akarta és kiosztott egy Superkick-et a Bajnoknak. A bíró nem igazán volt képben azzal, hogy mi is történik majd Dean tiltakozása ellenére diszkvalifikációval véget vetett a csatában.

Ezzel zárult a SmackDown Live október 25-i adása, amit majd október 30-án a Hell In a Cell fog követni.

9 gondolat “WWE SmackDown Live 2016. október 25. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Ugyanúgy Orton vs Wyatt lesz. Külföldi hírportálok azonnal bekajálták, hogy Orton Turnolt Kane-en. Az egész nem több, mint elmejáték. Randy ezáltal akar Wyatt közelébe férkőzni, hogy aztán lecsapjon rá. Maga a sztori szar, mert ugyanez volt annó Bryan-nel, meg a Rollins-Orton viszály alapja.

    Kedvelés

    1. Igen, eddig az egész feud ismétlésekből áll… Harper visszatérését már láttuk egyszer ugyanígy, most a “beépülök a családba” lemezt rakták fel. Azt hiszem anno Bryan egy szilveszteri adáson játszotta ugyanezt, az hitelesebb volt, mert ott az előzményekben egyedül ment a teljes família ellen és hétről hétre szívott… Itt Ortonnak semmi oka nincs “feladni”, ha már nem láttuk volna ugyanezt, akkor is hiteltelen lenne. Lehet Eric sérülése zavart be, de ennyire elfogyott az ötlet a kreatívoknál?

      Kedvelés

      1. harperke a raw le eken meccselt mivel a rawra került volna.Viszont rowan lesérült vagy fél évre..megint..így csámpika úgy látta jónak ha Wyattet nem hagyja egyedül és mellé rakta harperkét,ami jó ötlet.Itt még lehet belőle akár kis bajnok is,vagy majd egy Wyatt family újra egyesülés.A rawon csak jobber lett volna…

        Jöhetne egy Kane vs harperke feud párhuzamosan a Wyatt vs ortonnal

        Kedvelés

        1. Azért azt ne felejtsd el hogy Harper ringbéli tudásában veri Barna Vajt nem kicsit!!!Az egy másik dolog hogy nem halottuk sokat mikrofonal bánni. Itt jó helye lenne az SD-n ki mászna Barna Vaj árnyékából és mehetne nyúgottan az IC övért!!!

          Kedvelés

  2. Asszem ezzel már biztos h Wyatt nyeri a feudot vagy csak a következő meccset is..mivel Kane biztos h leveri majd vipera matyit ha ha.Láttam orton szemében h rkot-t fog adni Kane-nek..más magyarázat nincs erre.Volt már anno viszályuk nem is egy,amikor a wm en akkora fojtódobást adott neki Kane a kötél tetejéről..hogy olyan nincs is..hatalmas volt,szal az jó volt,de azóta sok minden történt.Nem hiszem h újabb viszályuk lenne mivel orton megy aj ellen,de lehet csak jövőre,addig meg van idő akár egy kis feudra..
    Érdekes csavar.Simán lehetett volna egy tt meccs is,de így már nem lesz.
    Wyatt vs Kane meccsekben mennyi van még?Elég sokat meccseltek az elmúlt években..amik közül talán a múltkori volt a legjobb.Egy újabb feud nem tenne jót nekik..
    Így belegondolva az igazi,pusztító heel démon Kane!Akit már soha nem fogunk látni…remek tt párost alkothatott volna Wyattel…magyar népmesék..

    Mondják h visszaakarják hozni boogeymant is kis időre..Wyatt ellen mehetne,volt nekik anno 1 picike kis afférjuk.

    A főöv körül szánalmas ami megy…ez a hülye ufó bohóc pfffff hagyuk..
    aj IS unalmas bajnok.Volt ideje bizonyítani,de semmi extrát nem képes nyújtani…jobb mint a hót unalmas békuci volt..aki már nevetséges mostanában…
    Zárják le minnél előbb ezt a szánalmas,nevetséges gyenge feudot és jöhet az aj vs orton békuci vs harper pl! jó lenne,de akkor megint Wyatt vs békuci lenne 103455 x a is…

    Kedvelés

Vélemény?