WWE SmackDown Live 2016. november 29. – Tag Team küzdelem a kihívói jogért

137_sd_11292016cm_0863-683fee09a5bde799c8ffe8a8b7c850ea

A SmackDown Live adása 2016. november 29-én a Dél-Karolinai Egyetemről jelentkezik, ahol legelőször egy kisebb bejelentést tesz a cég. Ennek értelmében a mostani show-ban megrendezésre fog kerülni egy Tag Team csata a Wyatt Family és az American Alpha között. A küzdelem győztese megkapja a lehetőséget a következő PPV Események a SmackDown Live Tag Team Bajnoki övért.

Az adás indulásánál a ringbe legelőször Renee Young érkezik, aki szeretne lebonyolítani egy szerződés aláírást Becky Lynch és Alexa Bliss között. A két női pankrátor bevonulását követően Alexa szerette volna megjegyezni, hogy milyen borzalmas Renee Young öltözete és stílusa. Ezt követően Becky Lynch leendő ellenfelét a DC Univerzum népszerű karakterének Harley Quinn-nek nevezte. Bliss ezt követően rátér a lényegre, miszerint nem számít, hogy ezidáig mi is történt kettejük között, hiszen a következő összecsapásukat követően Alexa lesz a SmackDown Live Women’s Bajnok. A kihívó kijelenti, hogy ebben a témában pedig egyet ért vele a WWE Univerzum is, azonban a rajongók ezt hallva hangosan ellenkeztek a felvetéssel kapcsolatban. Becky ezt követően kijelenti, hogy végre kirajzolódott…Lynch elmondja, hogy Alexa tejes mértékben az unokatestvérére emlékezteti, akinek ugyan úgy szőke a haja, valamint ugyan úgy hisztizik és ellenkezik, ha valami nem sikerül neki. Az egyetlen bökkenő az, hogy Becky unokatestvére mindössze 4 éves. Ezt követően Becky lefekteti a ring közepén elhelyezett asztalra a Bajnoki címet és aláírja a szerződést. Egy kisebb szócsatát követően Alexa is aláírja a papírt, majd sor kerül a kettejük közti ütésváltásra. A bunyóból ezúttal Alexa jött ki jobban, vajon a Bajnoki övért folyó küzdelemben is így fog végződni a harc?

Kalisto és Dolph Ziggler vs Baron Corbin és The Miz

A Tag Team küzdelem diszkvalifikációval végződött hiszen Baron Corbin látva, hogy The Miz-t éppen Kalisto kopogtatni próbálja nem megengedett eszközökkel védekezett. Egy széket fogott, amivel kemény ütést mért a luchador hátára. Így kizárással Kalisto és Dolph Ziggler tudta megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben Chad Galbe és Jason Jordan álltak Renee Young rendelkezésére egy rövid interjú erejéig, ahol a kommentátorhölgy a mostani összecsapásukról kérdezte a csapatot, ahol a Wyatt Family ellen kell bizonyítaniuk. A Tag Team nagyon magabiztos volt, hiszen Jason képes lenne elmondásuk szerint Randy-t és Bray-t is földre küldeni egy-egy Suplex-el. Valamint Chad szorítása elég lenne ahhoz, hogy megszerezzék a végső győzelmet. Ezúttal nem lesz elég Bray-nek, hogy az egész világot a kezében tartja, hiszen a történet befejezésénél az American Alpha fogja a Tag Team Bajnoki öveket a kezükben tartani.
A Kulisszák mögött szintén láthattuk, ahogy a Wyatt Family három tagja megjelent és Bray elmondta a saját nézőpontját.

A ringbe ezt követően Carmella érkezett, aki szeretne egy kisebb speciális üzenete Nikki Bella barátjának. Ezt hallva a rajongók a “How You Doin’?” mondatot kezdték el kántálni, utalva ezzel arra, hogy Carmella barátja nem más, mint Big Cass. Ezt követően a hölgy rátér a lényegre és elmondja Mr. Hustle, Loyalty, Respect-nek, hogy a TLC-n a No DQ csatájukban olyan keményen mellbe fogja vágni Nikki-t egy székkel, hogy a “Bella Ikrek” egyenesen a hátán jöjjenek ki. Emellett olyan kreativitással átalakíthatja Nikki arcát, hogy fel se ismerjék többet. Ezek után pedig népszerű lesz, amint Nikki legújabb posztjait egyenesen a kórházi ágyból fogja megejteni…Carmella nem tudta tovább folytatni, hiszen megszólalt Nikki zenéje és végigrohant az érkező díva a rámpán egészen a ringig. A Bella hölgy nekiesett leendő ellenfelének, aki végül kénytelen volt fájdalmai közepette távozni az arénából.

A szorítóba ezt követően Dean Ambrose érkezik, aki szeretné megrendezni ezúttal az Ambrose Asylum-ot, amiben a vendége nem más lesz, mint az a fickó, aki képes volt egy héttel ezelőtt megszerezni AJ Styles ellen a győzelmet és az első WWE SmackDown Live szerződését…Ellswort érkezik, aki ezt követően elmondja, hogy milyen hatalmas élmény is volt neki, hogy háromszor képes volt legyőzni a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát és most már hivatalosan is a SmackDown Live Roster-jének a tagja. Természetesen megjelent AJ Styles is, aki a ringbe sétált és összeszólalkozott a két Szupersztárral. Dean elmondta, hogy 5 nap múlva álljon készen a címvédő, hiszen egy nagyon veszélyes és nagyon kemény csatában kell megvédenie a Lunatic ellen az övét egy TLC csatában. A Phenomemal One a Lunatic kemény szavait követően nekiesett mindkét ringbe álló Szupersztárnak. A bunyó végén Ellsworth-öt hordágyon kellett elvinni az aréna területéről, hiszen egy nagyon kemény verést kapott a Bajnoktól.

Kane vs Luke Harper

A két óriás küzdelmében a győzelmet Kane tudta megszerezni, aki a jól ismert ChokeSlam-et követően kopogtatni tudta Luke-ot.

Becky és Renee backstage szegmenséből kiderül, hogy korábban szerzett sérülése ellenére a bajnok minden áron meg akarja védeni a címet vasárnap.. Renee erre tudatja Becks-el, hogy Alexa a történtek után egy Tables (Asztal meccs, az győz, aki alatt elsőként törik az eszköz) meccsre hívta ki őt. Becky-t ez sem rettenti el, természetesen elfogadja a kikötést, de emellé még ri*ancnak is titulálja riválisát.

American Alpha vs The Wyatt Family

A küzdelemnek nem kis tétje volt, hiszen a győztes megkapja a lehetőséget, hogy ringbe léphessen a TLC-n Heath Slater és Rhyno csapata ellen a SmackDown Live Bajnoki övért…Pörgős csatát láthattunk, aminek a végén kialudtak a fények és megjelent a szorító mellett Luke Harper. A Family tag érkezése elég volt ahhoz, hogy Jason Jordan-t Bray elkapja a Sister Abigail-el. A Finisher Chad Gable érkezése miatt nem sikerült, azonban Orton sietett a ringbe és kiosztott Chad-nek egy RKO-t. Ezt követően sor kerülhetett Bray befejező mozdulatára, ami után kopogtatni tudta az American Alpha csapatát a Wyatt Family.

Ezzel zárult a mostani SmackDown Live, amit majd a TLC fog követni december 4-én vasárnap, ahol garantáltan el fog szabadulni a pokol és kemény csatákat tekinthetünk meg, amiket nem igazán láthatunk a heti adások során.

Reklámok

10 comments on “WWE SmackDown Live 2016. november 29. – Tag Team küzdelem a kihívói jogért

 1. VÉGRE!!!
  Nem is tudom mit csináltam volna hogy ha ez az ufo megint megalázza AJ-t.
  Háromszor már megtette.
  Istenem még leírni is hihetetlen, de James főttkrumpli Ellsworth háromszor legyőzte a világbajnok AJ Stylest.
  Az hogy hogy meg hogy csalással, meg hogy vicc volt mindháromszor lényegtelen, ettől még papíron megtörtént.
  De ettől többet nem fog elérni.
  Bár ki tudja.
  A kapu nyitva van, mert ugye a múltheti “győzelmével” kapott egy címmeccset, tehát semmit sem lehet tudni.
  De nem is érdekel.
  A lényeg az hogy AJ végre elintézte.
  Talán végre rájöttek hogy nem túl jó az ha egy főttkrumpli megalázza a bajnokot, nem volt túl hosszú, sem véres verés, de a styles clash a lépcsőn mindent vitt:D
  Végre megkapta ez a kis nyikhaj.
  #no chin music…
  nevetséges idióta

  Kedvelés

 2. De jó volt, Styles végre elverte Ellsworthot ideje volt már. 😀

  Kedvelés

 3. aj békapofa viszály az utóbbi évek egyik legszarabbika..
  Kane győzelme..harperke háttérbe szorult,a tt meccs unalmas volt,amcsi majmok túl technikásak és gyorsak,Wyatt és orton között nincs nagy kémia..

  Kedvelés

  • Ha már az is baj, hogy a nagy kedvenceid kivételesen nyernek, akkor te tényleg menthetetlen vagy! 😀

   Kedvelés

   • Nem vagyok elvakult sem elfogult mint szerény személytelenséged höhö

    Kedvelés

    • Én csak véleményt nyilvánítottam, te pedig egyből próbálsz beoltani? Szerintem először nézz magadba, és csak utána fikázz másokat! 🙂 Sok túlértékelt régi nagy névvel egyébként eléggé elfogult szoktál lenni, tehát ismét csak saját magad hazudtoltad meg! 🙂

     Kedvelés

     • És a mindekivel szemben elkövetett személyeskedésedet és rosszindulatodat még nem is említettem….

      Kedvelés

    • Te nem vagy elfogult? 😀 ez poén 😀
     Szeretem olvasni a kommentjeid 😀 total mazoista lehetsz 😀
     Utálod az összes adás összes percét mégis hetente legalább kétszer végignézed és arra is képes vagy időt szorítani, hogy kommentelj 😀 sőt még neveket is kitalálsz 😀 😀

     Kedvelés

 4. Becky remélem bajnok marad izgalmas lesz a tables match. Nikki remélem elveri caramellat unalmas ez a hisztis picsa. Kalisto mindig jó mecseket tol orom nézni. Csóró Zigglerrel kezdjenek valamit nem ezt erdemli. Miz maryse miatt unalmas nelkule egy nulla a srác. Corvin csak az ész nélküli bunyora való. Wyatt egy vicc nem tudom volt e 10 értékelhető megmozdulása. Orton egy jövőbeli legenda akit nem lehet megunni. Kane visszafogottan de pusztít

  Kedvelés

 5. Styles – Ellsworth szegmens vegen meglepodtem. Na nem azon ami tortent, hanem azon, hogy Ambrose bajat is ellatta. 🙂 Ekkor azt hittem a PPV-n meglepetes lesz. Ugyanis 90%-ban az nyeri a PPV meccset, aki az utolso adason felul kerekedik. Mindenki arra szamit, hogy Styles vedi a cimet. Aztan az adas vegen a Dean torlesztett… Styles marad a bajnok. Nekem mindegy is.

  A fenti elmelet alapjan sajnos Bella twin vesziteni fog, amit nemnis nagyon ertek miert. Nem a legtehetsegesebb noi pankrator, de attol meg masban a legjobb. Persze amiatt maximum iszapbirkozast szoktak nyerni. Mindegy ez a Caramella vagy ki, nincs keszen. Amit eddig itt mutatott azok alapjan meg a Nikki tehetsegevel sem er fel. Pedig az nyilvanvalo, hogy a lec nincs tul magasan.

  A masik noi meccs eseteben nagyon fura, hogy Bliss szinte minden egyes talalkozasukkor elveri Becky-t. Ezek utan nem hiszem, hogy nyerni fog.

  A Wyatt Family netto szanalmas volt. Valaki megnyer egy bizonyos tettel rendrlkezo tornat. Ezek utan kijelentik, hogy szarnak bele, ok kihivjak a tornagyoztest. Mar ez a resze szanalmas. Az meg, hogy csak segitseggel verik az amerikai akarmit, azzal a kreativok nagyszeruen mellefogtak. Ez igy nem.

  Maximum egy forgatokony eseten tudom elfogadni ezt a mellefogast. Ha pl megynerik a cimet es Orton az unneples kozepedte a bajnoki cimet hasznalva vesz revansot Wyatt-ten. Megszerzi neki a cimet, hogy erezze milyen jo az, majd el is veszi tole azaltal, hogy kilep. De ez nyilvan csak alom.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s